Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/05 έως 29/05 από τη Βίκυ Δρόσου

today23/05/2022 16 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Με μία πλούσια αστρολογική εβδομάδα θα μας αποχαιρετίσει ο Μάϊος.

Την Δευτέρα ο ανάδρομος Ερμής αφήνει το ζώδιο των Διδύμων και εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, οι σκέψεις και τα λόγια διακόπτουν την ξέφρενη πορεία και μπαίνουν σε λειτουργία ρελαντί.

Ο Άρης σε ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, συμβάλλει στην μειωμένη ταχύτητα της επικοινωνίας, διότι τώρα η δράση αποκτά μεγαλύτερη ουσία και βάθος.

Το εξάγωνο των δύο ευεργετών του Ηλίου με τον Δία, βοηθά την επικοινωνία, η οποία δεν γίνεται πλέον με επιπόλαιο αλλά με ουσιαστικό τρόπο.

Την Τρίτη η Αφροδίτη βρίσκεται σε θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, όπου και οι δύο υπόσχονται οικονομικές ανάσες και σταθεροποίηση των οικονομικών πόρων, αλλά και των συναισθηματικών ασφαλειών. Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη, ανακατεύουν και αναθεωρούν παλιές εκκρεμότητες με σκοπό να τακτοποιηθούν.

Στα μέσα της εβδομάδος, δηλαδή την Τετάρτη, έχουμε μία ακόμα πλανητική αλλαγή. Ο Άρης εισέρχεται στον Κριό όπου είναι το ζώδιο της κυβέρνησης του. Εκεί βρίσκεται μέσα στο χώρο του και είναι πανίσχυρος. Είναι στο σπίτι του και μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Ένα από αυτά είναι να ανεβάσει το πάθος, την ενέργεια και την σεξουαλική ορμή. Επειδή όμως είναι βιαστικός και ανεξέλεγκτος ενδέχεται να γίνει λίγο άγαρμπος και επιθετικός.

Την Πέμπτη ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Θα γίνουν αναθεωρήσεις και αναμόχλευση ξανά του παρελθόντος. Απολογισμοί, εκμυστηρεύσεις, αλλά και εξομολογήσεις οι οποίες θα γίνουν τώρα, θα βάλουν σε τάξη τα συναισθήματα και τα απωθημένα που ταλάνιζαν τις ψυχές.

Την Παρασκευή η Αφροδίτη βρίσκεται σε σκληρή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, που εκεί θα φουντώσουν πάλι τα σεξουαλικά πάθη και τα χειριστικά παιχνίδια εξουσίας, σε ό,τι αφορά τις συναισθηματικές σχέσεις.

Το Σάββατο ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζωδιακό χώρο του Ταύρου, που αποτελεί την θέση της κυβέρνησης της.

Βλέπουμε ότι το ζευγάρι των αιώνιων εραστών, Αφροδίτη και Άρη, να βρίσκονται μέσα στα σπίτια τους, οπότε εκεί περιμένουμε να βγάλουν τα καλύτερα δυνατά τους στοιχεία. Οι οικονομικές και συναισθηματικές ασφάλειες εδραιώνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Η εβδομάδα τελειώνει με την σύνοδο του Άρη και του Δία στο ζώδιο του Κριού. Η δράση φουντώνει και επεκτείνεται. Το ίδιο και οι πολεμικές διαθέσεις κάποιων. Προσοχή στις υπερβολές και στην υπερεκτίμηση δυνάμεων. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις ο τολμών νικά!!

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με την συσσώρευση πλανητών στο ζώδιό σας εκπέμπετε γοητεία και μαγνητισμό προς τους άλλους. Κάνετε οικονομικές συμφωνίες, αλλά και επαγγελματικές, οι οποίες είναι αρκετά δελεαστικές. Οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για εσάς ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, αφού τώρα είναι η περίοδος που μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε όλους τους τομείς.

Είστε τυχεροί και στον αισθηματικό τομέα, διότι τώρα μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες είναι πολλά υποσχόμενες και μπορούν να σας βοηθήσουν. Παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και αναλαμβάνετε δράση.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι κάποιες καθυστερήσεις στις οικονομικές συναλλαγές ή κάποιες εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος, που πρέπει να τακτοποιήσετε.

Ταύρος

Είστε ένα σταθερό ζώδιο το οποίο δεν θέλει τις αλλαγές, παρόλα αυτά όμως έχετε κάνει πολλές, είτε από μόνοι σας, είτε σας επιβλήθηκαν.

Τούτη την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνετε κάποιο απολογισμό των γεγονότων και να δείτε αν άξιζαν τον κόπο αυτές οι αλλαγές.

Θα σκαλίσετε το πρόσφατο παρελθόν καθώς και τα λόγια που είπατε, ή ακούσατε από τον περίγυρό σας, ώστε να τα αξιολογήσετε.

Μετά από αυτήν την διαδικασία πιστεύω ότι θα γιατρευτούν οι πληγές που είχαν ανοίξει και θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Θα πρέπει όμως να προσέχετε για να μην αντιμετωπίσετε την ζήλια του συντρόφου.

Στο τέλος της εβδομάδος με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας, νιώθετε ήδη καλύτερα και αυτό φαίνεται στην εμφάνισή και στο πρόσωπό σας που λάμπει.

Δίδυμοι

Το αεικίνητο της ιδιοσυγκρασίας σας δείχνει να ανακόπτεται για λίγο, διότι κάνετε κάποια βήματα προς τα πίσω, ψάχνοντας το παρελθόν.

Συζητάτε για τα παλιά και σκέφτεστε άτομα που βρίσκονταν στη ζωή σας και τώρα για κάποιο λόγο έχετε χαθεί. Ίσως να κρατάτε ένα απωθημένο για μία σχέση.

Οι φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας συμπαραστέκονται, ώστε να ξεπεράσετε μία δύσκολη κατάσταση. Εάν δραστηριοποιείστε σε μία ομάδα, ή ένα σύλλογο, θα δείτε ότι σας υποστηρίζουν τα άτομα πού βρίσκονται εκεί.

Είναι πολύ πιθανό ένα άτομο που θεωρούσατε φιλικό, να αλλάξει η σχέση σας και να μετατραπεί σε ερωτικό. Κάποιοι από σας ενδέχεται να συνάψουν παράνομη σχέση, ή που είναι πιθανό να μη δημοσιοποιήσετε για κάποιο δικό σας λόγο.

Καρκίνος

Ο Ήλιος έρχεται να φωτίσει το υποσυνείδητο και τις κρυφές πτυχές της ψυχής σας. Το βέβαιο είναι ότι θα αναθαρρήσετε, κυρίως σε προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Θα κάνετε κάποιες συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά ή στα κληρονομικά ζητήματα.

Έχετε πάρει φόρα και θέλετε να τρέξουν οι υποθέσεις που αφορούν στην καριέρα σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι δεν αποκλείεται να έρθετε σε κόντρα με τους ανωτέρους σας. Επανασύνδεση σας περιμένει με άτομα που βρίσκονταν στον φιλικό σας κύκλο. Επίσης θα ξαναβρεθείτε σε χώρους όπου είχατε δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν, με κοινούς ομοϊδεάτες σας.

Λέων

Επιτέλους έχετε αρχίσει να παίρνετε ανάσες δροσιάς και να απέχετε για λίγο από την επιρροή των εκλείψεων.

Μία πολύ καλή και θετική πλανητική συγκυρία, ως προς το ζώδιο σας, θα είναι αυτή που θα σας δώσει ξανά τη χαρά και την αισιοδοξία. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για επέκταση, για ταξίδια, για χαλάρωση, για ευεξία και πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις. Ανοίγουν οι ορίζοντες σας και επανέρχεται η πίστη στη ζωή σας. Επίσης θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, οι οποίες θα αλλάξουν την γενική εικόνα που έχετε για τον κόσμο.

Στα επαγγελματικά δέχεστε προτάσεις με οικονομικό αλλά και συναισθηματικό όφελος. Οι προτάσεις ίσως να είχαν ξαναγίνει στο παρελθόν και δεν καρποφόρησαν.

Παρθένος

Το τελευταίο διάστημα ήρθατε αντιμέτωποι με την μία ανατροπή πάνω στην άλλη σε ότι αφορά το πρόγραμμά σας.

Είστε από τη φύση σας άνθρωποι πού εάν δεν υπάρχει πρόγραμμα δεν μπορείτε να λειτουργήσετε και ο ανάδρομος Ερμής σας έφερνε διαρκώς ανατροπές. Αυτό δυστυχώς θα συνεχιστεί, αλλά τώρα θα κληθείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τις απόψεις του ευρύτερου περιβάλλοντος. Μην δίνετε μεγάλη σημασία και μην διυλίζετε τον κώνωπα όπως κάνετε συνήθως.

Με τον σύντροφο ενδέχεται να έρθετε σε μία κόντρα, ή και ρήξη, βγάζοντας ζήλια, ανασφάλεια και θυμό.

Κρατήστε τις ισορροπίες και φανείτε ψύχραιμοι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδος. Από εκεί και έπειτα σας περιμένουν ομορφότερες στιγμές, όπου αμβλύνονται οι διαφωνίες με τους άλλους και περνάτε ευχάριστα, κάνοντας μετακινήσεις, ταξίδια και γνωριμίες.

Ζυγός

Με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των οικονομικών, δεν αποκλείεται να σας χτυπήσουν την πόρτα οι οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ότι αφορά σε χρέη προς το δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, εφορία, δάνεια, κ.λπ., ή ακόμα και κληρονομικά θέματα, πάρτε χαρτί και μολύβι και αρχειοθετήστε τις υποχρεώσεις σας.

Η πολυαστρία στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα σας δώσει τη δυνατότητα να λάβετε προτάσεις για συνεργασίες, στις οποίες θα αναλάβετε πρωτοβουλίες. Να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση που κάποιος σας συμπεριφερθεί ανταγωνιστικά και προσπαθήσει να χαλάσει τη συμφωνία.

Στα ερωτικά δώστε το θάρρος σε ένα άτομο που σας πλησιάζει.

Σκορπιός

Είστε ένα από τα ζώδια τα οποία έχουν επηρεαστεί και θα συνεχίσουν να επηρεάζονται από τις εκλείψεις. Σίγουρα νιώθετε αρκετά αγχωμένοι με τις αλλαγές να διαδέχονται η μία την άλλη. Παρόλη την μειωμένη σας ενέργεια θα ακολουθήσει μία καθημερινότητα πολύ απαιτητική. Σας περιμένει κούραση, τρέξιμο και πάρα πολλές αγγαρείες, στον τομέα της δουλειάς.

Αυτό θα σας κουράσει ακόμη περισσότερο για αυτό θα πρέπει να προσπαθείτε να χαλαρώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μην καταβάλλεται επιπλέον τον οργανισμό σας.

Στα αισθηματικά προβλέπεται να σας πλησιάσουν ξανά άτομα από το παρελθόν και να θέλουν μία δεύτερη ευκαιρία μαζί σας.

Αν ενδώσετε να ξέρετε ότι σας περιμένει μία δυσκολία, διότι θα βγουν στην επιφάνεια έντονα χειριστικά παιχνίδια και ζήλια. Από την άλλη μπορεί να σας προσεγγίσουν παλιοί συνεργάτες και τώρα να θελήσετε ξανά μία συνεργασία εκ νέου.

Τοξότης

Είστε από τα ζώδια που αποτελούν τη χαρά της ζωής και την αισιοδοξία.

Τώρα έρχεται να προστεθεί στον πιο χαρούμενο τομέα του ωροσκοπίου σας ένα πλανητικό παρεάκι, το οποίο θα σας ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Θα αναδείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, ή θα προσθέσετε καινούργια στο βιογραφικό σας. Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, όσοι έχετε και θα νιώσετε κι εσείς το παιδί να βγαίνει από μέσα σας.

Σε ότι αφορά τα συναισθηματικά, σας περιμένουν έντονα ερωτικά σκιρτήματα για όσους είστε αδέσμευτοι, με καινούργιες γνωριμίες.

Αλλά και οι δεσμευμένοι δεν θα παραπονεθείτε, διότι θα ανανεώσετε την σχέση σας. Θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, θα βγείτε και θα περάσετε όμορφα.

Κάποιοι από εσάς ίσως να ασχοληθείτε με καθημερινές εκκρεμότητες και θα τρέξετε να προλάβετε τις καταστάσεις. Ενδεχομένως για αλλού να ξεκινάνε και αλλού να καταλήγετε. Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα βελτιώνεται και αυτό το κομμάτι, οπότε δεν σας πτοεί τίποτα.

Αιγόκερως

Με την πλανητική συγκέντρωση στον τομέα που αφορά στο σπίτι και στην οικογένεια, θα έρθετε αντιμέτωποι και αυτήν την εβδομάδα.

Θα πάρετε οριστικές αποφάσεις σε ότι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας. Σας περιμένει αρκετό τρέξιμο και αγγαρείες μέσα στο σπίτι.

Οι απαιτήσεις της οικογένειας θα είναι τέτοιες που θα σας απορροφούν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Ίσως ακούσετε παράπονα από τους οικείους σας.

Στα οικονομικά θα υπάρξει άνοδος και εύνοια, η οποία θα έχει διάρκεια.

Στον συναισθηματικό τομέα υπάρχει πιθανότητα να σας προσεγγίσει, ή να προσεγγίσετε ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Εάν θελήσετε την επανασύνδεση μπορείτε να την κάνετε, αλλά θα διαπιστώσετε στην πορεία ότι θα βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα τα οποία σας χώρισαν.

Από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα θα βελτιωθεί η ερωτική σας σχέση με το άτομο πού είστε μαζί, όσοι είστε δεσμευμένοι.

Υδροχόος

Ήδη έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις εκλείψεις που συνδέονταν το ζώδιό σας. Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν ξανά τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας και θα φέρει συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, που αφορούν στο παρελθόν. Αυτό κατά κάποιο τρόπο θα σας αγχώσει, διότι δεν θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Μία πλανητική συνθήκη όμως, που συντελείται σε ένα ευχάριστο τμήμα του ωροσκοπίου σας, θα επιτρέψει να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, με μετακινήσεις, ταξίδια και επικοινωνία. Θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Κάποιες μπορεί να είναι ερωτικές και κάποιες φιλικές. Το βέβαιο είναι ότι εσείς θα μπορέσετε να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες, μέσα από συζητήσεις με το περιβάλλον σας.

Ιχθύες

Γνωριμίες που είχατε κάνει στο παρελθόν και που για κάποιο λόγο είχατε χαθεί, ενδέχεται να προκύψουν ξανά στη ζωή σας. Αυτές μπορεί να είναι φιλικές, ή ακόμα και ερωτικές γνωριμίες. Από την άλλη σας έχει πιάσει μία τάση να συζητάτε για πράγματα που είχαν συμβεί στο παρελθόν και να τα ξαναφέρνετε στην επιφάνεια. Αναθεωρείτε τις αποφάσεις που είχατε πάρει παλιότερα.

Το ευχάριστο είναι ότι  μια θετική πλανητική συγκυρία βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας. Θα δείτε αύξηση των οικονομικών σας πόρων, είτε από την εργασία σας, είτε από κάποιο άλλο εισόδημα.

Δεν θα λείψουν όμως και τα έξοδα τα οποία θα είναι αρκετά. Βάλτε πρόγραμμα και κάντε σωστούς οικονομικούς χειρισμούς για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Written by: DreamCity

Rate it

0%