Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 07/06 έως 13/06 από την Κατερίνα Καράμπελα

today07/06/2021 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

“Μην κοιτάτε το παρελθόν, ζήστε το παρόν και σχεδιάστε το μέλλον”.

Αυτή η συμβουλή ΔΕΝ ισχύει γι’ αυτή την εβδομάδα.

Το δέον γι’ αυτή την περίοδο είναι:

“Αναπολήστε, μελετήστε το παρελθόν, μην κάνετε παράτολμες κινήσεις στο παρόν και αποφύγετε αποφάσεις για το μέλλον”.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια καλή εβδομάδα που βοηθά μέχρι τις 10/6 την αρμονία των σχέσεων με τους οικείους. Ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού. Οι λύσεις που δίνετε σε προβλήματα άλλων σας δίνει την αίσθηση ψυχικής ηρεμίας.

Ο Άρης μετά τις 11/5 σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και ίσως λίγο απότομους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Ο Ερμής κάνει ακόμα πιο δύσκολη αυτή την έκλειψη γιατί η επικοινωνία δυσχεραίνει. Κάποια θέματα με συγγενείς και γενικότερα με το περιβάλλον θα σας προβληματίσουν, οι σχέσεις πρέπει να ξεκαθαρίσουν ακόμα κι αν κάποιες από αυτές πρέπει να εκλείψουν.

Είναι απαγορευτική περίοδος για οποιαδήποτε συμφωνία ειδικά για ότι έχει σχέση με μία επιμόρφωση, γραπτό και προφορικό λόγο.

Στις 13/6 εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα δεχθείτε την οικονομική και ηθική συμπαράσταση των οικείων σας, ίσως χωρίς να το περιμένετε.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία δύσκολη εβδομάδα γιατί σας βρίσκει αρκετά μπερδεμένους. Όποτε καλό θα είναι αυτό το διάστημα να είστε προσεκτικοί, χωρίς να λέτε ή μεταδώσετε πληροφορίες που δεν είναι εξακριβωμένες.

Η έκλειψη επηρεάζει κι εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου δυσκολεύοντας την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τον περίγυρο π.χ. συγγενείς, φίλους, νεαρά άτομα στην ηλικία κτλ.

Εντάσεις με την οικογένεια ή προβλήματα με ζημίες στο σπίτι μέχρι τις 10/6.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα με το Δία να σας δίνει ευκαιρίες για να ευρύνετε τον κύκλο σας και να έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από κοινές δράσεις. Επίσης, στις καλές σχέσεις με το περιβάλλον βοηθά κι η Αφροδίτη.

Περάστε όμορφα φλερτάροντας. Από τις 11/6 ίσως υπάρξουν εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Προσοχή για ζημιές σε ακίνητα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η έκλειψη μας επηρεάζει όλους, εσάς όμως που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου περισσότερο, γι’ αυτό αυτό το διάστημα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα. Απώλειες εσόδων. Αποφύγετε τις συμφωνίες και τα περιττά έξοδα.

Συζητήσεις για οικονομικά που αφορούν το παρελθόν θα επανέρθουν.

Στις 13/6 ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις που ίσως δεν τις περιμένατε.

Τρίτο δεκαήμερο. Όλη αυτή την εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε κάθε είδους οικονομικές συμφωνίες. Μην εμπλέξετε τα οικονομικά σας με παρέες, φίλους, συλλόγους κτλ. Αποφύγετε τις συμφωνίες για κοινές δράσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής μαζί με την έκλειψη θα φέρει καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε ότι αφορά ηθικά και οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Δίας στο μεσουράνημα δίνει ευκαιρίες στην καριέρα και τους στόχους σας.

Μέχρι τις 10/6 η Αφροδίτη βοηθά στα οικονομικά, άσχετα αν κάνετε έξοδα για την εμφάνιση ή αγορές υλικών αγαθών που σας δίνουν χαρά.

Ο Άρης μετά τις 11/6 σας κάνει ιδιαίτερα κινητικούς και βιαστικούς στη καθημερινή ζωή. Έντονη επικοινωνία και κοινωνική ζωή, προσοχή στις μετακινήσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας και λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια (χρόνια πολλά!). Η έκλειψη μας αφορά όλους, όμως εσάς ακόμα περισσότερο γιατί γίνεται στο ζώδιο σας.

Αυτοί που θα επηρεαστούν άμεσα θα είναι οι γεννημένοι γύρω στις 10/6, πολλά θα αλλάξουν στην ζωή σας σε βάθος εξαμήνου.

Είναι δύσκολο να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή, όμως κάποια πράγματα θα πάρουν άλλη μορφή και ίσως κάποιες καταστάσεις πρέπει να φύγουν από την ζωή σας και να αντικατασταθούν με κάτι διαφορετικό. Ακόμα βρίσκεστε σε σύγχυση.

Στον οικονομικό τομέα έχετε βοήθεια και μάλιστα από κάποιους που δεν το περιμένατε, αυτό κατευνάζει την αναστάτωση που νιώθετε το τελευταίο διάστημα.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος, σε συνδυασμό με την έκλειψη Ήλιου και τον Ποσειδώνα, κάνουν μια εβδομάδα που θα επικρατεί σύγχυση και αποπροσανατολισμός. Προσοχή λοιπόν σε ό,τι ακούτε και ακόμα περισσότερο σε ό,τι μεταδίδετε, ίσως να υπάρχουν λάθη και παραλήψεις σε ότι αφορά έγγραφα αλλά και προφορικό λόγο.

Μετά τις 11/6 σταματά η καταναλωτική “μανία” και τα πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η εβδομάδα βαίνει καλώς για εσάς, παρότι γύρω σας επικρατεί ένα κομφούζιο. Ο Δίας είναι ακόμα εκεί και να σας δίνει ευκαιρίες για εξέλιξη σε θέματα σπουδών, εξωτερικού, φιλοσοφίας, νομικά θέματα κτλ.

Το κυριότερο είναι η αισιοδοξία και η τάση επέκτασης που έχετε. Μέχρι τις 10/6 η Αφροδίτη σας χρίζει άκρως γοητευτικούς και γιατί όχι και ερωτεύσιμους. Ο Άρης μετά τις 11/6 σας κάνει υπέρ δραστήριους σε ότι αφορά οικονομικά θέματα. Προσοχή στα έξοδα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η έκλειψη του Ήλιου σας επηρεάζει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο. Χρειάζεται προσοχή αφού δεν μπορείτε να διακρίνετε την πραγματικότητα, είστε πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά και όλα τα βλέπετε μέσα από ένα “θολό τζάμι”.

Στο τέλος της εβδομάδας θα περάσετε όμορφα με φίλους και παρέες, το γνώρισμα θα είναι ο αυθορμητισμός.

Τρίτο δεκαήμερο. Οι πληροφορίες κι οι μυστικές συζητήσεις δεν θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε.

Προσοχή σε κουτσομπολιά και εικασίες που σας αποπροσανατολίζουν.

Επίσης μέχρι τις 11/6 θα έχετε αγωνιστική διάθεση και ανυπομονησία.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Δίας βοηθά στην εξέλιξη σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν. Επίσης βοηθά σε επενδύσεις, κληρονομικά, δάνεια κι ό,τι έχει σχέση με διαχείριση οικονομικών τρίτων.

Μπορείτε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις και να ψάξετε βαθύτερα κάποια θέματα που σας απασχολούν. Μία κρυφή συναισθηματική σχέση σας απασχολεί μέχρι τις 10/6, μετά μπορείτε να εξωτερικεύεστε πιο εύκολα.

Ο Άρης στις 11/6 μπαίνει στο ζώδιο σας και αρχίζετε τη δράση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η έκλειψη επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου και μαζί με τον ανάδρομο Ερμή σας ταλαιπωρεί στην συνεννόηση με τις παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ.

Πρέπει κάποιοι όροι να αλλάξουν σε μία κοινή δράση και πολύ πιθανόν να αναγκαστείτε να αποχωρήσετε από μία κοινωνική ομάδα ή ιδέα, που δεν σας εκφράζει πλέον.

Την Κυριακή θα έχετε μία έκπληξη από ένα άτομο που τρέφετε αισθήματα, αλλά δεν μπορούσατε να τα εκφράσετε.

Τρίτο δεκαήμερο. Αποφύγετε τις επενδύσεις, γιατί αυτό το διάστημα δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Έχετε και τον Ερμή που δεν σας βοηθά να κάνετε συμφωνίες, γιατί τίποτα προς στιγμής δεν φαίνεται ξεκάθαρα, καλό λοιπόν είναι να μην εμπιστεύεστε ότι σας λένε, ειδικά μέχρι τις 11/6.

Επίσης μέχρι τις 11/6 έχετε κρυφό ανταγωνισμό και εσωτερική αναστάτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Θετική εβδομάδα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ευκαιρίες για συμβίωση και συνεργασίες που θα σας προσφέρουν κέρδη συναισθηματικά, οικονομικά και εμπειρίες. Ο/Η σύντροφό σας θέλει να σας προσφέρει τα καλύτερα.

Ευχάριστες παρέες και συλλογική δράση. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτές τις συναναστροφές να υπάρξουν άτομα που ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς.

Ο Άρης μετά τις 11/6 σας δημιουργεί εσωτερική ένταση, αρχίζετε και ανησυχείτε για κάτι που δεν μπορείτε να διευκρινίσετε τι είναι αυτό.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η έκλειψη του Ηλίου επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, φέρνοντας ανακατατάξεις στους στόχους και την καριέρα. Κάποιες προσδοκίες που είχατε σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν θα ευδοκιμήσουν.

Άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία μπορεί να μην είναι σαφή απέναντί σας.

Ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί κι ίσως αναβάλει κάποιες συνεργασίες. Στις 13/6 θα έχετε ευχάριστη παρέα και θα αρχίσετε πάλι να αισιοδοξείτε για το μέλλον.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής άρχισε να σας επηρεάζει στον τομέα της καριέρας και των στόχων.

Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, βάζοντας φρένο στις μεγάλες προσδοκίες από άτομα κύρους. Σύγχυση και λάθη σε μία συνεργασία ή μία συμβίωση. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα σε ότι αφορά διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία θετική εβδομάδα γιατί οι πλανήτες που σας επηρεάζουν είναι ευμενείς: ο Δίας βοηθά στην καθημερινότητα, την υγεία και το χώρο εργασίας, ενώ η Αφροδίτη δείχνει την εύνοια που έχετε από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.

Επίσης, μέχρι τις 10/6, η Αφροδίτη βοηθά και στον χώρο της καριέρας και των στόχων.

Ο Άρης στις 11/6 μπαίνει στον τομέα της συλλογικής προσπάθειας και σίγουρα σας κάνει πιο κοινωνικούς. Προσοχή βέβαια στις εντάσεις με τους φίλους και τους ομοϊδεάτες.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Ένα σχέδιο με προοπτικές ενδέχεται να μην προχωρήσει, κάποιοι στόχοι να αλλάξουν κι ότι έχει σχέση με το εξωτερικό ή με σπουδές να καθυστερήσει.

Ο Ερμής με την αναδρομή του αναβάλλει τα όνειρά σας, όμως σας προτρέπει να μελετήσετε ξανά τα σχέδια σας.

Το θέμα είναι να μην πάρετε τώρα κάποια απόφαση, που θα αναγκαστείτε εκ’ των υστέρων να αναθεωρήσετε.

Στις 13/10 αναπτερώνονται οι ελπίδες σας σε ό,τι αφορά την καριέρα και τους στόχους, ίσως σας βοηθήσει μια ξαφνική αμοιβή σε μορφή μπόνους.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ερμής δεν βοηθά να δείτε καθαρά τους στόχους και τις προοπτικές.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου επηρεάζεστε πιο άμεσα από την έκλειψη, πρέπει να αφήσετε πίσω κάποια σχέδιά σας και να ξεκινήσετε κάτι διαφορετικό, σε βάθος χρόνου δεν θα είναι αρνητική αυτή η αλλαγή. Αυτή την περίοδο αφήστε τα πλάνα σας μόνο στα “χαρτιά”.

Μέχρι τις 11/6 αγωνίζεστε για την καριέρα και τους στόχους σας, έχοντας σκληρό ανταγωνισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Πολύ θετική εβδομάδα με δημιουργία και εύνοια σε καλλιτεχνικά και ερωτικά θέματα. Τα παιδιά θα είναι πηγή αισιοδοξίας και χαράς.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 10/6 θα ευνοεί τους στόχους σας. Είναι μία πολύ ερωτική εβδομάδα, όποτε μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα.

Ο Άρης, μετά τις 11/6, θα μπει στον τομέα της καριέρας και των στόχων, η κοινωνική καταξίωση αρχίζει να σας ενδιαφέρει, οπότε αγωνίζεστε για μία θέση που σας αξίζει. Ο ανταγωνισμός όμως δεν θα είναι ευκαταφρόνητος.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής έφερε διάφορα μπλεξίματα και ασυνεννοησία, οι καθυστερήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τώρα, με την έκλειψη του Ήλιου, θέματα που προέρχονται από το παρελθόν σας αναστατώνουν και σας προκαλούν ανασφάλεια (επηρεάζονται περισσότερο αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου). Τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους σας προβληματίζουν και οι συναλλαγές γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Μην πάρετε καμία απόφαση για επενδύσεις και δανεισμό αυτό το διάστημα.

Αν έχετε δανείσει θα αργήσετε να εισπράξετε κι ίσως να έχετε οικονομικές απώλειες από κληρονομικά θέματα.

Την Κυριακή όμως αλλάζει το κλίμα κι ενδέχεται να περάσετε όμορφα με τον/την σύντροφό σας, κάνοντας όνειρα για καλοκαιρινά ταξίδια.

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου επηρεάζεστε από την έκλειψη που φέρνει απώλειες από κεφάλαια, επενδύσεις κι ότι αφορά δανεισμό. Θέματα από το παρελθόν επανέρχονται, συναισθηματικά θέματα λειτουργούν πιο πολύ στη φαντασία παρά στην πραγματικότητα.

Μέχρι της 11/6 αγωνίζεστε για τα όνειρα και τη φιλοσοφία ζωής που ενστερνίζεστε. Το περιβάλλον σας είναι υπό αίρεση, πολλά θα αλλάξουν σε βάθος χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, η οικογένεια προσφέρει και σας ευεργετεί. Θετικά θα λειτουργήσει ότι αφορά τα ακίνητα και θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων όπως δάνεια, κληρονομικά, επενδύσεις κτλ. Επίσης μπορεί να έχετε βοήθεια από τα χρήματα του/της συντρόφου.

Ο Άρης μετά της 11/6 σας προτρέπει να φύγετε από τα καθιερωμένα, να ταξιδέψετε σε μέρη μακρινά, να ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες και γενικά να αγωνιστείτε για τους στόχους σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η έκλειψη Ήλιου γίνεται απέναντί σας κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις βάλλονται και είστε αναγκασμένοι να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να σώσετε ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Η προβληματική επικοινωνία δεν βοηθά να βρείτε άμεσα λύσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Προσοχή σε νομικά θέματα γιατί υπάρχουν ασάφειες. Μην πάρετε αποφάσεις για μία συνεργασία ή συγκατοίκηση αυτό το διάστημα.

Στο τέλος της εβδομάδας ένα ξαφνικό περιστατικό μπορεί να έχει θετική έκβαση σε ένα οικονομικό ή ερωτικό θέμα.

Τρίτο δεκαήμερο. Η έκλειψη επηρεάζει κι εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, δυσκολεύοντας τις σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωή σας όπως ο/η σύντροφος και οι άμεσοι συνεργάτες – συνεταίροι.

Έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα σε ότι αφορά τη συνεννόηση με το ταίρι σας, τώρα ο ανάδρομος Ερμής απομακρύνεται.

Ο Ποσειδώνας δείχνει ότι κάποιο μυστικό υπάρχει στην οικογένεια που πρέπει να αποσαφηνίσετε.

Μέχρι τις 11/6 είστε πολύ διεκδικητικοί σε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα, παρόλο που γύρω σας υπάρχει μία γενικότερη σύγχυση. Εσείς μπορείτε με ευκολία να φέρετε εις πέρας θέματα που αφορούν σπουδές, επικοινωνία, εμπόριο και μετά από μικρές μετακινήσεις, μπορεί να έχετε ευκαιρίες.

Η Αφροδίτη απέναντί σας μέχρι τις 10/6 δείχνει ότι ο/ή σύντροφος κι οι συνεργάτες σας είναι ευνοϊκά προσκείμενοι προς εσάς. Αποδεχθείτε την αγάπη που σας δείχνουν και χαλαρώστε τις αντιστάσεις σας.

Ο Άρης στις 11/6 ξυπνά τον ανταγωνισμό για να διεκδικήσετε οικονομικά οφέλη από δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Το πάθος θα κυριαρχεί.

Δεύτερο δεκαήμερο. Στις 10/6 έχουμε μία δύσκολη έκλειψη που επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Είναι φανερή η σύγχυση και οι καθυστερήσεις στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Μπορεί να προκύψουν εργασιακά θέματα που θα προβληματίσουν κι η ασάφεια είναι δεδομένη, γι’ αυτό μη βγάζετε συμπεράσματα.

Φροντίστε να είστε οργανωμένοι, γιατί πολλά θα ξεφεύγουν απ’ την αντίληψη σας κι υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθη στη δουλειά αλλά και σε καθημερινά θέματα. Επίσης φροντίστε για την καλή σας υγεία και προσοχή για λάθος ιατρικές διαγνώσεις.

Την Κυριακή θα περάσετε όμορφα με τον/την αγαπημένο σας κι αυτό θα οφείλεται στην ανάγκη σας να ζήσετε κάτι ξεχωριστό. Ευχάριστες εκπλήξεις.

Τρίτο δεκαήμερο. Επηρεάζει κι εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου η έκλειψη στις 10/6. Ίσως παρουσιαστούν προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Η ασάφεια της προηγούμενης εβδομάδας δεν βοηθά στην ομαλή ροή της καθημερινότητας.

Αυτό το διάστημα μην υπογράψετε συμβόλαια και μην κάνετε εμπορικές συμφωνίες (αν αυτό είναι δυνατό).

Μέχρι τις 11/6 να κρατάτε χαμηλούς τόνους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρχει ένταση με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Στο τέλος της εβδομάδας ομαλοποιούνται οι καταστάσεις και περνάτε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ήρεμη εβδομάδα που σας βοηθά να ανασυνταχθείτε. Εύνοια σε οικονομικά θέματα και ευκαιρίες για περισσότερα έσοδα. Η καθημερινότητα έχει ομαλοποιηθεί και στο χώρο εργασίας το περιβάλλον είναι θετικό.

Επίσης αν είχατε προβλήματα υγείας θα έχετε καλή έκβαση, δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε. Από τις 11/6 και μετά μπορεί να έχετε προστριβές με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, όποτε απλά θα σας έλεγα να αποστασιοποιηθείτε.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η έκλειψη αγγίζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Στη σκέψη σας κυριαρχούν θέματα συναισθηματικά από το παρελθόν, καταλαβαίνετε ότι τίποτα δεν υπήρξε ξεκάθαρο κι η έκλειψη θα σας βοηθήσει, σε βάθος χρόνου, να διαγράψετε ότι δε σας δίνει χαρά.

Η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει το κομφούζιο που επικρατεί στον ερωτικό τομέα, οπότε είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα. Την Κυριακή θα έχετε μια ευχάριστη αναλαμπή μαζί με αγαπημένα, οικεία πρόσωπα.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος, ακόμα κι αν δείχνει με την έκλειψη ότι θα υπάρχουν απώλειες στη συναισθηματική σας ζωή, εσείς θέλετε να κρατήσετε την καλή σας διάθεση.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν είναι εφικτό να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε, όλα μοιάζουν μπερδεμένα και δεν μπορείτε να καταλάβετε τελικά τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί και τι πρέπει να αποβάλετε από την ζωή σας για να αισθανθείτε τη χαρά που τόσο επιθυμείτε.

Ο Άρης μέχρι τις 11/6 δημιουργεί αναστάτωση κι έριδες στην καθημερινότητα και το χώρο εργασίας, μέχρι τότε να προσέχετε και την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς. Έχετε την προστασία του Δία κι ευκαιρίες να αναπτυχτείτε, να αισιοδοξείτε, να αποκτήσετε πάλι την ελπίδα για το μέλλον. Η αγάπη, ο έρωτας, η διασκέδαση και τα παιδιά σας θα είναι πηγή χαράς.

Μετά τις 11/6 ίσως αισθανθείτε την κούραση της καθημερινότητας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο χώρο εργασίας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα σας δημιουργήσουν απροσεξίες και ένταση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν κι εκεί έχετε δώσει όλη την προσοχή σας.

Η έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκουν τα πράγματα στις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα. Ίσως να έχετε προβλήματα ή απώλειες σε ότι αφορά ένα ακίνητο, γι’ αυτό να μην πάρετε αποφάσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν αργότερα.

Η ασυνεννοησία κι οι παρεξηγήσεις θα είναι συχνό φαινόμενο και θέματα που άπτονται του παρελθόντος θα έρχονται πάλι στην επιφάνεια.

Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ξαφνικά ερωτικά μηνύματα και φλερτ θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Τρίτο δεκαήμερο. Μέχρι τις 11/6 πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι αποφάσεις πάρετε για ένα ακίνητο ή για οικογενειακά θέματα δεν θα συνάδουν με την πραγματικότητα, πιθανόν να κάνετε λάθος εκτιμήσεις.

Η έκλειψη αγγίζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, όσο κι αν επικεντρώνεστε στην οικογένεια, δεν θα αποφύγετε τα προβλήματα με τους οικείους, πιθανόν να έχετε και θέματα με ένα ακίνητο ή με το χώρο του σπιτιού που μένετε.

Ο Άρης μέχρι τις 11/6 σας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς με το ερωτικό σας ταίρι και προκαλεί εντάσεις με τα παιδιά.

Αφήστε αυτή την περίοδο να περάσει χωρίς να παίρνετε οριστικές αποφάσεις, μπορείτε όμως να μελετήσετε τα σχέδια για το μέλλον.

Written by: DreamCity

Rate it

0%