Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Βιβλίο

Σκέψεις σε παρένθεση της Ελίζας Σουφλή

today14/12/2022 24

Background
share close

Συλλογή Πεζών σκέψεις σε παρένθεση, Ελίζα Σουφλή ~ Εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ, 2022

Είπα στον εαυτό μου: «Τώρα, κι εσύ, πρέπει να μάθεις να φεύγεις». Κι έτσι, σιγά-σιγά, άρχισα να τηρώ την υπόσχεσή μου. Άρχισα να φεύγω… Από τη μια κακοποιητική σχέση και απ’ την άλλη, από ανθρώπους τοξικούς, από συμβάσεις ασύμβατες με το εγώ μου, από ταμπέλες που έδειχναν προς το μέρος μου αλλά εμένα η κατεύθυνσή μου ήταν άλλη, από ελπίδες που οδηγούσαν σε απέλπιδες προσπάθειες, από όλα εκείνα που με φυλακίζουν.

Άρχισα να φεύγω και άρχισα να ζω. Και όλα αυτά, απ’ όταν έφυγες εσύ.

Λοιπόν, Ευχαριστώ.

Σχετικά με την συγγραφέα

Η Ελίζα Σουφλή γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει επίσης σπουδές στη μουσική, την ιστορία της τέχνης και τη φιλολογία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2008 ασχολείται με την πολιτιστική δημοσιογραφία και διατηρεί τον πολιτιστικό ιστότοπο ART.harbour. Έζησε και εργάστηκε στην Πράγα στον μουσειακό κλάδο, ενώ πλέον βρίσκεται στην Αθήνα και εργάζεται στον χώρο των εκδόσεων και της υπολογιστικής γλωσσολογίας. Η σκυλίτσα της η Σάββυ είναι η πιο πιστή της σύντροφος σε κάθε ταξίδι.

Οι σκέψεις σε παρένθεση (2022) είναι η πρώτη της συλλογή πεζών. Από τις εκδόσεις ΛΙΜΑΝΙ κυκλοφορεί επίσης η ποιητική της συλλογή στιγμές (2021).

σκέψεις σε παρένθεση

Ελίζα Σουφλή

Σελίδες: 232

ISBN: 978-618-00-3994-8

ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: https://books.artharbour.gr/

Written by: DreamCity

Rate it

0%