Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Βιβλίο

Masterclass συγγραφής με τον Στέφανο Δάνδολο

today13/02/2021 6

Background
share close

Μετά την επιτυχία του Masterclass συγγραφής με τον Κώστα Κρομμύδα ένα ακόμη πρωτοποριακό Masterclass συγγραφής είναι διαθέσιμο από την εταιρεία παραγωγής Master ART!

Το νέο Masterclass με τον Στέφανο Δάνδολο κινείται στον χώρο της συγγραφής, αλλά δίνεται ιδιαίτερη βάση στο ιστορικό μυθιστόρημα και μπορείτε να το βρείτε εδώ !

Στο πλαίσιο του Masterclass, ο βραβευμένος συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος μοιράζεται πολύτιμες συμβουλές γύρω από την συγγραφή ενός πετυχημένου μυθιστορήματος, από την έμπνευση μέχρι την κατάληξη στα ράφια των βιβλιοπωλείων και τις παρουσιάσεις. Δίνεται ιδιαίτερη βάση στον τομέα των ιστορικών μυθιστορημάτων και του ιδιαίτερου χειρισμού που αυτά απαιτούν, στα κύρια σημεία μίας ουσιαστικής έρευνας, στην ενδιαφέρουσα καταγραφή ιστορικών γεγονότων, αλλά και στην αποτύπωση ιστορικών προσωπικοτήτων στο πλαίσιο ενός βιβλίου. Πρόκειται λοιπόν για ένα Masterclass που θα σταθεί διαφωτιστικό τόσο για φιλόδοξους συγγραφείς ιστορικών-και μη- μυθιστορημάτων, αλλά και για εν ενεργεία συγγραφείς που θέλουν να εξελίξουν το έργο τους.

Written by: DreamCity

Rate it

0%