Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13-19/6/2022 από την Βίκυ Δρόσου

today14/06/2022 6

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Έχει αφήσει πίσω του το μονοπάτι της σκιάς του κι έχει ανακτήσει την κανονική του ταχύτητα.

Έτσι λοιπόν μέσα από το ζωδιακό χώρο των Διδύμων, θα παίξει με το μυαλό και θα φέρει σκέψεις, ιδέες και συζητήσεις, για μετακινήσεις, επικοινωνία και ταξίδια.

Την Τρίτη ένα γεμάτο φεγγάρι θα εμφανιστεί στον ουρανό. Η πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη εντείνει την ανάγκη για επικοινωνία και ταξίδια. Δεν θα είναι όμως εύκολα τα πράγματα. Η πανσέληνος φέρνει διλήμματα.

Η δύσκολη όψη του σχηματισμού ταυ τετραγώνου του Ηλίου και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, δείχνει εξαπατήσεις στα νέα και στις ειδήσεις που θα ακουστούν. Άγνωστο το που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα. Απάτες, σκάνδαλα και παραμύθια, που καταπίνονται αμάσητα.

Τα σχέδια για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια τα κατατρώει η απάτη και καταλήγουν σε όνειρα θερινής νυκτός.

Μία διευκόλυνση μπορεί να φέρει ο Κρόνος από τον Υδροχόο, αλλά μόνο σε όσους είναι συνετοί, σώφρονες και μετριόφρονες και έχουν βαδίσει με υπευθυνότητα στη ζωή τους.

Ο Άρης μαζί με τον Χείρωνα ενδέχεται να φέρει προς το τέλος της εβδομάδος μία θεραπεία ως λύτρωση.

Το τριήμερο του Αγίου πνεύματος ο Ερμής από τους Διδύμους σε ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Δία από τον Κριό, αλλά και η Αφροδίτη επίσης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα φέρουν κάποιες συναντήσεις με ευχάριστες συζητήσεις, αλλά και ρομαντική διάθεση για τα ερωτικά ζευγάρια.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η πανσέληνος γίνεται σε έναν τομέα του χάρτη σας που εκφράζει την επιθυμία σας για επικοινωνία, φλερτ, ταξίδια και μετακινήσεις.

Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα έρθετε σε επαφή με αγαπημένα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, αλλά και του ευρύτερου.

Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό, ή με άτομα διαφορετικής αντίληψης και κουλτούρας από την δική σας.

Επίσης ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Θα έχετε καινούργιες ιδέες τις οποίες θα επικοινωνήσετε με τους γύρω σας και θα εισακουστείτε.

Θα έχετε αύξηση και άνοδο των οικονομικών σας.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά κυρίως για τα θέματα της δουλειάς σας.

Ταύρος

Η πανσέληνος γίνεται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στα οικονομικά σας. Είστε από τα ζώδια που έχουν πιεστεί το τελευταίο διάστημα από πολλές μεριές.

Με αυτήν την πανσέληνο θα δείτε πώς μπορείτε να διευθετήσετε και να ολοκληρώσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς το δημόσιο.

Θα ασχοληθείτε με χρέη που αφορούν σε δάνεια, ασφάλειες, αλλά και σε κληρονομικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να ξοδέψετε χρήματα για μία κοινωνική ομάδα, ή έναν σύλλογο, στον οποίο είστε μέλος.

Οι πιέσεις συνεχίζονται στον επαγγελματικό τομέα με πάρα πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Το θετικό είναι ότι εσείς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας δείχνετε ήρεμοι κι έχετε ρομαντική διάθεση στον ερωτικό τομέα.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον τομέα του χάρτη σας που αφορά εσάς προσωπικά αλλά και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

Το βέβαιο είναι ότι θα έχετε διλήμματα σχετικά με την πορεία της σχέσης σας, αλλά και των συνεργασιών σας. Δεν ξέρετε ποιος δρόμος είναι ο σωστός για να τον ακολουθήσετε.

Σε ότι αφορά στον επαγγελματικό τομέα, είναι που έχετε μπερδευτεί ολοκληρωτικά.

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας δείχνετε ότι θέλετε να τρέξουν τα πράγματα κι εσείς να πάρετε αποφάσεις, όμως ψυχανεμίζεστε πως στα επαγγελματικά σας υπάρχει ένα θολό τοπίο.

Πάρτε το χρόνο σας κάνοντας ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Καρκίνος

Η πανσέληνος βρίσκεται μέσα στον τομέα του χάρτη σας που αφορά την καθημερινότητα, την δουλειά, αλλά και την υγεία σας.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν αγχωτικές καταστάσεις στην δουλειά σας, με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες, οι οποίες θα σας προκαλέσουν κούραση. Φανείτε προσεκτικοί διότι θα γίνουν κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας μέσα στον εργασιακό χώρο. Μην δίνετε λαβές για σχόλια.

Ακούστε μόνο την εσωτερική σας φωνή και αυτά που έχει να σας πει. Ούτως ή άλλως με τον Ερμή να βρίσκεται στον 12ο σας οίκο, αν μη τι άλλο θα τα πείτε με τον εαυτό σας. Ενδέχεται να σας γίνει μία επαγγελματική πρόταση, η οποία θα μείνει κρυφή προς το παρόν.

Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Λέων

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στον ερωτικό τομέα. Θα μπείτε σε μία διλημματική κατάσταση ανάμεσα στον έρωτα και την φιλία. Είναι γεγονός ότι νιώθετε μία ρομαντική διάθεση, αλλά και μία σεξουαλική διέγερση, σε ότι αφορά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας. Φανείτε προσεκτικοί διότι ίσως να έχετε εξιδανικεύσει μέσα στο μυαλό σας αυτήν την κατάσταση.

Για όσους είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας παρουσιάζει σταθερότητα αυτήν την περίοδο.

Προς το τέλος της εβδομάδος θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε, με φιλικά άτομα.

Παρθένος

Η πανσέληνος διαδραματίζεται μέσα στον τομέα του χάρτη σας που αφορά όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας, ξεκινώντας από το σπίτι και την οικογένεια, από τον σύντροφο και την καριέρα και καταλήγει στα εντελώς προσωπικά σας. Τώρα έχετε κληθεί να τα διαχειριστείτε όλα αυτά μαζί.

Υπάρχει δίλημμα το οποίο σας φέρνει αντιμέτωπους ανάμεσα στο σπίτι, στο οικογενειακό περιβάλλον και την δουλειά σας.

Ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα που αφορά την καριέρα σας. Αυξάνονται οι ώρες εργασίας και οι υποχρεώσεις.

Αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο δεν μπορείτε να αφιερώσετε τον απαιτούμενο χρόνο.

Ίσως οι συνεργάτες, να σας τάξουν πράγματα αλλά κρατήστε μικρό καλάθι, διότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στο τέλος της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και κουβέντες με άτομα του εργασιακού σας χώρου.

Ζυγός

Η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον τομέα του χάρτη σας που αφορά σε μετακινήσεις, επικοινωνία και ταξίδια.

Τούτο το φεγγάρι σας προτρέπει να γνωρίσετε καινούργια άτομα με τα οποία θα ανταλλάξετε ιδέες και θα έρθετε πιο κοντά κυρίως σε εγκεφαλικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να παρατήσετε για λίγο τις υποχρεώσεις της δουλειάς σας και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

Ο εργασιακός σας χώρος έκρυβε πολλές παγίδες και απογοητεύσεις για αυτό τώρα θέλετε να αποτραβηχτείτε από όλα αυτά που σας κούρασαν.

Δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες νέες συμφωνίες.

Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη που είχατε στον εαυτό σας, για αυτό μην διστάζετε να το κάνετε τώρα, που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Αν σας πιέζει με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις ο σύντροφός της ζωής σας, τότε αποφασίστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ένα ταξίδι αναψυχής, το οποίο θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και από τις αγγαρείες.

Σκορπιός

Η πανσέληνος θα δημιουργηθεί στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στα οικονομικά.

Τόσο τα οικονομικά που αφορούν στην εργασία σας, όσο και τα οικονομικά του συντρόφου σας, θα φωτιστούν με τούτο το φεγγάρι, ώστε να μπορέσετε να τα δείτε σε όλο τους το μέγεθος. Κάποιες εκκρεμότητες με το δημόσιο θα πρέπει να τις κλείσετε μία και καλή. Ίσως ένας διακανονισμός θα ήταν η ορθότερη λύση.

Το φεγγάρι θα φωτίσει και τα οικονομικά του συντρόφου σας, αλλά εσείς καλό θα ήταν να μην τα μπλέξετε μαζί με τα δικά σας, διότι θα βγείτε ζημιωμένοι. Αυτό για να αποφύγετε την γκρίνια. Το βέβαιο είναι ότι θα μπείτε σε σκέψεις για να βρείτε λύσεις σε ότι αφορά στα οικονομικά σας.

Δαπάνες που θα προκύψουν για το σπίτι, ή το οικογενειακό περιβάλλον, θα σας στενοχωρήσουν.

Τοξότης

Η πανσέληνος αυτή σας αφορά άμεσα αφού γίνεται πάνω στο ζώδιο σας.

Είναι γεγονός ότι θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα καθαρά. Ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο και μπερδεύει την κρίση σας. Πριν προβείτε σε διορθώσεις, ή αλλαγές, καλό θα ήταν να πάρετε και την γνώμη κάποιου ατόμου που εμπιστεύεστε. Προσέχετε τις συνεργασίες σας διότι μπορεί να κρύβουν παγίδες, ειδικά αν πρόκειται για καινούργιες προτάσεις.

Αυτό που σας δίνει χαρά και αισιοδοξία είναι ο έρωτας που αυτό το διάστημα ανθίζει.

Επίσης τώρα μπορείτε να προωθήσετε τα ταλέντα σας αφού είστε πέρα για πέρα δημιουργικοί και διαθέτετε έμπνευση και φαντασία.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον πιο εσωτερικό τομέα του χάρτη σας. Θα έχετε μία εσωτερική αναστάτωση και άγχος κυρίως για τα θέματα της εργασίας και της υγείας σας. Θα φωτιστεί η εσωτερική πλευρά του εαυτού σας και θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε ότι έχετε κρυμμένο μέσα σας.

Τούτο το φεγγάρι θα σας φέρει κούραση και κατάπτωση των δυνάμεων σας. Στην δουλειά θα προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με τους συναδέλφους. Ίσως θα χρειαστεί να τρέξετε λίγο παραπάνω για διάφορες εκκρεμότητες και αγγαρείες που αφορούν στην καθημερινότητά σας.

Το θετικό είναι ότι σας περιμένουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ανεβαίνει η ρομαντική  διάθεση και σας πλημμυρίζει η αγάπη.

Υδροχόος

Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα του χάρτη σας που αφορά στα μελλοντικά σας σχέδια, στις φιλοδοξίες σας, αλλά και στον φιλικό σας περίγυρο.

Είναι η περίοδος που θέλετε να έρθετε σε επαφή με τα φιλικά σας πρόσωπα και να επικοινωνήσετε τα σχέδιά σας, τις ιδέες σας, αλλά και τους προβληματισμούς σας.

Να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ζητήματα, διότι ξοδεύετε με βάση το συναίσθημα και έχετε χάσει λίγο το μέτρο. Επίσης να προσέχετε τις οικονομικές εξαπατήσεις, ή και τις κλοπές.

Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον εξακολουθούν να σας απασχολούν.

Το ευχάριστο είναι ότι ξεκινά μία περίοδος που θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας, αλλά και με τα ερωτικά σας. Θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές και θα ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματά σας.

Ιχθύες

Η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον τομέα του χάρτη σας που αφορά τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, καθώς και την κοινωνική σας καταξίωση και προβολή. Θα κληθείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας.

Είναι αποφάσεις που αφορούν στην εργασία, οι οποίες όμως θα σας φέρουν αντιμέτωπους με το σπίτι και την οικογένεια. Στέκεστε ανάμεσα στα δύο και το δίλημμα είναι μεγάλο.

Εκεί που θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί είναι στη δουλειά σας, όπου ίσως σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος να απογοητευτείτε. Από τη μεριά σας μην δίνετε αφορμές και λαβές για σχόλια.

Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον ζητάει την παρουσία σας και θα γίνουν πολλές συζητήσεις μαζί τους.

Written by: DreamCity

Rate it

0%