Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/8 έως 29/8 από τη Βίκυ Δρόσου

today25/08/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του ομορφότερου καλοκαιρινού μήνα, η οποία σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών, της ξεγνοιασιάς και της ανεμελιάς. Το σύμπαν έρχεται να μας το επιβεβαιώσει αυτό, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, που δείχνει την έναρξη της εργασίας, των καθηκόντων, της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Ο Ερμής και ο Άρης από το ίδιο ζώδιο μας βάζουν στην διαδικασία της σκέψης και της δράσης, στα θέματα που άπτονται της Παρθένου και είναι τα προαναφερόμενα.

Το τέλος της εβδομάδος λοιπόν μας βρίσκει με τα κεφάλια μέσα, νοσταλγώντας θάλασσες, ακρογιαλιές, αμμουδιές και νησάκια. Η προσμονή και η ελπίδα για τον ερχομό του επόμενου καλοκαιριού είναι αυτή που πάντα μας κάνει να νιώθουμε αισιοδοξία, μετρώντας αντίστροφα έως τότε.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Έχετε άγχος διότι η καθημερινότητα στην εργασία πιέζει και σας ζητούν περισσότερες ώρες, ή πιο πολλές ευθύνες. Το παρασκήνιο που διαδραματίζεται στον εργασιακό χώρο δεν σας αφήνει να ησυχάσετε κι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Ακολουθήστε πρόγραμμα σωστής διατροφής και άσκησης για βελτίωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Γενικά στην δουλειά να είστε καχύποπτοι και προσεκτικοί, διότι θα ακούσετε αρκετά σχόλια και κάποιοι θα θελήσουν να χαϊδέψουν τα αυτιά σας με ψεύτικες υποσχέσεις. Μην πιστέψετε τίποτα, διότι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν. Στα αισθηματικά υπάρχει εύνοια, καθώς προωθούνται οι σχέσεις οι οποίες έχουν αντέξει στο χρόνο και τώρα βαδίζουν προς επισημοποίηση, ή ένα άτομο από το παρελθόν και από τον φιλικό κύκλο, σας νοιάζεται και σας στηρίζει.

Ταύρος

Έχετε ρίξει όλο το βάρος του ενδιαφέροντος στον ερωτικό τομέα, διότι τώρα είναι η ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Νιώθετε ρομαντικά και παρασύρετε το ταίρι σας σε ειδυλλιακές καταστάσεις. Αφού όλα πάνε καλά στον αισθηματικό τομέα, αυτό έχει αντίκτυπο και στην καθημερινότητά σας, η οποία βελτιώνεται μέρα με την μέρα. Η ισορροπία ανάμεσα στη σχέση σας και στην εργασία, είναι άκρως θεραπευτική, μειώνοντας το άγχος που είχατε έως τώρα στο ελάχιστο. Σταθεροποιούνται τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, διότι η ψυχολογία σας είναι τέτοια που μπορείτε να τα βάλετε όλα σε τάξη, βελτιώνοντας τις συνθήκες σε όλους τους τομείς.

Δίδυμοι

Αν και η ιδιοσυγκρασία σας είναι αεικίνητη, αυτό το διάστημα είναι σημαντικό για εσάς το σπίτι και η οικογένεια. Τακτοποιείτε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και περνάτε τον ελεύθερο χρόνο που έχετε, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν θα λείψει και η αναφορά στο παρελθόν και στις κοινές αναμνήσεις που μοιραστήκατε με το οικείο περιβάλλον σας. Η νοσταλγία που νιώθετε σας δημιουργεί μία ψευδαίσθηση και έτσι δεν μπορείτε να δείτε καθαρά μία πρόταση που αφορά τα ακίνητα σας και η οποία διόλου συμφέρουσα δεν είναι. Νιώθετε να διακατέχεστε από την γενναιόδωρη πλευρά του εαυτού σας και έτσι ίσως να σας εκμεταλλευτούν. Φανείτε διπλωματικοί και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Το ταίρι σας γοητεύεται από τον μαγνητισμό που εκπέμπετε και σας ερωτεύεται ξανά από την αρχή.

Καρκίνος

Δέχεστε προσκλήσεις για εκδηλώσεις και διάφορες κοινωνικές συναναστροφές που σας ενθουσιάζουν. Φλερτάρετε και κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Μικρές μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές, σας ανεβάζουν τη διάθεση. Νιώθετε βαθιά ερωτικοί και επικοινωνείτε τους φόβους και τα άγχη, στον σύντροφό σας. Έρχεστε πολύ κοντά και νιώθετε ασφάλεια και οικειότητα, στοιχεία που σας είχαν λείψει τον τελευταίο καιρό και που τόσο πολύ είχατε ανάγκη να νιώσετε. Προσέχετε να μην κάνετε επιπόλαιες συναλλαγές, διότι η διαίσθησή σας αυτή τη φορά δεν θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο της επιτυχίας και αυτό γιατί βρίσκεστε σε μία φάση, όπου η αντικειμενική κρίση που είχατε δεν υφίσταται. Το απόλυτο καταφύγιο για εσάς είναι η ζεστασιά και η θαλπωρή του σπιτιού, το γνώριμο στοιχείο που σας χαρακτηρίζει.

Λέων

Η αισθηματική και οικονομική ασφάλεια αποτελεί την κύρια πηγή του ενδιαφέροντος σας, διότι τώρα τα κουκιά είναι μετρημένα. Τα λάθη και οι ατασθαλίες του παρελθόντος σας έβγαλαν εκτός προϋπολογισμού, αφού ξοδεύατε αλόγιστα για την κάλυψη των παράλογων απαιτήσεων σας. Μυαλό δεν βάλατε και συνεχίζετε να σκορπάτε το χρήμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο νιώθετε ασφάλεια, αφού αποκτάτε υλικά αγαθά. Θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια, γιατί η κρίση σας δεν είναι σωστή αυτό το διάστημα και δεν μπορείτε να κάνετε σωστούς υπολογισμούς, με αποτέλεσμα να βγείτε τελείως έξω από τον προϋπολογισμό σας.

Μην ακολουθείτε τη διαίσθηση σας, γιατί θα δημιουργήσετε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού τώρα πλανάστε. Επιδοθείτε στα επικοινωνιακά σας ταλέντα και στα φλερτ γιατί τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο, να βρουν απήχηση από υποψηφίους του αντίθετου φύλου, οι οποίοι γοητεύονται από το μυαλό σας και κρέμονται από τα λόγια σας.

Παρθένος

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και δράσεις σε όλους τους τομείς της ζωή σας, διότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να βγείτε μπροστά και να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας. Είστε εξωστρεφείς, δυναμικοί και δραστήριοι, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας και παίρνετε ρίσκο, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα συναισθηματικά. Καλύπτετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, αφού υπάρχει άνοδος και σταθεροποίηση σε αυτόν τον τομέα. Νιώθετε πλέον ασφάλεια αφού μπορείτε να διευθετήσετε όλες τις εκκρεμότητες που αφορούσαν στα οικονομικά σας θέματα.

Θα υπάρξουν νέες προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες μοιάζουν εξαιρετικές και υπόσχονται οικονομικές απολαβές, αλλά να προσέξετε γιατί ίσως κρύβουν παγίδα. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι έπιασαν λαβράκι, αφού εσείς τώρα μοιάζετε να είστε η ευκαιρία που περίμεναν. Διαψεύστε τους με την αλάνθαστη κρίση σας, η οποία περνάει από ψιλό κόσκινο τα πάντα φιλτράροντας τα.

Ζυγός

Οι αναμνήσεις και ο απολογισμός που κάνετε σας θέτει σε περίοδο εσωστρέφειας. Είναι μία φάση της ζωής σας στην οποία θέλετε να κλείσετε τους παλιούς κύκλους και να ανοίξετε καινούργιους. Αυτό φυσικά δεν γίνεται αναίμακτα και έχει το ανάλογο κόστος, το οποίο ξεκινά από άγχος και καταλήγει σε ψυχολογικά προβλήματα. Είναι μία διαδικασία που παίρνει λίγο χρόνο αλλά που είναι απαραίτητη για να βγείτε ξανά στην αρένα της διεκδίκησης και της ανάληψης νέων ευθυνών. Φυσικά είστε τυχεροί διότι υπάρχει ένα άτομο το οποίο σας βοηθά να ξεπεράσετε με μεγαλύτερη ευκολία το παρελθόν σας. Έχετε την αμέριστη στήριξή του και αυτό είναι κάτι το οποίο σας ωθεί να προσπεράσετε τα παλιά προβλήματα με γρήγορους ρυθμούς. Η βοήθειά του έγκειται στο να μιλήσετε ανοιχτά μαζί του κι αυτό θα αποτελέσει το βάλσαμο της ψυχής σας.

Σκορπιός

Με φιλικά πρόσωπα θα πορευτείτε αυτό το διάστημα διασκεδάζοντας και κουβεντιάζοντας μαζί τους για να μοιραστείτε κοινά όνειρα και φιλοδοξίες. Μέσα σε αυτό τον κύκλο ίσως υπάρξουν άτομα που καπηλεύονται τα όνειρά σας για το μέλλον και ίσως σας προτείνουν να ενστερνιστείτε τα δικά τους, πείθοντας σας ότι είναι σημαντικότερα. Κρατήστε τα όνειρα που κάνετε δικά σας και μην παρασύρεστε από τους άλλους, διότι δεν έχουν πολύ καλές προθέσεις και θέλουν να σας αποπροσανατολίσουν. Είστε πλέον ασφαλής συναισθηματικά και αντιμετωπίζετε με ωριμότητα τα προβλήματα του παρελθόντος. Μόνοι σας θα υλοποιήσετε τα όνειρά σας και δεν έχετε ανάγκη από τα οράματα των άλλων. Είστε από τα άτομα που διατηρούν κρυφή την προσωπική τους ζωή και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξετε στους εαυτούς σας, καθώς ένα μικρό διαβολάκι σας ζαλίζει το μυαλό κι είστε έτοιμοι να ενδώσετε στον παράνομο έρωτα του.

Τοξότης

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει ο επαγγελματικός τομέας και εσείς έχετε ρίξει μεγάλο βάρος εκεί, αφού ο φόρτος εργασίας δεν σας αφήνει περιθώριο για κάτι άλλο. Κάπου εκεί κρύβεται η παγίδα στην οποία κάποιοι συνάδελφοι θέλουν διακαώς να πέσετε. Είστε εργατικοί, έχετε καταφέρει να καταξιωθείτε στο χώρο σας και αυτό δεν αρέσει σε ορισμένα άτομα που καπηλεύονται τη θέση σας. Μην τους κάνετε τη χάρη να παρασυρθείτε, διότι ο πρόσχαρος και ανιδιοτελής χαρακτήρας σας, προσφέρεται για κάτι τέτοιο και το γνωρίζουν. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν.

Ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον θα σας βοηθήσει και θα προωθήσετε μαζί τις φιλοδοξίες σας. Τώρα αν αυτό το άτομο κρύβει και ερωτικά συναισθήματα προς εσάς θα το νιώσετε ή θα σας δώσει να το καταλάβετε.

Αιγόκερως

Είστε επιτυχημένοι, δουλεύετε πάντα για την άνοδο, για την καταξίωση και διακρίνεστε για τις αξίες που έχετε ως άνθρωποι. Για μία ακόμα φορά υπάρχει εύνοια στον επαγγελματικό τομέα για εσάς τα πολύ εργατικά παιδιά και μάλιστα τώρα, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Έχετε αναπτύξει καλές σχέσεις με προϊσταμένους κι αν είστε εσείς ο ανώτερος, σας βλέπουν πολύ συμπαθητικά οι υφιστάμενοι σας. Έτσι μπορείτε να κάνετε και εσείς τα πλάνα για ταξίδια κι αποδράσεις ώστε να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Όταν οι άλλοι έκαναν διακοπές εσείς εργαζόσασταν σκληρά για να κερδίσετε έστω και τώρα, λίγες στιγμές χαλάρωσης. Δικαιούστε και εσείς να βγείτε από το πρόγραμμα και να αποδράσετε.

Αν ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις να προσέχετε, διότι μπορεί να υπάρχουν κάποια λάθη ή ανακρίβειες, τα οποία δημιουργήσουν πρόβλημα και επειδή θα είναι δύσκολη η εντόπιση τους, απευθυνθείτε σε κάποιον καλό δικηγόρο, ο οποίος είναι ειδικός.

Υδροχόος

Έχετε δικαιολογημένα έντονη την καχυποψία σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα. Η ψυχολογία σας, δεδομένων των ανασφαλειών σας, επηρεάζεται και σας χαλά τον ύπνο. Οι οικονομικές συμφωνίες παρουσιάζονται σαν ευκαιρίες, οι οποίες μοιάζουν ιδιαίτερα συμφέρουσες, αλλά αν δεν προσέξετε θα πέσετε στην παγίδα. Θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και όλα θα μοιάζουν τέλεια αλλά ο κίνδυνος καραδοκεί.

Δεδομένου ότι η κρίση σας είναι θολή, θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε την πλάνη. Πάρτε λίγο χρόνο έως ότου διαλυθεί το πέπλο μυστηρίου και μετά δείτε τα πράγματα με καθαρότερη ματιά. Στα αισθηματικά βελτιώνεται η σχέση η οποία είναι πλέον ανθεκτική στο χρόνο και υπόσχεται όμορφες στιγμές.

Ιχθύες

Με στραμμένο το βλέμμα σας στις σχέσεις, στις συνεργασίες, ή στον σύντροφό σας, παρακάμπτετε οτιδήποτε άλλο σας απασχολούσε το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θέλετε να δείτε ποια λάθη έγιναν από τους άλλους και ποια κάνατε εσείς. Ίσως να διαφωνήσετε αλλά θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Προσέχετε μόνο μην σας παραμυθιάσουν για άλλη μία φορά και πιαστείτε στα δίχτυα τους. Αν σας έχουν τάξει κάποια συνεργασία με ευνοϊκούς όρους περιμένετε λίγο και διαβάστε τα ψιλά γράμματα πριν αποδεχτείτε τους όρους. Αν ο σύντροφός σας είχε πληγώσει στο παρελθόν θα ζητήσει εξιλέωση και συγχώρεση. Έχετε τη διαίσθηση και το ένστικτο για να καταλάβετε αν λέει αλήθεια, αλλά παρόλα αυτά καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο, προτού παραδοθείτε άνευ όρων.

Αφού παρέλθει ένα εύλογο διάστημα ολίγων ημερών, αμέσως θα δείτε να κουμπώνει η σχέση και να σταθεροποιείται σε βάθος χρόνου.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%