Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/10 έως 10/10 από τη Βίκυ Δρόσου

today06/10/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μία αρκετά δυναμική εβδομάδα ξεκινά με τη νέα σελήνη να πραγματοποιείται στον ζωδιακό χώρο του Ζυγού, που αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών και των διπλωματικών σχέσεων, των συνεργασιών, αλλά και των επαφών με το σύντροφο. Ο ειρηνοποιός και δίκαιος Ζυγός προτείνει αρμονία, ομορφιά, δικαιοσύνη και προπάντων χαμηλούς τόνους. Αυτές είναι οι επιταγές του ζωδίου και μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει.

Η συμμετοχή του Άρη στη νέα σελήνη, διαφωνεί με τα αιτήματα του ζωδίου δημιουργώντας αντιπαραθέσεις, κόντρες και ρήξεις με τον οποιονδήποτε άλλον έχουμε απέναντί μας. Η ευγένεια και ο καθωσπρεπισμός του ζωδίου πάει περίπατο και τη θέση τους παίρνουν η αντιπαλότητα και η λεκτική σύγκρουση, κυρίως σε ότι αφορά παρελθοντικά ζητήματα.

Η γλυκιά Αφροδίτη, περνώντας στον αισιόδοξο και χαρούμενο Τοξότη, κάνει ότι μπορεί και ότι περνάει από το χέρι της, για να γλυκάνει την ατμόσφαιρα, χωρίς θεαματικά αποτελέσματα, αφού ο Άρης βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, επίσης στο ζώδιο του Ζυγού, ώστε να καθιστά την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Το βαρύ πυροβολικό του πλανητικού στερεώματος, από τον Δία και πέρα, βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία και έχοντας συμπαρασύρει μαζί τους τον Ερμή, ο οποίος ακολουθεί την ίδια οπισθοδρομική κίνηση, η έλλειψη επικοινωνίας κι η ασυνεννοησία, είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών.

Ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος Πλούτωνας, βρίσκεται σε αναδρομή εδώ και πολύ καιρό και αλλάζει πλεύση, βαδίζοντας μπροστά κι έχοντας συσσωρεύσει μεγάλο όγκο ενέργειας τον οποίο εκλύει με την ορθοδρόμησή του, θα βγάλει στην επιφάνεια ζητήματα ενέργειας, πετρελαίου και φυσικών πόρων. Ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να δράσουμε στα νέα ξεκινήματα με σύνεση και λογική.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Η νέα σελήνη γίνεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας και σας προτρέχει να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είστε ήρεμοι και αυτό το βλέπουν οι άλλοι ώστε να είναι διστακτικοί προς το άτομό σας. Σας απασχολεί το παρελθόν το οποίο αφορά κάποια σχέση ή  συνεργασία σας κι εσείς θέλετε τώρα να ξεκαθαρίσετε ότι σας πλήγωσε. Είστε παρορμητικοί από τη φύση σας και αρκετά οξύθυμοι ώστε να θελήσετε για άλλη μία φορά να βρείτε το δίκιο σας με άκομψο τρόπο. Δεν σας συμφέρει από καμία άποψη, για αυτό προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Στο κάτω-κάτω ότι έγινε έγινε και τώρα δεν αλλάζει. Θα ακούσετε παράπονα και θα πείτε και εσείς τα δικά σας, αλλά επειδή δεν θα βγάλετε άκρη καλύτερα μην ασχοληθείτε περαιτέρω. Κατεβάστε τους τόνους και δείξτε την προσοχή σας σε μία γνωριμία που είτε προέρχεται από το εξωτερικό, είτε έχει να κάνει με άτομο διαφορετικής κουλτούρας από την δική σας.

Ταύρος

Μία κουραστική εβδομάδα σας περιμένει στη δουλειά. Αν αφορά μία νέα επαγγελματική συνεργασία, τότε προσπαθείτε να βάλετε τα δυνατά σας για να αποδείξετε ότι αξίζετε την θέση. Αν είστε στην ίδια δουλειά η καθημερινότητα σας κουράζει, διότι ενδέχεται να έχετε πολλές εκκρεμότητες τις οποίες καλείστε να διευθετήσετε κι αυτό σας δημιουργεί επιπλέον άγχος. Λίγη προσοχή χρειάζεται η υγεία σας με ξεκούραση και σωστή διατροφή. Ίσως το γυμναστήριο αποτελεί μία καλή λύση. Η επαφή με τον σύντροφο γίνεται πιο βαθιά και ο ερωτικός τομέας μαζί με το σεξ είναι κι αυτός ένας τρόπος ο οποίος λειτουργεί θεραπευτικά στην καταπολέμηση του άγχους σας. Οι βαθιές συναισθηματικές ανάγκες σας καλύπτονται από τον σύντροφο, ο οποίος δείχνει μεγάλη προθυμία να σας βοηθήσει. Βρείτε το χρόνο να τακτοποιήσετε και τις οφειλές σας διότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τα βάλετε σε τάξη χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

Δίδυμοι

Ο ερωτικός τομέας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Μία νέα αρχή που αφορά καινούργια σχέση είναι κάτι το οποίο ανοίγεται τώρα μπροστά σας. Με αυτόν τον τρόπο και νιώθοντας την έξαψη της καινούργιας γνωριμίας, αυξάνεται η δημιουργικότητά και προωθούνται τα ταλέντα σας. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση προσπαθήστε να ρίξετε νερό στο κρασί σας, διότι θα σας εκνευρίσει τόσο πολύ ο σύντροφος που θα  σκεφτείτε να χωρίσετε. Δεν αξίζει να χαλάσετε τις καρδιές σας, αν η σχέση σας ενδιαφέρει και δεν είναι κάτι επιπόλαιο. Μπόρα είναι θα περάσει. Δείτε κι εσείς από τη μεριά σας πόσο μερίδιο ευθύνης σας αναλογεί, πριν πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Παρόλα αυτά ευνοούνται οι νέες σχέσεις. Αξιόλογοι συνεργάτες μπαίνουν στη ζωή σας με τους οποίους βρίσκετε κοινό κώδικα επικοινωνίας, λίγο αργότερα, όταν πλέον θα έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία, με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή.

Καρκίνος

Η ενέργεια της δυναμικής νέας σελήνης βρίσκεται στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στο χώρο που ζείτε αλλά αν δεν είστε μόνοι πιθανόν να αντιμετωπίσετε την αρνητικότητα του συγκατοίκου σας. Μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, κι αν στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τον σύντροφο, τότε θα δυσκολευτείτε αρκετά, αφού υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας. Διευθετήστε τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας, συζητώντας με τους οικείους και τα άτομα της οικογένειάς σας,  χωρίς να εμπλέξετε τρίτους. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και σε αυτήν την περίπτωση, διότι διαφωνείτε με όλους και με όλα. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας για να ωφεληθείτε. Στην δουλειά το κλίμα είναι αρκετά καλό κι αυτό σας δημιουργεί ωραία διάθεση και την ευχαρίστηση να πάτε για δουλειά. Όμορφη η καθημερινότητά σας και ότι πριν για εσάς ήταν αγγαρεία, τώρα πλέον δεν είναι. Αντιθέτως τώρα πια ασχολείστε με τις λεπτομέρειες χωρίς να αγχώνεστε. Προσοχή στην αύξηση του βάρους σας εξαιτίας της κατανάλωσης γλυκών.

Λέων

Η νέα σελήνη επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις στενές επαφές με το κοντινό περιβάλλον. Σίγουρα κάνετε συζητήσεις με συγγενείς ή αδέρφια, οι οποίες δεν γίνονται με ήρεμο τρόπο. Παλιά ζητήματα τα οποία δεν είχατε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν, θέλετε να το κάνετε τώρα διότι νιώθετε ότι είστε έτοιμοι. Δεν θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη αφού υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και ασυνεννοησία μεταξύ σας. Άλλα λέτε άλλα καταλαβαίνουν κι άλλα σας λένε άλλα καταλαβαίνετε. Επειδή οι συνθήκες δεν είναι καλές και οι συγκυρίες δεν βοηθούν, το προτιμότερο θα ήταν να το προσπεράσετε και να το αναβάλετε για λίγο αργότερα.

Φως στο τούνελ φαίνεται στον αισθηματικό τομέα, όπου μία νέα γνωριμία ξεκινά για εσάς τους ελεύθερους. Αυτή η γνωριμία είναι πολλά υποσχόμενη και σας δίνει μία νότα αισιοδοξίας και χαράς για το μέλλον. Μικρές καθυστερήσεις οι οποίες αφορούν τα επαγγελματικά σας είναι πολύ πιθανές. Τα χρονοδιαγράμματα σας σε αυτόν τον τομέα δεν συμπίπτουν με το σύμπαν. Λίγη υπομονή.

Παρθένος

Δικαίως σας απασχολεί ο οικονομικός τομέας αφού έχουν προκύψει έκτακτα έξοδα και έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Είστε αρκετά φειδωλοί στις αγορές σας, παρόλα αυτά, φαίνεται να ξεφύγατε κάποια στιγμή με πράγματα τα οποία δεν ήταν απολύτως απαραίτητα και τώρα βρίσκεστε στην δυσάρεστη θέση, της οικονομικής δυσπραγίας. Τουλάχιστον προσπαθήστε να μαζευτείτε όσο είναι ακόμα καιρός μετρώντας το κάθε ευρώ που ξοδεύετε. Έχετε στο μυαλό σας την ανακαίνιση του σπιτιού ή απλά προσπαθείτε να του δώσετε μία νότα χαράς, αλλάζοντας μικροπράγματα μέσα σε αυτό. Να ξέρετε ότι και αυτό κοστίζει οπότε θα σας συμβούλευα να το αναβάλετε για λίγο. Καθυστερήσεις παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα και γίνονται συζητήσεις, οι οποίες δεν καταλήγουν σε τελικές συμφωνίες. Είστε υπομονετικοί και εγκρατείς από τη φύση σας, ώστε δεν σας φοβάμαι, αφού πάντα μπορείτε να περιμένετε.

Ζυγός

Έχετε μαζέψει τον μεγαλύτερο όγκο πλανητικής ενέργειας πάνω σας. Είστε παρορμητικοί αλλά πάντα λειτουργείτε με ευγένεια και τακτ. Αυτή την εβδομάδα ξεφεύγετε από το γνωστό χαρακτήρα σας, διότι νιώθετε σαν ένα καζάνι που βράζει. Εκφράζετε στους άλλους τη γνώμη σας, λέτε τα πράγματα με το όνομα τους, ζητάτε απολογισμό ευθυνών, ψάχνετε το δίκιο σας και όλα αυτά με εντελώς άκομψο τρόπο. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Ο εκνευρισμός σας είναι μεγάλος κυρίως σε ότι έχει να κάνει με προηγούμενες σχέσεις, γάμο, ή με τους συνεργάτες σας νυν και πρώην. Το δυσάρεστο κλίμα που έχετε δημιουργήσει δεν σας ωφελεί σε κάτι και δεν σας αντιπροσωπεύει. Το δίκιο που ψάχνετε θα το βρείτε με άλλον τρόπο, γιατί με αυτόν τον τρόπο το πιθανότερο είναι να το χάσετε. Είστε πάντα συμπαθείς στους άλλους και φροντίστε να διατηρήσετε αυτό το προφίλ σας.

Σκορπιός

Το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα της ψυχής σας και ζητά την προσοχή σας. Έντονες οι φοβίες που σας κυριεύουν και δημιουργούν στρες και άγχος. Έχει βαρύνει για άλλη μία φορά η ψυχολογία σας και η σκέψη σας βγάζει αρνητικότητα. Είναι ένα στοιχειωμένο παρελθόν για το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό ξεκολλήστε από το παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά στο μέλλον. Σκέφτεστε συχνά-πυκνά και παρελθοντικές επαγγελματικές διαδρομές που δεν υπάρχει λόγος να τις αναβιώνετε. Εξάλλου υπάρχει εύνοια στον οικονομικό τομέα και αυτό από μόνο του μπορεί να σας ανεβάσει τη διάθεση, διότι αν μη τι άλλο σας προσδίδει ασφάλεια. Όταν νιώθετε ασφαλείς οικονομικά νιώθετε ασφαλείς και συναισθηματικά, οπότε αδράξτε την ευκαιρία και τακτοποιήστε οτιδήποτε οικονομικό θέμα έχετε, τώρα που οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Εάν ασχοληθείτε με την πορεία των επαγγελματικών σας αλλά και των οικονομικών σας θα βγάλετε από το μυαλό σας το παρελθόν και ότι αυτό συνεπάγεται. Ευκαιρία είναι.

Τοξότης

Τα άτομα τα οποία βρίσκονται στον φιλικό σας περίγυρο είναι αυτά τα οποία θα σας προκαλέσουν πονοκέφαλο. Δεν δείχνουν πρόθυμα να σας βοηθήσουν καθώς διαφωνούν με τις επιλογές σας. Πλέον δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους, διότι η αναφορά που γίνεται στο παρελθόν, σας βγάζει από τα ρούχα σας αφού δεν περιμένατε να ακούσετε τέτοια παράπονα. Έχετε όλη την καλή διάθεση να συζητήσετε και να λύσετε κάποιες διαφορές αλλά το κλίμα είναι έκρυθμο. Ίσως στραφείτε σε νέες φιλικές σχέσεις με τις οποίες νιώθετε καλύτερα. Όσοι ανήκετε σε κάποια ομάδα θα δυσκολευτείτε να συμπορευτείτε μαζί με τους άλλους. Από την άλλη εσάς δεν σας πτοεί τίποτα, διότι νιώθετε ελεύθεροι, με νέους πνευματικούς ορίζοντες. Ασχολείστε με τα προσωπικά σας και κυρίως με τον εαυτό σας. Βελτιώνετε την εμφάνισή σας και παρότι υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις και αρκετές παρανοήσεις εσείς κάνετε ότι καλύτερο για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά και η καριέρα αποτελούν το μόνιμο ενδιαφέρον σας. Αυτή η εβδομάδα είναι μία εβδομάδα που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, διότι το μονοπώλιο το έχει ο επαγγελματικός τομέας. Εκεί τα πράγματα δεν είναι ήρεμα γιατί θα βγουν στην επιφάνεια και θα υπάρχουν αρκετές διαφωνίες οι οποίες αφορούν είτε στην εργασία, είτε στους προϊσταμένους σας. Είστε αρκετά εριστικοί αλλά όσο κι αν έχετε δίκιο να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τα βάλετε με τους ανωτέρους σας. Ούτως ή άλλως άκρη δεν θα μπορέσετε να βγάλετε, αφού η επικοινωνία γίνεται με μεγάλη δυσκολία και οι παρανοήσεις είναι έντονες. Φροντίστε να αποφορτιστείτε βγάζοντας το δυναμισμό σας στην αύξηση της εργασίας, ώστε να μην έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις. Κάντε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο και αφήστε τους άλλους να τρώγονται.

Στον αισθηματικό τομέα είναι καλύτερα αφού νιώθετε όμορφα με μία σχέση η οποία σας διώχνει το άγχος. Η σχέση αυτή δεν είναι κοινοποιήσιμη και την κρατάτε καλά φυλαγμένη από αδιάκριτα βλέμματα. Να προσέχετε αν είναι από το χώρο της εργασίας σας, ή αν πρόκειται για δεσμευμένο άτομο. Εάν δεν υφίσταται κάτι τέτοιο τουλάχιστον νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και αυτό είναι εμφανές.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη με τη δυναμική της σας ωθεί να εξερευνήσετε κάποιες πτυχές των πνευματικών αναζητήσεων σας. Καλείστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αποκτώντας νέες δεξιότητες, μέσα από την εκμάθηση μιας γλώσσας, ή ενός υπολογιστή και κάνοντας σεμινάρια για θέματα που αφορούν επαγγελματικά project. Συζητάτε επαγγελματικά ταξίδια στα οποία δεν μπορείτε να καταστάλαξετε και να καταλήξετε διότι υπάρχουν διαφωνίες από το περιβάλλον, αλλά και ατελείωτες καθυστερήσεις και αναβολές. Νέες επαφές με νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας αλλάζοντας την, είναι ότι επιθυμείτε αυτό το διάστημα. Δεν θα αποφύγετε κόντρες και παρεξηγήσεις με το ευρύτερο περιβάλλον. Φιλικά άτομα σας συμπαραστέκονται. Παρελθούσες καταστάσεις επανέρχονται, με σκοπό να δοθεί το οριστικό τέλος. Στα αισθηματικά το κλίμα είναι καλύτερο και υπάρχουν συναντήσεις με τον ερωτικό σύντροφο, οι οποίες εμπεριέχουν ρομαντισμό, αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Ιχθύες

Νιώθετε πίεση και άγχος για οικονομικά θέματα που αφορούν εκκρεμότητες του παρελθόντος. Αν και δεν το περιμένατε αυτά κάνουν την εμφάνισή τους από το πουθενά κι εσείς πρέπει τώρα να τα διευθετήσετε. Έχετε έντονη εσωτερική αναστάτωση, πάλι για θέματα που αφορούν το παρελθόν και που σας δημιουργούν μία ανεξήγητη ανησυχία. Όσον αφορά τα οικονομικά, σίγουρα θα τα τακτοποιήσετε, αν και δεν είναι το καλύτερο σας. Από την άλλη η αναμόχλευση του παρελθόντος και σε πράγματα που σας πλήγωσαν, δεν οδηγεί πουθενά, διότι είναι χαμένος χρόνος από την ζωή σας. Δεν αξίζει ούτε να τα σκέφτεστε, ούτε να τα συζητάτε. Ότι πέρασε πέρασε.. Αφήστε τα όλα πίσω σας και ρίξτε όλο το βάρος στον επαγγελματικό τομέα όπου εκεί τα πράγματα μοιάζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Νιώθετε όμορφα στην εργασία σας και οι εργοδότες σας το εισπράττουν. Είστε ευχαριστημένοι από αυτούς αλλά και αυτοί από εσάς και δεν αποκλείεται να σας γίνει μία πρόταση με ευνοϊκότερους όρους.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%