Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/11 έως 28/11 από τη Βίκυ Δρόσου

today22/11/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη έχουμε ακόμη τον απόηχο της έκλειψης, η οποία έγινε το Σάββατο στον άξονα του Σκορπιού-Ταύρου. Όλοι πιεστήκαμε αρκετά και ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με το προσωπικό του ωροσκόπιο. Κουβαλώντας στις πλάτες μας αυτήν την δύσκολη συνθήκη και οδεύοντας προς την επόμενη έκλειψη του Δεκεμβρίου, το σύμπαν κοντοστέκεται δίνοντας μας την ευκαιρία για επέκταση και αισιοδοξία, προσδίδοντας μας μία ανάσα χαράς. Έτσι λοιπόν ο Ήλιος κάνει ποδαρικό στον Τοξότη, ανακοινώνοντας την έναρξη των γενεθλίων τους, την πρώτη μέρα κιόλας της εβδομάδος. Το κλίμα αμέσως αλλάζει καθώς αλλάζει η ενέργεια μέσα στο σύμπαν.

Ο Ήλιος από αυτήν τη θέση ανεβάζει τη διάθεση, την κοινωνικότητα, τις επαφές, τις μετακινήσεις, τα συναισθήματα και την ειλικρίνεια αυτών. Όλο αυτό έρχεται να το επισφραγίσει ένας ακόμα πλανήτης, ο Ερμής, που αναλαμβάνει κι αυτός δράση μέσα από το ίδιο ζώδιο.

Ο Άρης παραμένει μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργώντας ύπουλα, υπόγεια και παρασκηνιακά, αλλά όντας μόνος του εκεί, δεν μπορεί πλέον να βλάψει, καθώς η υπόλοιπη παρέα έχει αποχωρήσει κάνοντας το επόμενο βήμα στον Τοξότη. Την αμέριστη βοήθεια της προσφέρει και η Αφροδίτη, η οποία είναι πλέον ορθολογιστική και βλέπει από αυτή τη θέση με καλό μάτι τον Άρη, ώστε να μπορεί να ηρεμεί και να κατευνάζει τα πνεύματα. Παγίδα η υπερβολή και η υπεραισιοδοξία.  Ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Όλη η ασφυκτική πίεση που είχατε υποβληθεί μέσα στο προηγούμενο διάστημα και αφορούσε τόσο τα οικονομικά, όσο και τα συναισθηματικά σας, αποτέλεσε τον μόνιμο πονοκέφαλο σας. Σιγά-σιγά αλλάζει αυτή η ενέργεια και η ψυχολογία σας ανεβαίνει. Σαφώς τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν, αλλά όχι πλέον με την ίδια ένταση, διότι τώρα η ματιά και το μυαλό σας, είναι στραμμένα αλλού. Το ευρύτερο περιβάλλον βρίσκεται κοντά σας, συμμερίζεται τα θέλω σας και εσείς με χαρά επικοινωνείτε μαζί τους τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον. Οι στόχοι σας θα αρχίσουν σταδιακά να υλοποιούνται, καθώς εσείς ετοιμάζεστε να εξελιχθείτε πνευματικά και νοητικά. Διαπραγματεύεστε επαγγελματικές προσφορές που έχουν να κάνουν με ταξίδια, ενδεχομένως εξωτερικού. Από την άλλη αλλάζει η κοσμοθεωρία σας και η μεγάλη εικόνα που έχετε για τον κόσμο, καθώς μπαίνουν στη ζωή σας άτομα διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας.

Ταύρος

Επηρεασμένοι ακόμα από την προηγηθείσα έκλειψη πάνω σας, δεν είστε ακόμα σε θέση να κοινωνικοποιηθείτε. Όλη αυτή η εμπειρία, σας έχει δημιουργήσει φοβία και είστε αρκετά καχύποπτοι με τους άλλους. Έτσι αποφασίζετε να μείνετε για λίγο ακόμα στο παρασκήνιο, έως ότου νιώσετε ξανά ασφαλείς. Είστε εσωστρεφείς, αρκετά κλεισμένοι στον εαυτό σας και το καινούργιο σας χόμπι είναι να μιλάτε από μέσα σας. Μόνοι μπορείτε να θεραπεύσετε τις πληγές σας, ακούγοντας την εσωτερική σας φωνή. Συνεχίζονται οι οικονομικές πιέσεις και τα προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, εντείνοντας την ανασφάλεια. Είναι τώρα μία καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε δικλείδες ασφαλείας τακτοποιώντας τις οφειλές σας. Μην παρασυρθείτε σε οικονομικά ρίσκα αν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Σύντροφος, συνεργάτες και οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας, συνεχίζουν να σας εκνευρίζουν. Μην πτοείστε.

Δίδυμοι

Το φως του ήλιου διαχέεται στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας. Οι άλλοι αποκτούν αξία και γίνονται ζωτικής σημασίας για εσάς. Δεν αποκλείεται να σας γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες θα είναι συμφέρουσες, εποικοδομητικές και υπόσχονται σύμπνοια απόψεων αλλά και κερδών. Η παγίδα που θα πρέπει να προσέξετε πριν έρθετε σε συμφωνία, είναι μην σας τα παραφουσκώσουν για να σας πείσουν. Είστε άτομα έξυπνα, ευέλικτα και θεωρώ ότι μπορείτε να αντιληφθείτε τα πάντα. Ήδη εδώ και καιρό βρίσκεστε σε ένα ανελέητο τρέξιμο στον τομέα των εργασιακών σας, οπότε αυτό έχει φανεί στους άλλους που θέλουν να σας προσεγγίσουν, διότι αντιλαμβάνονται την εργατικότητά σας, οπότε στην οποιαδήποτε συνεργασία σας διατηρήστε εσείς τα ηνία και μην τα παραδώσετε στους άλλους, διότι μία χαρά τα καταφέρνετε όλα.

Καρκίνος

Ξεκινά για εσάς μία απαιτητική περίοδος, η οποία εστιάζεται στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα σας. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα καθώς αναλαμβάνετε δράση και ασχολείστε με το σώμα, την διατροφή σας, τη γυμναστική και φαίνεται να κάνετε πλέον πράγματα για την βελτίωση της υγείας σας. Επειδή υγεία και εργασία πάνε μαζί, ενδέχεται να σας περιμένει αρκετή δουλειά, η οποία όμως δεν μοιάζει κουραστική, αλλά μπορώ να πω ότι νιώθετε χρήσιμοι ασκώντας έργο. Από την άλλη κάνετε συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου και καταθέτετε τις ιδέες σας συζητώντας με υφιστάμενους για την πορεία της εργασίας σας. Ο έρωτας συνεχίζει να σας απασχολεί, διότι σας κρατά σε εγρήγορση ο σύντροφος αλλά και εσείς δεν είστε αμέτοχοι, διότι υπάρχει έντονο το σεξουαλικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Στο δια ταύτα, υγεία, εργασία και έρωτας καλά κρατούν.

Λέων

Ότι σας δυσκόλευε το προηγούμενο διάστημα με τους πλανήτες στον Σκορπιό και σας έφερνε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά σας, αλλά και με τη δουλειά σας, τώρα παύει να σας πιέζει σε τόσο μεγάλο βαθμό, διότι η μετακίνηση του Ήλιου και Ερμή στον Τοξότη, σας γεμίζει αισιοδοξία και αρχίζετε να νιώθετε πιο χαλαροί κι ανέμελοι. Νιώθετε τη χαρά της ζωής μέσα από τις ερωτικές σχέσεις, όπου εκεί επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας. Εξομαλύνονται οι σχέσεις με το ερωτικό σας ταίρι και πλέον μπορείτε να κάνετε συζητήσεις, για την εξέλιξη της πορείας της σχέση σας. Ίσως με την υπεραισιοδοξία που νιώθετε να τάξετε λαγούς με πετραχήλια στον σύντροφό σας, οπότε μην το παρακάνετε. Γοητεύετε και γοητεύεστε κι αυτό σας δίνει ώθηση να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας ταλέντα, έχοντας έμπνευση, σχέδια και στόχους για το μέλλον. Λίγα έχουν απομείνει από τα ψήγματα της δυσαρέσκειας στον οικογενειακό κύκλο σας, τα οποία σιγά-σιγά μπαίνουν στη θέση τους.

Παρθένος

Περνάτε σε μία περίοδο εσωστρέφειας καθώς η οικογένεια και το σπίτι έχουν την ανάγκη σας. Ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος αφού προηγουμένως ζητήσουν τη στήριξή σας. Επίσης γίνονται συζητήσεις με την οικογένεια για κάποια μετακόμιση, ή αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Το σπίτι και η θαλπωρή που σας προσφέρει, είναι για εσάς το βάλσαμο της ψυχής, αυτό το διάστημα. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας γοητεύετε τους γύρω σας και δεν αποκλείεται να έχετε όμορφες συναντήσεις με άτομο που  αποτελεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον και που εξαιτίας του καλλωπίζεστε και καλλωπίζετε τον χώρο σας, για να το δεχτείτε. Όσο για την εσωστρεφή περίοδο που ακολουθεί, σκοπό έχει να σας βάλει στην διαδικασία να εκτιμήσετε την αξία της οικογένειας και της οικιακής θαλπωρής.

Ζυγός

Τον τομέα της επικοινωνίας, της κοινωνικοποίησης και των συναντήσεων, έρχεται να φωτίσει ο Ήλιος και κατόπιν ο Ερμής από τον Τοξότη. Σας περιμένει μία περίοδος με ατελείωτα πήγαινε-έλα, με έντονη κοινωνικότητα, με πολλές συναντήσεις στις οποίες διαπραγματεύεστε εμπορικές συμφωνίες και οικονομικά ρίσκα. Γεγονός είναι ότι αυξάνεται η αντιληπτική σας ικανότητα και μπορείτε να διακρίνετε, τι είναι προς το συμφέρον σας και τι όχι. Προσπαθήστε μόνο να είστε συγκεκριμένοι ως προς τις απόψεις σας και το ίδιο να ζητήσετε από τους συνομιλητές σας, διότι υπάρχει η παγίδα της υπεραισιόδοξης σκέψης, τόσο ώστε να δημιουργηθεί η ελπίδα για οικονομικό κέρδος, το οποίο δεν ανταποκρίνεται καθαρά στην πραγματικότητα. Μετά την κοινωνικοποίηση και την διασκέδαση, που οφείλετε να παρέχετε στον εαυτό σας μετά από καιρό, καθόλου δεν σας χαλάει και η παραμονή σας στο σπίτι αφού και εκεί έχετε πολλές δουλειές, να κάνετε, είτε τακτοποιώντας και ομορφαίνοντας το χώρο σας, είτε παίρνετε επιπλέον δουλειά στο σπίτι την οποία μπορείτε να κάνετε με την ησυχία σας.

Σκορπιός

Περνώντας διά πυρός και σιδήρου μετά την επεισοδιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, βρίσκεται σιγά-σιγά τα πατήματα σας και μετατοπίζετε το ενδιαφέρον σας σε έναν άλλο τομέα, όπου δεν είναι άλλος από τον οικονομικό. Έχετε ήδη ξεκινήσει διακανονισμούς με το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ίσως ήρθε η ώρα να συζητήσετε για την αύξηση των εσόδων σας. Όλα είναι στο τραπέζι και μπορείτε να εισακουστείτε, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε, διότι θα φανείτε επιπόλαιοι. Σίγουρα μπορείτε να δείξετε ότι αξίζετε την επιβράβευση, αλλά περιορίστε να αναδείξετε τα ταλέντα σας μέσω της καύχησης. Μπορείτε πλέον και λέτε τα πράγματα με το όνομα τους και καταφέρνετε να συζητήσετε για τα συναισθήματα που σας προκαλεί, η οικονομική ανασφάλεια.  Ο Άρης παραμένοντας ακόμα στο ζώδιο σας, προμοτάρει την ενέργεια, την ζωντάνια και την δράση, ως προς την διεκδίκηση των συμφερόντων σας.

Τοξότης

Αναλαμβάνετε δράση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αφού μετά από πολύ καιρό που ήσασταν σε καταστολή δυνάμεων, δεν μπορέσατε να κάνετε αυτά που θέλατε. Τώρα είστε εσείς κυρίαρχοι του εαυτού σας και το παιχνίδι θα παιχτεί με τους δικούς σας όρους. Ήδη νιώθετε καλύτερα με ανεβασμένη την αυτοπεποίθησή σας και μπορείτε να διεκδικήσετε τον χαμένο καιρό. Επικοινωνείτε καλύτερα τις ιδέες σας, πλασάρετε τον εαυτό σας στο επαγγελματικό περιβάλλον και είστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να διεκδικήσετε ότι σας έχουν πάρει. Ο Άρης βρισκόμενος ακόμα στον Σκορπιό δείχνει ότι δεν έχει τελειώσει το παρασκήνιο που δουλεύει πίσω από την πλάτη σας στον επαγγελματικό τομέα. Το νιώθετε ξεκάθαρα πως κάτι συμβαίνει, αλλά τώρα είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε, βγαίνοντας μπροστά και διεκδικώντας το δίκιο σας. Εύνοια υπάρχει στον οικονομικό τομέα, καθώς η πολύμηνη διάρκεια της Αφροδίτης εκεί, δείχνει ότι υπάρχουν απολαβές, οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια.

Αιγόκερως

Ξεκινά μία περίοδος εσωστρέφειας και μοναχικότητας καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο του Τοξότη. Ίσως θέλετε να νιώσετε την γαλήνη που σας προσφέρει η συνύπαρξη με τον εαυτό σας. Αυτό που σας ξεκουράζει είναι η συζήτηση που κάνετε με την εσωτερική σας φωνή. Καλό θα σας κάνει αυτή η διεργασία διότι όλοι κάπου-κάπου νιώθουμε την ανάγκη να τα πούμε με τον εαυτό μας και να νιώσουμε τις ανάγκες μας, προτού προχωρήσουμε τη ζωή μας, κάνοντας το επόμενο βήμα. Αυτό δείχνει ότι ενδεχομένως να έχετε σχέδια, τα οποία απλά τα σκέφτεστε αυτή τη στιγμή και είναι προς υλοποίηση αργότερα. Οργανώστε τα πλάνα σας όσο καλύτερα μπορείτε και όταν είστε έτοιμοι τα ανακοινώνετε. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει παρασκήνιο και γίνονται συζητήσεις είτε από εσάς, είτε από άλλους, μυστικά και κρυφά. Άτομα από το παρελθόν έρχονται ξανά μπροστά στη ζωή σας και αυτό ενδέχεται να σας δημιουργήσει μία αναστάτωση. Δεν χρειάζεται πανικός.

Υδροχόος

Ο τομέας της συλλογικότητας, της ομαδικότητας και των φιλικών σχέσεων, είναι αυτός που έχει τα πρωτεία αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, με τον Ήλιο και τον Ερμή να εισέρχονται στο ζώδιο του Τοξότη. Συναντήσεις και συναναστροφές με φίλους σας ευχαριστούν ιδιαίτερα, καθώς έχετε να τους δείτε πολύ καιρό. Έρχεστε σε επαφή με άτομα που ίσως έχουν άλλη νοοτροπία, άλλη άποψη και άλλες ιδέες. Φανείτε συγκαταβατικοί και αμερόληπτοι, διότι ο δογματισμός σας διακατέχει αυτό το διάστημα. Θέλετε να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας και δεν αποκλείεται να πάρετε σημαντική βοήθεια από από μία ομάδα ανθρώπων, που δραστηριοποιείστε συλλογικά. Στο επαγγελματικό περιβάλλον το κλίμα συνεχίζει να είναι πιεστικό με τον Άρη να βρίσκεται ακόμα στον Σκορπιό και να σας αγχώνει για την πορεία της εξέλιξης των εργασιακών σας. Κρυφές συναντήσεις και επαφές γίνονται με απώτερο σκοπό την οικονομική σας πορεία.

Ιχθύες

Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα και στην καριέρα σας. Οι ανώτεροι σας δείχνουν να σας συμπαθούν διότι κι εσείς είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και δείχνετε μεγαλύτερη προθυμία στην ανάληψη καθηκόντων. Έχετε ιδέες οι οποίες είναι απαραίτητες για την εξέλιξη της δουλειάς σας και τις οποίες μπορείτε πλέον να τις συζητήσετε, νιώθοντας ισχυρή αυτοπεποίθηση για τα λεγόμενά σας, με αποτέλεσμα να πείθεται τους εργοδότες σας και τους προϊσταμένους σας. Ένα μικρό άγχος σίγουρα το νιώθετε διότι είστε από τη φύση σας ανασφαλείς και θέλετε να ευχαριστήσετε τους άλλους με την απόδοσή σας. Τα σχέδια που κάνετε και αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι προς υλοποίηση. Η συναναστροφή με άλλες κουλτούρες και άλλες εθνικότητες είναι για εσάς ελιξίριο ζωής. Στα πλάνα σας υπάρχει και κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο, κάποια σχολή, καθώς και η  εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και έχετε πολύ καλές σχέσεις μαζί τους. Ο σύντροφος βρίσκεται κοντά σε σας και συμπαραστέκεται στα σχέδιά σας.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%