Παραστάσεις

Χορευτική Παράσταση ”Aire Flamenco” στο Θέατρο της Ημέρας – Μπλέ Σκηνή

today23/08/2022

Background
share close

Aire Flamenco

Χορευτική παράσταση

Συντελεστές

Χορεύτρια και Χορογράφος: Στεφανία Μαρία Σιδέρη

Κιθαρίστας: Pascual de Lorca

Χορευτής: Antonio el Tabanco

Τραγουδίστρια: Rocio Bazán

Φυσαρμόνικα: Κώστας Βλαχόπουλος

Οι νότες της κιθάρας συνομιλούν με τα τακούνια που χτυπούν ρυθμικά πάνω στο ξύλινο πάτωμα, τα palmas (ρυθμικά παλαμάκια), συνοδεύουν την εκρηκτική φωνή της cantaora (τραγουδίστριας), ενώ δύο χορευτικές φιγούρες συμπληρώνουν την εικόνα μιας αυθεντικής φιέστας φλαμένκο που θα καθηλώσει το ελληνικό κοινό.

Φλαμένκο στην πιο αυθεντική του μορφή θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο ‘’Θέατρο Ημέρας’’ στην Αθήνα. Μια αυθεντική παράσταση φλαμένκο, της χορεύτριας και χορογράφου Στεφανίας Μαρίας Σιδέρη πλαισιωμένη από μεγάλα ονόματα του είδους όπως Pascual de Lorca, Antonio el Tabanco και Rocio Bazan, μια παράσταση που ταξιδεύει στη ρίζα του φλαμένκο και αποκαλύπτει την ουσία, το πάθος, το μυστικισμό του και την βαθιά σχέση μουσικής- φωνής και κίνησης.

Παραστάσεις: Σάββατο 10/9/2022 ώρα 9:00μ.μ. & Κυριακή 11/9/2022 ώρα 8:30μ.μ.

Γενική Είσοδος  25€

Προπώληση εισιτηρίων: Χορευτική Παράσταση Aire Flamenco | Εισιτήρια online! | Viva.gr

Θέατρο της Ημέρας – Μπλέ Σκηνή

Κατερίνα Καράμπελα

Written by: DreamCityTeam

Rate it

Previous post

Μουσικη

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 Τέσσερα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις με τον Σωκράτη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη. Μαζί του συνοδοιπόρος από παλιά, σε κάποιες συναυλίες, η Μελίνα Κανά! […]

today22/08/2022

Post comments (0)

Απάντηση

0%