Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 06/12 έως 12/12 από τη Βίκυ Δρόσου

today06/12/2021 2

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Διανύοντας άλλη μία εβδομάδα με πληθώρα αστρολογικών όψεων και με τον απόηχο της έκλειψης του περασμένου Σαββάτου, βλέπουμε ότι ξεκινάμε με την όψη εξαγώνου του Άρη – Πλούτωνα, η οποία φανερώνει πως έχουμε ήδη λάβει θέση για δράση, έχοντας καταθέσει τις απόψεις μας. Τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και η δύναμη ψυχής, αποτελούν το όπλο στη φαρέτρα μας. Τα τετράγωνα του Ερμή-Ποσειδώνα και του Άρη-Δία, δείχνουν το έντονο παρασκήνιο, την απάτη, το ψέμα, την διάψευση των ονείρων και των προσδοκιών, καθώς και τις παρεξηγήσεις από ασυνεννοησία. Δεν συστήνω τα τολμηρά εγχειρήματα και τα επιχειρηματικά επαγγελματικά ρίσκα τα οποία γίνονται άνευ λόγου και αιτίας, μόνο και μόνο από την ανάγκη της επίδειξης δύναμης και πλούτου, διότι το αποτέλεσμα θα είναι ζημιογόνο, αφού αυτές οι κινήσεις κρύβουν ασυνέπεια και λάθη.

Στο τέλος της εβδομάδος ο ζωοδότης Ήλιος εξασθενεί με το τετράγωνο του Ποσειδώνα συνεπώς η ενέργεια μειώνεται, πέφτει η ζωτικότητα και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα καλό σπιτικό χουχούλιασμα. Τα ερωτικά κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μας καθώς αυτό το διάστημα η κάλυψη των υλικών και συναισθηματικών αναγκών αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας. Είναι μία περίοδος η οποία θα κρατήσει αρκετό καιρό και θα σας το αναφέρω συχνά-πυκνά, που θα κυριαρχεί το πάθος, η ένταση, η ζήλια, η ίντριγκα και οι αντιζηλίες στις σχέσεις, αλλά και τα παιχνίδια εξουσίας καθώς και η επιβολή και χειραγώγηση των δυνατών προς τους αδύναμους.

Με την Αφροδίτη σε επαφή εξαγώνου προς τον Άρη και σε στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα το μότο είναι ένα: make love not war!!!

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Η πίεση συνεχίζεται στον οικονομικό τομέα όπου εκεί φαίνεται να έχετε κάνει κάποια λάθη εξαιτίας της υπεραισιοδοξίας σας. Εάν στο παρελθόν είχατε δανείσει κάποιο φιλικό σας άτομο πιστεύοντας ότι θα τα πάρετε πίσω, μάλλον διαψευστήκατε. Κάνετε κάποιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με αυτό το άτομο, αλλά μάλλον δεν έχετε πολλές ελπίδες. Οικονομική βοήθεια δέχεστε από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος κι έτσι παίρνετε μία ανάσα. Η καριέρα σας αποτελεί μείζον ζήτημα και κάνετε επαφές με άτομα τα οποία ελπίζετε πως θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει αυτή η βοήθεια και η συμπαράσταση με ένα άτομο από το χώρο που κινείστε κι έχετε εκτός από επαγγελματική και ερωτική επαφή. Η ψυχολογία σας είναι αρκετά πεσμένη, διότι βλέπετε πως τα σχέδια που κάνατε για ταξίδια ή επαφές με άτομα του εξωτερικού διαψεύδονται και μοιραία απογοητεύεστε. Φροντίστε όσο μπορείτε περισσότερο την ψυχική σας υγεία.

Ταύρος

Οι σημαντικοί άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σας όπως είναι ο σύντροφος, ή κάποιοι συνεργάτες, εξακολουθούν να σας πιέζουν και να σας προκαλούν με την εριστική συμπεριφορά τους. Μία τρύπα έχει ανοίξει στον οικονομικό τομέα που αφορά κυρίως τα έσοδα του συντρόφου, ή κάποιες άλλες πηγές από τις οποίες ωφελείστε. Φροντίστε να μείνετε ήρεμοι και να μην δώσετε αφορμές στον επαγγελματικό χώρο, διότι ελλοχεύουν τσακωμοί και παρεξηγήσεις. Επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί με τα άτομα που αποτελούν τον φιλικό σας κύκλο γιατί κρύβουν μυστικά από εσάς, δρουν παρασκηνιακά και κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας. Να είστε προσεκτικοί στα σημάδια που σας δίνει το σύμπαν και ξεχωρίστε το ένα και μοναδικό άτομο πού είναι ο πραγματικός φίλος και μπορεί να σας βοηθήσει. Ίσως να είναι ένα άτομο το οποίο προέρχεται από το εξωτερικό, ή έχει διαφορετική φιλοσοφία και κοσμοθεωρία από τη δική σας. Νιώθετε βαθιά ερωτικοί και σε αυτόν τον τομέα τα πάτε πολύ καλά τελευταία. Συνεχίστε..

Δίδυμοι

Έχετε μπει ήδη στην διαδικασία ξεκαθαρίσματος σχέσεων συντρόφων και συνεργατών. Η έκλειψη που προηγήθηκε σε αυτόν τον τομέα δημιούργησε τις προϋποθέσεις και σας έβαλε να κάνετε τις επιλογές σας. Δείξτε λίγη προσοχή στο ευρύτερο περιβάλλον σας διότι εκεί υπάρχουν άτομα τα οποία είναι αρκετά ανταγωνιστικά προς εσάς και δεν τρέφουν τα πιο ειλικρινή συναισθήματα για το πρόσωπό σας. Επίσης προσεκτικοί να είστε στον επαγγελματικό τομέα γιατί εκεί άτομα πού βρίσκονται σε υψηλότερη θέση θα σας τάξουν κάποια πράγματα τα οποία θα είναι ουτοπικά. Αυτά είτε αφορούν τη θέση σας, είτε αφορούν την αμοιβή σας. Κρατήστε μικρό καλάθι διότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σκοπό έχουν να σας φιλοτιμήσουν ώστε να τρέχετε ακόμα περισσότερο. Στα αισθηματικά δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας στον σύντροφο και νιώθετε την ψυχική επαφή αλλά και την σαρκική στον υπέρτατο βαθμό.

Καρκίνος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα αυτό το διάστημα στη ζωή σας. Είναι σχέσεις μοιραίες, καρμικές και σε κάποιους από εσάς ίσως να έχουν προϊστορία στο παρελθόν σας. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με έναν χαμένο έρωτα. Θέλω να προσέξετε ιδιαίτερα διότι είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα σχέση, να είστε προετοιμασμένοι για έντονα συναισθήματα και βαθιές κρίσεις ζήλιας και πάθους. Είστε άτομα συναισθηματικά και ευαίσθητα, είστε εσείς που συχνά πυκνά ζείτε σε παρελθοντικούς χρόνους και τώρα ήρθε η ώρα να ζήσετε κάτι για το οποίο η ψυχή σας έχει προετοιμαστεί. Στα επαγγελματικά έχει προκύψει κάποια αλλαγή μετά την τελευταία έκλειψη σε αυτόν τον τομέα. Φροντίστε να μην κουράζετε τον εαυτό σας σωματικά γιατί η εξασθένηση δυνάμεων θα φέρει και εξασθένηση στην υγεία σας με μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητα. Αναθεωρείτε φιλικές σχέσεις διότι πλέον υπάρχει χάσμα μεταξύ των απόψεων σας.

Λέων

Το οικείο περιβάλλον, το σπίτι και η οικογένεια, σας πιέζουν και σας κάνουν να ασφυκτιάτε μέσα σε αυτό. Υπάρχουν διαφωνίες και προσεγγίζετε τα θέματα του σπιτιού με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους με τους οποίους ζείτε στον ίδιο χώρο. Επίσης κόντρες και διαφωνίες υπάρχουν με τον σύντροφο για τα ίδια θέματα του σπιτιού. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στα αισθηματικά σας και ήρθατε πιο κοντά με ένα άτομο το οποίο σας διέψευσε και σας απογοήτευσε. Ακόμη και η σωματική επαφή μαζί του στην αρχή φάνταζε ιδανική με ψυχική επικοινωνία, εντούτοις στην πορεία κρύβονταν παρεξηγήσεις. Εάν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον επαγγελματικό χώρο, να ξέρετε ότι η σχέση θα είναι ιδιαίτερα έντονη με ζήλια, πάθος, χειραγώγηση και κτητική συμπεριφορά. Ίσως επανέλθει στην ζωή σας άτομο από το παρελθόν. Είναι στο χέρι σας και μπορείτε να το χειριστείτε, έτσι ώστε να μην μπλέξετε. Από την άλλη αν είστε ελεύθεροι και διαθέσιμοι για κάτι τέτοιο, αφεθείτε στον έρωτα.

Παρθένος

Οι αλλαγές που έχουν προκύψει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σας έχουν αποπροσανατολίσει. Για αυτές τις αλλαγές είχαν λόγο και άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον όπως αδέρφια, ξαδέρφια κτλ. Εάν δεν αποφύγατε τις κόντρες και τις διαφωνίες μαζί τους φροντίστε τώρα να κατευνάσετε πνεύματα διότι δεν κερδίζετε τίποτα, απλά σπάνε τα νεύρα σας. Μεταφέρετε τα λόγια που σας έχουν πει μαζί με τα νεύρα σας στον επαγγελματικό χώρο και αυτό είναι λάθος, διότι δεν σας συμφέρει από καμία άποψη. Ναι μεν σας ακούνε αλλά δεν μπορούν να σας βοηθήσουν περαιτέρω, οπότε δώρον άδωρον. Γενικά έχετε μία απογοήτευση και μία πίκρα η οποία προέρχεται από το οικιακό περιβάλλον αλλά και από τη σχέση με τον σύντροφο. Νιώθετε ότι έχουν κάνει κόμμα μεταξύ τους και εσάς σας έχουν απέξω. Ελιξίριο ζωής για αυτό που ζείτε είναι ο ερωτικός τομέας, όπου εκεί διοχετεύετε την ενέργειά σας ώστε να αποφορτιστείτε.

Ζυγός

Έχετε κάνει μία στροφή σκέψεων σε ό,τι αφορά το συγγενικό περιβάλλον, αδέρφια κτλ. Όπως λέμε σας έχει γυρίσει το μυαλό!! Οι ιδέες σας έχουν αλλάξει και έχουν διαφοροποιηθεί εντελώς. Μέχρι εδώ καλά και το ίδιο θα μπορούσατε να κάνετε στον οικονομικό τομέα όπου εκεί φαίνεται να μην αλλάζει τίποτα, αφού συνεχίζετε να ξοδεύετε σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν λέω μπορεί να προκύπτουν και έκτακτα έξοδα, τα οποία σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού για αυτό και εσείς κάντε το κουμάντο σας και μην σπαταλάτε άσκοπα. Κάποιες δαπάνες γίνονται για δώρα ή οικονομικές διευκολύνσεις του ερωτικού συντρόφου. Στα επαγγελματικά να προσέχετε το παρασκήνιο και τα λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας και νιώθετε ότι καλύπτεστε συναισθηματικά ομορφαίνοντας το χώρο σας και καλώντας άτομα στο σπίτι.

Σκορπιός

Η αλλαγή που έχει προκύψει στα οικονομικά, σας έχει βάλει στην πρίζα κι έχετε ενεργοποιηθεί πλήρως. Νιώθετε δραστήριοι, δυναμικοί και θέλετε με κάθε τρόπο αυτό να το δούνε και όλοι οι άλλοι. Έτσι λοιπόν υπερασπίζεστε τα δικαιώματα σας τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Κάνετε συζητήσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον οι οποίες αφορούν τα οικονομικά και είναι θετικές. Ίσως το σπίτι αποτελεί πηγή εσόδων καθώς μπορεί να δουλεύετε μέσα από αυτό. Οι σχέσεις με αδέρφια γίνονται πιο όμορφες, αφού οι στόχοι σας έχουν την ίδια κατεύθυνση. Οι σκέψεις σας, οι ιδέες σας, οι συναντήσεις, οι επαφές και οι συζητήσεις σας, αποκτούν μεγαλύτερο βάθος και δεν είναι επιπόλαιες. Οι βαθιές και ριζοσπαστικές ιδέες σας, θέλετε να φτάσουν μακριά και δεν εννοείται με κανέναν τρόπο να σταματήσετε την αναζήτηση της αλήθειας. Φυσικά οι μετακινήσεις σας έχουν πλέον σκοπό και δεν τριγυρνάτε άσκοπα χωρίς λόγο.

Τοξότης

Έχετε αλλάξει δέρμα ολοκληρωτικά με την έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιό σας. Αφορμή αποτέλεσε κυρίως το οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι σας. Ένα οικείο σας άτομο που ίσως ασθενεί και χρειάζεται την βοήθειά σας, είναι ένας από τους λόγους που νιώθετε ψυχικά αδύναμοι. Έχετε ρίξει τους τόνους νιώθοντας κουρασμένοι και με μειωμένη ενέργεια. Από την άλλη υπάρχει πίσω από την πλάτη σας ένα παρασκήνιο το οποίο συνεχίζει να σας προκαλεί άγχος, διότι εδώ και καιρό το γνωρίζετε, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Η βοήθεια που περιμένετε και η συμπαράσταση από άτομα του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, δυστυχώς δεν έρχεται. Η ανάγκη για υλική και συναισθηματική κάλυψη αποτελεί πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου για εσάς. Αυτή η επιτακτική ανάγκη είναι που σας κάνει αρκετά καχύποπτους στα οικονομικά και που στο τέλος σας βγάζει κερδισμένους. Μην αναμοχλεύετε το παρελθόν σας.

Αιγόκερως

Η έκλειψη που προηγήθηκε σας άφησε λιγάκι λαβωμένους ψυχολογικά. Συνεχίζετε να νιώθετε πιεσμένοι και εσωστρεφείς, διότι αντιλαμβάνεστε πίσω από την πλάτη σας να γίνονται κουτσομπολιά τα οποία σας αφορούν. Τα φιλικά άτομα τα οποία σας περιβάλλουν δεν έχουν και τις καλύτερες διαθέσεις και δείχνουν με κάθε τρόπο τη διαφωνία τους μαζί σας, με εριστική συμπεριφορά. Δώστε τόπο στην οργή και μην ασχολείστε μέχρι να περάσει ο θυμός. Μην κάνετε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν και μην αναπολείτε τα παλιά, διότι αυτό σας κουράζει ψυχικά. Παρουσιάζεται μία μικρή εύνοια στα οικονομικά την οποία δεν θα τη χαρείτε για πολύ αφού ευθύς αμέσως γίνονται ατμός για να καλύψετε κάποιες ανάγκες. Στα αισθηματικά νιώθετε αρκετά ερωτικοί, γοητεύοντας τον σύντροφο, εάν έχετε. Όσοι είστε ελεύθεροι γοητεύετε το αντίθετο φύλο και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μπείτε σε σχέση η οποία θα είναι έντονη και μοιραία.

Υδροχόος

Μέσα από αλλαγές που έγιναν στο ευρύτερο φιλικό σας πεδίο αναθεωρήσετε και αλλάξατε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Οι φιλοδοξίες σας πήραν άλλη τροπή. Δείξτε προσοχή σε άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο μπορεί να σας ζημιώσει οικονομικά. Οι τομείς που συνεχίζουν να σας πιέζουν ασφυκτικά είναι από τη μία ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας όπου δεν αποκλείονται οι αλλαγές τόσο του χώρου διαμονής σας, όσο και των ατόμων που ζείτε μαζί κι ο άλλος τομέας που σας πιέζει είναι ο επαγγελματικός, καθώς εκεί συνεχίζονται οι διαμάχες, οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες, επί παντός επιστητού. Μυστικές επαφές εξακολουθείτε να κάνετε με άτομα που συνεργάζεστε και αφορούν οικονομικά οφέλη. Φανείτε εγκρατείς και μην παρασυρθείτε διότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείτε. Στα αισθηματικά υπάρχουν άτομα που κρατούν το ενδιαφέρον σας αλλά είναι ακατάλληλα. Πιθανότητες για έκθεση και σε αυτόν τον τομέα αν δεν προσέχετε.

Ιχθύες

Στα επαγγελματικά σας φαίνεται να αλλάζουν τα πράγματα ίσως με διαφορετική θέση, ή διαφορετικό αντικείμενο. Προσέχετε μην σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια στην δουλειά σας, διότι αν τους πιστέψετε θα απογοητευτείτε καθώς τίποτα δεν μοιάζει αληθινό. Γι αυτό σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε το οτιδήποτε. Μην πειστείτε από ωραιοποιημένες καταστάσεις. Τα σχέδια που κάνετε για ταξίδια στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθούν λίγο αργότερα, καθώς δείχνουν οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές. Έχετε φίλους που σας στηρίζουν και σας υποστηρίζουν, αφού πρώτα εσείς έχετε κάνει το ξεκαθάρισμα και έχετε επιλέξει λίγους και καλούς. Οι στόχοι σας, οι ιδέες και τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον έχουν πλέον ωριμάσει και αποτελούν για εσάς επιτακτική ανάγκη και στοχοπροσήλωση. Εξακολουθεί να υπάρχει το μαξιλαράκι ασφαλείας, το οποίο σας αποφορτίζει ψυχολογικά διώχνοντας το άγχος δουλεύοντας για εσάς.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%