Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Συναυλίες

City Garden Festival 2021!

today12/09/2021 1

share close

Νέες συναυλίες στο City Garden Festival! Το φεστιβάλ των Sold out συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο με δυνατό line up ! Ανακαλύψτε τις νέες αφίξεις και όλα τα νέα του φεστιβάλ στο www.ct.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 7701700

Το πρόγραμμα των επόμενων συναυλιών μέχρι στιγμής είναι το εξής:

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου: ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου: ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Και πολλοί άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες που έρχονται τις επόμενες μέρες!

Θυμήσου τον Σεπτέμβρη

Το φετινό καλοκαίρι κάναμε μαζί σας τον γύρο του κόσμου με ελληνικά τραγούδια, με το ένα Sold oud, να διαδέχεται το άλλο.

Τον Σεπτέμβρη… θυμήσου τις συναυλίες στο CT Garden Festival.

Γιατί η μνήμη, τις περισσότερες φορές έχει ανάγκη τα τραγούδια.

Τραγούδια που σφράγισαν και σφραγίζουν τις προσωπικές μας στιγμές, τραγούδια που ψιθυρίζουμε στην καθημερινότητα μας, τραγούδια γεμάτα συναισθήματα και εικόνες, τραγούδια λυτρωτικά, γεμάτα νοσταλγία και χαρά.

Στη γλωσσική εικόνα του κόσμου, η χαρά είναι μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές έννοιες, είναι το αίσθημα μεγάλης ευχαρίστησης που όλοι εμείς στο CT Garden Festival με τις επιλογές μας θέλουμε να σας μεταδώσουμε.

Ελάτε να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί ξανά και ξανά για να κάνουμε… δυνατά τ’ αδύνατα σ’ ένα θέαμα κοινό.

Γιατί το τραγούδι λειτουργούσε και λειτουργεί πάντα ενωτικά στους ανθρώπους. Μέσα από την Τέχνη του τραγουδιού σμίγουμε και ανταλλάσσουμε πολιτισμικά στοιχεία, αποδεικνύοντας ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα απ’ αυτά που μας χωρίζουν. Θυμήσου τον Σεπτέμβρη, θυμήσου το πολύχρωμο, εκρηκτικό και πολυπολιτισμικό πρόγραμμα του CT Garden Festival.

Το CT Garden Festival είναι ένα νέο φεστιβάλ, μια ανοιχτή μουσική σκηνή, με ευρύχωρα τραπέζια όπου τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας. Με την αγορά εισιτηρίου, απολαμβάνετε το πρόγραμμα με την παρέα σας, αποκλειστικά σε δικό σας τραπέζι κι όχι μαζί με άλλους.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός

Κάθε Τετάρτη του Σεπτέμβρη θυμήσου: Queen, Elvis Presley, Tina Turner, David Bowie.

Κάθε Τετάρτη του Σεπτέμβρη ο εξωτερικός χώρος του Christmas Theater μεταμορφώνεται σ’ ένα μοναδικό καλοκαιρινό music hall, για να θυμηθούμε τέσσερις θρύλους της παγκόσμιας μουσικής.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο CT Garden Festival, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μάς καλεί να ξαναζήσουμε τον παλμό των «δυνατών» συναυλιών της.

Μια ταξιδιάρικη συναυλία η οποία με βάση το ελληνικό τραγούδι, εκτείνεται στο Πράσινο Ακρωτήρι και στα Αρμένικα που μας έμαθε να αγαπάμε.

Η Ελευθερία μας, που ξέρει καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να μας μαγεύει, μάς υπόσχεται μια βραδιά που θα τραγουδάμε μαζί της απ’ την αρχή ως το τέλος… «Εδώ να μείνεις», στη μαγεία των τραγουδιών της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στο CT Garden Festival η Μαρίζα Ρίζου μας προτείνει να πάμε μαζί της μια βόλτα.

Το φανατικό αθηναϊκό κοινό της Μαρίζας Ρίζου θα την απολαύσει αυτή τη φορά στο CT Garden Festival, σε μια αλλιώτικη βόλτα, με πολλά τραγούδια για τις ματιές που άνθισαν αλλά και για όσες δεν πρόλαβαν να ανθίσουν.

Από συναυλία σε συναυλία, εμπλουτίζει την performance της με νέο υλικό. Κάθε της πρόγραμμα είναι φτιαγμένο με αγάπη και τρέλα, γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση!

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται CT Garden Festival, έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, μάς προσκαλεί σε ένα ηλεκτρικό ταξίδι…Ποιος μπορεί να του πει όχι;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, VIVA.GR, CT.GR

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 2117701700

Βρίσκεται στα Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου ακριβώς απέναντι από το Αλσος Βεϊκου, στο Γαλάτσι, μία περιοχή βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι σχετικά απλή, μιας και το θέατρο βρίσκεται επί ενός κύριου οδικού άξονα της πόλης, τη Λεωφόρο Βεΐκου.

Χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 10 “Λ. Κύμης”. Συνεχίστε με νότια κατεύθυνση, έχοντας το ΟΑΚΑ στα αριστερά σας. Θα φτάσετε έξω από το Christmas Theater 3,5 χλμ μετά το σημείο που αφήσατε την Αττική Οδό.

Μπορείτε να φτάσετε όμως στην Λ. Βεΐκου από την Κηφισίας (μέσω της Καποδιστρίου) αλλά και από την Γαλατσίου και την Πρωτοπαπαδάκη.

Επίσης από την Μαρίνου Αντύπα μπορείτε να στρίψετε στην Λ. Κύμης και να συνεχίσετε στην Λ. Βεΐκου και από την Κηφισίας να στρίψετε στην Λ. Σπύρου Λούη και στην συνέχεια να στρίψετε στην Κύμης ώστε να συνεχίσετε μέχρι την Λ. Βεΐκου.

Μπορείτε πάντως να φτάσετε μέχρι το θέατρο και χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πιο απλός τρόπος είναι το λεωφορείο 608 Ζωγράφου – Ακαδημία – Γαλάτσι (από το κέντρο, π.χ. Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου, Ομόνοια κ.λπ.), το οποίο κάνει τέρμα ακριβώς έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Μετρό (γραμμή 1) μέχρι τον σταθμό “Άνω Πατήσια” και από εκεί το λεωφορείο 444 (ΣΤΑΘΜΟΣ Α.ΠΑΤΗΣΙΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ), που κάνει στάση έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.

H μουσική σκηνή City Garden Festival έχει ευρύχωρα τραπέζια και τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους. Η αγορά εισιτηρίου σας δίνει την δυνατότητα να καθίσετε με την παρέα σας αποκλειστικά σε δικό σας τραπέζι και όχι μαζί με άλλους.

Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου (στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater) διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν.

Η είσοδος και η έξοδος των θεατών γίνεται από 2 σημεία για την αποφυγή του συνωστισμού.

Η μουσική σκηνή έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 10 έως 45 Ευρώ ανάλογα την συναυλία και την ζώνη. Το εισιτήριο δεν περιλαμβάνει ποτό και η κατανάλωση στο τραπέζι δεν είναι υποχρεωτική. Αν θελήσετε να παραγγείλετε μπορείτε να διαλέξετε από μια ποικιλία κοκτέιλ, ποτών, μπύρας, κρασιών, αποσταγμάτων αλλά και αναψυκτικών και χυμών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 77 01 700, WWW.VIVA.GRWWW.CT.GR

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες του City Garden Festival δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών.

Written by: DreamCity

Rate it

0%