Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Βίκυ Δρόσου (28/6/2021 έως 4/7/2021)

today28/06/2021 2

Background
share close

Εύχομαι καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!

Ο Ιούνιος μας αποχαιρετά και δίνει τη σκυτάλη στον Ιούλιο, κάπου εκεί στη μέση της εβδομάδος που ακολουθεί, κάνοντας του δώρο την γλυκιά Αφροδίτη, η οποία εισέρχεται στον λέοντα ανεβάζοντας τη διάθεσή μας καταμεσής του καλοκαιριού.

Η δημιουργία, η ζωντάνια, η χαρά, το φλερτ και η διασκέδαση, μαζί με την αλμύρα της θάλασσας και την άμμο μπλεγμένη στα δάχτυλα των ποδιών, δίνουν ξανά την νότα της αισιοδοξίας.

Ο Ερμής σε ευθεία πορεία, βάζει τα πράγματα στη θέση τους και από το ζώδιο των διδύμων, αποκαθιστά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Το μελανό σημείο είναι η σύγκρουση του Κρόνου Ουρανού, καθώς μπαίνει στο παιχνίδι ο Άρης, έτοιμος να το πυροδοτήσει, βγάζοντας σοκαριστικές αποκαλύψεις, οι οποίες γίνονται εν θερμώ.

Είναι μία δύσκολη κατάσταση, αδιέξοδη, προκλητική και περιοριστική.

Οδηγεί σε συγκρούσεις και ξαφνικά χτυπήματα τα οποία εκτελούνται ακαριαία, και κάτω από τη μέση, με σκοπό τον αιφνιδιασμό για την καταστολή της αντίδρασης.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο

 

Κριός

Προωθείτε τα δημιουργικά σας σχέδια και κάνετε όνειρα για το μέλλον καθώς νιώθετε πολύ δραστήριοι και

σταθεροποιείτε τους στόχους σας. Ασχολείστε με τα παιδιά και κάνετε έξοδα για αυτά.

Ένας έρωτας προκύπτει ξαφνικά ο οποίος θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να νιώσετε πάλι παιδιά.

 

Ταύρος

Είναι καιρός τώρα που αλλάζετε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.  Μαζί με εσάς θέλετε να αλλάξετε και το σπίτι. Ομορφαίνετε το χώρο σας διακοσμώντας ή ανακαινίζοντας τον.

Φυσικά τα έξοδα θα είναι αρκετά αλλά αξίζει τον κόπο, αφού θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα επαγγελματικά.

 

Δίδυμοι

Επικοινωνίες, μετακινήσεις, συζητήσεις, μηνύματα, συναντήσεις και ατελείωτα πήγαινε έλα.

Δεν σας πτοεί όμως τίποτα από αυτά, διότι είναι το στοιχείο σας και το γνωρίζετε από καταβολής.

Προσέχετε λιγάκι τα λόγια με το συγγενικό περιβάλλον, να μη γίνει καμία παρεξήγηση λόγω κεκτημένης ταχύτητας, η οποία σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα.

 

Καρκίνος

Έχετε βάλει προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες και πολύ καλά κάνετε.

Θα σας κοστίσει βέβαια κάτι παραπάνω καθώς για να τις καλύψετε θα δείτε μείωση στην πιστωτική σας κάρτα.

Αν είναι να νιώσετε καλύτερα μπορείτε να κάνετε τις αγορές που έχετε βάλει στο μάτι, αλλά λίγο προσοχή στην παρόρμηση της στιγμής και στα άσκοπα έξοδα.

 

Λέων

Έχετε βάλει στόχο να καταπλήξετε και γι αυτό φροντίζετε πολύ περισσότερο τον εαυτό σας.

Οι αλλαγές που προκύπτουν τον τελευταίο καιρό στην δουλειά ή στην σχέση, δεν σας έχουν αφήσει ανεπηρέαστους. Έτσι επιβάλλεται και μία προσωπική αλλαγή για να μπορέσετε να αντισταθμίσετε τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

 

Παρθένος

Το άγχος για την εργασία, έχει αντίκτυπο και στην υγεία σας. Είναι κάποια μικρά προβληματάκια πού όμως ξεπερνιούνται. Κάνετε μυστικές επαφές, συναντήσεις, τις οποίες δεν κοινοποιείτε πουθενά και σε κανέναν.

Ετοιμάζετε το έδαφος και έχετε μπει στην διαδικασία της προετοιμασίας για κάτι καινούργιο.

 

Ζυγός

Νιώθετε πίεση, άγχος και μία δυσκολία στο να βρείτε την χαρά.

Τα καταπιεσμένα συναισθήματα σας βρίσκουν διέξοδο σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Οι συναντήσεις μαζί τους είναι ευχάριστες και είναι οι άνθρωποι που σας κινητοποιούν, για να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Κληρονομικά και περιουσιακά θέματα σας αναστατώνουν.

 

Σκορπιός

Δραστηριοποιείστε έντονα στον επαγγελματικό τομέα.

Έχετε φόρτο εργασίας και ανάληψη ευθυνών μα παρόλα αυτά γεμίζει ο χρόνος σας ευχάριστα και εποικοδομητικά, έτσι ώστε να αποφεύγετε τις σκέψεις, για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο οικογενειακό περιβάλλον, στο σπίτι, ή στο γάμο σας.

 

Τοξότης

Ετοιμάζεται ταξίδι και φτιάχνετε βαλίτσες.

Είστε τα ταξιδιάρικα παιδιά και εννοείται ότι είστε οι πρώτοι πού φεύγετε για διακοπές.

Θα σας φανεί λίγο κουραστικό το ταξίδι, αλλά στο τέλος θα είναι ευχάριστο.

Λίγη προσοχή σε θέματα υγείας. Κάντε το γνωστό τσεκ-απ πριν φύγετε για τις διακοπές.

Στην εργασία παρουσιάζονται νέα δεδομένα.

 

Αιγόκερως

Θέματα που έχουν να κάνουν με τυχόν κληρονομικά ή κάποιες οφειλές προς το δημόσιο σας βάζουν στην διαδικασία της τακτοποίησης τους. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την μείωση των εσόδων σας.

Ένας ξαφνικός έρωτας ανεβάζει τη λίμπιντο σας. Προσοχή εάν δεν θέλετε να έχετε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

 

Υδροχόος

Παρότι έχετε υποστεί περιορισμό, απογοήτευση και κάποια ξαφνικά και αναπάντεχα συμβάντα στον τομέα του σπιτιού, ή του οικογενειακού περιβάλλοντος, τώρα είναι μία ευκαιρία για κάποια καλή συνεργασία, ή την εξομάλυνση της σχέσης και του γάμου σας. Η προσωπική ανάπτυξη θα έρθει μετά από σκληρή δουλειά κι αν χρειαστεί, κάνετε εσείς ένα βήμα πίσω.

 

Ιχθύες

Ο τομέας της υγείας και της εργασίας ζητά την προσοχή σας.

Το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου καθώς δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που κάνετε συνεπώς σωματοποιείτε το άγχος σας. Παρόλα αυτά έρχονται καλύτερες μέρες και εξομαλύνεται η κατάσταση.

Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην χάνετε τις ξαφνικές ευκαιρίες που βρίσκονται στο δρόμο σας.

Written by: DreamCity

Rate it

0%