Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Πολιτιστικά

3ο Φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

today04/06/2022 10

Background
share close

Το 3ο φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Silver Spurs στο Παγκράτι πέρασε στην ιστορία. Το φιλολογικό σαλόνι σκοπό έχει την ανάδειξη των δημιουργικών ιδιοτήτων των σεναριογράφων, πέραν εκείνης του δημιουργού οπτικοακουστικού έργου.

Ο Κώστας Παπαπέτρος αναφέρθηκε ευσύνοπτα στην μακρά σταδιοδρομία του στον χώρο του θεάματος, ο Στάθης Βαλούκος αναφέρθηκε στα βιβλία του προβάλλοντας τον πλέον πρόσφατό του “Η χλομή μητέρα” αλλά και το “Ο λευκός ελέφαντας”, ο Δημήτρης Κολιοδήμος κατάφερε, έστω λακωνικά, να περιλάβει όλα τα βιβλία του στην παρουσίαση του και τέλος η Αλεξάνδρα Μπελεγράτη παρουσίασε το πλέον πρόσφατο βιβλίο της “Το σκοτεινό δάσος” από το οποίο διάβασε και απόσπασμα.

Παρέστησαν τα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αντώνης Σιμιτζής, Θάνος Τσάμπρας, μέλος Δ.Σ., Αδαμάντιος Πετρίτσης, και ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς.

Written by: DreamCity

Rate it

Similar posts

Πολιτιστικά

Χριστούγεννα στην Αθήνα!

#XMasInAthens | Χριστούγεννα στην Αθήνα με πολλή μουσική! Το φετινό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων απογειώνει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Δείτε μερικά από τα highlights του φετινού μουσικού προγράμματος: Πλατεία Συντάγματος 20.12 11.00 | Σύνολο Μουσικής Πολεμικής Αεροπορίας 14.00 | Lou is 18.00 | ENORASIS 21/12 11.00 | Φωτεινά μουσικά Χριστούγεννα 14.00 […]

today11/12/2022 21


0%