Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 14/06 έως 20/06 από την Κατερίνα Καράμπελα

today14/06/2021 2

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Περιμένουμε καρτερικά να φύγουν τα σύννεφα…

Και να που τα χελιδόνια αρχίζουν να φτιάχνουν τις φωλιές τους.

Και να που οι πεταλούδες στεγνώνουν τα πολύχρωμα φτερά τους στον ήλιο.

Και να που τα στάχυα αρχίζουν να ωριμάζουν.

Και να που η θάλασσα παίρνει το φωτεινό της χρώμα.

Όλα μοιάζουν παράξενα προτού πάρουν τη σταθερή τους μορφή κι εμείς αναζητούμε μέσα από στερήσεις κι εμπειρίες, να βρούμε το δρόμο που οδηγεί στο ξέφωτο για να “ζεσταθούμε” από το θεό Ήλιο.

Ο Κρόνος κι ο Ουρανός είναι εδώ για να μας θυμίζουν την ξαφνική στέρηση που μπορεί να ζήσουμε, οποιαδήποτε στιγμή.

Αλλά όλο αυτό μας μαθαίνει ότι πρέπει να χαιρόμαστε και να σεβόμαστε τη ζωή.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Μία καλή εβδομάδα για εσάς, αφού δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τον Κρόνο και τον Ουρανό. Ο Άρης αντίθετα σας κάνει πολύ διεκδικητικούς στον ερωτικό τομέα. Σας αρέσει να ασχολείστε με δυναμικά σπορ και η δημιουργία είναι πηγή αναζωογόνησης.

Δεύτερο δεκαήμερο. Για άλλη μια φορά πρέπει να ελέγξετε τις παρορμήσεις σε σχέση με τα οικονομικά. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που αναγκάζεστε να επωμιστείτε από την συμμετοχή σας σε συλλογικό εγχείρημα.

Οι παρέες, σύλλογοι, κόμματα, σύνδεσμοι και ιδεολογικά στάτους σας περιορίζουν σε ηθικά θέματα. Η οικογένεια θα συμπαρασταθεί κι ο χώρος του σπιτιού θα είναι η “όαση” σας. Αλαλούμ στην επικοινωνία.

Τρίτο δεκαήμερο. Πολυπράγμονες όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, χωρίς όμως να μπορείτε να βγάλετε άκρη και να ολοκληρώσετε κάτι. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητα θα παίρνουν πολύ από το χρόνο σας.

Προσοχή στην ασάφεια που θα διέπει τον λόγο σας στις αρχές της εβδομάδας. Στον τομέας της καριέρας αλλάζουν τα δεδομένα σε βάθος χρόνου.

Στο τέλος της εβδομάδας θα αισθανθείτε την αγάπη της οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Ο Άρης επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με τους οικείους αλλά και τις ζημίες στο χώρο του σπιτιού.

Η εύνοια του Δία όμως σας δίνει ευκαιρίες σε συλλογικές δράσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα με την Αφροδίτη να ευνοεί την καλή σχέση με το περιβάλλον σας. Τα φλερτ και τα μηνύματα δεν θα λείψουν. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει “μπλεξίματα” σε οικονομικές συμφωνίες, ίσως αργήσετε να πάρετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν.

Η δύσκολη όψη μεταξύ Κρόνου και Ουρανού δυσκολεύει την τάση για πρόοδο ή ανεξαρτησία, υπάρχουν άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία που βάζουν “φρένο” στους στόχους σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι σε οικονομικά και ηθικά θέματα. Προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τα κεκτημένα σας. Προσοχή στις αρχές της εβδομάδας, κάποια κοινή δράση μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από έσοδα ή έξοδα και να βρεθείτε ζημιωμένοι.

Θολό είναι το “τοπίο” σε μια παρέα ή ομάδα που συμμετέχετε.

Το σαββατοκύριακο θα περάσετε όμορφα με φίλους, το φλερτ και τα μηνύματα αγάπης δεν θα λείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, πρέπει όμως να ανασυνταχθείτε. Ο Άρης σας “αναγκάζει” να τρέχετε για τη διεκπεραίωση γραφειοκρατιών θεμάτων. Ίσως αυτές τις μέρες, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, να είστε υπερβολικά κοινωνικοί και υπερκινητικοί. Καλό θα είναι να μην βγάζετε βιαστικές αποφάσεις και να προσέχετε όταν οδηγείτε. Ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά, αλλά απαιτούνται προσπάθειες κι από μέρους σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ενώ ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία, η Αφροδίτη βοηθά στα οικονομικά. Αυτό που θα πρέπει να διαχειριστείτε πάνω από όλα, είναι η ψυχολογική ένταση που επιδεινώνεται από την πίεση που αισθάνεστε στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Εξισορροπείστε την εσωτερική αναστάτωση και τις ανησυχίες που νιώθετε για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε πιέσεις από συνεργάτες ή τον/την σύντροφο.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!). Αισθάνεστε πιο δημιουργικοί κι η ζωντάνια που εκπέμπετε γίνεται αντιληπτή από τους γύρω σας. Προσέχετε στην αρχή της εβδομάδας, γιατί παίρνετε λάθος “μηνύματα” από κοινωνικούς κύκλους ή από άτομα κύρους. Μετά τις 18/6 κάνετε έξοδα για να περάσετε όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Δίας συνεχίζει να σας ευνοεί. Μην ξεχνάτε, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, ότι είναι καλή εποχή ακόμα για να καταφέρετε να προετοιμάσετε το έδαφος για κάτι που θα σας ευνοήσει αργότερα.

Γενικά μη χάνετε ευκαιρίες, ακόμα και την τελευταία στιγμή, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Δίας.

Ο Άρης σας προτρέπει να αγωνιστείτε για τα οικονομικά. Προσοχή στα έξοδα λόγω παρορμητικότητας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας κάποια πράγματα που σας είχαν προβληματίσει και στις αρχές της χρονιάς, επανέρχονται κι αυτά δεν είναι άλλα από υποχρεώσεις σε οικονομικό επίπεδο που έχουν δημιουργηθεί με ξαφνικό τρόπο από μια ομάδα ανθρώπων διαφορετικής από εσάς (ίσως πολύ πρωτοποριακή για τα δικά σας δεδομένα), όμως από ότι φαίνεται τώρα σας προκαλούν ρίξεις και εντάσεις.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/6 σας κάνει πολύ συμπαθείς κι ερωτεύσιμους. Περάστε όμορφα με τους αγαπημένους σας.

Αποφύγετε τις κρυφές συναντήσεις και συμφωνίες, γιατί θα πρέπει να αναθεωρήσετε αργότερα.

Τρίτο δεκαήμερο. Κάνετε πολλά σχέδια και ταξίδια με το μυαλό σας για μέρη μακρινά και ονειρεμένα, καλό θα είναι να μη φεύγετε από την πραγματικότητα, στην αρχή της εβδομάδας.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις αλλάζουν σε βάθος χρόνου, ίσως κάποιες από αυτές να έχουν διαβρωθεί, αποδεχθείτε το κι ανοίξτε νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Άρης είναι στο ζώδιο σας κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Μεγάλη αγωνιστική δράση, έντονος ανταγωνισμός αλλά και θάρρος. Αυτό που θα πρέπει να περιορίσετε είναι η επιθετικότητα.

Έχετε κι αυτή την εβδομάδα εύνοια σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. δάνεια, επενδύσεις, διαχείριση χρημάτων που ανήκουν σε τρίτους κτλ.

Δεύτερο δεκαήμερο. Οι αυξανόμενες πιέσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σε αντιπαράθεση με τις ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα (καριέρα) αλλά και στους στόχους, δημιουργούν εντάσεις και νευρικότητα. Κρυφά οικονομικά μπορεί να ευνοηθούν αυτό το διάστημα.

Δύσκολα θα βγάλετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω, ενώ ένας μυστικός έρωτας μπορεί να σας απασχολεί ή να σας απογοητεύει.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας, μια κοινή δράση παίρνει πολύ από την ενέργειά σας. Έντονη κοινωνική ζωή. Οι παρέες, οι σύλλογοι κτλ. καθώς και οι ομοϊδεάτες, αποσπούν την προσοχή σας.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι σχέσεις που κάνετε σε οικονομικό επίπεδο, πχ χρηματοδοτήσεις, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από λάθος εκτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές όψεις, όποτε είναι ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε. Το γνώρισμα αυτής της εβδομάδας είναι η εσωτερική ένταση που σας προκαλεί ο Άρης.

Αισθάνεστε έντονα ότι υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός και κρυφή δράση κι αυτό μπορεί να σας αποδιοργανώνει ψυχικά. Προσοχή στην υγεία σας.

Ο Δίας δείχνει ότι ο/η σύντροφος κι οι συνεργάτες προφέρουν ότι χρειάζεστε για να αισθανθείτε όμορφα κι αισιόδοξα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η καθημερινότητα σας κουράζει, αισθάνεστε ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις, η τάση να φύγετε από τα καθιερωμένα έρχεται σε σύγκρουση με τις υποχρεώσεις σας. Η Αφροδίτη σε βοηθητική θέση για εσάς, δείχνει ότι οι παρέες θα είναι πηγή χαράς.

Το ερωτικό στοιχείο θα υπάρχει, σίγουρα ανάμεσα στα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα που συμμετέχετε.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αναβολές σε θέματα καριέρας και στόχων.

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα και στους στόχους σας. Κάποια άτομα με κύρος βοηθούν να καταξιωθείτε κοινωνικά.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε, στην αρχή της εβδομάδας, είναι οι λανθασμένες απόψεις που έχετε για μια συνεργασία και, σε πιο προσωπική βάση, για τον/την σύντροφό σας. Ίσως να μην βοηθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις να αξιολογήσετε σωστά τις προοπτικές σας.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, με έντονη δράση και κοινωνικοποίηση. Σας αρέσει, αυτό το διάστημα, να ασχολείστε με τα κοινά και μάλιστα να έχετε και ρόλο υποκινητή. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι ο ανταγωνισμός μέσα σε μία παρέα ή ομάδα που συμμετέχετε.

Ο Δίας βοηθά για να έχετε καλή υγεία και προοπτικές στην εργασία.

Δεύτερο δεκαήμερο. Όλο αυτό το διάστημα ισορροπείτε ανάμεσα στη σταθεροποίηση μιας ερωτικής σχέσης και στις παλιότερες εμπειρίες που σας εμποδίζουν να χαρείτε και να βάλετε στόχους, που θα πάνε πιο μπροστά τη ζωή σας.

Είστε αναγκασμένοι να ξεπερνάτε κάθε φορά εμπόδια, είτε πρόκειται για τα ερωτικά, είτε για ένα δημιουργικό εγχείρημα. Τα οικονομικά που αφορούν τρίτους επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Έχετε την εύνοια και τη συμπάθεια από πρόσωπα εξουσίας ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.

Τρίτο δεκαήμερο. Βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και είστε εστιασμένοι στο να περάσετε όμορφα. Η καθημερινότητα, σας εξασθενεί κι η δουλειά σας δεν έχει ξεκάθαρους όρους.

Είναι δύσκολο στις αρχές τις εβδομάδας να πάρετε αποφάσεις, γιατί απλά αισθάνεστε κουρασμένοι από τη ρουτίνα και δεν μπορείτε να κάνετε δυναμικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι ουδέτερη εβδομάδα με έντονο όμως αγώνα για να καταφέρετε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Υπάρχει ανταγωνισμός και πίεση, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, για να φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα.

Άτομα εξουσίας θα είναι ιδιαίτερα σκληρά μαζί σας κι ίσως πρέπει να αποδείξετε την αξία σας.

Ο Δίας δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας αλλά κι ευκαιρίες στα ερωτικά, καλλιτεχνικά και δημιουργικά σχέδιά σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Οι πιέσεις που ασκούν τα οικεία πρόσωπα ίσως χαλούν το κλίμα στο σπίτι, η ανάγκη απελευθέρωσης από συνεργασίες ή σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολη. Η δυσφορία που αισθάνεστε, σας αναγκάζει να κάνετε μικρές επαναστάσεις, όμως οι υποχρεώσεις σας κρατούν πίσω.

Ευτυχώς η Αφροδίτη βοηθά να “ανοίξετε” πανιά σε έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο της αγάπης και της ελευθερίας.

Τα μακρινά ταξίδια κι η γνώση είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά σας. Εύνοια σε σπουδές και έρωτες με άτομα τελείως διαφορετικά από εσάς.

Τρίτο δεκαήμερο. Εκτός από την αρχή της εβδομάδας, που πρέπει να προσέχετε τις ενέργειές σας σε οικονομικά θέματα που αφορούν το παρελθόν ή δράσεις στο επιχειρηματικό τομέα, κατά τα άλλα θα είναι μία ήπια εβδομάδα.

Προσοχή σε λανθασμένες συναισθηματικές επιλογές και δημιουργικά σχέδια, γιατί ίσως δεν μπορείτε να διακρίνετε ακόμα την αλήθεια.

Αποφύγετε να αναμείξετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Άρης προτρέπει να αγωνίζεστε για τους στόχους σας, να μάχεστε για την ελευθερία σας, να τολμάτε να γνωρίσετε καινούργια πράγματα και γιατί όχι να ταξιδέψετε σε μέρη μακρινά.

Φυσικά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ακραίες καταστάσεις, γι’ αυτό η προσοχή σας πρέπει να είναι τεταμένη. Πιθανόν είναι να σας απασχολήσουν νομικές υποθέσεις ή θέματα σπουδών κι εκεί πρέπει να δείξετε την αγωνιστική σας διάθεση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Κομφούζιο επικρατεί στην καθημερινότητα και την εργασία. Από την άλλη η πίεση από το περιβάλλον, συγγενείς, φίλους κτλ. δημιουργεί μία τεταμένη κατάσταση που δεν βοηθά να κάνετε σωστές ενέργειες.

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε εύκολα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες κτλ. Ενώ μπορεί να έχετε και βοήθεια από τον/την αγαπημένο σας.

Συζητήσεις για μία συνεργασία ή μία συγκατοίκηση επανέρχονται, όμως ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί καθυστερήσεις κι εμπόδια, ακόμα και στη συνεννόηση.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να είστε προσεκτικοί και να φιλτράρετε ότι σας λένε οικεία πρόσωπα.

Είστε στραμμένοι στον/στην σύντροφο, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρετε καμία απόφαση που να αφορά μία συμβίωση ή ένα οικογενειακό θέμα.

Επίσης να προσέχετε θέματα που αφορούν νομικά σε σχέση με ακίνητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Άρης επηρεάζει έναν ευαίσθητο τομέα που έχει σχέση με το παρελθόν και τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους. Εδώ λοιπόν θα δοθούν οι μάχες, σε θέματα που πόνεσαν στο παρελθόν, αλλά πάλι είναι εδώ και σας “τραυματίζουν”. Θα αγωνιστείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις και θα διεκδικήσετε πράγματα που πιθανόν σας ανήκουν πχ κληρονομικά, δάνεια κτλ.

Ο Δίας βοηθά να εκφραστείτε ευκολότερα, θα έχετε εύνοια από νεαρά άτομα, συγγενείς, φίλους, αλλά κι από μία επιμόρφωση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Όλο αυτό το διάστημα αισθάνεστε πιεσμένοι από οικονομικά και ηθικά θέματα, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με την τάση σας να λειτουργείτε πιο πρωτότυπα (ελεύθερα) στον έρωτα, τη δημιουργία και γενικά σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι.

Δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε τη “χρυσή τομή”. Ασυνήθιστες καταστάσεις ζείτε στη σχέση με τον/την ερωτικό σύντροφο ή με τα παιδιά σας, που έχουν έντονο το αίσθημα της ανεξαρτησίας αυτό το διάστημα.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μπερδέματα και καθυστερήσεις στη δουλειά και την καθημερινότητα. Η Αφροδίτη απέναντί σας δημιουργεί την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία πιο ήπια εβδομάδα, αρκεί να μη δράσετε αυθόρμητα και να μην πιστέψετε ότι σας λένε, γιατί αυτό θα επηρεάσει την καθημερινότητα και την εργασία σας. Αυτό το διάστημα θέλετε να προσηλωθείτε στην δουλειά σας, να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να διεκπεραιώσετε πρακτικά θέματα, πολλές φορές βοηθώντας τους άλλους. Το σαββατοκύριακο θα περάσετε όμορφα με τον/την σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, έχετε τον Άρη απέναντί σας, που σημαίνει ότι μπορεί να έχετε εντάσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Προσοχή σε νομικά θέματα. Ο Δίας όμως ευνοεί τα οικονομικά, θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και ηθικά θα αισθανθείτε ικανοποίηση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, όμως αυτό δεν πρέπει να σας ξαφνιάζει, γιατί ήδη αισθάνεστε πιεσμένοι, έχετε την αίσθηση ότι σας έχουν εγκλωβίσει. Οι αντιδράσεις από τα άτομα της οικογένειας μπορεί να κάνουν ακόμα πιο έντονη τη δυσφορία που αισθάνεστε, νομίζω ότι η υπομονή κι ο σωστός χειρισμός θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Δεν έχετε πολλές επιλογές, οπότε κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην παίρνετε αποφάσεις, όλο αυτό θα καταλαγιάσει λίγο αργότερα. Προσοχή και σε ότι έχει σχέση με ακίνητα. Αγαπημένα άτομα από το παρελθόν μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας. Η Αφροδίτη βοηθά στο να έχετε μία όμορφη καθημερινότητα.

Τρίτο δεκαήμερο. Θέλετε να περάσετε όμορφα, να δώσετε όλη σας την ενέργεια στα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο, την διασκέδαση και σε ότι σας δίνει χαρά.

Απλά στην αρχή της εβδομάδας προσέχετε τα έξοδα, γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, η αλήθεια είναι ότι τα έσοδα σας δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτά που θα σας προκαλέσουν εντάσεις, αυτό το διάστημα, είναι τα εργασιακά θέματα, η γραφειοκρατεία και τα πρακτικά θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Προσέχετε την υγεία σας και μην κουράζεστε.

Ο Δίας είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά σας, μέχρι τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν ευκαιρίες γι’ αυτό μη μένετε αδρανείς. Αν είστε αισιόδοξοι, όλα μπορείτε να τα χειριστείτε καλύτερα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Αισθάνεστε κλεισμένοι στον εαυτό σας με αποτέλεσμα να μην θέλετε να ενεργοποιηθείτε. Όμως είναι και το περιβάλλον που λειτουργεί αλλοπρόσαλλα κι αυτό σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί ακόμα περισσότερο.

Η Αφροδίτη δημιουργεί ένα πολύ ερωτικό σκηνικό για εσάς. Μέσα από την τέχνη και τη δημιουργία νιώθετε χαρούμενοι.

Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί προβλήματα στην συνεννόηση με τους οικείους.

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι στην οικογένεια, οι ανάγκες των δικών σας ανθρώπων είναι σημαντικές για εσάς.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν μπορείτε να κρίνετε σωστά και δεν μπορείτε να αξιολογήσετε τις οικογενειακές υποθέσεις, που θα προκύψουν στις αρχές της εβδομάδας. Σίγουρα το σαββατοκύριακο θα περάσετε πολύ όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

Written by: DreamCity

Rate it

0%