Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 29/3 έως 4/4 από την Κατερίνα Καράμπελα

today29/03/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Θέατρο και μουσική, υποκριτική και συναίσθημα, όλα σαν ανακατεμένα χρώματα βγάζουν μια άλλη πραγματικότητα, κάτι σαν παραμύθι. Το τέλος είθισται να είναι καλό.

Ποιες αξίες πρεσβεύονται παγκόσμια στο χώρο του θεάματος;

Αυτές που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές μας και δεν είναι άλλες από τον ανεκπλήρωτο έρωτα,

τη δύναμη και τον ηρωισμό που θα θέλαμε να έχουμε,

την αδικία που θα θέλαμε να εξαλείψουμε, την ομορφιά που θα θέλαμε να αναδείξουμε.

Αν αφήσουμε το φανταστικό κόσμο της τέχνης και αναδιπλωθούμε στην πραγματικότητα, ψάξουμε για την αλήθεια, πάλι σε μονοπάτια αδιάβατα θα βγούμε.

 

ΚΡΙΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου φέρνοντας απρόοπτα σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά.

Οπότε καλό θα είναι όλο αυτό το διάστημα να είστε έτοιμοι για ανατροπές, όχι πάντα δύσκολες.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!), είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και χαρούμενοι. Η μεγάλη ζωτικότητα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Βάζετε τις βάσεις για μια κοινωνική ή ομαδική προσπάθεια και τα καταφέρνετε, σίγουρα ότι σχεδιάσετε τώρα θα έχει διάρκεια.

Στις αρχές της εβδομάδας θα καταλάβετε πόσο πολύ στηρίζετε μια κοινή προσπάθεια. Οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας και απολαμβάνετε την σιγουριά μιας πιο προσωπικής σχέσης.

Η Αφροδίτη προμηνύει μια ερωτική περίοδο, φροντίστε τον εαυτό σας και δεχθείτε την αγάπη και την προσοχή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για πνευματικά θέματα. Ίσως ήρθε η στιγμή να δείτε τι ζητά η ψυχή σας και ποιες είναι οι βλέψεις σας. Τίποτα δεν μπορείτε να εξωτερικεύσετε ακόμα, είστε έτοιμοι όμως να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να επιστρατεύσετε την διαίσθησή σας.

Προσοχή, μη χάνετε την πραγματικότητα. Πολλές ειδήσεις είναι ψευδείς και οι συζητήσεις συγκεχυμένες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ουρανός έχει φέρει αλλαγές και αναταράξεις στη ζωή σας.

Οι περισσότεροι έχετε ήδη προσαρμοστεί με κάποιες από αυτές. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, θέλοντας και μη, θα δείτε ότι τα ξαφνικά γεγονότα δεν θα λείπουν, πρέπει να καταλάβετε ότι τίποτα δεν μένει στάσιμο και πολλές φορές πρέπει να συμπλέετε με τις εξελίξεις.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Μαΐου μπορείτε να ασχοληθείτε με μια ομάδα που έχει σαν αντικείμενο πνευματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες κι αυτό θα σας ευνοήσει σε οικονομικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο.

Σταθερότητα σε σχέσεις με ερωτική χροιά αλλά και στήριξη από παρέες και ομάδες που συμμετέχετε. Κάνετε σχέδια που δεν μπορείτε ακόμα να κοινοποιήσετε για μια επαγγελματική ή κοινωνική φιλοδοξία σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Δίας βοηθά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί 10-12/5 θα κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους και παρέες που θα έχουν σαν αντικείμενο μια ιδέα (ίσως λίγο ουτοπική).

Προσοχή σε ότι ακούτε, γιατί πολλές φορές πλάθονται ιστορίες που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Όμως κάθε συνάντηση ή συζήτηση για πνευματικά ή καλλιτεχνικά θέματα θα είναι θετική για εσάς, μέσα σε μια ομάδα π.χ. θέατρο.

Στο τέλος της εβδομάδας θα εμβαθύνετε και θα αναλύετε πολύ ενδιαφέροντα θέματα που θα προέρχονται από μια έρευνα ή το παρελθόν. Είναι μια αναζήτηση σε βάθος, πολύ θετική για σας, εκτός από ενδιαφέρουσα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτο δεκαήμερο. Γενικά είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, θα έχετε ψυχολογικές εντάσεις .

Στις 4/4 ο Ερμής θα σας χαρίσει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για όλους, όμως αυτοί που έχουν γεννηθείς τις αρχές του δεκαήμερου θα έχουν την μεγαλύτερη εύνοια. Σταθεροποιείτε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα με τη συμβολή άλλων, ή κάνετε σχέδια με το αγαπημένο σας πρόσωπο που έχουν βάσεις και προοπτική για το μέλλον.

Δημιουργία και κοινοί στόχοι σας κάνουν πρωταγωνιστές στις εξελίξεις. Αν κάνετε κάποια μελέτη μαζί με άλλους, τότε τα σχέδιά σας θα έχουν δομή και σύστημα ώστε να φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμα.

Τρίτο δεκαήμερο. Μην παρασύρεστε από λόγια και βάλτε στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αν απαιτείται η φαντασία για να κάνετε ένα στόχο πραγματικότητα, τότε μπορείτε να στηριχτείτε σε αυτήν, αλλιώς ψάξτε καλύτερα τα λόγια και τις υποσχέσεις που λαμβάνετε από μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία ή άτομα με κύρος και εξουσία.

Το σαββατοκύριακο συζητήσεις για χρηματοοικονομικά και επενδύσεις θα σας αποκαλύψουν “μυστικά”.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Κάνετε μια μικρή “επανάσταση” σε σχέση με τις παρέες και τις ιδέες σας.

Ο Ουρανός επηρεάζει ακόμα αυτούς που γεννήθηκαν 1-2/7, με ξαφνικές ανατροπές και αλλαγή νοοτροπίας απέναντι σε φίλους και παρέες. Μπορεί όλα αυτά να σας αναστατώνουν, αλλά μια αλλαγή δεν είναι άσχημη ιδέα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Θα έχετε εύνοια στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά και την συμπάθεια από άτομα κύρους. Οι σχέσεις συμφέροντος είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους σταθεροποιούνται και κάνετε σχέδια για μια επένδυση ή χρηματοδότηση. Σίγουρα θα πιεστείτε, αλλά σε περίπτωση που είστε ελεύθερος επαγγελματίας και η δουλειά σας απαιτεί χρηματοδότηση μπορεί να έχετε αποτελέσματα αν μεθοδεύσετε σωστά.

Τρίτο δεκαήμερο.  Στις αρχές της εβδομάδας και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί 13-14/7 θα σας διακρίνουν οι αναζητήσεις, η πνευματική σας εξέλιξη και οι συζητήσεις για μέρη μακρινά και “ονειρεμένα”.

Έχετε έμπνευση και φαντασία. Θα θέλατε να μελετήσετε ότι έχει σχέση με θρησκεία, ψυχολογία και ιδεαλισμό. Είναι μια όμορφη εβδομάδα που θα σας διακρίνει το πάθος και η τάση εξερεύνησης. Όλοι όμως θα ψάχνετε για αλήθειες που σας λυτρώνουν. Το άγνωστο σας γοητεύει.

Αποκαλύψεις για μία διαπροσωπική σχέση ή μια συνεργασία θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τις καταστάσεις, βάζοντας τέρμα σε αμφισβητήσεις.

Τελικά οι συζητήσεις που θα αγγίξουν θέματα από το παρελθόν, μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν.

 

ΛΕΩΝ

Πρώτο δεκαήμερο. Για τους περισσότερους από εσάς η περίοδος των ξαφνικών αναταραχών στην καριέρα και την κοινωνική ζωή έχουν καταλαγιάσει.

Αυτοί που θα έχουν ανατροπές σε αυτούς τους τομείς είναι οι γεννημένοι 1-2/8, οι οποίες δεν θα κρατήσουν μέχρι το τέλος του μήνα, όμως αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για ότι προκύψει.

Από τις 4/4 κινήστε πιο ελεύθερα και εκφράζεστε πιο άνετα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα, που θα βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας. Η καλή σχέση με τον/την σύντροφο θα σας κάνει να αισθάνεστε σιγουριά και ευεξία. Σταθεροποιείτε και κάνετε πράξη τα σχέδια για μία συμβίωση ή μια συνεργασία.

Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον στηρίζεται στον καλό προγραμματισμό και την μέθοδο. Κάντε σχέδια που θα αντέχουν στο χρόνο.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να έχετε ανάγκη να αναπολήσετε γεγονότα της ζωής σας. Η τάση να αναλύσετε και κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση θα σας απομακρύνει από την πραγματικότητα. Ίσως να ακούσετε νέα που θα έχουν σχέση με οικονομικά, όμως υπάρχουν ασάφειες που πρέπει να διαλευκάνετε.

Το σαββατοκύριακο μπορεί να ακούσετε ειδήσεις που θα σας δυσαρεστήσουν. Προσοχή σε ότι αφορά θέματα υγείας ή εργασίας. Μυστικά που έχουν σχέση με οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Η ανάπαυλα σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε για λίγο τον εαυτό σας.

Ο Χείρωνας γιατρεύει τις πληγές του παρελθόντος και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με πιο μεταφυσικά θέματα.

Ο Ουρανός δεν επηρεάζει πια τους περισσότερους από εσάς, όποτε η διασκέδαση, τα χόμπι κι ο έρωτας “απαλλάσσονται” από ξαφνικά γεγονότα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Αρχίζετε να αισθάνεστε την πίεση του Κρόνου στην καθημερινότητα και την εργασία, ίσως πρέπει να φροντίσετε κάποιο άτομο μεγαλύτερο στην ηλικία. Έσοδα από άδηλους πόρους θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες.

Βάζετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις προς τρίτους και έτσι νιώθετε λιγότερο άγχος. “Φρενάρετε” τα πάθη σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί 13-14/9 έχετε συζητήσεις και συναντήσεις που θα προκαλέσουν σύγχυση, για τον απλό λόγο ότι δεν έχουν σαφήνεια οι ιδέες ή τα λεγόμενα του/της συντρόφου ή των συνεταίρων σας.

Αφήστε τις πρώτες μέρες να περάσουν, ώστε να δείτε πιο καθαρά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Νομικά θέματα θα έχουν πλάνες.

Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις ή θα έχετε συναντήσεις που θα σας αποκαλύψουν αλήθειες καλά κρυμμένες από το χρόνο, όμως για σας θα είναι μια εξομολόγηση “εκ’ βαθέων” που θα σας ανακουφίσει, ειδικά αν πρόκειται για συναισθηματικά-ερωτικά θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Θα είναι μια ήρεμη εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Στην αρχή της εβδομάδας ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει, χωρίς να προβληματιστείτε ιδιαίτερα.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί 1-2/10 θα έχουν ανατροπές σε ότι αφορά υποχρεώσεις προς τρίτους, για τους υπόλοιπους έχει επέλθει η ηρεμία σε αυτά τα θέματα κι η πίεση είναι μικρότερη.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Κρόνος είναι στον τομέα της χαράς, του έρωτα, των παιδιών και της διασκέδασης, με διαφορετικό τρόπο θα επηρεάσει την κάθε περίπτωση. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να γίνετε πιο σταθεροί και να παγιοποιήσετε ότι σας δίνει χαρά π.χ. μια ερωτική σχέση, ένα χόμπι, την φροντίδα ενός παιδιού κτλ.

Ότι προσπάθεια κάνετε θα έχει σκοπό την ένωση με καλό αποτέλεσμα. Είστε προσηλωμένοι στον/στην σύντροφο και με σταθερά βήματα χτίζετε τη σχέση σας.

Αν θέλετε να συνεργαστείτε για ένα δημιουργικό σχέδιο είναι καλή περίοδος, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί 3-5/10.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά ειδήσεις στον χώρο της δουλειάς γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Φροντίστε να μην υπόσχεστε, αν δεν μπορείτε να τηρήσετε το λόγο σας.

Επίσης αν κάνετε τσεκ απ για την υγεία, ίσως πρέπει να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη.

Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις που αφορούν το σπίτι ή το παρελθόν σε ότι αφορά θέματα της οικογένειάς σας. Ίσως αποκαλυφθούν αλήθειες ή γίνουν εξομολογήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Μπορείτε να ανασυνταχθείτε, αφού ο Ουρανός απέναντί σας δημιουργούσε μέχρι πρότινος εντάσεις με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Αυτοί που επηρεάζονται τώρα είναι οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαήμερου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Έχετε πολλά πρακτικά θέματα να διεκπεραιώσετε, είστε επικεντρωμένοι στη δουλειά κι αυτό που σας απασχολούσε μέχρι τώρα ήταν τα θέματα υγείας. Η Αφροδίτη βοηθά στην καλή έκβαση όλων αυτών των θεμάτων.

Οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ήταν πιεστικές, όμως τώρα τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες, οι σχέσεις σας σταθεροποιούνται. Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες “αγγαρείες”, όμως είναι απαραίτητες για την καλύτερη σχέση με τα οικεία πρόσωπα.

Κάποιο άτομο έχει ανάγκη τη βοήθειά σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία. Αν ασχολείστε με την τέχνη και τη δημιουργία θα έχετε έμπνευση. Συναισθηματικά έχετε ανάγκη τη φαντασία, ο ρομαντισμός και τα όμορφα λόγια, λόγια αγάπης, σας κάνουν και αισθάνεστε όμορφα.

Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις σε βάθος με τον/την αγαπημένο σας. Εξομολογήσεις και αλήθειες που θα σας ανακουφίσουν.

Θα ψάξετε και θα βρείτε ποιο ήταν το αγκάθι στις σχέσεις σας και έχει τις ρίζες του στο παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί μπορείτε να ανασυνταχθείτε, αφού ως τώρα η καθημερινότητα ήταν όλο “εκπλήξεις” που σας αποσυντόνιζαν . Δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό και μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα.

Φροντίστε να κρατήσετε και να συντηρήσετε όλα αυτά που σας έδωσε η Αφροδίτη το προηγούμενο διάστημα, περάστε όμορφα με τους αγαπημένους σας. Ο Ερμής στο τέλος της εβδομάδας θα σας κάνει ακόμα πιο εκφραστικούς με τον/την αγαπημένο σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Αφροδίτης και ζήστε τον έρωτα, δημιουργήστε και περάστε όμορφα.

Ο Κρόνος επιβάλει δομή και σύστημα σε επιμορφωτικά θέματα αλλά και σε διεκπεραίωση γραφειοκρατικών θεμάτων, τώρα είστε πιο λακωνικοί στον λόγο σας όμως πολύ πιο αποτελεσματικοί στα πρακτικά θέματα.

Η δημιουργικότητά σας γίνεται πιο δομημένη και αυτό σας κάνει πιο “παραγωγικούς”. Σταθεροποιείτε την ερωτική σας σχέση και παίρνετε πρωτοβουλίες. Είστε προσηλωμένοι σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, τα παιδιά σας δίνουν χαρά.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας, σε ότι έχει σχέση με ακίνητα (αγορά-πώληση) καλό θα ήταν να κοιτάξετε δύο φορές τα ψιλά γράμματα αφού μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις.

Οι συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας δεν θα είναι σαφείς, η φαντασία θα υπερτερεί της πραγματικότητας, επίσης ίσως κάτι να κρύβουν.

Ενώ στο τέλος της εβδομάδας οικονομικά θέματα, που δε γνωρίζατε μέχρι πρότινος, θα αποκαλυφθούν κι ίσως να έχουν σχέση με την οικογένεια ή με ακίνητο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Η μεγάλη πίεση έχει φύγει και μπορείτε πιο άνετα να διαχειριστείτε τις όποιες καταστάσεις δημιουργηθούν.

Μην επαναπαύεστε και μην αφήσετε το χρόνο να πάει χαμένος, οι επόμενες εβδομάδες του Απριλίου απαιτούν προσοχή για όλους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Για εσάς όμορφα ξεκινά ο Απρίλιος γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις για τον υπόλοιπο μήνα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου είστε προσηλωμένοι στην οικογένεια, η Αφροδίτη σε αυτό τον τομέα δείχνει την αγάπη που παίρνεται από τους οικείους σας. Η ανανέωση στο χώρο του σπιτιού είναι κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ο Κρόνος σας πιέζει σε οικονομικό επίπεδο, αλλά έχετε τη βοήθεια από τους δικούς σας.

Αν έχετε οικογενειακή επιχείρηση, οι πρωτοβουλίες και οι ενέργειές σας φέρνουν αποτέλεσμα.

Τρίτο δεκαήμερο. Η καθημερινότητα κι οι υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας, προκαλούν ένταση.

Στις αρχές της εβδομάδας ο λόγος σας θα αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές των άλλων. Θα μιλάτε και θα γράφετε με ένα ρομαντικό και ποιητικό τρόπο, ίσως και με ασάφεια, γιατί η φαντασία κι η διαίσθηση σας καθοδηγεί. Θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε το άμεσο περιβάλλον σας, όμως η ψυχική και πνευματική επικοινωνία θα σας ενώνει.

Η δύναμη και η τόλμη, σας κάνει να διεισδύσετε σε απόκρυφα μονοπάτια, έχετε τη δύναμη να κάνετε έρευνα και να προκαλέσετε εξομολογήσεις άλλων ή εσείς να κάνετε μια αποκάλυψη. Ο λόγος σας θα έχει κραδασμό, αποφύγετε όμως να πληγώσετε ανθρώπους από το περιβάλλον σας. Σημαντικές πληροφορίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, μετά από μεγάλη πίεση, νιώθετε πιο ώριμοι θα έλεγα. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει να ανασυνταχθείτε και να βρείτε τους ρυθμούς σας.

Την Κυριακή ο Ερμής σας κάνει πολύ πιο κοινωνικούς και διαλεκτικούς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Κρόνος είναι στο δεκαήμερο σας και σαν αυστηρός δάσκαλος σας προτρέπει να είστε πιο οργανωμένοι σε ότι κάνετε. Αυτή την εβδομάδα, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές, θα έχετε την εύνοια της Αφροδίτης.

Ευχάριστα μηνύματα, καλές σχέσεις με το περιβάλλον, αλλά και σταθεροποίηση σχέσεων. Είστε πολύ κοινωνικοί και ανταλλάσετε ιδέες και γνώσεις. Μπορείτε να κάνετε συμφωνίες που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Σκεφτείτε ένα είδους επιμόρφωση που θα σας δώσει τις βάσεις για κάτι δημιουργικό.

Τρίτο δεκαήμερο. Καλό θα ήταν στην αρχή της εβδομάδας να μην έχετε ψευδαισθήσεις για μια συμφωνία που έχει σαν αντικείμενο οικονομικά θέματα. Αν τα έσοδα σας προέρχονται από καλλιτεχνικά θέματα, τότε μπορείτε να προχωρήσετε διαβάζοντας όμως τα “ψιλά γράμματα”. Συζητήσεις και συναντήσεις θα γίνονται κρυφά και θα αποσκοπούν στην ανεύρεση της αλήθειας.

Οικονομικά και ηθικά θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Σε ψυχολογική προσέγγισή για τις όψεις Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σημαίνει ότι κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση και ανακαλύπτετε πόσα πράγματα κρύβετε από τον ίδιο σας τον εαυτό. Θετική τελικά θα είναι αυτή η αποκάλυψη, ίσως να διώξετε “βαρίδια” από το παρελθόν.

Προσοχή σε λανθασμένες εκτιμήσεις στα οικονομικά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, σε γενικές γραμμές δεν σας επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις. Όμως εκμεταλλευτείτε τις καλές συγκυρίες που είχατε το προηγούμενο διάστημα και συνεχίστε την καλή διαχείριση στον οικονομικό τομέα.

Από το τέλος της εβδομάδας και μετά θα έχετε συμφωνίες και συζητήσεις με σκοπό να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι στα οικονομικά κι εκεί φαίνεται ότι θα έχετε και την μεγαλύτερη εύνοια αυτή την εβδομάδα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η τάση σας να ξεπερνάτε ψυχολογικές πιέσεις, αγοράζοντας πράγματα για να αισθανθείτε καλύτερα.

Δεν είναι κακό να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να νιώσετε όμορφα.

Κάνετε σχέδια που θα αποφέρουν την ηθική και οικονομική σταθερότητα που έχετε ανάγκη για διώξετε την πίεση που αισθάνεστε.

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου έχετε φανταστικές ιδέες που τις μοιράζεστε με άλλους. Λίγη προσοχή στην άκρατη φαντασία. Η διαίσθησή σας είναι πολύ καλή αυτό το διάστημα. Όμως πρέπει να είστε πιο σαφής στο γραπτό και προφορικό λόγο.

Μεγάλη κινητικότητα και έμπνευση. Φροντίστε όμως να “μένετε στην πραγματικότητα”. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά ή πνευματικά θέματα, τότε είναι μια εβδομάδα που θα είστε αρκετά δημιουργικοί.

Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις που θα ξεδιαλύνουν και θα φέρουν στο φως πολλές αλήθειες σε σχέση με την παρέα ή την ομάδα που είστε μέλος. Ο λόγος σας θα έχει απήχηση σε φίλους αλλά και σε πλατύτερο κοινό αφού θα είναι έξυπνος και αποκαλυπτικός. Το αντίθετο μπορεί να συμβεί αν σας αποκαλύψουν πράγματα από το παρελθόν που θα σας συνταράξουν.

Written by: DreamCity

Rate it

0%