Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7-13/11/2022 από τη Βίκυ Δρόσου

today09/11/2022 26

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Φτάσαμε στην πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς και στην εβδομάδα που θα δημιουργηθεί η ολική έκλειψη Σελήνης. Το φαινόμενο θα λάβει χώρα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και στην 16η μοίρα αυτών των ζωδίων. Όπως καταλαβαίνετε για άλλη μία φορά τα ζώδια του σταθερού σταυρού, θα είναι αυτά που θα δεχθούν την μεγαλύτερη ενέργεια και επιρροή της έκλειψης. Είναι μία πολύ σημαντική και δύσκολη έκλειψη, όπου τα θέματα ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως η ενέργεια, το πετρέλαιο, η τροφή και η οικονομία. Όλα αυτά θα μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλα όσα προανέφερα. Θα δημιουργηθούν ανάγκες, τόσο επισιτιστικές, όσο και οικονομικές, αλλά και ενεργειακές, οι οποίες δεν θα μπορούν να καλυφθούν. Το πλήθος του κόσμου θα βρεθεί σε κόντρα με το κατεστημένο και θα υπάρξει επαναστατική δράση για να ανατραπούν τα δεδομένα, με απεργίες, διαδηλώσεις και οργή του λαού.

Οι αξίες θα αλλάξουν!

Η γη θα πληγεί και το υπέδαφος θα μας ταρακουνήσει.

Η συμμετοχή των δεσμών της Σελήνης στο φαινόμενο της έκλειψης, δείχνει ότι υπάρχει ένα καρμικό χρέος, το οποίο με κάποιο τρόπο πρέπει να αποπληρωθεί. Ο γυναικείος πληθυσμός θα εξακολουθήσει να δέχεται εγκληματικές επιθέσεις και θα βρίσκεται σε άμυνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σεξουαλικά σκάνδαλα.

Η έκλειψη θα διαρκέσει τουλάχιστον έξι μήνες, οπότε χρειάζεται προσοχή.

Ακόμα και τα ζώδια που δεν επηρεάζονται αρνητικά από αυτήν την έκλειψη δεν θα μείνουν ανεπηρέαστα. Οι εξωγενείς παράγοντες, τα γεγονότα που θα προκύψουν και το γενικό αρνητικό κλίμα που θα επικρατεί, θα μας επηρεάσει όλους.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει την οικονομική στενότητα, που αργά και σταθερά τον τελευταίο καιρό, οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Ας μην ξεχνάμε το ισχυρό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το οποίο είναι εδώ και πολύ καιρό σε ισχύ και δείχνει ξεκάθαρα την επιβολή της εξουσίας με σκληρό τρόπο. Η βαριά ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει είναι αποτέλεσμα του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο.

Προβλήματα επικοινωνίας και μετακινήσεων αλλά και απαισιόδοξες σκέψεις. Ο Κρόνος περιορίζει επίσης τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες, αφού τετραγωνίζει και τον Ήλιο. Οι στόχοι παρουσιάζουν εμπόδια, ανατροπές και καθυστερήσεις. Το δύσκολο ταϋ τετράγωνο που σχηματίζεται στον ουρανό δεν θα μας αφήσει να ξεφύγουμε από όλα αυτά εύκολα.

Ο ανάδρομος Άρης με τον Πλούτωνα δείχνουν τα δόντια ο ένας προς τον άλλον, βγάζοντας κακία και εκδικητικότητα, στην ήδη ταραγμένη ατμόσφαιρα.

Μέσα από το βαρύ κλίμα της έκλειψης, η μόνη αχτίδα φωτός, είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που θα βάλουν τα δυνατά τους, ώστε να αμβλύνουν την κατάσταση, μέσω της ενσυναίσθησης και της συμπόνιας μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό προϋποθέτει ρομαντισμό και διαφυγή μέσω του έρωτα. Συνεπώς θα ευνοήσει τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Το μόνο όπλο που διαθέτει ο άνθρωπος ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει, είναι η αγάπη χωρίς ιδιοτέλεια.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η έκλειψη θα δημιουργήσει μία τρύπα στα οικονομικά σας, η οποία θα σας ταράξει. Ίσως χρειαστεί να κάνετε επαναπροσδιορισμό των αξιών σας.

Ο προϋπολογισμός σας μειώνεται και ενδεχομένως να βρεθείτε εκτός προγράμματος. Το τι παίρνετε και το τι δίνετε είναι δυσανάλογο γι’ αυτό βάλτε τα κάτω με χαρτί και μολύβι. Πρέπει να περιορίσετε τα έξοδά σας, αλλά και τις ανάγκες που δημιουργείτε, οι οποίες μάλλον δεν χρειάζονται. Από την άλλη το πιο πιθανό είναι έτσι ξαφνικά, να παρουσιαστούν έξοδα που δεν τα περιμένατε.

Προσοχή στις μετακινήσεις σας και στην οδήγηση.

Κάποιες παλιές γνωριμίες ίσως κάνουν την εμφάνισή τους. Εάν συναντηθείτε δεν χρειάζεται να κάνετε τον απολογισμό της σχέσης, διότι ενδεχομένως να πείτε λόγια που δεν θα είναι πολύ ευχάριστα. Λόγια που λογαριάζετε να κάνετε και στην δουλειά σας με τους ανωτέρους, θα τα δρομολογήσετε για λίγο αργότερα. Προς το παρόν τα λέτε στον εαυτό σας. Η φύση του ζωδίου σας δεν επιτρέπει να έχετε στραμμένη την ενέργεια προς τα μέσα σας, αλλά για την ώρα δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά των φίλων, εκτός από τα δικά σας. Καλό θα ήταν να μην δανείσετε, ούτε να κάνετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες.

Ταύρος

Δύσκολος τούτος ο καιρός για εσάς, αφού δέχεστε την έκλειψη στο ζώδιό σας. Το βέβαιο είναι ότι είστε από αυτούς που δεν κάνουν αλλαγές με ευκολία. Το βέβαιο επίσης είναι πώς το σύμπαν έχει βαλθεί να σας ταράξει τα θεμέλια της ζωής σας. Θα έχετε καταλάβει ότι είναι ανώφελο να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα. Όσο κι αν είστε αδρανείς και αμετακίνητοι, τόσο το σύμπαν, σας ξεκολλάει από την βολή σας.

Η έκλειψη έρχεται να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, και να σας αλλάξει τους βασικούς τομείς της ύπαρξης σας. Έτσι λοιπόν μην ξαφνιαστείτε αν προκύψουν αλλαγές στον τομέα των συνεργασιών και των επαγγελματικών σας. Τώρα θα διαχωριστεί η ήρα από το στάρι. Επειδή αυτό θα γίνει λίγο άτσαλα, καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ ώστε να μην εκτεθείτε στους άλλους. Επειδή τα θέματα που θα προκύψουν θα τα πάρετε πάνω σας, φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί το βάρος των ευθυνών που καλείστε να σηκώσετε είναι αρκετά μεγάλο.

Προσοχή χρειάζεται και η σχέση με τον σύντροφο. Όσοι βρίσκεστε σε μία τοξική σχέση που δεν σας εκφράζει, με αυτήν την έκλειψη θα τερματίσει.

Όσοι είστε σε μία σχέση ζωής, προσπαθήστε για το καλύτερο,  ώστε να μην κινδυνέψει να χαλάσει, από τον θυμό που θα σας δημιουργήσουν οι συνθήκες.

Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και μη ξεσπάτε στους άλλους που δεν φταίνε. Εντάξει όποιος φταίει ας πληρώσει το τίμημα κι ας ρισκάρει να σας χάσει, αλλά εσείς φροντίστε να μην δώσετε αφορμές.

Δίδυμοι

Η έκλειψη που συμβαίνει ακριβώς πίσω από την πλάτη σας, θα δημιουργήσει άγχη και φοβίες. Μυστικά αλλά και μυστήρια του παρελθόντος, που έχουν καταγραφεί στο υποσυνείδητο σας, θα ξυπνήσουν βγάζοντας σας από τον λήθαργο. Σίγουρα θα νιώσετε ένα ψυχικό ταρακούνημα το οποίο θέλει να σας αφυπνίσει. Παρόλα αυτά εσείς έχετε κολλήσει σε ένα σκοτεινό παρελθόν. Είναι αυτό που σας απομυζεί την ενέργεια και σας δημιουργεί αϋπνίες. Αν δεν ξεφύγετε από τα φαντάσματα του παρελθόντος, θα βρεθείτε κουρασμένοι στο μέλλον κι αυτό δεν σας συμφέρει από καμία άποψη.

Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, διότι θα επιβαρυνθεί από την ψυχολογική ένταση. Κάποιοι από σας έχετε επιβαρύνει τον οργανισμό σας με βλαβερές συνήθειες, τις οποίες θα πρέπει να διακόψετε. Φτιάξτε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής κι αν δεν μπορείτε μόνοι σας, επισκεφθείτε έναν ειδικό.

Εδώ και αρκετό καιρό κρατάτε μέσα σας θυμό κι έχετε στραφεί ενάντια στον εαυτό σας. Οι φίλοι σας έχουν απομακρυνθεί και απέχουν από τα πράγματα που σας προβληματίζουν. Τώρα θα νιώθετε πως δεν έχετε κάποιον να ακουμπήσετε.

Εύνοια θα έχετε ωστόσο στα επαγγελματικά σας και βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας, ή βρίσκετε δουλειά που είναι στα μέτρα σας.

Καρκίνος

Ο σκοπός της έκλειψης είναι να σας ανοίξει τα μάτια ώστε να δείτε ποιοι είναι οι φίλοι σας. Κάποιοι από αυτούς θα φύγουν από τη ζωή σας αφήνοντας ένα κενό, το οποίο σαφώς θα καλυφθεί από καινούργια άτομα. Μπορεί να νιώσετε προδομένοι και να ακούσετε πράγματα που δεν τα περιμένατε. Ίσως την αντικατάσταση ενός φίλου να την αναλάβει ο σύντροφος, για τον οποίον νιώθετε εκτός από έρωτα και φιλικά συναισθήματα.

Πάντως να είστε προετοιμασμένοι γιατί η αποκάλυψη των συναισθημάτων ενός φιλικού σας ατόμου, θα είναι εκκωφαντική. Επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία στο σύμπαν, αυτό θα σας βοηθήσει, ώστε να αλλάξετε πορεία και να αναθεωρήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας για το μέλλον.

Εάν είστε προσκείμενοι σε κάποια ομάδα, ή σύλλογο, ή σωματείο, θα δείτε κάποια πράγματα να αλλάζουν και μπορεί να αποχωρήσετε.

Να προσέχετε την αναμόχλευση του παρελθόντος που έχει βαλθεί να σας δημιουργεί άγχος και υπερένταση. Εκτονώσετε την ενέργεια έτσι ώστε να προστατεύσετε την υγεία σας, η οποία σας ταλαιπωρεί το τελευταίο καιρό.

Ευνοούνται τα ρομαντικά ταξίδια με τον σύντροφο, είτε είναι πραγματικά, είτε είναι φανταστικά.

Λέων

Ανήκετε στην ζωδιακή ομάδα που βάλλονται από την έκλειψη, αλλά και την σύγκρουση πλανητών στο ουράνιο στερέωμα. Εκεί που θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί είναι στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και της οικογένειάς σας. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την εργασία σας, εκεί θα αλλάξουν άρδην οι συνθήκες. Ενδεχομένως να χρειαστεί να φύγετε από μία δουλειά, είτε οικειοθελώς, είτε όχι. Προσοχή λοιπόν στις σχέσεις σας με τους εργοδότες, τους προϊστάμενους και τους ανωτέρους σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τα άτομα στον εργασιακό χώρο. Κάποιοι σας επιβουλεύονται και μπορεί να σας εκθέσουν.

Θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας και στην οικογένεια. Ο σύντροφος, σας δημιουργεί άγχος, στεναχώρια και μπλοκάρει την εξέλιξη σας. Η πορεία των οικονομικών θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης με τον σύντροφό σας. Το κλίμα θα είναι βαρύ, τόσο στην οικογένεια, όσο και στη δουλειά.

Αν σας απασχολούν οικονομικές εκκρεμότητες, τώρα μπορείτε με κάποιο τρόπο να τις ρυθμίσετε, παρόλο που τα οικονομικά σας δεν είναι και τόσο ανθηρά. Ενδεχομένως να έχετε την οικονομική στήριξη και υποστήριξη κάποιου ατόμου από την οικογένεια.

Θα σας προσεγγίσουν άτομα με τα οποία είχατε στο παρελθόν κοινούς στόχους και κοινό όραμα. Να είστε προσεκτικοί διότι αυτήν την περίοδο κάτι θέλουν να κερδίσουν από εσάς.

Παρθένος

Η έκλειψη έχει βαλθεί να αλλάξει τις πεποιθήσεις και την κοσμοθεωρία σας. Σε αυτό ενδεχομένως να συμβάλουν κάποια άτομα που θα συνδιαλλαγείτε και προέρχονται από το εξωτερικό, ή εσείς μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι. Το καλό είναι ότι θα ξεκολλήσετε από παρωχημένες αντιλήψεις και θα αλλάξει η γενική εικόνα που έχετε για τον κόσμο. Νομικές υποθέσεις θα τελεσιδικήσουν.

Απόκτηση δεξιοτήτων, ακαδημαϊκές σπουδές, εκμάθηση ξένων γλωσσών και όλα τα συναφή θα τεθούν επί τάπητος.

Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, διότι θα παρουσιάζονται ανατροπές. Προβλήματα ενδέχεται να υπάρξουν στα επαγγελματικά σας. Κόντρες και διαμάχες που αφορούν σε προβλήματα του παρελθόντος, θα πρέπει να τα λύσετε αυτήν την περίοδο. Εάν περιμένετε γρήγορες εξελίξεις στη δουλειά σας, δυστυχώς δεν θα έρθουν. Τα πράγματα μοιάζουν να είναι βαλτωμένα και θα κάνετε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Κάποιοι όμως θα δεχτείτε προτάσεις από παλαιότερους εργοδότες.

Οι συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σας, δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Οπότε μην περιμένετε κι εκεί σπουδαία πράγματα, γιατί ο σύντροφος μοιάζει να είναι κολλημένος και δεν αποζητά λύσεις. Ίσως έχει στεναχωρηθεί για κάτι. Δώστε του λίγο χρόνο.

Ζυγός

Η έκλειψη θα βαρύνει την ψυχολογία σας, διότι θα δείτε ξεκάθαρα ότι οι ανάγκες σας δεν καλύπτονται. Θα πρέπει να δαπανήσετε χρήματα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν στο παρελθόν. Η οικονομική τρύπα που θα εμφανιστεί θα ταράξει την ηρεμία σας και θα χαλάσει τη διάθεση σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε κι εσείς από τη μεριά σας, να μην ξοδέψετε χρήματα σε αγορές, οι οποίες δεν είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα.

Θα βγουν στην επιφάνεια φόβοι αλλά και απωθημένα από τα παλιά. Καλό θα ήτανε να μην ρίξετε το βάρος όλων των ευθυνών στον σύντροφο, γιατί αν το κάνετε, θα επηρεάσετε αρνητικά την σχέση σας. Μην μπλέξετε τα αισθηματικά με τα ερωτικά. Τα οικονομικά του συντρόφου μπλοκάρονται κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε αδιέξοδο.

Όσοι είστε ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο θα σας φέρει ερωτικό πάθος στην ζωή σας. Η υγεία σας είναι καλή και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.

Να είστε προσεκτικοί με τους συγγενείς εξ αγχιστείας, συμπέθερους, κουμπάρους και γενικότερα τους συγγενείς του συντρόφου, που μπαίνουν στο σπίτι σας.

Σκορπιός

Η έκλειψη γίνεται πάνω στον άξονα σας και σας αφορά άμεσα. Η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

Κάποιες συνεργασίες θα λήξουν. Ότι είναι σαθρό και σάπιο θα πρέπει να το κόψετε με το μαχαίρι. Είστε ευαίσθητοι κατά βάθος και αυτό θα σας προκαλέσει πόνο, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Η λανθασμένη εντύπωση που είχατε για τους άλλους, σας οδήγησε σε ένα περίεργο δέσιμο μαζί τους. Τώρα όμως θα φανερωθεί το πραγματικό τους πρόσωπο. Εσείς συνήθως δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους, αλλά κάποιοι σας επηρέασαν και εισχώρησαν στη ζωή σας, χωρίς να το αξίζουν. Εάν είσαστε σε μία σχέση, δείτε αν ο σύντροφος που έχετε δίπλα σας, αξίζει, για να παραμείνετε μαζί. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε μέσα σε αυτή τη σχέση, είτε γιατί δεν ταυτίζεστε στις απόψεις, είτε γιατί κάποιοι άλλοι παράγοντες σας κάνουν να διακόψετε. Οπλιστείτε με θάρρος, δύναμη και κουράγιο.

Τα θέματα της ακίνητης περιουσίας και της οικογένειας, θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Στενάχωρες καταστάσεις στο οικείο περιβάλλον με άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Εύνοια θα έχετε στα αισθηματικά, όπου μπορεί μετά από αλλαγές που θα προηγηθούν, μετά να κάνετε μία καινούργια γνωριμία.

Τοξότης

Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας σας, θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα κακώς κείμενα. Θα είστε αγχωμένοι διότι θα πρέπει να ανταπεξέλθετε σε ωράρια τα οποία θα είναι εξοντωτικά. Η καθημερινότητα θα μοιάζει με Γολγοθά τον οποίο θα πρέπει να ανέβετε. Για κάποιους άλλους μία ανατροπή η οποία θα γίνει στη δουλειά, θα έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή της εργασίας.

Ότι είναι να γίνει θα είναι για το καλό σας, γι’αυτό να μην στεναχωρηθείτε. Θα διακόψετε οτιδήποτε σας προκαλεί πόνο, ψυχικό και σωματικό. Δεν αποκλείεται και η διακοπή μιας βλαβερής συνήθειας. Θα υιοθετήσετε νέο τρόπο ζωής πιο υγιεινό.

Θα πρέπει να βάλετε τέλος σε σχέσεις οι οποίες σας ταλαιπωρούν. Επειδή θα έχετε επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν, θα δυσκολευτείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Τα διλήμματα θα είναι πολλά. Να είστε προσεκτικοί διότι δεν θα έχουν όλοι τις ίδιες αγαθές προθέσεις με εσάς, αλλά κάτι σκοπεύουν να κερδίσουν.

Θα γίνουν αποκαλύψεις που αφορούν στο οικογενειακό περιβάλλον, είτε για κάποιο άτομο της οικογένειας, είτε για κάποιο ακίνητο.

Αιγόκερως

Η έκλειψη είναι πολύ πιθανό να σας προβληματίσει σε ότι αφορά την σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Εάν αυτή η σχέση δεν έχει πολύ καλές βάσεις και γερά θεμέλια, θα λήξει και μάλιστα με απρόσμενο τρόπο. Σίγουρα θα σας δημιουργήσει αναστάτωση διότι δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν γνωρίζατε. Αν είχατε συνάψει σχέση με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, θα δυσαρεστηθείτε και ο λόγος θα είναι κάποιες οικονομικές διαφορές.

Μετά την μπόρα πάντα έρχεται η γαλήνη και το ουράνιο τόξο, γι αυτό ορισμένες φορές οι αλλαγές είναι θεραπευτικές. Θα έχετε όμορφες συναντήσεις με φίλους. Αν είστε ελεύθεροι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε έναν μοιραίο έρωτα. Έναν έρωτα που θα αλλάξει όλη σας τη ζωή. Το σύμπαν πάντα γνωρίζει τι κάνει γι’αυτό αφεθείτε στη ροή του.

Σε ότι αφορά την εργασία σας, φαίνεται πως τα πράγματα δείχνουν να καθυστερούν και να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ίσως σας προσεγγίσουν άτομα από το παρελθόν για δουλειά, ή μπορεί εσείς να κάνετε μία κρούση σε παλιούς συνεργάτες και εργοδότες.

Προσοχή στην υγεία σας λόγω υπερβολικού άγχους. Μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ένα πρόβλημα από το παρελθόν. Μην καταπίνετε το θυμό σας και μη σας τρώει η στεναχώρια για πράγματα που δεν είναι στο χέρι σας.

Υδροχόος

Ανήκετε και εσείς στην ομάδα των ζωδίων του σταθερού σταυρού, που επηρεάζονται από την έκλειψη. Τρίζουν συθέμελα οι βασικοί τομείς της ζωής σας. Αλλαγές προβλέπονται στο σπίτι και την οικογένεια. Δείξτε προσοχή σε άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος που χρήζει βοηθείας.

Ίσως χρειαστεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο κατοικίας, τόπο διαμονής, αλλά και τρόπο διαβίωσης. Θα νιώσετε ξεκρέμαστοι το επόμενο διάστημα, χωρίς να έχετε σταθερή βάση. Ξεριζώνονται πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα.

Θα έρθουν έτσι οι συγκυρίες ώστε δεν θα μπορέσετε να πάτε κόντρα στο ρεύμα, αν και πολύ θα το θέλατε αυτό, ως επαναστατικά πνεύματα που είστε. Ακολουθήστε την ροή των γεγονότων.

Προβλήματα θα εμφανιστούν και στον τομέα των επαγγελματικών σας. Θα υπάρξουν θέματα με τους ανωτέρους σας και θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε κώδικα επικοινωνίας μεταξύ σας. Στα οικονομικά είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αν κι εσείς κρατήσετε σφιχτά τα χέρια σας.

Στα ερωτικά θα σας προσεγγίσουν άτομα από το παρελθόν.

Ιχθύες

Η έκλειψη θα φέρει αλλαγές στον τομέα της επικοινωνίας σας.

Αν και δεν σας επηρεάζει τόσο αρνητικά όσο τα σταθερά ζώδια, ωστόσο θα δημιουργήσει προβλήματα σε σχέση με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς, γείτονες και αφορά σε λόγια τα οποία θα γίνουν μεταξύ σας. Η λεκτική κόντρα και η ρήξη που θα επέλθει, θα είναι μοιραία. Τα ίδια μπορεί να συμβούν και με τους μακρινότερους συγγενείς. Ακούστε πριν μιλήσετε. Καταλαγιάστε τον θυμό σας και την ένταση, ώστε να μην ξεστομίσετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε.

Να είστε προσεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Επίσης να προσέχετε στις μετακινήσεις σας, στο δρόμο και στην οδήγηση.

Οι στόχοι που είχατε θέσει για το μέλλον μπλοκάρονται προς το παρόν και τα σχέδια σας δεν προωθούνται. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή διότι αυτό το διάστημα το κλίμα είναι πολύ τεταμένο. Μην υπογράψετε συμβόλαια μην κάνετε συμφωνίες κι αν δεν γίνεται διαφορετικά μελετήστε πολύ καλά τους όρους και τις προϋποθέσεις. Φροντίστε να διακρίνετε τα ψιλά γράμματα.

Εμπόδια παρουσιάζονται και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αναβάλλονται σχέδια. Μην μπλέξετε φίλους με οικογένεια και ούτε να εκμυστηρευτείτε τα οικογενειακά σας προβλήματα σε φιλικά άτομα.

Η σχέση με τον σύντροφο μοιάζει να είναι ονειρική και υπάρχει ρομαντισμός και αγάπη μεταξύ σας. Αυτό μόνο είναι το παυσίπονο σας.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%