Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Βιβλίο

Παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Φωτοπούλου Warriors of Hallan στις 9/1/23 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

today08/01/2023 50

Background
share close

Ένα ξεχωριστό βιβλίο που θα ακολουθήσει διεθνή καριέρα , το ”WARRIORS OF HALLAN” και θα κυκλοφορήσει στ’ αγγλικά από τον εκδοτικό οίκο “Ontime Books UK’’, θα παρουσιαστεί στις 9 Ιανουαρίου, στις 18:00 π.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Αίθουσα Συνεδρίων της μουσικής βιβλιοθήκης, “Λίλιαν Βουδούρη”.

Στο πάνελ θα παραβρεθούν οι Βίκυ Τσανίκα- δημοσιογράφος ΕΡΤ, Σαΐα Τσαουσίδου- Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Κωστής Ραμπαβίλας

Συντονισμός: Λένα Κυροπούλου, Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

To 2021-2022 το βιβλίο -που είναι το πρώτο από μια τριλογία φαντασίας – συμμετείχε στα πιο έγκριτα Φεστιβάλ Βιβλίου.

Η κυρία Φωτοπούλου ήταν η μεγάλη νικήτρια, ανάμεσα από χιλιάδες συμμετοχές στο Φεστιβάλ: NEW FILM MEDIA FESTIVAL. Η Κριτική επιτροπή αποτελούνταν από εκπροσώπους των MARVEL, HBO, BBC,EMMYS,GRAMMYS, ABC, PBS, BMI ,SIMON &SCHUSTER, ROLLINGSTONE.

Το επόμενο βραβείο προήλθε από το SCREENCRAFT CINEMATIC BOOK COMPETITION ως Quarter Finalist , και τοποθετήθηκε στη λίστα με τα 20 πιο επιτυχημένα έργα του COVERFLY με αξιόλογες τοποθετήσεις όπως: # 1η του μήνα – 4η του έτους ή # 8η όλων των εποχών ακόμα και από βιβλία που είχαν εκδοθεί και ήταν προσαρμοσμένα για ταινίες.

Η υπόθεση

Σε αυτή την ιστορία του 17ου αιώνα, μια ομάδα απόκληρων έρχονται σε επαφή με υπερφυσικές δυνάμεις. Μια ιστορία λατρείας, λαγνείας, έρωτα, σεξ και υψηλής ίντριγκας. Οι ήρωες έχουν μεγάλες περιπέτειες με μυθικά θηρία και πολεμιστές, με αποκορύφωμα κατακλυσμικά γεγονότα στα αλατωρυχεία ενός αρχαίου νησιού. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Χρυσή Εποχή της Πειρατείας, στο Λονδίνο, τη Μαδαγασκάρη και σε διάφορα νησιά της Μεσογείου.

Written by: DreamCity

Rate it

0%