Οικογένεια

Αυτές τις ημέρες δώστε, στα παιδιά που έχουν ανάγκη, Χριστούγεννα “Με Χαμόγελο”

today20/12/2021

Background
share close

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, εποχή αυξημένων προσδοκιών, και όχι πάντα γλυκών αναμνήσεων. Για τη μεγάλη οικογένεια του «Χαμόγελου» — εθελοντές, υποστηρικτές και εργαζόμενους — ο αριθμός των παιδιών και των οικογενειών που στηρίχθηκαν, πέρα και πάνω από νούμερα, δίνει μία μικρή αίσθηση των αναμνήσεων και του αδιάκοπου καθημερινού τους αγώνα, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο, με στόχο κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, να μεγαλώσει όπως δικαιωματικά του αξίζει: με Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα.

Στα 25 χρόνια Προσφοράς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει υποστηρίξει 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους πανελλαδικά. Για να κάνουν και φέτος Χριστούγενα “Με Χαμόγελο” χρειάζεται την πολύτιμη υποστήριξή σας. Χωρίς εσάς, τίποτα από όσα έχει καταφέρει δεν θα ήταν εφικτό. Χωρίς εσάς, δεν γίνεται.

Τρόποι Στήριξης:

  • Μέσω πάγιας εντολής: Καλέστε μας στο 11040 για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία καταχώρησης πάγιας εντολής εύκολα και με ασφάλεια.

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/12 έως 26/12 από τη Βίκυ Δρόσου

Το άρωμα Χριστουγέννων στην εβδομάδα που ακολουθεί μας βρίσκει με τον απόηχο της πανσελήνου στον άξονα Διδύμου-Τοξότη, η οποία έφερε μερικές αλλαγές στα θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών και νόμων. Η νέα εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες ειδήσεις, οι οποίες αφορούν τα οικονομικά και μέσα από τη θετική όψη τριγώνου του Ερμή με τον Ουρανό, έρχονται να μας ξαφνιάσουν ιδιαίτερα. Έμπνευση και όνειρα, μέσω εποικοδομητικών και ευρηματικών διαλόγων, είναι τα στοιχεία που δίνουν […]

today20/12/2021 1

Post comments (0)

Απάντηση

0%