Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/04 έως 10/04 από τη Βίκυ Δρόσου

today04/04/2022 13 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Η εβδομάδα δεν ξεκινά με τις καλύτερες ενδείξεις.

Ο Άρης βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου και τρέχει πάνω στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα συναντήσει τον Κρόνο κι εκεί θα δοθεί η τελική μάχη.

Είναι μία πολύ σκληρή όψη, που βγάζει αντιπαραθέσεις κυρίως με άτομα εξουσίας. Η πάλη για να αποδοθεί το σωστό θα φέρει ανταγωνισμό και αντιπαλότητες.

Πρόκειται για μία όψη περιορισμού και ανασφάλειας που θα τεθεί στο κοινωνικό σύνολο. Οι ελευθερίες που πρεσβεύει το ζώδιο του Υδροχόου δεν μπορούν να προχωρήσουν, την στιγμή που έχει επιλέξει να εγκατασταθεί εκεί, ο περιοριστικός Κρόνος. Αυτά είναι τα κακά νέα.

Ευτυχώς υπάρχουν και τα καλά νέα που είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων, όπου εκεί θα βγάλει θετικά στοιχεία, όπως η αγάπη, η ασφάλεια, ο ρομαντισμός, η πνευματικότητα και οι ανιδιοτελείς σχέσεις.

Λίγο πριν το τέλος της εβδομάδος, ο Ερμής και η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, υπόσχονται καλύτερες μέρες, όπου θα επικρατούν η λογική σκέψη και η ευγενής άμιλλα. Οι αποφάσεις θα παίρνονται συλλογικά και θα αφορούν στο συλλογικό συμφέρον.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Εδώ και καιρό έχουν παγώσει τα συναισθήματα σας για άτομα που αποτελούν τον φιλικό σας κύκλο.

Αυτή τη βδομάδα ίσως να πικραθείτε ακόμη πιο πολύ κι αιτία θα είναι η συμπεριφορά ενός αγαπημένου φίλου.

Προσπαθήστε να αποφύγετε την αντιπαράθεση.

Περιμένετε κάποιες εξελίξεις και ελπίζετε πως θα ρυθμιστούν κάποια θέματα που αφορούν σε ομάδες ή συλλόγους που είστε μέλος. Οι στόχοι, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες που έχετε, θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Θα υπάρξουν εμπόδια.

Παρόλα αυτά εσείς δεν πτοείστε. Παίρνετε τις αποφάσεις μόνος σας και μπορείτε να παρακινήσετε ολόκληρη την ομάδα.

Η ψυχή σας θα καθαρίσει και θα φύγουν οι τοξικές σχέσεις που σας περιβάλλουν.

Ένας παράνομος έρωτας, ή μία κρυφή ερωτική σχέση, θα ομορφύνει τον εσωτερικό σας κόσμο.

Ταύρος

Το μεγάλο αγκάθι αυτή την περίοδο βρίσκεται στον επαγγελματικό τομέα.

Εκτός του ότι έχετε πολύ τρέξιμο και πάρα πολύ δουλειά, είστε ταυτόχρονα υποχρεωμένοι να δέχεστε την σκληρή, ανταγωνιστική συμπεριφορά των ανώτερων σας. Προσπαθήστε να κάνετε υπομονή και να μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς.

Ένα άτομο το οποίο μάλλον κινείται παρασκηνιακά, θα λειτουργήσει τελικά προς όφελος σας, προσπαθώντας να εξομαλύνει την κόντρα και την διένεξη που θα προκύψει με τους προϊσταμένους και τους εργοδότες σας.

Διόλου απίθανο να είναι ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με το οποίο ενδεχομένως προκύψει ερωτική σχέση.

Δίδυμοι

Η δραστηριοποίηση σας αφορά σε στόχους που έχετε θέσει στον εαυτό σας γιά να πετύχετε σε σπουδές, εκπαίδευση, σεμινάρια, πιστοποιήσεις και διάφορες δεξιότητες.

Η περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε βιογραφικά και να δώσετε συνεντεύξεις για εργασία.

Η διάθεση σας είναι αρκετά ανεβασμένη και νιώθετε ευχαρίστηση, αφού μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.

Είναι πολύ πιθανό κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ψυχαγωγία.

Η επίτευξη των στόχων σας είναι εφικτή και μπορείτε να σταθεροποιήσετε τις επιδιώξεις σας.

Δεν θα σας δοθούν όλα έτοιμα στο πιάτο. Βέβαια έναν κόπο θα τον κάνετε κι εσείς.

Εύνοια υπάρχει και στα επαγγελματικά σας με προτάσεις, οι οποίες είναι συμφέρουσες και θα σας ωφελήσουν αρκετά.

Καρκίνος

Ότι παλιό υπάρχει μέσα στην ψυχή σας κι ότι φθαρμένο, θα το ανασύρετε στην επιφάνεια.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα καταφέρετε να το λύσετε, ή να το ξεπεράσετε. Το παρελθόν το κουβαλάτε και είναι πάντα εδώ.

Η αναστατωμένη σας ψυχή θα βγάλει παράπονα στον σύντροφο. Ένας βαθιά ριζωμένος θυμός που κρατάτε μέσα σας, θα βγει στην επιφάνεια, με αποδέκτη το ταίρι σας. Θα έχετε διαφωνίες ως προς τα οικονομικά του και την διαχείριση του.

Κατά τα άλλα θα έχετε εύνοια από το ευρύτερο περιβάλλον σας, από επαφές με άτομα του εξωτερικού και γενικά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ.

Εάν θέλετε μπορείτε να βρείτε δουλειά εάν δεν εργάζεστε ή να ψάξετε για κάτι καλύτερο. Θα είστε ιδιαίτερα συμπαθής στον κόσμο και η φήμη σας θα ανέβει.

Λέων

Θα εισπράξετε την ανταγωνιστική συμπεριφορά του συντρόφου ή των συνεργατών αυτήν την εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά στον σύντροφο, φαίνεται πως σας φέρεται έτσι, διότι ενδόμυχα ζηλεύει.

Προσπαθήστε να μην του δίνετε λαβές για υποψίες, διότι υπάρχει η πιθανότητα να ψυχρανθείτε μεταξύ σας, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Η σχέση χρειάζεται σταθεροποίηση και δεν υπάρχουν τα εχέγγυα για κάτι τέτοιο. Με τους τσακωμούς δεν θα βρεθεί η λύση.

Σε επίπεδο συνεργασιών, θα έχετε διαφωνίες ή διενέξεις και θα απομακρυνθείτε από κάποια άτομα που σας ανταγωνίζονται απειλητικά.

Κρατήστε τις απαιτούμενες αποστάσεις, ώστε να σας βγει σε καλό.

Από τα μέσα της εβδομάδος κι έπειτα θα είστε με ανεβασμένη λίμπιντο, κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ο σύντροφος.

Θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας κι αν έχετε εκκρεμότητες με δημόσιους οργανισμούς και διάφορους άλλους φορείς, όπως τράπεζες, τώρα θα τα τακτοποιήσετε.

Παρθένος

Μία απαιτητική και κουραστική καθημερινότητα σας περιμένει αυτήν την εβδομάδα. Το πρόγραμμά σας είναι αρκετά πιεστικό, με πάρα πολλές υποχρεώσεις και πάρα πολλές αγγαρείες.

Επειδή τρέχετε να τα προλάβετε όλα, είναι κάτι που σας κάνει να κόβεστε σε χίλια κομμάτια. Εάν δεν ρίξετε λίγο τους τόνους, τότε με μαθηματική ακρίβεια, οδηγείστε  στην υπερκόπωση. Στην δουλειά υπάρχουν άτομα τα οποία επιβουλεύονται τη θέση σας και σας ανταγωνίζονται.

Εκεί που τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, είναι τα αισθηματικά σας. Η σχέση με τον σύντροφο είναι αρμονική και μπορείτε να καλύψετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να σας γίνει σοβαρή πρόταση για γάμο, ή συγκατοίκηση. Έχετε ανοίξει τις κρυφές πόρτες της ψυχής σας και τώρα πλέον θα του μιλήσετε ανοιχτά για τις φοβίες σας. Αυτό και μόνο φτάνει για να επικοινωνήσετε σε πιο εσωτερικό επίπεδο και να έρθετε πιο κοντά.

Ζυγός

Τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα δεν προβλέπεται να είναι στα καλύτερά τους. Θα έχετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο.

Είναι πολύ πιθανόν να τσακωθείτε ίσως για ασήμαντο λόγο ή για κάτι παλιό που τώρα θα έρθει στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα θα είναι να ψυχρανθείτε και κατόπιν να κρατήσετε απόσταση από την σχέση. Εάν δεν θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Στον αντίποδα υπάρχει η καθημερινότητά σας, η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και νιώθετε καλά κάνοντας τις δουλειές σας με ευχαρίστηση.

Επίσης στον χώρο της εργασίας σας περνάτε πολύ καλά κι έχετε ευνοϊκές συνθήκες. Θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στο εργασιακό περιβάλλον. Προσοχή γιατί η καλοπέραση φέρνει και αύξηση βάρους.

Σκορπιός

Τα θέματα της οικογένειας και των οικείων προσώπων, θα σας απασχολήσουν κι αυτήν την εβδομάδα.

Εδώ θα χρειαστεί να δείξετε μεγάλη προσοχή, διότι το ενδεχόμενο να τσακωθείτε με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, και κυρίως τους γονείς, είναι πολύ πιθανό σενάριο. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να θυμηθείτε ότι σας πλήγωσε στο παρελθόν και να θελήσετε τώρα να πάρετε τις απαντήσεις. Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά κι ότι έγινε έγινε.

Δεν είναι ωραίο να ψυχρανθούν οι σχέσεις σας με την οικογένεια, διότι υπάρχει περίπτωση ένα ηλικιωμένο πρόσωπο του περιβάλλοντος, να μην μπορέσει να αντέξει αυτήν την κατάσταση και να χρειαστεί να το φροντίσετε. Πολύ πιθανή μία μετακόμιση.

Στα αισθηματικά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Υπάρχει μεγάλη εύνοια και μπορείτε να χαρείτε την ερωτική σχέση με τον σύντροφο.

Ωριμάζουν και προωθούνται τα καλλιτεχνικά σας σχέδια, τα ταλέντα και οι δημιουργίες σας.

Τοξότης

Θα επιδιώξετε να κάνετε νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, με σκοπό να αποκατασταθείτε επαγγελματικά. Θα κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σκέψεις, το μυαλό και οι συζητήσεις σας, θα έχουν εποικοδομητικό χαρακτήρα. Με γνώμονα τον σοβαρό διάλογο και την σταθερή γνώμη, οι συμφωνίες που θα κλείσετε, υπόσχονται μακρόχρονη διάρκεια.

Εύνοια υπάρχει και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι σχέσεις με τους οικείους εξομαλύνονται. Τώρα πλέον μπορείτε να περνάτε καλά μέσα στο σπίτι, κάτι που σας ήταν αδιανόητο. Με το σύντροφο ζείτε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. Θα κάνετε, ή θα δεχθείτε, μία ωραία πρόταση για συγκατοίκηση. Όπως και να έχει ο χώρος του σπιτιού είναι πλέον όμορφος για εσάς. Αυτό που σκέφτεστε εδώ και πολύ καιρό για κάποια αγοραπωλησία ακινήτου, θεωρώ πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το προωθήσετε.

Αιγόκερως

Το μεγάλο πρόβλημα το οποίο θα σας απασχολήσει κι αυτήν την εβδομάδα είναι το οικονομικό. Με κάποιον τρόπο αυξάνονται τα έξοδά σας, ενώ μειώνονται τα έσοδα σας. Θα υπάρχει περιορισμός, στεναχώρια και άγχος, διότι ενώ παλεύετε, δεν μπορείτε να τα καταφέρετε.

Θα χρειαστείτε χρήματα για να καλύψετε μία έκτακτη δαπάνη που θα παρουσιαστεί. Όσο κι αν προσπαθείτε να τα διαχειριστείτε με σύνεση και πρακτικότητα, δεν μπορείτε να τα μαζέψετε. Θα χρειαστείτε επίσης χρήματα για το σπίτι, ή την ακίνητη περιουσία σας.

Το καλό νέο είναι ότι θα κάνετε γνωριμίες με καινούργια άτομα, τα οποία θα σας βοηθήσουν. Η επικοινωνία σας θα είναι άριστη κι ενδέχεται να προκύψουν πολλά φλερτ μέσω τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων, αλλά και συναντήσεων. Η σχέση με τον σύντροφο θα είναι αρκετά καλή και θα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις, οι οποίες θα σας κλείνουν κάποια προβλήματα.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσάς με πίεση, άγχος, νεύρα και κούραση. Εδώ και καιρό νιώθετε να κουράζεστε από οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές καταστάσεις. Έχετε περιοριστεί και θα συνεχίσετε να περιορίζεστε μέχρι να φύγουν οι βαριές πλανητικές επιρροές που έχουν εγκατασταθεί στο ζώδιό σας. Κάντε υπομονή μέχρι να απεγκλωβιστείτε από όλα αυτά, που σας έχουν πνίξει στην κυριολεξία.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην φέρεστε επιθετικά προς τους άλλους, είτε φταίνε, είτε όχι.

Προσέχετε την υγεία σας, με σωστή διατροφή, ύπνο και ξεκούραση. Φροντίστε να μην εξωθείστε στα άκρα. Ο σύντροφος εισπράττει από σας μόνο εγωισμό και ψυχρή συμπεριφορά.

Το θετικό για εσάς είναι ο οικονομικός παράγοντας. Θα έρθουν χρήματα στην τσέπη σας, είτε από αύξηση μισθού είτε από bonus κι αυτό είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να χαρείτε. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο θα καλύψετε κάποιες ανάγκες σας, ή θα βοηθήσετε άλλους.

Ιχθύες

Μία δύσκολη πλανητική συγκυρία θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις από το παρελθόν σας. Το άγχος, οι φοβίες, οι ανασφάλειες και τα ψυχολογικά σας, θα βγουν στην επιφάνεια. Για κάποια πράγματα που συνέβησαν παλαιότερα, έχετε συσσωρεύσει μεγάλο θυμό μέσα σας.

Η καταπιεσμένη ένταση αν δεν εκτονωθεί, θα σας δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία σας, για αυτό προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Δεν σας ωφελεί σε τίποτα να σκαλίζετε το παρελθόν και ούτε να ταράζεστε εσωτερικά.

Από την άλλη μεριά έχουμε την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας, οπότε θα βελτιωθούν κατά πολύ οι αισθηματικές σας σχέσεις. Θα θελήσετε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα και για να αρέσετε στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σας.

Ένα έξοδο θα το κάνετε, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Written by: DreamCity

Rate it

0%