Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/12 έως 19/12 από τη Βίκυ Δρόσου

today15/12/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την αλλαγή των ενεργειών του πλανήτη Άρη που εγκαταλείπει το σκοτεινό, άδυτο χώρο του Σκορπιού και εισέρχεται στον αισιόδοξο και επεκτατικό χώρο του Τοξότη. Νιώθουμε την ανάγκη να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, κοινωνικοί κι επικοινωνιακοί, αναζητώντας συναναστροφές με παρέες, κάνοντας φιλοσοφικές συζητήσεις, ή σχέδια για ταξιδιωτικές αποδράσεις. Σαφώς τονίζεται το θρησκευτικό πνεύμα λόγω των εορτών που έπονται.

Την υπερβολή και υπεραισιοδοξία, έρχεται να μετριάσει η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, που μας προσγειώνει και μας βάζει στη διαδικασία της πρακτικής σκέψης και της οργάνωσης. Σκεπτόμενοι τις υποχρεώσεις μας με βάση τη λογική, νιώθουμε την υποχρέωση να κινηθούμε με γνώμονα το συμφέρον. Στον ίδιο χώρο του Αιγόκερω βρίσκεται επίσης η Αφροδίτη, η οποία κοντοστέκεται να ξαποστάσει, πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της. Η συνάντηση της με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια ζήλιες, πάθη, εμμονές και χειριστικά παιχνίδια εξουσίας. Οι συναισθηματικές αλλά και οι υλικές ασφάλειες βρίσκονται σε μία κρίσιμη καμπή. Οι ενοχές και τα βαθιά κρυμμένα μυστικά, προκαλούν έντονη ανησυχία και άγχος. Έρχονται από το παρελθόν σχέσεις οι οποίες ήταν μοιραίες και προβληματικές.

Επειδή η Αφροδίτη έχει να κάνει με την κοσμετολογία και την αισθητική, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις επεμβάσεις οι οποίες γίνονται καθαρά για λόγους καλαισθησίας κι ομορφιάς. Η εβδομάδα μας αποχαιρετά με το τελευταίο φεγγάρι του έτους, το οποίο γίνεται στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και ακριβώς πάνω στη μοίρα που βρίσκεται σχεδιασμένο το κέντρο του Γαλαξία μας. Για ακόμα μία φορά τονίζονται τα θέματα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Είναι ο άξονας που τα δύο τελευταία χρόνια μας έχει ταλαιπωρήσει και κλείνει με τούτη εδώ την πανσέληνο η οποία μας θέτει διλήμματα.

Το αποκούμπι είναι ο ευεργέτης Δίας και είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις βγάζοντας μας από τη δύσκολη θέση, αποκτώντας ανώτερη δόνηση και πνευματικότητα τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Θεωρητικά αλλά και πρακτικά, η ισχύς εν τη ενώσει, είναι αυτή που θα φέρει αποτελέσματα.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Επιτέλους φεύγει η πίεση που ασκούνταν στον οικονομικό σας τομέα και σας εγκλώβισε μέσα στο σπίτι μην έχοντας την δυνατότητα διασκέδασης. Ελπίζω να καταφέρατε να αποπληρώσετε τις οφειλές σας, όσο ήταν ακόμη καιρός. Από δω και στο εξής νιώθετε μεγαλύτερη αισιοδοξία ατενίζοντας το μέλλον. Σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας που αφορούν ίσως ταξίδια, αλλά και έντονη κοινωνικοποίηση. Ανεβαίνει η διάθεσή σας, μπορείτε να φλερτάρετε και επιτέλους αλλάζετε κοσμοθεωρία. Μπαίνετε σιγά-σιγά σε mood εορταστικό, αναζητάτε αποδράσεις, μετακινήστε με παρέες και κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, με στόχο την πνευματική αναζήτηση. Τα διλλήματα που προκύπτουν στη ζωή σας έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, στις οποίες βρίσκετε διέξοδο, μέσα από βοήθεια την οποία εισπράττετε από το κοντινό περιβάλλον σας. Συζητήσεις γίνονται στον επαγγελματικό χώρο και αφορούν οικονομικά από το παρελθόν.

Ταύρος

Αλλάζετε διάθεση μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και συζητήσεις που κάνετε με άτομα του περιβάλλοντός σας. Νιώθετε την ανάγκη να εκτονωθείτε και αυτό επιτυγχάνετε με εξόδους στις οποίες περνάτε καλά και διασκεδάζετε. Συζητάτε για αποδράσεις και ονειρεύεστε ταξίδια. Ίσως σας απασχολήσουν  θέματα που έχουν να κάνουν με νομικές ή γραφειοκρατικές διαδικασίες. Όλα αυτά καλά είναι και γίνονται με σκοπό να σας ανέβει η διάθεση, αλλά φροντίστε να μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο τομέας των οικονομικών σας πιέζει ασφυκτικά και τα έξοδα τρέχουν χωρίς να τα προλαβαίνετε. Εκτός από τα έκτακτα που βγαίνουν στην πορεία, έχετε και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Το άγχος φουντώνει και το ελιξίριο για την εκτόνωση σας είναι η ανεβασμένη λίμπιντο. Η ψυχική αλλά και η σωματική ένωση με τον σύντροφο αποκτά για εσάς βαθύτερο νόημα και δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό. Εκεί πάνω βέβαια δεν θα λείψουν κάποια παράπονα σε ότι αφορά τη σχέση σας για κάποιες αστοχίες που έγιναν στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Ο τομέας που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες και το γάμο, βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας αυτήν την εβδομάδα. Ενώ βρίσκεστε σε διάθεση εξωστρέφειας και συναναστροφών, δεν παύουν να σας τριγυρνούν στο μυαλό διλήμματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, τόσο για τις συνεργασίες σας, όσο και για τις σχέσεις σας. Υπάρχουν ενδείξεις, ορατές πλέον, από τους άλλους με τους οποίους έχετε συνεργασία και αφορούν διαφωνίες οι οποίες σας αναστατώνουν. Η εριστική τους συμπεριφορά, σας αγχώνει και μην μπορώντας να αντιδράσετε, καταπιέζετε τον εαυτό σας. Καλά κάνετε και κρατάτε χαμηλό προφίλ διότι δεν ξέρετε πως τα φέρνει ο καιρός. Εάν πάλι αφορά τη σχέση, διατηρήστε την ψυχραιμία σας μέχρι να δείτε πού το πάει, γιατί κάτι θέλει να διεκδικήσει από εσάς. Ίσως η περισσότερη προσοχή να είναι το ζητούμενο του. Οι σκέψεις και συζητήσεις για τα οικονομικά σας είναι άλλη μία πηγή άγχους.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα δείχνει να σας κουράζει καθώς αυξάνονται οι αγγαρείες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Οι πολλές ώρες δουλειάς, αλλά και ο αυξημένος όγκος εργασίας, σας αγχώνουν και περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Όσο κι αν σας πιέζουν οι ανώτεροι στα εξοντωτικά ωράρια εσείς οφείλετε να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας. Φροντίστε το σώμα σας με άσκηση, αλλά και με αρκετό ύπνο και βελτιώστε την διατροφή σας, τρώγοντας σωστά, υγιεινά κι αν χρειαστεί καλυφθείτε με βιταμίνες που θεωρώ ότι θα σας βοηθήσουν. Προσοχή στις ιώσεις διότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Πολύ πιθανό να υπάρχουν αντιζηλίες και παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο το οποίο θα βγει στο φως και θα σας στεναχωρήσει, αφού μαθαίνετε τι λένε αυτό το διάστημα πίσω από την πλάτη σας. Ζήτημα ζωής και θανάτου αποτελούν η σχέση σας αλλά και οι συνεργασίες. Τα αναθεωρείτε και τα δύο, αντλώντας τις πληροφορίες του παρελθόντος, τις οποίες καταθέτετε στους άλλους, ή στον σύντροφο.

Λέων

Επιτέλους παίρνετε ανάσα από τα προβλήματα, που ταλάνιζαν τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Σταματάτε τον αγώνα δρόμου που κάνατε για να τους ευχαριστήσετε όλους και πλέον ασχολείστε μόνο με αυτά που σας ενδιαφέρουν και φτιάχνουν την ψυχολογία σας. Προτεραιότητα είναι ο εαυτός σας, η διασκέδασή σας, τα δημιουργικά σας σχέδια, η ανάδειξη των ταλέντων σας, ο έρωτας, το φλερτ και τα παιδιά. Ξαναβρίσκετε τις παρέες και τους φίλους σας, από τους οποίους είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, λόγω οικογενειακών αλλά και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι ελεύθεροι επιδίδεστε ξανά στον ερωτικό τομέα ολοκληρωτικά. Κάποιες σκέψεις και συζητήσεις γίνονται και αφορούν την καθημερινότητά σας και την σχέση σας με τους υφιστάμενους στην εργασία σας. Υπάρχει το ερωτικό στοιχείο στο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο φαίνεται να σας απασχολεί έντονα, αλλά φροντίστε μην γίνει επεισοδιακό και εκτεθείτε αμφότεροι.

Παρθένος

Είστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με πολλές υποχρεώσεις τις οποίες τρέχετε να προλάβετε και αφορούν τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι οικείοι σας δεν συμμερίζονται την κούραση σας, καθώς γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί προς εσάς. Ζητούν όλο και περισσότερο από το χρόνο σας αγνοώντας τις δικές σας ανάγκες. Είναι μία δύσκολη περίοδος διότι είστε από τη φύση σας αγχώδεις και τούτη τη δεδομένη στιγμή δεν ξέρετε τι να πρωτοκάνετε. Η ίδια κατάσταση σας ακολουθεί και στα επαγγελματικά όπου κι εκεί πιέζεστε, διότι πλέον δεν έχετε τη όρεξη να ασχοληθείτε. Το δίλημμα είναι μεγάλο και σας μοιράζει στα δύο. Είναι και οι αισθηματικές σας σχέσεις, οι οποίες περνάνε διά πυρός και σιδήρου, αφού καλείστε να αντιμετωπίσετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας από το παρελθόν και που δεν σας είχαν αφήσει με γλυκές αναμνήσεις. Επανεξετάστε και δείτε αν μπορείτε να ξαναμπείτε σε αυτή τη διαδικασία.

Ζυγός

Πολλές υποχρεώσεις και έντονη κινητικότητα σας περιμένει αυτό το διάστημα με επαφές, συζητήσεις, ραντεβού και μετακινήσεις. Το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα και εσείς κρατάτε σημειώσεις για να μην ξεχάσετε, που έχετε να πάτε και ποιον έχετε να συναντήσετε. Είναι μία περίοδος με έντονη δραστηριότητα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας αφήσει να πλήξετε. Έρχεστε πιο κοντά με το στενό περιβάλλον όπως συγγενείς, αδέρφια, γείτονες και ανταλλάσσετε ιδέες και πληροφορίες. Πάνω στις συζητήσεις τίθεται και κάποιο θέμα που αφορά την ακίνητη περιουσία. Ίσως γίνει ένας απολογισμός κληρονομικών και προβείτε σε ενέργειες για την διευθέτηση περιουσιακών στοιχείων. Όπως αντιλαμβάνεστε αν προκύψει κάτι τέτοιο αυτομάτως προκύπτουν και έξοδα. Φανείτε προσεκτικοί με τα άτομα που συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με σας, διότι δεν αποκλείεται να υπάρχουν προβλήματα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείτε εάν δεν έχετε υπομονή.

Σκορπιός

Επιτέλους παύει για εσάς η ταλαιπωρία που είχατε υποστεί το τελευταίο διάστημα και πού σας είχε βάλει στη διαδικασία της διαμάχης και αντιπαράθεσης με όλους και με όλα. Αφού παίρνετε μία βαθιά ανάσα, αποφορτίζεστε και εξομαλύνονται οι σχέσεις με τους άλλους γύρω σας. Τώρα ήρθε η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον οικονομικό τομέα, όπου εκεί τα έξοδα αυξάνονται. Αυτό αφορά τόσο στα τρέχοντα έξοδα, όσο και σε αυτά που αφορούν παρελθοντικές εκκρεμότητες. Τι να πρωτοκαλύψετε κι εσείς τώρα; Κάντε όσο μπορείτε καλύτερο διακανονισμό και φροντίστε να περιορίσετε τις δαπάνες. Οι αποφάσεις που παίρνετε έχουν γνώμονα την κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών, αλλά έρχεστε σε ρήξη με το άτομο που σχετίζεστε, διότι τελικά υπάρχει διαφορά μεταξύ των δικών του και των δικών σας επιθυμιών. Διαφορές φαίνεται να υπάρχουν και στο κοντινό σας περιβάλλον διότι δεν συμπίπτουν οι απόψεις σας.

Τοξότης

Ο εγκλεισμός και η εσωστρέφεια που βιώσατε το προηγούμενο διάστημα παίρνει τέλος κι από δω και πέρα αναλαμβάνετε δράση. Βγαίνετε στο προσκήνιο, γίνεστε διεκδικητικοί και κερδίζετε το χαμένο χρόνο της αδράνειας και απραξίας. Φροντίστε μόνο μην το παρακάνετε διότι μπορεί να εξαντληθείτε σωματικά από την υπερπροσπάθεια. Κάποιοι από τους συνεργάτες βλέπουν την αλλαγή επάνω σας και παύουν να σας προκαλούν. Τώρα είναι η ώρα που γίνεστε εσείς οι προκλητικοί. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες, αλλά και την σχέση με τον σύντροφο, φανείτε διαλλακτικοί και μην είσαστε έτοιμοι για καβγά. Έχετε δίλημμα κι ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε να κάνετε. Ποιους θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας και ποιους να διώξετε. Άλλος ένας τομέας που αυτή τη στιγμή πρέπει να προσέξετε είναι ο οικονομικός. Θα σας απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα και ήδη σκέφτεστε πώς μπορείτε να ωφεληθείτε οικονομικά και πώς να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Φωτίζεται ο πιο εσωτερικός τομέας της ζωής σας από το φεγγάρι της πανσελήνου. Το άγχος και η ανασφάλεια που νιώθετε για ζητήματα που αφορούν από τη μία την εργασία και από την άλλη την ψυχική σας γαλήνη και ισορροπία θα αναδυθούν στην επιφάνεια και εσείς καλείστε να τα λύσετε από μόνοι σας. Μπαίνετε σε διλημματικές καταστάσεις και δεν μπορείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Φροντίστε την υγεία σας, τόσο την σωματική, όσο και την ψυχική. Φτάνετε στο τέλος ενός κύκλου ο οποίος ήταν αρκετά πιεστικός. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα ώστε να γίνει το ξεκαθάρισμα των εσωτερικών σας αναγκών και διεργασιών. Λύνονται κάποια θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας και αυτό είναι ένα θετικό νέο το οποίο σας κάνει να θέλετε να βγείτε περισσότερο έξω και να συναναστραφείτε με άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος

Φεύγοντας ο Άρης από τον τομέα της καριέρας παίρνει μαζί του και όλο το άγχος που δημιούργησε μέσα από κόντρες, αντιπαραθέσεις και διαμάχες στην επαγγελματική αρένα. Σιγά-σιγά νιώθετε να ανακουφίζεστε αφού η ταλαιπωρία που είχατε υποστεί παίρνει τέλος. Τώρα κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Έχετε πλέον τον ελεύθερο χρόνο να οργανώσετε εξόδους τόσο με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, όσο και του ερωτικού σας. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, κάνετε χόμπι, απολαμβάνετε τη συντροφιά ενός έρωτα, αλλά και των παιδιών, όσοι έχετε. Κάποια διλήμματα έρχονται να σας προβληματίσουν στον τομέα των συνεργασιών, αλλά και των ατόμων που μοιράζεστε έναν κοινό σκοπό. Συνεχίζετε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις οι οποίες γίνονται κάτω από το τραπέζι και είναι off the record. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε σχέσεις που είναι ακατάλληλες. Όσον αφορά τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, αλλά και τις αισθηματικές σχέσεις, φανείτε προσεκτικοί, διότι υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης.

Ιχθύες

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει ο τομέας της καριέρας, κρατώντας σας σε εγρήγορση, με αμείωτο ενδιαφέρον. Για αρκετό διάστημα θα δίνετε άμεση προτεραιότητα στη δουλειά σας και κατόπιν στα υπόλοιπα. Αυτό βέβαια απαιτεί από εσάς έντονους ρυθμούς, αρκετό τρέξιμο και πολλή κούραση. Βέβαια τα αγαθά κόποις κτώνται κι αυτό σημαίνει για εσάς απολαβές. Το δίλημμα στο οποίο καλείστε να πάρετε απόφαση είναι από τη μία το σπίτι και η οικογένεια, που ζητούν αρκετό από το χρόνο σας κι από την άλλη η δουλειά, που κι αυτή ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο του χρόνου σας. Για ένα διάστημα θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά προσπαθώντας να ανταπεξέλθετε και στους δύο τομείς. Σκέφτεστε ότι πέρα από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον, υπάρχουν και οι φίλοι, τους οποίους έχετε παραμερίσει λόγω υποχρεώσεων. Επικοινωνείτε ξανά μαζί τους διότι νιώθετε την ανάγκη να αποδράσετε και να μιλήσετε για τα σχέδια, τα όνειρα και τους στόχους σας που αφορούν το μέλλον.  Η συμβουλή μου είναι να μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας.

Written by: DreamCity

Rate it

0%