Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 02/05 έως 08/05 από τη Βίκυ Δρόσου

today04/05/2022 14

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!

Ξεκινώντας η εβδομάδα αλλάζει η ροή ενέργειας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Εγκαταλείποντας τον ρομαντικό, ανιδιοτελή κι ευαίσθητο Ιχθύ, αναλαμβάνει δράση σε ένα ζώδιο που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά θα δώσει την ώθηση και την δράση για περιπέτεια στον αισθηματικό τομέα. Η τάση για πρωτοβουλίες, για φλερτ και για πάθος, θα είναι εμφανής, τη στιγμή πού η άσβεστη φλόγα θα καίει τις καρδιές.

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι η πολεμίστρια Αμαζόνα που δίνει μάχη για τον έρωτα. Εκτός από την διεκδίκηση του έρωτα θα υπάρχει και η διεκδίκηση στον οικονομικό τομέα.

Στα μέσα της εβδομάδος ο ήλιος αγκαλιάζει τον ουρανό και φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα και ξεσπάσματα. Ο ήλιος από τον ταύρο ζητάει την σταθερότητα η οποία δεν μπορεί να του δοθεί, αφού ο ουρανός τα φέρνει όλα ουρανοκατέβατα. Ήδη γνωρίζουμε πως η μόνη σταθερά αυτή την εποχή είναι η αλλαγή και η ανατροπή από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ο Άρης από τους ιχθύες αν και αδύναμος μέσα σε αυτό το ζώδιο, προσφέρει ένα χεράκι βοήθειας, με το εξάγωνο του ως προς την σύνοδο, ηλίου-ουρανού. Είναι η δράση που μας βοηθά να ενσωματωθούμε στις αλλαγές.

Την Παρασκευή η Αφροδίτη σε θετική όψη εξάγωνου με τον Ερμή δείχνει πως η επικοινωνία και οι μετακινήσεις βαίνουν ομαλώς.

Όμορφες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ευχάριστες μετακινήσεις και ταξίδια, έντονα φλερτ και ανάγκες οι οποίες καλύπτονται τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο Δίας βάζει κι αυτός ένα χεράκι βοήθειας εξαγωνίζοντας τον Πλούτωνα. Είναι μία όψη αρκετά υποστηρικτική αφού βοηθά στην μεταμόρφωση και την αναγέννηση της μάζας.

Το Σαββατοκύριακο μας υπόσχεται ευκαιρίες μέσα από το επίσης ευεργετικό εξάγωνο του Ηλίου με τον Άρη οι οποίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες.

Αν και βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, μία που προηγήθηκε και μία που έπεται, οι οποίες έφεραν και θα φέρουν, σημαντικές αλλαγές μέσα από δοκιμασίες, τούτη η εβδομάδα υπόσχεται ευχάριστες στιγμές τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, βρίσκεστε σε μία θετική συγκυρία της ενέργειας αυτού του πλανήτη. Είναι η περίοδος που σας ανοίγονται όλες οι πόρτες για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και αυτό φαίνεται στους άλλους. Έχετε έντονα την ανάγκη να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Λάμπετε με την παρουσία σας και το μυαλό σας γεννά όμορφες ιδέες τις οποίες επικοινωνείτε με το κοντινό σας περιβάλλον.

Λιγάκι πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είσαστε στον οικονομικό τομέα, όπου παρουσιάζονται από τη μία απρόβλεπτα έσοδα και από την άλλη απρόβλεπτα έξοδα.

Ταύρος

Είναι γεγονός ότι εδώ και πάρα πολύ μεγάλο διάστημα στέκεστε αντιμέτωποι μπροστά στις αλήθειες που εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σας.

Είστε ένα ζώδιο που αποζητά τη σταθερότητα αλλά με τον ουρανό στο ζώδιό σας τρίζουν τα θεμέλια της ύπαρξης σας. Αφεθείτε στην ροή των πραγμάτων και μην αντιστέκεστε στις αλλαγές. Ήδη οι εκλείψεις σας φέρνουν κι άλλες εκπλήξεις.

Στα συναισθηματικά σας υπάρχει παρασκήνιο και μία ερωτική δράση η οποία επιθυμείτε να μείνει κρυφή για κάποιο λόγο. Κάνετε μυστικές οικονομικές συμφωνίες.

Δίδυμοι

Με αρωγό την Αφροδίτη από τον Κριό και στον τομέα που σχετίζεται με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, δεν αποκλείεται να δείτε πολλά από τα όνειρά σας, να γίνονται πραγματικότητα. Οι φίλοι και ο κύκλος πού είστε μέλος, είτε αφορά ομάδα, σύλλογο κτλ. σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν.

Στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας, έχετε αρκετό τρέξιμο αυτή την περίοδο. Αν και έχετε άριστη επικοινωνία και διαύγεια πνεύματος, συμβαίνει κάτι στον εσωτερικό σας ψυχικό κόσμο, το οποίο σας τρώει τα σωθικά.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να περιδιαβαίνει τον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας σας, θα έχετε όμορφες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που αφορούν στη δουλειά σας. Είναι καιρός να προωθήσετε το έργο σας, το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα τυγχάνει αναγνώρισης.

Οι στόχοι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας πραγματοποιούνται με απρόβλεπτο τρόπο και κατόπιν προτροπής των φίλων, ή του ερωτικού συντρόφου.

Κάνετε εσωτερικούς διαλόγους και σκέψεις, τις οποίες δεν αποκαλύπτετε σε κανέναν.

Λέων

Ξεκινά μία ευνοϊκή περίοδος για το ζώδιό σας το οποίο είναι αρκετά ταλαιπωρημένο, τόσο από τον ουρανό που φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές, όσο και από τις εκλείψεις που γίνονται στον άξονα σας.

Με αρωγό από δω και στο εξής τον πλανήτη Αφροδίτη, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας και η αισιοδοξία σας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα έχετε πολλές συναντήσεις με άτομα τα οποία σας εμπνέουν εγκεφαλικά. Φλερτ, ταξίδια, μετακινήσεις, έρωτες, αναζητήσεις και περιπέτεια, απλώνονται μπροστά σας.

Λίγο προσεκτικοί θα πρέπει να φανείτε στην διαχείριση των οικονομικών πόρων, διότι εκεί φαίνεται πώς χάνετε τον έλεγχο.

Παρθένος

Βελτίωση και άνοδος αναμένεται στον οικονομικό τομέα και στην διαχείριση των πόρων και των εισοδημάτων σας. Μπορείτε τώρα άνετα να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας προς το δημόσιο, ή άλλους φορείς. Θα έχετε οφέλη και κέρδη από την δουλειά σας, με αύξηση, ή μπόνους.

Θα πρέπει να φανείτε λιγάκι προσεκτικοί στις σχέσεις με τον σύντροφό, ή τους συνεργάτες σας. Μην γίνεστε εριστικοί και επικριτικοί απέναντι τους.

Θα έρθετε αντιμέτωποι με αλήθειες οι οποίες θα αλλάξουν την γνώμη που έχετε για το ευρύτερο περιβάλλον σας και τους συγγενείς εξ αγχιστείας.

Ζυγός

Με τον κυβερνήτη σας τον  πλανήτη Αφροδίτη, να περνάει στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο σας τον Κριό, αποκαθιστά τις σχέσεις με τον σύντροφο.

Εάν είχατε κάποια προβλήματα μαζί του, τώρα ήρθε η στιγμή που θα τα λύσετε, καθότι θα δείξει την προθυμία να απλώσει το χέρι του για επανένωση. Είναι επίσης μία πολύ θετική συγκυρία για τις συνεργασίες σας.

Ενώ όλα τριγύρω δείχνουν να βελτιώνονται, εσείς έχετε κάποια ξεσπάσματα, μετά από τις αλλεπάλληλες εσωτερικές συγκρούσεις με τον εαυτό σας.

Ίσως να ευθύνεται για αυτό η δουλειά σας, η οποία είναι απαιτητική και σας κουράζει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ηρεμήστε και χαρείτε τα δώρα που σας προσφέρει το σύμπαν.

Σκορπιός

Είστε στο μάτι του κυκλώνα και βάλλεστε μία από τον ουρανό και μία από τις εκλείψεις. Θα σας αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες που αφορούν τον σύντροφο, ή κάποιον συνεργάτη, οι οποίες θα σας ξαφνιάσουν διότι δεν τις περιμένατε. Στην καθημερινότητα, τα πράγματα κατά περίεργο τρόπο είναι ήρεμα και εσείς απολαμβάνετε την κάθε μέρα.

Ενδεχομένως να συμβάλει σε  αυτό η ερωτική σας ζωή, η οποία είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Δεν χάνετε την ευκαιρία για φλερτ. Αγαπάτε με ανιδιοτέλεια και ρομαντισμό. Οι δημιουργίες και τα ταλέντα σας αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Τοξότης

Είστε από τα πλέον αισιόδοξα άτομα και τώρα αυτό θα φτάσει στον υπέρτατο βαθμό με την βοήθεια της Αφροδίτης, που θα βρίσκεται στον ερωτικό τομέα. Θα έχετε πολλά φλερτ και πολλές γνωριμίες. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και περνάτε καλά. Οι δεσμευμένοι βελτιώνουν την σχέση με τον σύντροφο και έρχονται πιο κοντά.

Εδώ και πολύ καιρό σας απασχολεί το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Τώρα θα βγουν ίσως κάποιες διαμάχες με τους οικείους, ή κάποιες βλάβες του σπιτιού. Η εργασία αυτές τις μέρες θέλει προσοχή διότι δεν αποκλείονται κάποιες ανατροπές. Προσοχή στις επιπλήξεις των ανωτέρων.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη να περιδιαβαίνει στον τομέα του σπιτιού δείχνει πώς θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο σας για να γίνει πιο ευχάριστος.

Ευνοείστε για θέματα ακίνητης περιουσίας και μπορείτε τώρα να έχετε όφελος από ένα ακίνητο. Είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε την συγκατοίκηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Πολλά νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και θα έχετε καινούργιες γνωριμίες. Τηλεφωνήματα, μηνύματα, συναντήσεις και συζητήσεις, θα γίνονται σε καθημερινή βάση. Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και μπορεί ερωτευτείτε ξαφνικά. Προσοχή γιατί όσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να σας έρθει ο έρωτας, άλλο τόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να σας φύγει.

Υδροχόος

Είστε από πλέον ταλαιπωρημένα ζώδια το τελευταίο διάστημα, τόσο από τον ουρανό, όσο και από τις εκλείψεις.

Τώρα θα πάρετε μία μικρή ανάσα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, που υπόσχεται για εσάς, νέες γνωριμίες, πολλά φλερτ, συναντήσεις και συζητήσεις, οι οποίες αποτελούν πηγή ευχαρίστησης. Πολλά πάρε-δώσε ωστόσο θα έχετε με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και κοντινούς συγγενείς.

Υπάρχει αρκετή εύνοια στον οικονομικό τομέα με τα έσοδα να αυξάνονται.

Ταυτόχρονα όμως αυξάνονται και τα έξοδα, τα οποία δαπανώνται κυρίως για το σπίτι και την οικογένεια, που εδώ και αρκετό καιρό οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη.

Ιχθύες

Τα οικονομικά ανθίζουν μαζί με την άνοιξη και σας υπόσχονται καλύτερες ημέρες με άνοδο. Θα νιώσετε οικονομικά και συναισθηματικά ασφαλείς, αφού θα δείτε τα έσοδα να αυξάνονται.

Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες οι οποίες μάλλον έρχονται στο δρόμο σας ξαφνικά. Το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διαφήμιση και γενικά το internet, απορροφά πολύ απότομα τον χρόνο σας.

Κάποια έξοδα θα κάνετε για το σπίτι και την οικογένειά σας. Είστε διεκδικητικοί και μαχητικοί ώστε να μπορείτε να υπερασπίζετε τα συμφέροντά σας.

Όμως χρειάζεται προσοχή η σχέση με τον σύντροφο, διότι εκεί θα βγάλετε ανταγωνιστική συμπεριφορά και δεν θα του άρεσε καθόλου.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%