Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21/02 έως 27/02 από τη Βίκυ Δρόσου

today21/02/2022 4

share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα !

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία χαλαρή εβδομάδα με τις ήπιες και δευτερεύουσες όψεις που σχηματίζονται τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της. Εκεί κάπου μεσοβδόμαδα είναι που χαλάει η ηρεμία της. Ξεκινώντας λοιπόν με την Δευτέρα έχουμε το μισό τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς.

Η ωραιοποίηση καταστάσεων, η παραπληροφόρηση και οι ψεύτικες ειδήσεις, θα συνεχίσουν να δίνουν και να παίρνουν. Ασήμαντο θα πω, μιας και είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ακολουθεί το μισό τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που συμβολίζει τα πλαίσια των διαπλεκόμενων και το μαγείρεμα των συμφερόντων. Αυτό είναι επίσης παλιό, οπότε ούτε τώρα μας κάνει εντύπωση.

Μεσοβδόμαδα όμως, το χαλαρό κλίμα ανατρέπεται, με την σκληρή όψη τετραγώνου που κάνει ο Ερμής από τον Υδροχόο, με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Εκεί θα υπάρξει αναταραχή, εκνευρισμός, καβγάδες, τσακωμοί, διαφωνίες, διαπληκτισμοί, ασυμφωνία και ασυνεννοησία σε όλα τα επίπεδα. Όλοι μας θα θελήσουμε να επαναστατήσουμε είτε με αιτία, είτε χωρίς. Αφορμή θα είναι κάποια νέα και ειδήσεις που θα μας προκαλέσουν σοκ. Ανατροπές λοιπόν και αλλαγές στα προγράμματα. Στον τσακωμό φαίνεται ο χαρακτήρας του άλλου κι έτσι θα ειπωθούν αλήθειες μέσα από τους καυγάδες. Η αλήθεια είναι πικρή και κάποιοι θα πονέσουν πολύ όταν την μάθουν. Προσοχή στα οικογενειακά τραπέζια και στις μαζώξεις με φίλους, ενόψει τσικνοπέμπτης. Ίσως εκεί πείτε κι ακούσετε λόγια που θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα. Μόνο ο έρωτας δεν έχει να φοβηθεί κάτι κι ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα, που το ζευγάρι του Άρη με την Αφροδίτη, συναντά με την γλυκιά όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Κάποιοι θα ζήσουν παραμυθένιους έρωτες, θα πάρουν και θα δώσουν ανιδιοτελή αγάπη και ρομαντισμό. Είναι το ροζ συννεφάκι που θα απογειώσει τις ευαίσθητες ψυχές όσων αγαπούν αληθινά. Ο Άρης βρίσκεται δυνατός μέσα στον ζωδιακό χώρο του Αιγόκερω και γίνεται σταυροφόρος κατά την επαφή του με τον Ποσειδώνα. Εδώ ισχύει το ρητό, κάνε το καλό και ρίξτε στο γιαλό. Η πραγματίστρια και ωφελιμίστρια Αφροδίτη του Αιγόκερω, αποκτά γλύκα και συναίσθημα κατά την επαφή της με τον Ποσειδώνα. Η εβδομάδα τελειώνει με συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για συμφωνίες από την μία πλευρά και ανακοινώσεις για ιάσιμες πηγές, επούλωση και θεραπεία, από την άλλη.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Ο τομέας του φιλικού σας περιβάλλοντος μάλλον πρέπει να αναθεωρηθεί. Τα άτομα που συναναστρέφεστε θα σας εκπλήξουν με την συμπεριφορά τους. Κάποιοι ίσως δεν αντέξετε και τα πείτε έξω από τα δόντια, αφού έτσι νιώθετε πώς θα ξαλαφρώσει η καρδιά σας. Όνειρα, στόχοι και φιλοδοξίες που είχατε θέσει για το μέλλον σας, μάλλον δεν θα ευοδωθούν, αφού παρουσιάζονται εμπόδια. Για να τα υπερνικήσετε χρειάζονται δύο πράγματα. Επιμονή και υπομονή. Το πρώτο το έχετε σίγουρα. Το δεύτερο δεν αποτελεί το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα. Φροντίστε να το αποκτήσετε. Τα επαγγελματικά θα εξελιχθούν και θα πάνε καλύτερα, αρκεί να μη βασιστείτε σε ωραία λόγια αλλά σε έργα. Τα οικονομικά είναι που θέλουν πραγματική προσοχή, διότι κάτι μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ως έκτακτο έξοδο και να σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας.

Ταύρος

Είστε ένα από τα τέσσερα ζώδια του σταθερού σταυρού που βάλλονται αυτό το διάστημα. Θα πιεστείτε στο επαγγελματικό τομέα όπου νιώθετε ως ταύροι εν υαλοπωλείο και θα πάρετε φόρα για να αποδείξετε την αξία σας. Είστε εσείς που θα κάνετε τις αλλαγές στην προσωπική σας ζωή από μόνοι σας. Ίσως και στην εμφάνιση σας να θελήσετε αλλαγές αλλά μην το παρακάνετε. Τα λόγια που γίνονται στην δουλειά, θα σας φέρουν αναστάτωση κι έναν αναβρασμό. Ηρεμήστε γιατί είναι μόνο λόγια. Αερολογίες που σοκάρουν αλλά δεν σας φοβάμαι. Εσείς θα έχετε ιδέες και σχέδια για ταξιδάκια με το ταίρι σας, όπου θα κυριαρχήσει ο ρομαντικός έρωτας, ο περιπλανώμενος ταξιδευτής, ο φιλοσοφημένος, αλλά και ο πιστός έρωτας.  Όνειρα, στόχοι και φιλοδοξίες που είχατε για το μέλλον, δεν πραγματοποιούνται και σας απογοητεύουν.

Δίδυμοι

Το ευρύτερο περιβάλλον σας, δεν θα είναι υποστηρικτικό όπως άλλοτε. Αφορμή κάποια λόγια που είπατε παλιά. Ότι έγινε ξεκαθαρίστε το και πηγαίνετε παρακάτω. Ούτως ή άλλως αυτοί και οι συγκυρίες της ζωής, σας έφεραν σε δύσκολη θέση. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, στον Υδροχόο, σας προτρέπει για ταξίδια, τόσο του νου, όσο και της ψυχής. Κάνετε επαφές και συζητήσεις με άτομα που σας ανεβάζουν την αδρεναλίνη και σχεδιάζετε να πάτε μαζί διακοπές. Ιδανικά θέλετε να πάτε μαζί με το ταίρι σας, αφού τον τελευταίο καιρό , φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά η σχέση και να ταιριάζετε ιδίως στο σεξουαλικό τομέα. Να επιστήσετε την προσοχή σας στα οικονομικά, διότι εκεί σας περιμένει μια έκπληξη. Μην υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια εάν δεν είστε σίγουροι και καλύτερα απευθυνθείτε σε ειδικούς διότι ελοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης.

Καρκίνος

Οι σκέψεις που σας βαραίνουν αυτό το διάστημα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά που μοιράζεστε με τρίτους, τα χρέη σας, οι οφειλές σας προς το δημόσιο, ή κληρονομικά θέματα. Μάλλον αλλιώς τα λογαριάζετε και αλλιώς σας έρχονται. Ενδεχομένως να εμφανιστούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες τις οποίες δεν υπολογίζατε. Κάποιοι από σας θα ακούσετε λόγια τα οποία θα σας σοκάρουν και θα προέρχονται από τον φιλικό σας κύκλο. Ούτως ή άλλως τον τελευταίο καιρό δεν τα πάτε και πολύ καλά με τις φιλικές σχέσεις. Λόγια και κουτσομπολιά γίνονται επίσης στο χώρο της δουλειάς σας. Το μόνο που σας δίνει η ζωή αυτό το διάστημα και σας αναπτερώνει το ηθικό, είναι ο έρωτας. Θα ζήσετε έναν παραμυθένιο έρωτα με αρκετή δόση ρομαντισμού, πράγμα που γεμίζει βάλσαμο την ψυχή σας.

Λέων

Ανήκετε και εσείς σε ένα από τα ζώδια του σταθερού σταυρού που επηρεάζονται από την όψη τετραγώνου, του Ερμή με τον Ουρανό. Αναταραχή θα βιώσετε στον επαγγελματικό τομέα και στον οικογενειακό, με αλλαγές οι οποίες θα σας επηρεάσουν. Εσείς πάντα υπολογίζετε την γνώμη του συντρόφου, ή των συνεργατών σας, αλλά όμως τούτη τη φορά τα λόγια που θα ακούσετε, θα σας σοκάρουν. Αναμένονται έντονοι καβγάδες και ριζικές διαφωνίες με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε με κάποιο τρόπο. Στην καθημερινότητά σας πάντως υπάρχουν κάποια άτομα, τα οποία σας υποστηρίζουν και σας συμπαραστέκονται. Φανείτε προσεκτικοί στα οικονομικά που μοιράζεστε από κοινού με τον σύντροφο, ή με κάποιο τρίτο πρόσωπο, διότι υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε.

Παρθένος

Η δουλειά σας δείχνει πολύ απαιτητική τον τελευταίο καιρό κι εσείς τρέχετε να προλάβετε τα πάντα. Ο χρόνος που καταναλώνετε στην εργασία σας είναι πάρα πολύς κι αυτό σας εμποδίζει να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας, όπως εκδρομές, ταξίδια και επαφές με το περιβάλλον σας. Ενώ εσείς κάνετε έναν αγώνα δρόμου για τα εργασιακά, κάποιοι δεν το εκτιμούν ιδιαίτερα, παρότι θα έπρεπε. Για αυτό κι εσείς αντί να αναλώνεστε εκεί, αφήστε τον εαυτό σας και αφεθείτε ώστε να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, αφού έχετε εύνοια στα ερωτικά. Θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο και δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο βήμα εάν είστε ελεύθεροι.

Ζυγός

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει ο αισθηματικός τομέας. Συναντήσεις με το ταίρι σας, συζητήσεις και βόλτες που σας βγάζουν από την ρουτίνα. Κάπου εκεί μεταξύ των συζητήσεων όμως να προσέχετε τα λόγια που θα πείτε, διότι θα παρερμηνευτούν από το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να επέλθει τσακωμός. Ένας βασικός λόγος που ενδεχομένως θα διαφωνήσετε είναι η διαχείριση των οικονομικών. Κάπου νιώθετε ότι ο σύντροφος είναι σπάταλος και δεν κάνει σωστή διαχείριση. Θεωρείτε τις αποφάσεις και τις κινήσεις του εντελώς λανθασμένες. Στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας το κλίμα είναι αρκετά καλό και θα φροντίσετε για την αποκατάσταση των σχέσεων με τους οικείους σας. Να προσέχετε την υγεία σας και τον εαυτό σας, διότι ίσως πέσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα λόγω κούρασης στη δουλειά.

Σκορπιός

Ανήκετε και εσείς σε ένα από τα τέσσερα ζώδια του σταθερού σταυρού που επηρεάζονται από το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Θα ασχοληθείτε με τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού όπου εκεί τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν άρδην. Τα νέα που θα λάβετε, τα λόγια που θα ακούσετε από τους οικείους, πιθανόν σας εξοργίσουν και σας βγάλουν εκτός εαυτού. Αυτό θα γίνει βέβαια μετά το πρώτο σοκ που θα υποστείτε. Σίγουρα θα είναι κάτι που δεν το περιμένατε και που σας αφήνει άφωνους. Ίσως σε αυτό να πάρει μέρος και ο σύντροφός σας λέγοντας τη γνώμη του. Από την άλλη κάνετε επαφές με το στενό σας περιβάλλον με συζητήσεις που σας βγάζουν από τη ρουτίνα και τα τετριμμένα και σας αναζωογονούν. Ένας ρομαντικός έρωτας σας περιμένει ο οποίος ενδεχομένως είναι πλατωνικός προς το παρόν. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Τοξότης

Έχετε πολλές ιδέες οι οποίες θα έλεγα πως είναι έξυπνες και ευρηματικές. Στοχεύετε να τις υλοποιήσετε και για αυτό κάνετε επαφές με το στενό σας περιβάλλον γνωστοποιώντας τους τις σκέψεις σας. Κάποιοι θα τις μοιραστείτε με τα άτομα που εργάζεστε μαζί τους. Ενώ εσείς νομίζετε πώς θα σας επικροτήσουν, θα διαπιστώσετε ότι το μόνο που θα κάνουν θα είναι να διαφωνήσουν μαζί σας. Αυτό δεν το υπολογίζατε και έτσι θα νιώσετε προσβεβλημένοι κι ότι κακώς κάνατε τον κόπο να τους μιλήσετε. Τουλάχιστον φροντίστε να μην εμπλακείτε σε έντονη διαφωνία και μην λογομαχήσετε. Θα δαπανήσετε αρκετά χρήματα για το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως κάποιο άτομο της οικογένειάς χρειάζεται την φροντίδα σας και για αυτό μπορεί να ξοδευτείτε ψυχικά και οικονομικά.

Αιγόκερως

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτή την εβδομάδα. Σκέφτεστε τα οικονομικά σας, συζητάτε για τα οικονομικά σας κι εκεί που φτιάχνετε ένα πλάνο, έρχεται η αναπάντεχη ανατροπή. Είναι κάτι που δεν λογαριάσατε σωστά, ή που παρουσιάζεται σαν πρόσθετο έξοδο εντελώς ξαφνικά. Είναι έξοδα που θα κάνετε είτε για τα παιδιά σας, είτε για την ανάδειξη των ταλέντων σας, είτε για να  φτιάξετε τα δημιουργήματα σας. Κάποιοι από εσάς ίσως ξοδέψουν για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους ή την γκαρνταρόμπα τους. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν και είναι απρόβλεπτος τον τελευταίο καιρό. Λόγια αγάπης, έρωτα και πάθους, θα βγαίνουν από το στόμα σας ψιθυριστά, με αποδέκτη τον σύντροφο της ζωής σας.

Υδροχόος

Είστε και εσείς ένα από τα τέσσερα ζώδια του σταθερού σταυρού που επηρεάζονται από το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Σας αποκαλύπτονται σιγά σιγά τα λόγια και τα έργα από το παρελθόν, τα οποία αποτελούσαν το παρασκήνιο της ζωής σας, μέχρι πρότινος. Οι συζητήσεις για τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, καθώς και τα άτομα που την απαρτίζουν, θα σας εκπλήξουν. Θα υπάρξουν έντονοι διαπληκτισμοί καθώς εσείς διαφωνείτε με την οικογένειά σας, για θέματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Ηρεμήστε διότι τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα αυτό το διάστημα κι αυτό δεν σας συμφέρει. Σε αυτή την περίπτωση αν δεν το κάνετε, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ρήξης με δικούς σας ανθρώπους. Φανείτε φειδωλοί στα έξοδα διότι φαίνεται σαν να μην έχετε επίγνωση των οικονομικών σας. Εξακολουθεί να υφίσταται το ερωτικό παρασκήνιο στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθύες

Θα έχετε μυστικές επαφές, μυστικές συζητήσεις και μυστικές συναντήσεις, οι οποίες μάλλον δες θα σας βγουν σε καλό. Θα γίνουν αποκαλύψεις εντελώς ξαφνικά και ενδέχεται να βρεθείτε εκτεθειμένοι για αυτό να προσέχετε. Παρασκήνιο υπάρχει και στον χώρο της εργασίας για αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοικτά και να μην κοινοποιείτε τις σκέψεις και τη γνώμη σας. Με τα ροζ γυαλάκια που σας έχει φορέσει ο Ποσειδώνας βρισκόμενος στο ζώδιό σας, δεν αντιλαμβάνεστε εύκολα την πραγματικότητα και την αλήθεια, οπότε είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Όμως μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και να παρασύρετε το ταίρι σας σε ρομαντικές διαδρομές.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%