Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 06/06 εως 12/06 από τη Βίκυ Δρόσου

today07/06/2022 21

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μόλις ο Ερμής γύρισε στην ορθή του πορεία και άρχισε να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα το φως στο τούνελ.

Το καλό σενάριο όμως έρχεται να διακόψει η διαφωνία του Κρόνου, ο οποίος ξεκίνα κι αυτός την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα διαρκέσει έως το επόμενο τετράμηνο. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα φέρει ο Κρόνος άπτονται κυρίως των επαγγελματικών  και τις καριέρας.

Επίσης θα προκαλέσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα πρακτικά θέματα. Είναι αυτός που θα μας υποχρεώσει να αναλάβουμε τις ευθύνες των πράξεών μας. Σίγουρα θα μας πάει πίσω και αυτό προκαλεί κατήφεια και έλλειψη αισιοδοξίας. Αυτοί που έχουν πράξει σωστά στο παρελθόν, θα ανταμειφθούν. Αυτοί που ενήργησαν με αθέμιτα μέσα θα πληρώσουν το ανάλογο αντίτιμο. Ο Κρόνος στο τέλος επιβραβεύει τη σκληρή προσπάθεια και τους σώφρονες.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η θετική όψη τριγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα. Ίσως ακούσουμε κάποια θετικά νέα σε σχέση με τις πηγές ενέργειας.

Την Κυριακή η Αφροδίτη που βρίσκεται μέσα στο χώρο της διακυβέρνησης της, τον Ταύρο, θα συναντήσει τον αλλοπρόσαλλο Ουρανό.

Η σταθερότητα και η ασφάλεια που πρεσβεύει μέσα από αυτόν τον χώρο, δεν θα έχει καμία τύχη. Το απρόβλεπτο και το ανατρεπτικό καραδοκεί, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε υλικό. Επίσης είναι μία όψη πού μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, οι οποίοι δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και ξαφνικοί χωρισμοί για το ψύλλου πήδημα, για αυτό όσοι θέλετε να έχετε, θα πρέπει να προσέχετε.

Ξαφνικές ανατροπές θα υπάρξουν και στα οικονομικά.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με τον Άρη και τον Δία να κινούνται ακόμα στο ζώδιό σας σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επέκταση.

Είστε από τη φύση σας παρορμητικοί, βιαστικοί και ενίοτε επιθετικοί, για αυτό θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί, διότι ο Άρης ανεβάζει ακόμη περισσότερο αυτά τα στοιχεία.

Αυτό το διάστημα έχετε μπει στην πρίζα και τρέχετε να προλάβετε τα πάντα. Προσωπικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, όλα θέλουν να ρουφήξουν λίγο από το χρόνο σας. Οι φίλοι σας με τους οποίους είχατε χαθεί, έρχονται ξανά στην ζωή σας.

Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μία απρόσμενη αλλαγή είτε θετική, είτε αρνητική. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον τομέα των οικονομικών, ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει η τύχη.

Ταύρος

Έχετε συγκεντρώσει στο ζώδιό σας τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό. Με την ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή, είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις.

Ενώ είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε από δω και στο εξής, έρχεται ο Ουρανός ο οποίος θα σας τα φέρει ουρανοκατέβατα, διότι λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Από τη μία μπορεί να σας φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ο οποίος θα σας ανατρέψει τα δεδομένα. Από την άλλη δεν αποκλείεται και ενός χωρισμός με τον σύντροφό σας, ή να σπάσει η συμφωνία με κάποιον συνεργάτη. Όπως και να χει δεν είναι κατάλληλο το διάστημα για να πάρετε αποφάσεις.

Προσοχή χρειάζεται και ο επαγγελματικός τομέας, διότι ίσως αναθεωρήσετε κάποια πράγματα, ή κάποιοι θα σας βάλουν εμπόδια.

Δίδυμοι

Δραστηριοποιείστε έντονα σε ομάδες, ή συλλόγους κι έρχεστε σε επαφή με άτομα, που έχετε κοινούς στόχους. Μέσα σε αυτούς τους χώρους υπάρχουν οι υποστηρικτές σας, αλλά και κάποιοι που σας ανταγωνίζονται. Κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Αναθεωρείτε πεποιθήσεις και απόψεις, τις οποίες είχατε παγιωμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν είχατε προγραμματισμένο κάποιο ταξίδι, ίσως παρουσιαστούν εμπόδια και να μην καταφέρετε να το κάνετε. Προσοχή στην δουλειά σας και στα άτομα τα οποία εμπιστεύεστε.

Υπάρχει η πιθανότητα να μπει στη ζωή σας μία παράνομη ερωτική σχέση, η οποία θα προκύψει εντελώς ξαφνικά, μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Μην επενδύσετε πολλά διότι δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Καρκίνος

Τις οικονομικές εκκρεμότητες θα επανεξετάσετε και καλό θα ήταν να τις κλείσετε. Ίσως σας χτυπήσουν αυτές την πόρτα, πριν προλάβετε να ασχοληθείτε από μόνοι σας και έτσι θα κινητοποιηθείτε ως προς την επίλυσή τους. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με χρέη του παρελθόντος.

Προσοχή χρειάζεται η σχέση με τον σύντροφο, διότι η ψυχολογία σας δεν θα είναι στα καλύτερά της. Η πίεση που ασκείται πάνω σας θα σας απομακρύνει από τη σχέση σας, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε σεξουαλικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία και ίσως συμφωνήσετε για μία συνεργασία.

Καινούργιοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά και σας ενθουσιάζουν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για κοινωνικές επαφές.

Λέων

Έχετε ανακτήσει την χαμένη αισιοδοξία σας και νιώθετε πάλι την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει. Κοινωνικοποιείστε ξανά και σχεδιάζετε εξόδους και αποδράσεις.

Δεν αποκλείεται να κάνετε έναν απολογισμό μαζί με το σύντροφό σας για τα θέματα που σας είχαν ενοχλήσει στο παρελθόν. Παλιές συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο.

Το απρόβλεπτο καραδοκεί στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας. Θα γίνουν αλλαγές, είτε με τη θέλησή σας, είτε επιβαλλόμενες. Το βέβαιο είναι ότι οι συνθήκες θα αλλάξουν ξαφνικά.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας κεραυνοβόλος έρωτας στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Προσοχή διότι μπορεί να εκτεθείτε για κάτι που δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Παρθένος

Εδώ και αρκετό καιρό τρέχετε και δεν φτάνετε για να προλάβετε τις υποχρεώσεις. Δυστυχώς τα πράγματα που αφορούν τη δουλειά και την καθημερινότητά σας, δεν είναι και πολύ ευνοϊκά. Θα εξακολουθήσετε να πιέζεστε επαγγελματικά και να μην προλαβαίνετε να φέρετε σε πέρας τα καθήκοντα σας. Βάλτε όρια διότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Έχετε συγκεντρώσει οικονομίες αλλά μην ξεχνάτε ότι η υγεία είναι πάνω από όλα.

Το ευχάριστο είναι ότι αλλάζουν οι πεποιθήσεις σας για την ζωή και αποκτάτε μια πιο καινοτόμα φιλοσοφία. Πιθανότατα να προκύψουν ξαφνικά ταξίδια, εκδρομές και αποδράσεις κοντά στη φύση, οι οποίες θα ξεκουράσουν το μυαλό και την ψυχή σας.

Ζυγός

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες αυτήν την περίοδο είναι ένα από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Από τη μία έχετε προτάσεις αρκετά ενδιαφέρουσες, από την άλλη αντιμετωπίζετε εγωιστικές συμπεριφορές, από τους άλλους. Έτσι δεν θα μείνει ανεπηρέαστος και ο τομέας των συναισθηματικών αναγκών σας, όπου φαίνεται να μη σας καλύπτει ο σύντροφος, με αποτέλεσμα να βγάλετε τα εσώψυχα σας και να τον αιφνιδιάσετε με τα λόγια σας.

Ίσως σας έχει κουράσει η σχέση αυτή και ζητάτε με τον τρόπο σας την προσοχή του. Το βέβαιο είναι ότι θα μείνει άφωνος με την συμπεριφορά σας, αλλά είχατε πολλά μαζεμένα. Είναι ρίσκο για εσάς αλλά έτσι θα φανούν οι προθέσεις του.

Σκορπιός

Παλιά προβλήματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια, θα αναβιώσουν αυτό το διάστημα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώθετε κι εσείς πολύ πιεσμένοι, είτε μέσα στο σπίτι, είτε για τα θέματα του σπιτιού. Θα ασχοληθείτε με τα κληρονομικά της πατρικής περιουσίας.

Προσοχή σε βλάβες.

Η καθημερινότητά σας παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα, ή έχετε πολύ τρέξιμο στην δουλειά. Προσέχετε την υγεία σας και τα μικροατυχήματα.

Επίσης χρειάζεται προσοχή κι ο σύντροφος, διότι θα σας ξαφνιάσει με μια απρόβλεπτη συμπεριφορά, ή απόφαση του. Δεν θα είναι οπωσδήποτε αρνητικό, αλλά θα αιφνιδιαστείτε. Κάποιες φορές χρειάζεται λίγο σασπένς στην ζωή.

Τοξότης

Ο τομέας της επικοινωνίας παρουσιάζει κάποιο μπλοκάρισμα και νιώθετε να μιλάτε μόνος σας, ή στους τοίχους. Μικροπαρεξηγήσεις με αδέρφια και κοντινό περιβάλλον. Παλιές γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο και στο δρόμο σας, για να γίνουν ξεκαθαρίσματα.

Τα ευχάριστα εμπεριέχονται στον ερωτικό τομέα αφού εκεί υπάρχει δραστηριότητα με πολλές προτάσεις, πολλά φλερτ και γνωριμίες. Ανάδειξη των δημιουργικών ταλέντων σας και καλή σχέση με τα παιδιά.

Ο σύντροφος, σας ξαφνιάζει με αλλαγές που προτείνει κι έτσι μεταμορφώνεται η σχέση σας.

Δυσκολίες στην δουλειά και στην καθημερινότητα σας με πολλές ανατροπές που σας βγάζουν από το πρόγραμμα.

Δεν θα είναι πάντα έτσι διότι θα υπάρχουν και οι ευχάριστες στιγμές που θα εξισορροπούν την κατάσταση.

Αιγόκερως

Ο οικονομικός τομέας εξακολουθεί να σας πιέζει και ειδικά τώρα, που θα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες, που από το παρελθόν.

Ίσως χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα για μετακόμιση, ή ανακαίνιση, ή βλάβες μέσα στο σπίτι.

Οι συνθήκες ευνοούν την ασχολία με οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας.

Το αναπάντεχο καραδοκεί στον τομέα του έρωτα. Μία ξαφνική γνωριμία μπορεί να προκύψει και να πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα για κάποιους από εσάς. Κάποιοι άλλοι ενδέχεται να  λήξει η σχέση τους εντελώς ξαφνικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Το βέβαιο είναι ότι θα αποκαλυφθούν αλήθειες τις οποίες θα μάθετε και θα σας ανατρέψουν τα δεδομένα που είχατε.

Υδροχόος

Θα αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα, τα πιστεύω και τις απόψεις σας. Ίσως να πάτε πίσω στο χρόνο και να κάνετε το απολογισμό των πεπραγμένων σας.

Δεν είστε και στα καλύτερά σας με έναν Κρόνο πάνω σας που έχει βαλθεί να σας ωριμάσει αρκετά και να σας βάλει σε πρόγραμμα και τάξη. Πόσο μάλλον τώρα που γυρίζει ανάδρομος και φέρνει ότι παλιό θυμάται.

Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας είναι μπλοκαρισμένος εδώ και καιρό. Κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο αλλάζει τις συνθήκες μέσα σε αυτό.

Μία αλλαγή που θα γίνει θα σας βγάλει από το συνηθισμένο, καθημερινό πρόγραμμα. Πάντα εξακολουθούν να ισχύουν οι νέες γνωριμίες και οι συναντήσεις με καινούργια πρόσωπα.

Φως μπαίνει στον ερωτικό τομέα και σας ενθαρρύνει για φλερτ και διασκέδαση.

Ιχθύες

Με πολλά έξοδα σας βρίσκει κι αυτή η εβδομάδα. Είναι γιατί θέλετε να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας, όμως παρουσιάζονται κι άλλες οι οποίες σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Από την μία ο Άρης σας αδειάζει την τσέπη, αλλά από την άλλη ο Δίας, δεν σας αφήνει παραπονεμένους και σας την γεμίζει πάλι.

Στο χέρι σας είναι να μείνετε ασφαλείς με την πρέπουσα διαχείριση.

Νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν εμφανίζονται ξαφνικά.

Να είστε προσεκτικοί και να μην επενδύσετε πολλά, διότι μάλλον δεν θα κρατήσουν πολύ. Θα μάθετε αλήθειες για άτομα του κοντινού περιβάλλοντός σας. Μπορεί να ξεκόψετε τις επαφές με κάποιους φίλους και γνωστούς, διότι δεν θα σας αρέσουν οι αποκαλύψεις αυτές. Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως.

Written by: DreamCity

Rate it

0%