Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Άρης στο Λέοντα από 11/6 – 29/7

today21/06/2021 2

Background
share close

Γενικά για τον Άρη στο Λέοντα

Ένας ξεχωριστός Άρης με μεγάλη δημιουργική δύναμη. Είναι ξεχωριστός γιατί θέλει να υπερέχει, να βρίσκεται στην κορυφή κάθε εγχειρήματος, είτε είναι μια επίθεση, είτε είναι μια ερωτική διεκδίκηση, είτε είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία.

Είναι ο Άρης που μπορεί να κάνει ένα “σόου” μόνος του, αφού δε χρειάζεται συντελεστές γιατί έχει τη θεατρικότητα και τη δύναμη να επιβληθεί στο κοινό. Η τάση να δοκιμάζουμε την τύχη μας χωρίς να φοβόμαστε τις συνέπειες είναι συνηθισμένη τακτική με τον Άρη στο Λέοντα.

Η τάση να υπερασπιζόμαστε τους αδύναμους και το σθένος να τα βάζουμε με τους δυνατούς αντιπάλους είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του Άρη.

Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ένας πλανήτης που δείχνει την επίθεση, τη σεξουαλικότητα, την ενεργητικότητα αλλά και την αρνητική πλευρά όλων αυτών στην ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου. Όποτε ας δούμε και την αρνητική πλευρά και την “συμπλεγματικότητα” που εμπεριέχει ο Άρης στο Λέοντα.

Αυτή η κραυγαλέα υπεροχή μπορεί να αποβεί αρνητική για τα παιδιά καθώς η τάση εγωισμού βγαίνει αφιλτράριστη. Ο ναρκισσισμός κι η έπαρση είναι γνωρίσματα των ηγετών που επιφέρουν κινδύνους στους πολίτες. Όσον αφορά την συγκεκριμένη περίοδο, αυτός ο Λέοντας διεκδικεί την απόλυτη χαλάρωση σε ότι αφορά τις χαρές της ζωής.

Ο Λέοντας είναι ζώδιο της φωτιάς κι ο Άρης εκεί κάνει επικίνδυνα παιχνίδια, γιατί μπορεί να βγάλει έντονο ανταγωνισμό και τάσεις επικράτησης σε επίπεδο ηγετών. Επίσης τη συγκεκριμένη περίοδο μεγάλη είναι η επικινδυνότητα σε ότι έχει σχέση με φωτιά.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η ενεργοποίηση των δύο άλλων μεγάλων πλανητών του Κρόνου και του Ουρανού, σαν μετάφραση με απλά λόγια, στις αρχές Ιουλίου θα υπάρχει μπλοκαρισμένη ενέργεια που μπορεί να εκτροχιαστεί με έναν ξαφνικό και απότομο τρόπο μέσα από συγκρούσεις.

Οι “μάχες” μπορεί να αφορούν μια μεγαλύτερη γκάμα ανθρώπων με δυσμενή αποτελέσματα. Προσέχουμε στους χώρους διασκέδασης και προστατεύουμε τα παιδιά. Πολλές συνέπειες από λάθος χειρισμούς στα οικονομικά και το τζόγο.

Ας μείνουμε όμως στη θετική δημιουργία κι ας βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, ο αγώνας ας μείνει στο επίπεδο της καλλιτεχνίας, στα δικαιώματα των παιδιών και των αδυνάτων κι ας στρέψουμε την δυναμική μας στον έρωτα, τη διασκέδαση, ο υγιής ανταγωνισμός να διοχετευτεί στα σπορ και στις συναυλίες.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ. Μεγάλη ερωτική διάθεση, έμπνευση και δημιουργία. Διεκδίκηση και ανατροπές. Δυναμικές σχέσεις με τα παιδιά.

ΤΑΥΡΟΣ. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων θα γίνουν το “μήλο της έριδος”. Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Τρέχετε και δε φτάνετε. Μιλάτε ακατάπαυστα και βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Έντονες οι σχέσεις με συγγενείς και φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Έξοδα και οικονομικές διεκδικήσεις αλλά και πρωτοβουλίες για απόκτηση χρημάτων. Προσοχή στις “αψυχολόγητες” αγορές.

ΛΕΩΝ. Μία πολύ δυναμική περίοδος για εσάς, διεκδικείτε, τολμάτε και επιτίθεστε. Προσοχή μη διαταραχθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Εσωτερική αναστάτωση και κρυφός ανταγωνισμός. Συγκρούσεις που δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ. Μεγάλη κοινωνικότητα. Αγωνίζεστε μαζί με άλλους για μια ιδέα, θέλετε να υπερισχύσετε. Αποφύγετε τις εντάσεις με τις παρέες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Ο ανταγωνισμός σε κέντρα εξουσίας είναι το κυριότερο γνώρισμα. Αγώνας για κοινωνική καταξίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Εξωστρέφεια κι αγώνας για φυγή από τα καθιερωμένα. Έντονη διεκδίκηση ελευθερίας. Προσοχή σε μακρινά ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Δύσκολα αντιμετωπίζετε το παρελθόν. Εντάσεις και ανταγωνισμοί. Αίσθηση ανασφάλειας σε οικονομικές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Έχετε να αντιμετωπίσετε φανερούς “εχθρούς”. Εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σε συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ. Η καθημερινότητα σας κουράζει. Οι εργασιακές σχέσεις θυμίζουν “ρινγκ”. Αποφύγετε την κούραση και προσέξτε την υγεία σας.

Written by: DreamCity

Rate it

0%