Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16/05 έως 22/05 από τη Βίκυ Δρόσου

today16/05/2022 7

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Με ολική σεληνιακή έκλειψη θα αρχίσει η εβδομάδα η οποία πραγματοποιείται στην 25η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Είναι μία πανσέληνος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον πλανήτη μας και εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους που φαίνεται από τη γη, θεωρείται υπερπανσέληνος. Είναι ένα ματωμένο φεγγάρι και ονομάζεται έτσι λόγω του έντονου πορφυρού χρώματος.

Η συμμετοχή του Κρόνου σε σχηματισμό ταυ τετραγώνου ως προς τα φώτα, ηλίου και σελήνης, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το φαινόμενο.

Οι πανσέληνοι πάντα μας θέτουν διλήμματα. Εδώ το δίλημμα έχει να κάνει με το τι θέλουμε να αφαιρέσουμε από την ζωή μας.

Οι εκλείψεις πάντα είναι αφαιρετικές και τώρα θα αφαιρεθούν πρόσωπα και καταστάσεις, με τρόπο επώδυνο.

Πρόκειται για μακροχρόνιες σχέσεις, ή συνεργασίες, οι οποίες θα τελειώσουν για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Η συναισθηματική φόρτιση θα υπερχειλίσει διότι οι αποχωρισμοί συνήθως πληγώνουν. Στο γενικότερο κλίμα τούτη η σκληρή σεληνιακή έκλειψη θα φέρει περιορισμούς και θα βάλει όρια.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα με κάποιο τρόπο διευκολύνει στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων τα οποία στραγγίζει η έκλειψη.

Βασίζεται όμως στην πνευματικότητα, στην πάλη για ιδεαλισμό και στην ανιδιοτέλεια της ψυχής.

Στην αρνητική της εκδήλωση μπορεί να βγάλει ψέμα, ουτοπία, παρασκήνιο και δολοπλοκίες. Προσοχή στις κλοπές και στις εξαπατήσεις.

Μικρόβια, ιοί και εξασθένηση δυνάμεων.

Μεσοβδόμαδα ο ανάδρομος Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Δία και εκεί θα ειπωθούν και θα ακουστούν αλήθειες οι οποίες αφορούν στο παρελθόν.

Λίγο πριν τελειώσει η δύσκολη αυτή η εβδομάδα θα δούμε τον Ήλιο να κάνει θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και κατόπιν τον Άρη σε θετική όψη εξαγώνου, επίσης με τον Πλούτωνα.

Μετά την συναισθηματική αφαίρεση της έκλειψης θα δοθεί ξανά η δύναμη για δράση, αλλά και για εμβάθυνση των καταστάσεων.

Όταν το Σάββατο περάσει ο Ήλιος στους Διδύμους, η διάθεση θα ανέβει και η αντιμετώπιση των γεγονότων θα γίνει πιο ανάλαφρη.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η έκλειψη σας εφιστά την προσοχή σε οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα σε αυτά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους.

Καλό θα είναι να διευθετήσετε τα χρέη, ή τις οφειλές που έχετε ως προς το δημόσιο, τις τράπεζες, τα δάνεια, τις ασφάλειες, ή τα κληρονομικά ζητήματα.

Κάτι σας τρώει τα σωθικά και ίσως βγάλετε απωθημένα και φοβίες. Υπάρχει ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας.

Από την άλλη συναντάτε παλιούς γνωστούς και αγαπημένους που έχετε καιρό να δείτε.

Με τον Δία στο ζώδιό σας έχετε προσωπική επέκταση, επαγγελματική άνοδο με εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ταύρος

Ανήκετε στην ζωδιακή ομάδα που βάλλεται εδώ και πολύ καιρό, από τα κονταροχτυπήματα του Ουρανού με τον Κρόνο και τώρα έρχεται μαζί τούτη η έκλειψη, να σας ταρακουνήσει πάλι.

Οι σημαντικοί άλλοι άνθρωποι που υπάρχουν στην ζωή σας, θα σας απασχολήσουν έντονα. Ενδεχομένως πρόκειται για ένα στενό συνεργάτη, ή τον σύντροφο σας.

Είναι η περίοδος που θα φύγουν από την ζωή σας άτομα, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα παραπάνω, αντιθέτως ζητούν πολλά από εσάς.

Μακρυά από τους τοξικούς και χειριστικούς ανθρώπους. Σκληρή πάλη θα δώσετε και στην δουλειά για να αποδείξετε την αξία σας.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος-έκλειψη σελήνης, θα κάνει την καθημερινότητα σας πολύ πιεστική, με κουραστικό πρόγραμμα. Το άγχος ανεβαίνει και η ζωτική σας ενέργεια πέφτει. Ηρεμήστε και πάρτε μια ανάσα. Λίγος χρόνος ξεκούρασης δεν βλάπτει.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα υπάρξει πρόβλημα στην υγεία σας, βγάζοντας σας διάφορα ψυχοσωματικά.

Το καλό νέο είναι ότι πριν  κλείσει η εβδομάδα της έκλειψης, ο ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας και θα φωτίσει την προσωπικότητά σας.

Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Στόχοι και όνειρα για το μέλλον σας θα πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Έναν μοιραίο έρωτα θα φέρει στα πόδια σας τούτη η έκλειψη, με καρμικό άρωμα. Θα νιώσετε οικεία και θα προχωρήσει η διαδικασία της γνωριμίας, με γοργό βήμα. Αυτό για τους αδέσμευτους.

Όσοι έχουν σχέση να προσέξουν, διότι δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα, στα οποία η κατάληξη θα είναι άσχημη.

Παλιοί έρωτες ανακατεύονται με νέους και δεν θα γλιτώσετε από τα μπερδέματα, τα οποία γίνονται μόνο μέσα στο μυαλό σας, προς το παρόν.

Να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν κληρονομιές, δάνεια, ασφάλειες και χρήματα από τρίτες πηγές.

Λέων

Η σεληνιακή έκλειψη θα φέρει διλήμματα και θα αναδείξει προβλήματα που έχετε με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.

Θα έρθουν στην επιφάνεια τα θέματα που υπάρχουν με έναν γονέα, γι’αυτό φροντίστε να μην τραβήξετε τα σκοινιά, διότι θα σπάσουν οι σχέσεις σας, που ήδη ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Τα επαγγελματικά σας  εγκλωβίζουν, με τις πολλές απαιτήσεις των ανώτερων και νιώθετε πίεση. Μη τα βάλετε με άτομα εξουσίας ειδικά τούτη την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι σας περιμένουν σκληρές καταστάσεις στις οποίες πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Το καλό είναι ότι έχετε σημαντική βοήθεια από συγγενείς εξ αγχιστείας, κουμπάρους κτλ. οι οποίοι σας συμπαραστέκονται. Τα ταξίδια αναπτερώνουν την ψυχή και το ηθικό σας.

Παρθένος

Η σεληνιακή έκλειψη-πανσέληνος έρχεται να φωτίσει τον τομέα της επικοινωνίας σας. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τους πολύ κοντινούς συγγενείς σας.

Παλιές γνωριμίες θα χαθούν από την ζωή σας και στην θέση τους θα μπουν καινούργιες. Επίσης θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα το μεταφορικό σας μέσο.

Αλλάζετε μυαλά και ιδέες. Αναθεωρείτε ότι πιστεύατε έως τώρα. Νέα project έρχονται να προστεθούν στο πρόγραμμα σας. Αναθεωρείτε επαγγελματικές συμφωνίες που είχατε κάνει στο παρελθόν.

Ζυγός

Ένα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα θα αναδείξει τούτο το φεγγάρι. Εάν δεν είχατε κάνει σωστό προγραμματισμό στο παρελθόν, τώρα ήρθε η στιγμή που η έκλειψη θα το φέρει μπροστά σας. Από την άλλη πλευρά ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ένα έκτακτο έξοδο, το οποίο θα σας αγχώσει.

Το αποτέλεσμα θα είναι να βρεθείτε οικονομικά εκτεθειμένοι. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος θα νιώσετε συναισθηματικά ακάλυπτοι.

Το καλό είναι ότι έχετε την συμπαράσταση του συντρόφου και την υποστήριξη των συνεργατών σας, εάν υπάρχουν. Επίσης θα σας γίνουν επαγγελματικές προτάσεις.

Συναντήσεις με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος τα οποία έχετε καιρό να δείτε, θα αναπτερώσουν κατά κάποιο τρόπο το ηθικό σας.

Σκορπιός

Η σεληνιακή έκλειψη-πανσέληνος λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σας. Είναι εμφανές ότι δεν είσαστε μέσα στην καλή χαρά εδώ και καιρό που βάλεστε από Κρόνο και Ουρανό. Αυτή η έκλειψη σας φορτίζει συναισθηματικά και σας ρουφάει την ενέργεια. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με οριστικές και ριζικές αλλαγές που αφορούν στην ύπαρξή σας.

Ο τομέας του σπιτιού, της οικογένειας, ή της ακίνητης περιουσίας, θα διαμορφωθεί αλλιώς. Ένα άτομο της οικογένειας θα σας πιέσει, διότι θέλει αποκλειστικότητα και την αμέριστη βοήθειά σας. Θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν σε κληρονομικές ή οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Τοξότης

Το άγχος και τα ψυχολογικά έρχεται να φέρει στην επιφάνεια τούτη η πανσέληνος-έκλειψη. Το τελευταίο διάστημα όλο και κάτι σας φοβίζει και όλο και κάτι σας φταίει. Κυρίως έχει να κάνει με την δουλειά, με την καθημερινότητα, αλλά και την υγεία σας.

Ενδεχομένως τα εργασιακά θέματα είναι αυτά που σας βγάζουν ψυχοσωματικά προβλήματα. Προσέχετε την υγεία σας διότι δεν αξίζει τον κόπο η εργασία, να σας ρουφάει την ενέργεια.

Το καλό είναι ότι τα αισθηματικά σας πηγαίνουν απρόσμενα καλά. Δεν αποκλείεται να σας χτυπήσουν την πόρτα παλιές ερωτικές ιστορίες, ζητώντας επανασύνδεση.

Κάποιες βλάβες στο σπίτι θα έχουν οικονομικό κόστος.

Αιγόκερως

Με την σεληνιακή έκλειψη-πανσέληνο θα κληθείτε να αναθεωρήσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Κάποια άτομα που θεωρούσατε φίλους τελικά θα αποδειχθεί πως δεν ήταν καθόλου έτσι. Είναι γεγονός πως θα χάσετε φίλους, αλλά στη θέση τους θα μπουν καινούργιοι.

Επίσης οι στόχοι και τα όνειρά σας, αλλάζουν πορεία πλεύσης. Εάν ασχολείστε με το διαδίκτυο υπάρχει πιθανότητα κάτι να σας στεναχωρήσει μέσα από αυτό. Προσέχετε να μην εκτεθείτε.

Το καθημερινό σας πρόγραμμα παρουσιάζει αναβολές, ανατροπές και εμπόδια.

Το καλό νέο είναι ότι υπάρχει εύνοια στο θέμα του σπιτιού και της οικογένειας. Επέκταση με ανακαίνιση, μετακόμιση, ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

Υδροχόος

Η έκλειψη σελήνης-πανσέληνος, έρχεται να φέρει στο φως τα προβλήματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας ενδιαφερόντων.

Είστε εδώ και καιρό βαλλόμενοι πανταχόθεν, καθώς επηρεάζονται οι βασικοί τομείς της ζωής σας. Ενδεχομένως να προκύψει μία αλλαγή στην εργασία σας.

Τα πάνω κάτω διαδραματίζονται και στο οικογενειακό περιβάλλον, με απρόβλεπτες αλλαγές. Παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα για την κάλυψη κάποιων αναγκών, τα οποία σας αποδιοργανώνουν.

Το καλό νέο είναι πώς θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες οι οποίες σας αλλάζουν κατά κάποιο τρόπο τις ιδέες σας.

Επίσης ευνοούνται οι επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό παρελθόν, για όσους το επιθυμείτε.

Ιχθύες

Η έκλειψη σελήνης-πανσέληνος έρχεται να τονίσει την αλλαγή στον τρόπο που επικοινωνείτε με το περιβάλλον σας.

Νέα πρόσωπα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο μπαίνουν στη ζωή σας, με σκοπό να διαμορφώσουν την αντίληψη και την κοσμοθεωρία σας.

Σε αυτό μπορεί να συμβάλει ένα ταξίδι. Θα αλλάξετε και θα δείτε τα πράγματα αλλιώς με άλλη οπτική.

Καταπιάνεστε με θέματα ακίνητης περιουσίας που αφορούν στο παρελθόν. Ενδεχομένως να επισκεφθείτε τους γονείς, ή τα πάτρια εδάφη.

Θα παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες ανάπτυξης και θα δείτε να αυξάνονται τα έσοδα σας.

Θα νιώσετε αισιόδοξοι και η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει. Η οικονομική και η συναισθηματική ασφάλεια που θα νιώσετε, σας καθιστά αυτάρκεις.

Written by: DreamCity

Rate it

0%