Άρθρα

Στη Σύρο το πρώτο βραβείο για τον Τουρισμό Προσβασιμότητας

today16/06/2021

Background
share close

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Σύρου στα Tourism Awards 2021. Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης απέσπασε το πρώτο βραβείο (Platinum) στην κατηγορία Sustainability με την υποψηφιότητα «Η Σύρος φιλικός προορισμός σε ΑμεΑ», όπως παρουσιάστηκε από το video, που είχε δημιουργηθεί την προηγούμενη χρονιά σε συνεργασία με την οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» και την πλατφόρμα ExtraMilers, υλοποιώντας την ιδέα του συμπολίτη μας, κ. Νίκου Ρούσσου. Σκοπός του video ήταν η ανάδειξη των δραστηριοτήτων και γενικώς των δυνατοτήτων που παρέχει ο τόπος μας ως τουριστικός προορισμός, φιλικός σε άτομα με αναπηρία.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς, ο συμπολίτης μας κ. Νίκος Ρούσσος -τιμής ένεκεν για τη σπουδαία συμβολή του στην προώθηση του προσβάσιμου τουρισμού στο νησί μας- καθώς και ο Παραολυμπιονίκης και φίλος της Σύρου κ. Μάκης Καλαράς.

Στην ομιλία του, ο κ. Κουταβάς ευχαρίστησε τόσο την Επιτροπή για την τιμητική διάκριση, όσο και τον κ. Νίκο Ρούσσο, τους συντελεστές και συμμετέχοντες στο video, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις για την καίρια συμβολή τους. Παρουσίασε, επίσης, το πλάνο δράσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της Σύρου ως προορισμού φιλικού σε ΑμεΑ, μέσω της συμμετοχής στο Πρόγραμμα Interreg, ενώ στο τέλος της βραδιάς οι εκπρόσωποι του Δήμου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των υπόλοιπων υποψηφίων και των παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη.

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Συναυλίες

Χριστίνα Μαξούρη – Δημήτρης Χαλιώτης “Τα τραγούδια της Σωτηρίας” στο “Στέκι του Ηλία”

Τα τραγούδια της Σωτηρίας Στέκι του Ηλία Συντελεστές Ιδέα - Επιμέλεια κειμένων Δημήτρης Χαλιώτης Καλλιτεχνική επιμέλεια Δημήτρης Χαλιώτης, Χριστίνα Μαξούρη Σκηνογραφία Σωτήρης Μελανός Φωτισμοί Νίκος Βλασόπουλος Ηχοληψία Γιάννης Παξεβάνης Φωτογραφίες Μαρίλη Ζάρκου Τραγουδά η Χριστίνα Μαξούρη Μουσικοί Βασίλης Κορακάκης μπουζούκι, φωνή, Δημήτρης Κουφογιώργος μπουζούκι, Βασίλης Προδρόμου κιθάρα, φωνή, Δημήτρης Κούστας ακορντεόν Οργάνωση παραγωγής Πάνος Σβολάκης Εκτέλεση παραγωγής Κατερίνα Μπερδέκα - Θεατρικός Οργανισμός MeWe Περιγραφή Ένα ταξίδι στη ζωή και στα […]

today15/06/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%