Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16/8 έως 22/8 από τη Βίκυ Δρόσου

today18/08/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

Στο ξεκίνημα της εβδομάδος η γλυκιά Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, το ζώδιο που αγαπά και νιώθει σαν το σπίτι της. Ως οικοδέσποινα πλέον εκεί και κυρία του σπιτιού, μεταδίδει τη θετική ενέργεια, σε ότι αφορά στις σχέσεις, αισθηματικές και προσωπικές, όπως επίσης και στα οικονομικά.

Την διστακτικότητα κι αναποφασιστικότητα που την διακρίνει από αυτή τη θέση, έρχεται να αναλάβει, δίνοντας ώθηση και πρωτοβουλία, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη, από το ζώδιο της Παρθένου. Ο Ερμής δε, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα φέρει ιδέες, οι οποίες θα εμπεριέχουν το στοιχείο της πρωτοτυπίας και της καινοτομίας.

Ιδέες πρακτικές και εφαρμόσιμες. Κλείνοντας η εβδομάδα θα μας χαρίσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι, που θα φέρει το τέλος μιας δύσκολης περιόδου, αφού γίνεται στην τελευταία μοίρα του Λιονταριού και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, προσδίδοντας υπέρμετρη αισιοδοξία, κάτι που είναι αναγκαίο, δεδομένων των δύσκολων επιρροών που προηγήθηκαν.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Βελτιώνονται οι αισθηματικές σας σχέσεις και ολοκληρώνεται ένας κύκλος, ο οποίος αφορά στην ερωτική σας ζωή. Γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί καθώς οι σχέσεις σας πάνε προς το καλύτερο και ο σύντροφος καλύπτει τα θέλω σας. Γοητεύετε και γοητεύεστε από το αντίθετο φύλο. Το μόνο σας άγχος αφορά στα επαγγελματικά, διότι εκεί υπάρχει αρκετό τρέξιμο και πολλές ευθύνες. Παρόλα αυτά εσείς εμπνέεστε στο εργασιακό περιβάλλον και εφαρμόζετε κάποιες ιδέες οι οποίες είναι καινοτόμες στη δουλειά σας.

Ταύρος

Σας περιμένει μία ήρεμη καθημερινότητα και ότι σας είχε κουράσει τώρα βελτιώνεται και ανακουφίζεστε από την ρουτίνα. Απόρροια αυτού είναι η βελτίωση της υγείας σας, εφόσον βάζετε τέρμα στο άγχος. Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον ερωτικό τομέα αλλά να προσέχετε τα λόγια σας, διότι μπορεί να πληγώσετε τον άλλον με τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά σας. Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες αφορούν από τη μία το σπίτι σας και από την άλλη την καριέρα σας και πώς μπορείτε να τα συνδυάσετε τα δύο μαζί χωρίς παράπλευρες απώλειες.

Δίδυμοι

Διασκέδαση με το ταίρι σας και όμορφες στιγμές μαζί του, σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή. Περνάτε καλά και αυτό δεν κρύβεται, καθώς οι άλλοι εύκολα το εντοπίζουν στη συμπεριφορά σας, η οποία είναι ανεβασμένη. Υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα, ή κάποιες σπουδές που ολοκληρώνονται τώρα, ή ακόμα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Προσοχή στην επιθετική σας συμπεριφορά, η οποία άπτεται των οικογενειακών υποθέσεων και μην πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε, πληγώνοντας την οικογένειά σας.

Καρκίνος

Επιτέλους βγαίνετε από το καβούκι και πλέον εντυπωσιάζετε με την ευφράδεια του λόγου και με την ταχύτητα των ιδεών σας. Είστε ευρηματικοί και έντονα επικοινωνιακοί αλλά προσέξτε λίγο την βιασύνη στις μετακινήσεις σας. Το σπίτι αποτελεί ένα περιβάλλον στο οποίο νιώθετε όμορφα και έχετε καταπιαστεί με την διαμόρφωση του χώρου. Εκεί έχετε καταθέσει και ένα σημαντικό ποσό των οικονομικών σας, αλλά μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, διότι το κόστος ανεβαίνει επικίνδυνα. Ζείτε όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειάς σας.

Λέων

Διεκδικείτε την άνοδο των οικονομικών σας και έχετε συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες καταθέτετε στο εργασιακό περιβάλλον και στον εργοδότη σας. Φυσικά αυτό δεν γίνεται τυχαία, διότι η συζήτηση αφορά μία καινοτόμα ιδέα σας, η οποία έχει πέσει στο τραπέζι και είναι στο δρόμο προς εφαρμογή. Κάνετε νέες γνωριμίες, έχετε προσκλήσεις για εξόδους και απολαμβάνετε τις κοντινές διαδρομές. Στο τέλος της εβδομάδος λάμπετε με την πανσέληνο κι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Να αναμένετε εξελίξεις που αφορούν στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και προβλέπονται εξαιρετικές.

Παρθένος

Έχετε πάρει τα ηνία και διεκδικείτε αποφασιστικά ότι δικαιούστε και σας αναλογεί, καθώς δεν σας λείπει η ορμή, η τόλμη και η γοητεία αυτό το διάστημα. Αυτό αφορά στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας. Τα έχετε βάλει όλα στο μεγεθυντικό φακό και αρπάζετε τις ευκαιρίες χωρίς καθυστέρηση. Το όφελος είναι η ασφάλεια στα προσωπικά αλλά  και στα οικονομικά σας. Στο τέλος της εβδομάδος η πανσέληνος φωτίζει τα κρυμμένα άγχη και ανασφάλειες που είχατε έως τώρα, τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια και ξεπερνιούνται με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας, ή εργασιοθεραπείας.

Ζυγός

Τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι η κοινωνικότητα, η εξωστρέφεια, η γοητεία κι ο αισθησιασμός που αποπνέετε στο πέρασμα σας. Ναι, δεν περνάτε απαρατήρητοι και μπορείτε να κερδίσετε ό,τι έχετε βάλει στόχο. Μαγνητίζετε τον σύντροφο κι αυτό σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς συναισθηματικά. Το μόνο άγχος είναι τα επαγγελματικά και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, όπου εκεί θα δώσετε μάχη για να το πετύχετε. Βοήθεια στο έργο σας θα έχετε και μάλιστα προέρχεται από καλούς φίλους, ή ακόμα και από τον σύντροφο.

Σκορπιός

Χώροι στους οποίους δραστηριοποιείστε συλλογικά με φίλους και ομοϊδεάτες αποτελούν πηγή έμπνευσης αυτό το διάστημα. Οι ιδέες σας βρίσκουν ανταπόκριση και τίθενται σε εφαρμογή διότι βρίσκετε υποστηρικτές. Λύνονται οικογενειακά θέματα πού ήταν σε εκκρεμότητα και τα οποία επιδρούσαν στο συναισθηματικό πεδίο, φορτίζοντας αρνητικά την ψυχολογία σας. Το ίδιο ισχύει και στα επαγγελματικά σας προβλήματα τα οποία αποκτούν λύσεις και διευθετούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αν είστε δεσμευμένοι, περνάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, όμως να προσέχετε γιατί κάποια άτομα από το παρελθόν, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα, ζητούν τον παράνομο έρωτα σας.

Τοξότης

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για την υλοποίησή τους και άτομα που είναι αρωγοί ως προς εσάς, επισπεύδουν τις διαδικασίες. Φίλοι, γνωστοί και σύντροφος είναι στο πλευρό σας. Προωθείτε επαγγελματικά θέματα και δεν διστάζετε να διεκδικήσετε μία καλύτερη θέση. Αυτό βέβαια θα έχει κάποιο κόστος και αφορά στην αυξημένη εργασία, διότι τα ωράρια και οι υποχρεώσεις δεν θα είναι τα ίδια. Εσείς όμως είστε αποφασισμένοι και τίποτα δεν σας πτοεί. Τακτοποιείτε θέματα πού έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, ταξίδια και κάθε είδους επιμορφωτικά σεμινάρια. Προωθείτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα.

Αιγόκερως

Ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια στο εξωτερικό, ή μπαίνετε σε ρυθμούς εκπαίδευσης, για την βελτίωση των δεξιοτήτων σας. Περνάτε ξένοιαστες και ανέμελες στιγμές με άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου. Οι συζητήσεις έχουν έναν χαρακτήρα εποικοδομητικό και είναι φιλοσοφικού ενδιαφέροντος, καθώς σας συναρπάζουν τα ευφυή άτομα πού βρίσκονται στην παρέα. Χαίρεστε την κάθε στιγμή μαζί τους. Αν και είστε άτομο καριέρας, τούτη την περίοδο νιώθετε ανασφάλεια σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά που προέρχονται από την εργασία σας. Τα βάζετε σε τάξη με μεγάλη επιτυχία και όλα βαίνουν ομαλώς. Θετική εξέλιξη και στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τρίτες πηγές εσόδων. Έτσι δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά και διάφορες οικονομικές συμφωνίες παίρνουν το δρόμο της τακτοποίησης, χωρίς να λείψουν όμως οι εντάσεις και τα νεύρα καθώς διαφωνείτε με ορισμένες παραμέτρους. Από την άλλη οργανώνετε την απόδραση σας, διότι η πεζή καθημερινότητα σας έχει κουράσει και ψάχνετε τρόπους διαφυγής. Εύνοια παρουσιάζει η αισθηματική σας κατάσταση με άτομα πού ίσως προέρχονται από διαφορετικό υπόβαθρο, με διαφορετικές ιδέες, διαφορετική κουλτούρα και διαφορετικά πιστεύω. Η πανσέληνος φωτίζει τα προσωπικά και επαγγελματικά σας, καθώς γίνονται νέες συμφωνίες με νέα δεδομένα.

Ιχθύες

Ευκαιρίες έρχονται στον επαγγελματικό τομέα και υπάρχουν προτάσεις οι οποίες είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Θα σας προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες και καλό θα ήταν να τις μελετήσετε προσεκτικά. Προσοχή στους ανταγωνιστές σας πού βρίσκονται στον επαγγελματικό χώρο. Κάποιες κόντρες με τον σύντροφο δεν θα λείψουν, διότι εσείς βλέπετε παντού αντίζηλους και η καχυποψία σας υπερβαίνει τα όρια. Μην του κάνετε τη ζωή δύσκολη, αφού δεν υπάρχει καμία ένδειξη και όλα βρίσκονται στη φαντασία σας. Προτιμήστε να βγάλετε την κτητική σας διάθεση στην απόλυτη σαρκική επαφή που τόσο πολύ έχετε ανάγκη και οι δυο σας.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%