Βιβλίο

“Η Μέλισσα της Χαράς και των συναισθημάτων” της Κυτίδου Ελένης

today19/03/2022

Background
share close

“Η Μέλισσα της Χαράς και των συναισθημάτων” είναι το νέο παραμύθι της συγγραφέως Κυτίδου Ελένης που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο, με εξαιρετική εικονογράφηση της Εμμανουέλας Κακαβιά.

Η συγγραφέας του έργου, καταφέρνει με περίτεχνο τρόπο να ζωντανέψει τη φαντασία των παιδιών, να καλλιεργήσει ηθικές αξίες και κοινωνικές αρχές, όπως, τον σεβασμό, την αποδοχή, την αλληλεγγύη, την προσφορά και να συμβάλλει στη διάπλαση του χαρακτήρα τους και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους.
Μέσα από την ιστορία της μελισσούλας και της μικρής Χαράς, τα παιδιά κατανοούν ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλον, ότι ο καθένας μπορεί να ξεχωρίσει και να αναπτύξει τη μοναδικότητά του μέσα στο πλήθος και συνειδητοποιούν πόσο σπουδαίο είναι να δείχνουν σεβασμό στη διαφορετικότητα!
Επιπλέον, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις και ικανότητες, ώστε, να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.
Το παραμύθι “Η Μέλισσα της Χαράς και των συναισθημάτων”, είναι βέβαιο ότι θα συγκινήσει τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες και
πάνω απ’ όλα θα γεμίσει με αγάπη και καλοσύνη τις καρδιές τους!

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Θέατρο

“Μαντώ η Ηρωίδα της Μυκόνου” σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα | παραστάσεις στην Πάρο 29/3 & στη Νάξο 30 & 31/3

ΜΑΝΤΩ Η ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ του Δρ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΖΥΡΑΚΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Music & Drama Productions Εταιρεία Παραγωγής Μουσικών & Θεατρικών Θεαμάτων Στο πλαίσιο του σχεδιασμού των πρωτοβουλιών και των δράσεων για τον πολιτισμό  της   Γενικής Γραμματείας  Αιγαίου  και  Νησιωτικής  Πολιτικής   για   την   Εταιρεία παραγωγής   θεαμάτων Music &   Drama   Productions του   Μαυρίκιου   Μαυρικίου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Μαντώ - Η ηρωίδα της Μυκόνου» του Δρ. Γεωργίου Κοζυράκη σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Τζαβέλλα. Η παράσταση συνεχίζει το ταξίδι της το 2022 με […]

today19/03/2022

Post comments (0)

Απάντηση

0%