Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/04 έως 24/04 από τη Βίκυ Δρόσου

today18/04/2022 5

Background
share close

Σας εύχομαι καλή Μ.Εβδομάδα και καλό Πάσχα!!

Η μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με την συνάντηση του Ερμή – Ουρανού και το πνεύμα γίνεται σπινθηροβόλο κατεβάζοντας γρήγορα φαεινές ιδέες. Ενωμένοι κι οι δύο εξαγωνίζουν την Αφροδίτη. Δεν αποκλείεται να λάβουμε ξαφνικές ειδήσεις για θέματα που αφορούν στα οικονομικά.

Επειδή αυτή η όψη εκλύει μεγάλη ενέργεια, θα πρέπει να προσέχουν τους καυγάδες, ιδιαίτερα τα ζευγάρια. Μέσα από την ένταση θα βγουν και κάποιες αλήθειες που θα σοκάρουν.

Την ίδια μέρα η όψη τετραγώνου του Ηλίου με τον Πλούτωνα, σημαίνει πως θα υπάρχει πίεση και άγχος από άτομα εξουσίας. Δολοπλοκίες, συμφέροντα κι επιβολή, μαζί με χειραγώγηση των δυνατών, προς τους αδύναμους. Άγχος για τα επαγγελματικά.

Την μεγάλη Τετάρτη ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και εντείνει την ανάγκη για συναισθηματική και υλική ασφάλεια.

Μπαίνουν σε εφαρμογή τα σχέδια για τον εορτασμό του Πάσχα.

Η απόλαυση του φαγητού, του ποτού, της εξοχής, της καλοπέρασης κι ό,τι εκφράζει το ζώδιο του Ταύρου, στροβιλίζει στο μυαλό μας.

Την Κυριακή, ο Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, δεν υπόσχεται ένα κανονικό Πάσχα. Λίγο το βαρύ κλίμα των ημερών, λίγο η ανασφάλεια, θα προκαλέσουν στενάχωρες καταστάσεις. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και στα πικρά λόγια. Εκείνη τη μέρα καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε.

Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα εμπόδια. Προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με άγχος και στρες σας βρίσκει η μεγάλη εβδομάδα.

Αναμοχλεύετε το παρελθόν σας και κάνετε απολογισμούς.

Τι είχατε, τι χάσατε κτλ.

Ο Ήλιος στον Ταύρο θέλει να σας βάλει σε έξοδα αυτές τις μέρες.

Θεωρώ πως παρόλο που θα ξοδευτείτε, θα πάρετε ικανοποίηση, διότι οι ανάγκες σας καλύπτονται και κατόπιν έρχονται μικρά έσοδα.

Αυτό από μόνο του σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, τουλάχιστον σε υλικά αγαθά.

Στα επαγγελματικά έχετε μία αγωνία κι ένα άγχος για την εξέλιξη τους.

Οι ανώτεροι σας πιέζουν ή εσείς νιώθετε έτσι λόγω συνθηκών.

Την Κυριακή σκέφτεστε τα φιλικά άτομα που σας έχουν στεναχωρήσει κι έχετε ψυχρανθεί μαζί τους.

Ταύρος

Μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σας και φωτίζει την προσωπικότητα σας.

Ήδη βρίσκεται ο Ερμής εκεί και δείχνει πόσο πολύ επικοινωνιακοί έχετε γίνει τον τελευταίο καιρό.

Την μεγάλη Δευτέρα που συναντιέται με τον Ουρανό κάποιες ξαφνικές ειδήσεις σας αιφνιδιάζουν. Γίνονται πράγματα που δεν περιμένατε.

Στον χώρο της δουλειάς θα δεχθείτε μία βοήθεια, είτε υλική, με μια μικρή αύξηση, ή bonus, είτε συναισθηματική με κάποιου είδους συμπαράσταση.

Την Κυριακή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας διότι μπορεί να παρεξηγηθείτε με συγγενείς εξ αγχιστείας, ή με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Θα βγάλετε πικρία κι αν δεν προσέξετε θα δημιουργήσετε βαρύ κλίμα.

Δίδυμοι

Πάντα ήσασταν εσείς που επικοινωνούσατε με τους άλλους ως εξωστρεφείς χαρακτήρες. Τώρα θέλετε να μένετε λίγο μόνοι, να σκεφτείτε και να κουβεντιάσετε με τον εαυτό σας. Εννοείτε πως κατόπιν θα τα μοιραστείτε με τους άλλους και δεν θα τα κρατήσετε μέσα σας για πολύ καιρό.

Μία αναγνώριση λαμβάνετε με χαρά από τον επαγγελματικό τομέα. Οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.

Αν είχατε σχεδιάσει όμως ταξίδια και περιπέτειες, βρίσκουν εμπόδια και δεν προχωρούν.

Παιχνίδια με φιλικό-ερωτικό χαρακτήρα θα σας στεναχωρήσουν διότι μπλοκάρονται. Με τον ερωτικό σύντροφο, ή το ταίρι σας, κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να το προσέξετε. Ίσως πρόκειται για ζήλια που τρώει την σχέση.

Καρκίνος

Οι φίλοι γίνονται οι υποστηρικτές κι οι συνοδοιπόροι της ζωής σας. Θα υλοποιήσετε τα σχέδια σας, τα οποία ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Προωθείστε τις ιδέες σας, βάλτε νέους στόχους, ανοίξτε καινούργιους ορίζοντες. Μπείτε σε ομάδες εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα.

Εάν ήδη είστε μέλη σε κάποιο σωματείο ή σύλλογο, θα λάμψει η παρουσία σας και θα εισακουστούν οι απόψεις σας.

Στα επαγγελματικά πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδίως με τους ανωτέρους σας. Δεν αποκλείεται ένα κρυφό παρασκήνιο να διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη σας.

Λέων

Με Ήλιο και Ερμή να βρίσκονται στον τομέα που αφορά στα επαγγελματικά, δείχνει πως επικεντρώνετε εκεί το ενδιαφέρον σας, από την μία πλευρά για να ξεχαστείτε κι από την άλλη διότι σας το ζητούν. Βάλτε όρια, διότι η εξάντληση παραμονεύει.

Ακούστε την εσωτερική φωνούλα σας και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Έτσι κι αλλιώς κανένας δεν θα μπει στην θέση σας, για να μπορέσει να σας καταλάβει. Πάντα θα ζητούν περισσότερα από εσάς.

Προσοχή στις παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή με άτομο της οικογένειας. Κλείστε τα αυτιά σας στα σκληρά λόγια που θα ειπωθούν.

Παρθένος

Έχετε αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, να φλερτάρετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να ταξιδέψετε.

Όλα αυτά τα όμορφα σας περιμένουν εκεί έξω αν κι εσείς κουνήσετε το δακτυλάκι σας και απαγκίστρωθείτε από δεσμευτικές καταστάσεις.

Η κυριότερη από αυτές είναι η δουλειά, που απαιτεί από εσάς πολλές ώρες εργασίας. Η καθημερινότητά σας είναι πολύ κουραστική και κάθε μέρα βαραίνει την ψυχολογία σας.

Για να ζήσετε τα ωραία που έρχονται στο δρόμο σας, πρέπει να ξεκλέψετε χρόνο για τον εαυτό σας. Το ταίρι σας υπόσχεται ρομαντικές στιγμές και εξιδανικευμένο έρωτα, εάν του αφήσετε το περιθώριο.

Ζυγός

Μετά την ολοκλήρωση της πανσελήνου στο ζώδιο σας κι αφού κάνατε τα ξεκαθαρίσματα σας, κρατήστε τα ωφέλιμα και αποβάλλετε τα σκάρτα.

Τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας, δεν παύουν να σας απασχολούν. Μη δίνετε αφορμές στην οικογένεια, για να σχολιάζουν τον ερωτικό σας σύντροφο.

Τα θέματα της υγείας εάν είχατε, έχουν πάρει το δρόμο τους και βελτιώνονται.

Η προσωπική σας σχέση με τον σύντροφο έχει πολλά να δώσει μέσα από κρυφές επιθυμίες και ανεβασμένη λίμπιντο. Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση ίσως δοκιμαστεί με κάποιο τρόπο. Δείτε πως θα χειριστείτε την κατάσταση, διότι δεν αποκλείεται να βγουν προς τα έξω λόγια και αστοχίες του παρελθόντος.

Σκορπιός

Το κύριο μέλημά σας αυτό το διάστημα θα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Εάν πρόκειται για συνεργασία να προσέξετε διότι μπορεί να ταλαιπωρηθείτε.

Ίσως δεν είστε σίγουροι για την συνεργασία, διότι θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει ταύτιση ιδεών και απόψεων ώστε να προχωρήσετε.

Ο σύντροφος από την άλλη μεριά μπλοκάρει την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και εξέλιξη. Να είστε προσεκτικοί και στα θέματα της οικογένειας.

Με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από αυτά που απαρτίζουν το οικογενειακό περιβάλλον, θα στεναχωρηθείτε.

Τα ωραιότερα συμβαίνουν στον ερωτικό τομέα που έχετε πολλές προτάσεις, πολλά φλερτ και πολλές γνωριμίες.

Τοξότης

Λίγη προσοχή να δείξετε στις μετακινήσεις σας. Να ελέγξετε επισταμένως το μεταφορικό σας μέσο πριν ταξιδέψετε.

Ακούστε τα σημάδια που θα σας δώσει το σώμα σας. Φροντίστε την υγεία σας με σωστή διατροφή, ύπνο και ξεκούραση.

Μη μπλέκετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά σας.

Ευτυχώς που το σπίτι και η οικογένεια είναι φωλιά για εσάς που θέλετε να ηρεμήσετε από τα υπόλοιπα. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με τους οικείους σας.

Έχετε την ανάγκη να φτιάξετε το χώρο σας και να περάσετε εκεί ευχάριστες στιγμές, με ανθρώπους που σας αγαπούν.

Αιγόκερως

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που σας πιέζει και κάνετε συζητήσεις για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Ο σύντροφος αντιλαμβάνεται την κατάσταση διότι σας συμμερίζεται.

Μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα σας βοηθήσουν, αξιοποιώντας κάποια ταλέντα, ή δεξιότητες που έχετε, για να κερδίσετε.

Νέες γνωριμίες και φλερτ θα παρουσιαστούν στην πορεία. Από τις γνωριμίες ίσως προκύψει κάποιο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει, ώστε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Εάν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, γραπτά, διαφήμιση, ίντερνετ κτλ. θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν θα αφήσετε να πάνε χαμένες.

Η εύνοια είναι μπροστά σας και θα ανοιχτούν οι δρόμοι.

Υδροχόος

Εδώ και καιρό κουβαλάτε ένα φορτίο στους ώμους σας. Ίσως δεν αντέχετε άλλο βάρος και θελήσετε να το μοιραστείτε με τους οικείους και την οικογένειά σας.

Δεν θα έλεγα πως είναι κατάλληλη η  περίοδος αυτή για τέτοιου είδους συζητήσεις. Είναι πιθανό να βγουν από το στόμα σας παράπονα και το αποτέλεσμα θα είναι να δυσαρεστείσετε τους οικείους σας.

Το βαρύ κλίμα, η κατήφεια και η στεναχώρια θα σας συνοδεύουν κυρίως την Κυριακή που το μυαλό σας θα είναι σε παρελθούσες εποχές.

Ξαφνικά γεγονότα και ειδήσεις με αποδέκτη πάλι την οικογένεια έρχονται.

Το καλό είναι ότι πάει καλά ο οικονομικός τομέας που παρουσιάζει άνοδο και ευνοείστε σημαντικά.

Ιχθύες

Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδος και όχι μόνο, αφού με τόσους πολλούς πλανήτες στο ζώδιο σας, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας.

Έχετε λάμψη και έλκεται τους άλλους. Κάνετε επαφές, μετακινήσεις, φλερτ και γνωριμίες. Κάποιες από αυτές έρχονται ξαφνικά στο δρόμο σας και είναι μοιραίες.

Έχετε έξυπνες ιδέες και βρίσκετε λύσεις σε όλα.

Τα αισθηματικά σας παρουσιάζουν άνοδο και βελτίωση. Είστε πολύ καλά με τον σύντροφο.

Προσέχετε μόνο μην πέσετε στην παγίδα της ωραιοποίησης του εαυτού σας εστιάζοντας μόνο στον καθρέφτη και χάσετε τις ευκαιρίες επέκτασης που σας χαρίζει το σύμπαν.

Λίγη προσοχή θέλει η ψυχολογία σας και ο εσωτερικός σας κόσμος, γιατί ο εξωτερικός τα πάει μια χαρά.

Written by: DreamCity

Rate it

0%