Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/12 έως 26/12 από τη Βίκυ Δρόσου

today20/12/2021 1

Background
share close

Το άρωμα Χριστουγέννων στην εβδομάδα που ακολουθεί μας βρίσκει με τον απόηχο της πανσελήνου στον άξονα Διδύμου-Τοξότη, η οποία έφερε μερικές αλλαγές στα θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών και νόμων. Η νέα εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες ειδήσεις, οι οποίες αφορούν τα οικονομικά και μέσα από τη θετική όψη τριγώνου του Ερμή με τον Ουρανό, έρχονται να μας ξαφνιάσουν ιδιαίτερα. Έμπνευση και όνειρα, μέσω εποικοδομητικών και ευρηματικών διαλόγων, είναι τα στοιχεία που δίνουν την ώθηση, ώστε να περάσουμε αμέσως την επόμενη μέρα στο χειμερινό ηλιοστάσιο, που προαναγγέλλει την έλευση του Θεανθρώπου.

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζωδιακό χώρο του Αιγόκερου και κάνοντας ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Θεό των Θεών, Δία, αυξάνει την αισιοδοξία και την προσμονή. Το σύμπαν έχει άλλα σχέδια και μας φυλάει για τις γιορτινές μέρες το σκληρό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Είναι ημέρες SOS διότι εκτός από τα ακραία καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα θα υπάρχει αναστάτωση, αναταραχή, άγχος και θυμός. Η επιβολή νέων μέτρων με παλιό άρωμα, η χειραγώγηση και πιθανόν η έλλειψη ελευθεριών για ακόμη μία φορά, θα προκαλέσει ψυχολογική πίεση. Ίσως προκύψουν κάποια θετικά νέα την τελευταία μέρα της εβδομάδος και αφορούν θεραπείες και φάρμακα.

Μέσα σε όλα αυτά η Αφροδίτη σε ανάδρομη τροχιά συναντά τον Πλούτωνα και σε ένα αλισβερίσι το οποίο θα κρατήσει αρκετό καιρό, ξεκινάει το γαϊτανάκι του παρελθόντος με παλιούς έρωτες, παλιούς φίλους και συνεργάτες.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με τον Ήλιο να φωτίζει τα θέματα που αφορούν στην καριέρα σας, φαίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν και σας βοηθούν για την επαγγελματική σας ανέλιξη. Είτε είναι ένα φιλικό άτομο, είτε είναι κάποιος με τον οποίο ανήκετε στην ίδια ομάδα με κοινό όραμα, ωφελείστε και μάλιστα σας ξαφνιάζει με μία πρόταση που σας κάνει. Το μόνο που θέλω να προσέχετε είναι να μην εμπλακείτε σε οικονομικές διαπραγματεύσεις και αν το κάνετε να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στις συμφωνίες σας. Εννοείται πως δεν δανείζετε τούτη την περίοδο, διότι δεν πρόκειται να τα λάβετε πίσω. Άτομο με το οποίο είχατε εμπλακεί επαγγελματικά, ίσως όμως και συναισθηματικά στο παρελθόν, επανέρχεται στη ζωή σας, με σκοπό να σας προσεγγίσει πάλι, διαθέτοντας και τις δύο ιδιότητες. Επειδή ήταν μία σχέση ή συνεργασία αρκετά επώδυνη και σας άφησε μικροτραυματισμούς, σκεφτείτε το πριν εμπλακείτε για άλλη μία φορά.

Ταύρος

Υπερτονίζεται ο τομέας που αφορά τα ταξίδια, τις σπουδές, το εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις και τις επαφές με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Η μεγάλη πλανητική συγκέντρωση σε αυτόν τον τομέα δείχνει ότι αποτελεί μεγάλο ζήτημα για εσάς η επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει από το παρελθόν και τώρα θέλετε να πραγματοποιήσετε. Στοχεύετε να αποκτήσετε γνώσεις μέσω ταξιδιών, θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θέλετε να δοκιμάσετε νέες δεξιότητες, να ασχοληθείτε περισσότερο με το internet και να διαφημίσετε τη δουλειά σας. Είστε πλέον σε θέση να γνωρίζετε ότι η απόκτηση των εμπειριών αλλά και των γνώσεων, είναι το εισιτήριο που θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα, ή και πολλά κι έτσι μπορείτε να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας. Ενώ φαίνεται ότι μπορούν και υπάρχουν βοήθειες από τον περίγυρο, κάτι σας μπλοκάρει και δεν μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας. Η δουλειά είναι ένας από αυτούς τους τομείς που δεν σας αφήνουν να πάτε παραπέρα.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο να φωτίζει ένα σκοτεινό τομέα για εσάς και που αφορά τις ανασφάλειες που νιώθετε τόσο στο οικονομικό, όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο, έρχονται στην επιφάνεια ανομολόγητες επιθυμίες καθώς και απωθημένα που αφορούν στο παρελθόν σας. Μία πλανητική συγχορδία πού βρίσκεται στα άδυτα και κρυφά μονοπάτια της ψυχής σας, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα τα οποία σας βαραίνουν και πού θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας. Επανέρχονται στη ζωή σας παλιές μοιραίες σχέσεις οι οποίες σας είχαν πληγώσει. Ήταν έντονες αλλά εμπεριείχαν χειραγώγηση και παιχνίδια εξουσίας και επιβολής του ενός προς τον άλλον. Για κάποιους από εσάς οι οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος σας χτυπούν ξανά την πόρτα. Μην αγχώνεστε και μία χαρά θα διευθετηθούν λόγω αστρολογικών ευνοϊκών συνθηκών. Δείξτε προσοχή στο ευρύτερο περιβάλλον και στους συγγενείς εξ αγχιστείας, διότι σας μπλοκάρουν και σας δημιουργούν άγχος με τα προβλήματά τους.

Καρκίνος

Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου, είναι ιδιαίτερα τονισμένος αυτό το διάστημα και σας απασχολεί έντονα. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε εξελίξεις μέσα από μία επαγγελματική πρόταση του παρελθόντος που αφορούσε σε μία συνεργασία. Σας προσεγγίζουν ξανά άτομα και θέλουν να είσαστε πάλι μαζί. Είτε είναι συνεργάτες, είτε ερωτικοί σύντροφοι, οφείλετε να είστε προσεκτικοί διότι δεν σας είχαν αφήσει και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν σχέσεις επώδυνες, κουραστικές και σας είχαν πληγώσει. Εάν ενδώσετε και δώσετε δεύτερη ευκαιρία, φροντίστε τουλάχιστον τώρα να θέσετε όρους. Κάποια φιλικά άτομα νιώθετε ότι μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Ξεδιαλέξτε τους φίλους σας διότι ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει μόνο ένα άτομο το οποίο σας συμπαραστέκετε και σας στηρίζει.

Αγώνα δρόμου κάνετε στη δουλειά και ενόψει των εορτών σας περιμένει πολύ τρέξιμο. Φροντίστε μην εξαντληθείτε.

Λέων

Το έχετε ρίξει στη δουλειά και μέσω αυτής αντλείτε δύναμη για να ανταπεξέλθετε και να ξεφύγετε από τα οικογενειακά βάρη που έχετε επωμισθεί. Σας απασχολούν οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας οι οποίες σας δυσκολεύουν, διότι δεν μπορείτε να επιληφθείτε εφ’ όλης της ύλης. Κάποια γρανάζια του παρελθόντος έχουν στριμωχτεί ανάμεσα στο εργασιακό περιβάλλον και στη ρουτίνα της ζωής σας. Άτομα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και αφορούν είτε σε ερωτικούς συντρόφους, είτε σε φίλους. Η πικρή γεύση υπάρχει ακόμα στο στόμα σας από αυτές τις σχέσεις. Ο σύντροφος απαιτεί από εσάς όλο και περισσότερα και εσείς βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, ακροβατώντας ανάμεσα σε δύο βασικούς τομείς όπως είναι η καριέρα και η οικογένεια. Αν και είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι η εβδομάδα σας επιφυλάσσει ένα καλό νέο που θα σας ξαφνιάσει και αφορά μία επαγγελματική πρόταση.

Παρθένος

Ο τομέας που αφορά το φλερτ, τη διασκέδαση, τη χαρά της ζωής, τα παιδιά, τα ταλέντα και τα δημιουργικά σας σχέδια, βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας. Είναι η ώρα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια επιχειρηματικά σχέδια, τα οποία έχετε ξεθάψει από το χρονοντούλαπο και αφορούσαν παρελθοντικά project. Όσον αφορά τα παιδιά σας, όσοι έχετε, θα πάρετε χαρά με ένα νέο, το οποίο ενδεχομένως δεν το περιμένατε και αφορά κάποια επιτυχία του. Στη δουλειά σας εξακολουθείτε να είστε σε εγρήγορση, με πάρα πολύ τρέξιμο και αυξημένο όγκο εργασίας, αλλά και αγγαρείες. Το ίδιο ισχύει και στο σπίτι όπου εκεί δεν προλαβαίνετε τις υποχρεώσεις. Ενδεχομένως έχετε καταλάβει ότι δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σας. Στα αισθηματικά επανέρχονται άτομα από το παρελθόν, ζητώντας να μπούνε στο παρόν σας. Ήταν σχέσεις μοιραίες, έντονες και είναι στην δικαιοδοσία σας το πώς θα τις χειριστείτε.

Ζυγός

Με το βλέμμα σας στραμμένο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, δεν έχετε μυαλό σχεδόν για τίποτε άλλο. Βέβαια κάνετε κάποιες επαφές και συζητήσεις, κλείνετε πολλά ραντεβού, επικοινωνείτε με άτομα και μετακινήστε διαρκώς, αλλά θα έλεγα πως όλα αυτά γίνονται για να καταλήξετε στην διαχείριση των οικογενειακών σας υποθέσεων. Κάνετε μερικές επισκευές στο σπίτι, ίσως ανακαίνιση κι αν σκοπεύετε να πουλήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο, τα νέα είναι ευχάριστα διότι δεν θα δυσκολευτείτε. Μία ευχάριστη είδηση σας περιμένει στον τομέα των οικονομικών σας, η οποία θα σας ξαφνιάσει. Λίγη προσοχή δώστε στα αισθηματικά ή στα θέματα παιδιών, διότι εκεί φαίνεται να υπάρχει άγχος και πίεση. Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον, τα οποία έχετε να δείτε καιρό έρχονται στο σπίτι κι αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάποιοι από σας ενδέχεται ήδη να προγραμματίζουν να περάσουν τις γιορτές στα πάτρια εδάφη και στους γονείς τους.

Σκορπιός

Επικοινωνίες, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας, είναι η καθημερινή σας ασχολία. Είναι άτομα τα οποία έχετε να δείτε πολύ καιρό και τώρα χαίρεστε που βρίσκεστε μαζί τους. Γίνονται συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και που για κάποιο λόγο σας είχε πικράνει κι είχατε απομακρυνθεί. Εάν ασχολείστε με γραπτά, πνευματικές εργασίες, εκδόσεις, ή εμπόριο, είναι η κατάλληλη ώρα να αποτελειώσετε ότι βρισκόταν σε εκκρεμότητα από παλιά. Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Ένα ευχάριστο νέο έρχεται να ξαφνιάσει το άτομο που βρίσκεται στο πλευρό σας και μοιράζεστε τη χαρά του. Από την άλλη άτομα της οικογένειάς σας μπορεί να σας αγχώνουν διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Κατά γενική βάση όμως νιώθετε ικανοποιημένοι διότι οι προσπάθειες σας ευοδώθηκαν και ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα κατόπιν σκληρής προσπάθειας.

Τοξότης

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα. Μετά την πανσέληνο που προηγήθηκε στον άξονα σας και που σας έθεσε διλήμματα, φεύγοντας σας άφησε αμανάτι τον Άρη, να πορευτείτε από δω και στο εξής. Έτσι γίνατε περισσότερο διεκδικητικοί, ανταγωνιστικοί και μαχητές. Όλη σας την ενέργεια την καταναλώνετε στην ανεύρεση οικονομικών πόρων για την αύξηση των εσόδων σας και το πετυχαίνετε. Γίνονται συζητήσεις με το κοντινό περιβάλλον, (αδέρφια, γείτονες κτλ.), με θέμα τα οικονομικά. Αν τους είχατε δανείσει στο παρελθόν, είναι η στιγμή που είτε τα ζητάτε πίσω, είτε έρχονται από μόνοι τους να σας ξεχρεώσουν. Έχετε μία έμπνευση πάνω στην εργασία σας και την επικοινωνείτε. Φροντίστε την υγεία σας και φανείτε προσεκτικοί στην οδήγηση και σε τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται ξαφνικά στο δρόμο σας.

Αιγόκερως

Όλα τα φώτα βρίσκονται στραμμένα πάνω σας, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον ίδιο χώρο, καθώς και ο Πλούτωνας, σας κάνουν επικοινωνιακούς, ελκυστικούς και μαγνητικούς. Το σίγουρο είναι ότι δεν περνάτε απαρατήρητοι. Οι σχέσεις που αφορούν στο παρελθόν και που επανέρχονται στην ζωή σας, είναι κάτι που θα το λέμε συχνά από δω και πέρα και για αρκετό καιρό. Ήταν σχέσεις έντονες, μοιραίες, με ακραία πάθη και επώδυνη κατάληξη. Είναι στη διάθεση τη δική σας το πώς θα το χειριστείτε κι αν θέλετε να εμπλακείτε ξανά, ή όχι. Τα νέα πάντως είναι ευχάριστα και μία είδηση φτάνει στα αυτιά σας. Αφορά μία συνάντηση, μία επαφή, ή μία συζήτηση, που έχει να κάνει με την προώθηση των ταλέντων σας. Έχετε έμπνευση και μπορεί να προκύψει μία ξαφνική γνωριμία με ένα άτομο που ταυτίζεστε νοητικά. Μία μικρή προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα, διότι προκύπτουν έξοδα, τα οποία πιέζουν το πορτοφόλι σας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα σας βρίσκει έντονα προβληματισμένους με τα θέματα της καριέρας, αλλά και του σπιτιού σας. Είναι η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες επιβαλλόμενες αλλαγές κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα αγχωθείτε, θα πιεστείτε αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Άτομα μέσα από την οικογένεια χρειάζονται την βοήθειά σας και θέλουν συμπαράσταση. Παρόλα αυτά έχετε ένα ξαφνικό νέο το οποίο είναι ευχάριστο και αφορά είτε το σπίτι σας, είτε ένα άτομο της οικογένειάς σας. Επίσης μία συζήτηση πού γίνεται κάτω από το τραπέζι και αφορά στα οικονομικά σας, προβλέπεται να έχει θετική έκβαση. Συνεχίζεται το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη σας και γίνονται συζητήσεις με κουτσομπολιά που σας αφορούν. Προστατεύστε τη φήμη σας και το όνομά σας, διότι ενδέχεται να εκτεθείτε εάν έχετε εμπλακεί σε παράνομες σχέσεις και συναισθηματικές καταστάσεις, ή σε μυστικές επαφές με άτομα από το παρελθόν.

Ιχθύες

Οι στόχοι, οι φιλοδοξίες και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, περνούν διά πυρός και σιδήρου, καθώς τα αναθεωρείτε, κατόπιν ωριμότερης σκέψης. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε αλλαγή πλεύσης καθώς οι στόχοι που είχατε θέσει δεν σας αντιπροσωπεύουν πλέον και αναζητάτε κάτι άλλο στη ζωή σας. Έχετε έμπνευση και συλλαμβάνετε άλλες ιδέες οι οποίες σας δίνουν το έναυσμα για την αλλαγή των στόχων σας. Η μεταμόρφωση παράγεται μέσα στο φιλικό περιβάλλον και ίσως συμβάλουν με την γνώμη τους κάποια άτομα  στις αποφάσεις σας. Ένα ακόμη άτομο που μπορεί να επηρεάσει την γνώμη σας ως προς την αλλαγή των σχεδίων που σας ενδιαφέρουν είναι ο ερωτικός σύντροφος. Μία θετική είδηση που αφορά το άτομό σας, προέρχεται από τον φιλικό σας κύκλο, μέσα στην εβδομάδα. Φανείτε προσεκτικοί στα απρόοπτα που καραδοκούν στο δρόμο σας και μην είστε αφηρημένοι όταν μετακινήστε. Κρατήστε το μέτρο στη δουλειά.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%