Θέατρο

Maria Miro «Nerium Park» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη στο “Θέατρο 104”

today19/11/2021

Background
share close

Το Nerium Park, το πάρκο με τις πικροδάφνες, το μεγάλο οικοσύστημα με τα πολλά μπλοκ πολυκατοικιών, τις πισίνες και τα καταστήματα, ανοίγει τις πόρτες του, στους πρώτους του αγοραστές, ενός από τα εκατοντάδες διαμερίσματά του.

O Ζεράρ κι η Μάρτα, ένα νεαρό ζευγάρι με όνειρα για το μέλλον, έρχονται σαν έποικοι, από έναν κόσμο σε κάποιον άλλο, έρχονται για να ευτυχίσουν, να τρέξουν μπροστά, με την δύναμη των νιάτων τους, με την δύναμη των ονείρων τους, με την δύναμη της αγάπης τους. Γύρω τους τα κενά διαμερίσματα, τα κενά καταστήματα, οι κενές παιδικές χαρές, οι κενοί δρόμοι και το πάρκο με τις πικροδάφνες. Βαδίζουν μέσα στο χρόνο σαν σχοινοβάτες αιωρούμενοι, ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, ανάμεσα στις σκιές και τους ήχους, ενός τοπίου που δεν πρόκειται να κατοικηθεί ποτέ.

Ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα κατά την διάρκεια ενός έτους, κάνουν ένα ταξίδι μέσα στην σχέση τους, θυσιάζοντας ότι πολυτιμότερο έχουν.

Το έργο Nerium Park είναι μια σύγχρονη ελεγεία για την αποξένωση και την απώλεια, στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Η κρίση όμως δεν είναι μόνο οικονομική.

Συντελεστές:

Συγγραφέας: JOSEP MARIA MIRO

Μετάφραση: ELS DE PAROS

Σκηνοθεσία: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ

Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος : ΑΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σχεδιασμός φώτων: ΣΑΚΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ

Μουσική επιμέλεια: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ

Φωτογραφία: ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Βοηθός σκηνοθέτη: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ

Επικοινωνία παράστασης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

Παίζουν: ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΛΤΕΚΗΣ

Παραγωγή: Labyrinth

Η παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 14€, Μειωμένο 8€, Ατέλεια 5€

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 210 3455020 και 6951269828

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Κινηματογράφος

D.W: Οι Αφγανές τραγουδίστριες δεν σωπαίνουν

«Είμαι μουσουλμάνα, εντάξει. Αλλά είμαι και τραγουδίστρια». Η μόλις 24χρονονη μουσικός έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα. Η οικογένειά της έζησε τον πόλεμο σε μια νότια επαρχία του Αφγανιστάν, έπειτα διέφυγε στο Πακιστάν. Η Σαντίκα ακολούθησε τον δικό της δρόμο, έγινε τραγουδίστρια κι έτσι επέστρεψε μόνη στην Καμπούλ χωρίς τους συντηρητικούς γονείς της. Έγινε σταρ της τηλεόρασης και του YouTube τραγουδώντας λαϊκές και ποπ επιτυχίες. Όταν όμως ήρθαν οι Ταλιμπάν στην […]

today18/11/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%