Dedications
Georgios & Anastasiya hello dear friend! make this evening hot for our friends! Thanos_ Who’s that girl, Madonna Who’s that girl, Madonna Susanne U2 - With or Without You Great program!

Θεατρο

Η θεατρική παράσταση του Αντώνη Τσιπιανίτη ”Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ” στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

today18/07/2022

Background
share close

”Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ”

Το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου

11 ΧΡΟΝΙΑ συνεχούς παρουσίας στο ελληνικό θέατρο

Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου 

Έντεκα  χρόνια τώρα, ο αριστουργηματικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, με την συγκλονιστική Κατερίνα Διδασκάλου, ενθουσιάζει και συγκινεί το κοινό που αγαπά το καλό θέατρο. Έντεκα χρόνια τώρα, τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ,  την συγκίνηση, ένα καταπληκτικό, βαθιά ανθρώπινο κείμενο και μια συγκλονιστική ερμηνεία. Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και  η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας που μέσα από τον δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.

Έχοντας στο διάστημα των περασμένων ετών φιλοξενηθεί σε πολλές σκηνές στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό, η παράσταση που αγαπήθηκε και χειροκροτήθηκε όσο λίγες, θα ξεκινήσει για μια ακόμη φορά το ταξίδι της στην Ελλάδα σε μία ακόμα πετυχημένη καλοκαιρίνη περιοδεία.

Το έργο

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου 

Δευτέρα 25/7
Ώρα 21:15
Κανονικό εισιτήριο 12€ – 15€
Σταυρούλα Βενιέρη
 Συγγραφέας-Κριτικός 

Written by: DreamCityTeam

Rate it

Post comments (0)

Απάντηση

0%