Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Φιλανθρωπια

Ενδυνάμωση καρκινοπαθών από το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων

today19/04/2022 14

Background
share close

Με χαρά και τιμή σας παρουσιάζουμε την φιλόδοξη ενημερωτική δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων του Αργύρη Σ. Μάρδα με τίτλο: “ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ”. Η δράση έρχεται να καλύψει το κενό της ενημέρωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών σε καρκινοπαθείς, συγκεντρώνοντας ολες τις πληροφορίες σε ένα μέρος.

Από το 2015 το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων έχει προσφέρει πάνω από 10.000 συνεδρίες συμβουλευτικής σε καρκινοπαθείς.  Οι δράσεις του κέντρου βραβεύτηκαν από την ΕΛΠΙΔΑ το 2016 με το Μετάλλιο του Υποστηρικτή.

Τι είναι η δράση “ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ”

Μια φιλόδοξη ενημερωτική δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων, με παρουσία στα social media και όχι μόνο,  με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις δωρεάν προσφερόμενες υπηρεσίες σε καρκινοπαθείς όλων των ΜΚΟ, ΑμΚΕ, Συλλόγων, Δήμων κλπ σε ένα σημείο.

Η ανάγκη για μια τέτοια ομάδα ήρθε μετά την πολύχρονη εμπειρία του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων και του Αργύρη Σ. Μάρδα πάνω στην προσφορά φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου όπου διαπιστώθηκε ότι ενώ υπάρχουν δεκάδες εξαιρετικές προσφορές από φορείς, οι δικαιούχοι δεν είχαν την απαραίτητη πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία για να λάβουν τις υπηρεσίες.

Μια τέτοια δράση είναι απαραίτητη μια που “Έρχεται “τσουνάμι” καρκίνων μετά την πανδημία”, όπως δήλωσε ο Γιώργος Καπετανάκης, γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) στο περιοδικό pharma&health, βασισμένος πάνω στην έρευνα της ΕΛΛΟΚ του 2020.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα χρειαστεί να έχουν πρόσβαση στις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν φορείς, νοσοκομεία, ΜΚΟ, ΑμΚΕ, σύλλογοι και ιδιώτες. Η πρόσβαση προϋποθέτει την ενημέρωση. Συλλέγουμε όλες τις δωρεάν προσφερόμενες υπηρεσίες από όλους τους φορείς σε ένα μέρος, με οδηγίες συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους.

Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Δωρεάν Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας (και Διαδικτυακά).
  • Δωρεάν Group Therapy ψυχοθεραπεία (και Διαδικτυακά).
  • Δωρεάν προσωπικές Θεραπείες Τραύματος Expansion Therapy (και Διαδικτυακά).
  • Δωρεάν προσωπικές συνεδρίες Expansion SEL, βελτίωσης της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (και Διαδικτυακά).
  • Δωρεάν μαθήματα Yoga ή Pilates (και Διαδικτυακά).
  • Δωρεάν Συνεδρίες Life Coaching (και Διαδικτυακά).
  • Δωρεάν Συνεδρίες Ρεφλεξολογία.
  • …η λίστα συμπληρώνεται συνεχώς.

Ποιοί μπορούν να πάρουν μέρος;

Όλοι μας μπορούμε να πάρουμε μέρος σε αυτήν την ομάδα. Είτε είμαστε ευαισθητοποιημένοι, είτε κάποιος αγαπημένος μας χρειάζεται την υποστήριξη και βοήθειά μας, είτε εμείς οι ίδιοι δοκιμαζόμαστε από την ασθένεια. Η Ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε με μια απλή κοινοποίηση της ομάδας.

Δικαιούχοι των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι μόνο οι καρκινοπαθείς.

Πώς μπορώ να πάρω μέρος;

Μπορείτε να εγγραφείτε στη διαδικτυακή μας ομάδα στο facebook: https://www.facebook.com/groups/empower.gr. Κοινοποιήστε την ομάδα αν θέλετε για να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε το όραμά μας.

Πώς παίρνω μέρος αν θέλω να προσφέρω υπηρεσία;

Επικοινωνήστε άμεσα με το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων: 2109841088 ή με την Υπεύθυνη της Δράσης Γιούλα Κουβατσέα στο +306945958682 ή στο youla@expansionmethod.com

 

Written by: DreamCity

Rate it

0%