Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Ο Στέφανος Κορκολής στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς

today30/04/2022 9

Background
share close

Ο Στέφανος Κορκολής σε μια μοναδική συναυλία το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαΐου.
Φιλική συμμετοχή Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Μαζί του η Σοφία Μανουσάκη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο ,πλήκτρα
Σάββας Ρακιντζάκης : πλήκτρα
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα -κρουστά -τραγούδι
Βικτωρ Κουλουμπής: μπάσο
Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι
Ηχοληψία : Δημήτρης Δημητριάδης
Φωτισμοί :Χρήστος Τζιόκας

Επικοινωνία/Δημόσιες σχέσεις: Βασίλης Λιάτσος
Εταιρία Παραγωγής: ΛΥΚΟΦΩΣ

Μαγική προμηνύεται η συναυλία καθώς ο διεθνούς φήμης συνθέτης πέρα από την αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, για πρώτη φορά θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη , ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και άλλοι.

Στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς θα ακουστούν τραγούδια – επιτυχίες όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «εκατό φορές κομμάτια», «Οι αποσκευές», «Σ´έχω ερωτευτεί» κ.α.

Επί σκηνής θα τον τιμήσει μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την οποία τους συνδέει ισχυρή φιλία και συνεργασία ετών.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού «Ο Άγγελος μου» το 2004 που έγραψε για εκείνη σε στίχους Νίκου Μωραΐτη αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας όπως επίσης και το «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση.

Μαζί του η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων».

Θέατρο Παλλάς – Αθήνα

Δευτέρα 9/5
Ώρα: 21:00από
Είσοδος από 15€

Written by: DreamCity

Rate it

0%