Θεατρο

Ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στα 41α Κορφιάτικα βραβεία

today12/11/2022

Background
share close

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τιμητική εκδήλωση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά για τα 41 χρόνια από την ίδρυση τον Κορφιάτικων Βραβείων. Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης τίμησε τους σκηνοθέτες Γιάννη Διαμαντόπουλο και Δήμο Αβδελιώδη, τους ηθοποιούς Όλγα Πολίτου, Άννα Ανδριανού, Νίκο Νικολάου, Γιάννη Μόρτζο και Δημήτρη Πετρόπουλο, τον συνθέτη Γιώργο Κριμιζάκη και τον Στέλιο Τζολόπουλο του ΚΘΒΕ.

Τα βραβεία απένειμαν οι: Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η εντεταλμένη πολιτισμού της περιφέρειας Αττικής Μαίρη Βιδάλη, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Δημήτρης Μουζακίτης, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Σταυρούλα Αντωνάκου και Μαρία Κουρή, ο σκηνογράφος Μανόλης Παντελιδάκης, ο βουλευτής Νίκος Μανωλακος, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, η σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Τρανούλη κ.ά.

Την τελετή της απονομής παρουσίασε ο ηθοποιός Νικόλας Μπράβος.

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Θεατρο

Eθνικό Θέατρο: Βρυκόλακες

Bρυκόλακες του Χένρικ Ίψεν Κτήριο Τσίλλερ | Κεντρική Σκηνή Από τις 11.11.2022 Η αυλαία της Κεντρικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου ανοίγει τη φετινή θεατρική περίοδο με το  αριστούργημα του Χένρικ Ίψεν, Βρυκόλακες, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Η κυρία Άλβινγκ ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του Ιδρύματος που έφτιαξε στη μνήμη του συζύγου της. Ο γιος της Όσβαλντ, καταξιωμένος ζωγράφος που ζει από παιδί στο εξωτερικό, έχει επιστρέψει για την τελετή. Ο […]

today10/11/2022

Post comments (0)

Απάντηση

0%