Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Camera Soul: Μια γνήσια jazz / soul / funk μπάντα!

today27/05/2023 2

Background
share close

Οι Camera Soul είναι μια jazz / soul / funk μπάντα που δημιουργήθηκε από την Lombardo Bros Productions.

Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει 6 άλμπουμ τα οποία έχουν τύχει τεράστιας διεθνούς αναγνώρισης.

Στις 19 Μαΐου 2023, οι Camera Soul επέστρεψαν στη διεθνή σκηνή με την soul μαύρη φωνή της Sabreetha Vee και με το νέο single “Shooting Star”, πρελούδιο του νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Μετά το ντεμπούτο τους με το άλμπουμ “Words Don’t speak”, το δεύτερο άλμπουμ τους “Not for common people” είναι ένα διαμάντι και μέτρησε 3 μήνες παραμονής στο διάσημο UK Soul Chart.

Η απογείωση επήλθε με το τρίτο άλμπουμ “Dress Code” που ηχογραφήθηκε το 2015, από την Azzurra Music το οποίο ξεχώρισε σε όλα τα διεθνή charts του iTunes. Νούμερο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ισπανία και υψηλές θέσεις στο Top 50 όλων των ευρωπαϊκών χωρών.

Το “Dress Code” κατείχε την πρώτη θέση στο UK Soul Chart για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, κάτι που δεν το έχει καταφέρει ξανά ιταλικό συγκρότημα, και παρέμεινε για 4 μήνες στο Top 30, ενώ στην Ιαπωνία έφτασε στην 5η θέση του iTunes R&B Chart.

Το άλμπουμ “Connections” κατέκτησε το BBC και όλους τους βρετανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ ήταν Νο 5 στο UK Soul Chart, Νο 16 στο ιαπωνικό R&B iTunes Chart και στο top 30 όλων των ευρωπαϊκών charts στην ενότητα Smooth Jazz.

Το τραγούδι “Now” περιλαμβάνεται στην πιο διάσημη αγγλική συλλογή της μουσικής Soul “Luxury Soul”.

Το συγκρότημα έχει λάβει αμέτρητες προσκλήσεις για τα πιο αναγνωρισμένα Φεστιβάλ Τζαζ σε εθνικό επίπεδο, όπως το Viterbo JazzUp Festival, το Pozzuoli Jazz Festival, το My Way Jazz Festival, το Roccella Jazz Festival, το Multiculturita Jazz Festival και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής του στο διάσημο Umbria Jazz Winter το 2015/2016 στο Ορβιέτο.

Τον Νοέμβριο του 2017 σε μια μεγαλοπρεπή περιοδεία στην Αγγλία εμφανίστηκαν στο Μάντσεστερ, στο Μπέρμπινχαμ, στο Mick Jagger Center στο Dartford (Λονδίνο) και τέλος στην ανατολική ακτή στο Lowestoft, ενώ έτυχαν μεγάλης αναγνώρισης και στα Κανάρια νησιά, όπου εμφανίστηκαν στο Hard Rock Cafè Tenerife.

Το άλμπουμ “Existence” είναι μια έκρηξη συναισθημάτων και γνώρισε επιτυχία ανάλογη με εκείνη των προηγούμενων άλμπουμ, ενώ κέρδισε το βραβείο Music Vision 2020 από το Λος Άντζελες.

Τον Μάιο του 2021 κυκλοφόρησε το έκτο άλμπουμ με τίτλο “Esagerato” το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Παρών σε όλα τα τσαρτ Soul και Funk παγκοσμίως, η μουσική του φτάνει στην 1η θέση στο Ιαπωνικό R & B / Soul Chart του Amazon.

Σπύρος Ρουγγέρης

Written by: DreamCity

Rate it

0%