Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Το “Δρόμοι Καρδιάς” του Κοσμά Σταυρίδη αφήνει ανεξίτηλο το λαμπερό του στίγμα στο μονοπάτι του καλού Ελληνικού τραγουδιού.

today23/12/2022 41

Background
share close

Το “Δρόμοι καρδιάς” είναι ένα μοναδικό ψηφιακό άλμπουμ με τραγούδια που καταφέρνουν να κερδίσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ακροατή. Αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά του ταλαντούχου καλλιτέχνη Κοσμά Σταυρίδη ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική και κυκλοφορεί από τον Μετρονόμο. Τα ξεχωριστά τραγούδια αυτής του της πρώτης δισκογραφικής του απόπειρας, ερμηνεύουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη, ο Σπύρος Πατράς, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Σταυρούλα Μανωλοπουλου και ο Δημήτρης Κανέλλος. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφουν ο Βαγγέλης Μαχαίρας, ο Γιάννης Τσέρτος και ο Νίκος Καινούργιος.

Ο Κοσμάς Σταυρίδης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1972. Είναι απόφοιτος του τμήματος της Αγγλικής Φιλολογίας και εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών στον ιδιωτικό τομέα από το 1995 μέχρι σήμερα. Ασχολείται με τη μουσική και το Αρμόνιο από τα μαθητικά του χρόνια, ενώ πριν από δυο χρόνια άρχισε να γράφει και στίχους, ορισμένους από τους οποίους στη συνέχεια μελοποίησε. Αγαπημένοι του συνθέτες οι οποίοι θεωρεί ότι τον έχουν επηρεάσει περισσότερο είναι οι Γιάννης Σπανός, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Κουγιουμτζής και Γιώργος Ζαμπέτας. Το άλμπουμ “Δρόμοι Καρδιάς” αφήνει ανεξίτηλο το λαμπερό του στίγμα στο μονοπάτι του καλού Ελληνικού τραγουδιού. Είναι σίγουρο δε πως θα αποτελέσει εφαλτήριο για τη λαμπρή καριέρα ενός τόσο ξεχωριστού δημιουργού σ του οποίου θα τραγουδάμε για χρόνια.

Βρείτε ολόκληρο το άλμπουμ «Δρόμοι Καρδιάς» στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες

Διαθέσιμα στο κανάλι του Μετρονομου στο Youtube

Spotify: https://spoti.fi/3OsJXHO

iTunes/Apple Music: https://apple.co/3HzRNx3

Deezer: https://bit.ly/3b1OPVG

Written by: DreamCity

Rate it

0%