Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/03 έως 20/03 από τη Βίκυ Δρόσου

today16/03/2022 4

Background
share close

Γράφει η Βίκυ Δρόσου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδος είναι η πανσέληνος η οποία γίνεται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και θα φωτίσει κυρίως εργασιακά και θέματα υγείας. Γίνεται στις 18/3 και στην 28η μοίρα των ζωδίων, που θεωρείται αναιρετική. Εκεί λαμβάνει χώρα τούτο το φεγγάρι, δείχνοντας ότι θα υπάρξει ένταση και δυσμένεια στα προαναφερθέντα στοιχεία. Δύσκολα τα εργασιακά αλλά και τα προβλήματα υγείας που δεν έχουν τελειώσει, επανέρχονται. Το δίλημμα που θα μας βάλει αυτή η πανσέληνος είναι να διαλέξουμε ανάμεσα στο πρακτικό κομμάτι της ζωής, που αφορά στην εργασία και στην πεζή καθημερινότητα, ή στην ονειρική ατμόσφαιρα και στην διαφυγή από την πραγματικότητα. Η λύση πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση κι εμείς καλούμαστε να την εντοπίσουμε. Την αντίθεση των φώτων, Ηλίου και Σελήνης, αναλαμβάνει να διευκολύνει ο Πλούτωνας ο οποίος μας μιλάει για συλλογική μεταμόρφωση, στην οποία οδεύουμε με αργούς ρυθμούς. Το τετράγωνο του Ουρανού με το ζευγάρι των εραστών, Αφροδίτη-Άρη, θα φέρει ξαφνικούς καυγάδες σε ζευγάρια, εντάσεις και χωρισμούς. Τα οικονομικά θα συνεχίζουν να μας αιφνιδιάζουν με ακρίβεια και ανατιμήσεις.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό καταδεικνύει την ανάγκη να πιαστούμε από ένα όνειρο συλλογικού χαρακτήρα και να δημιουργήσουμε ένα νέο όραμα. Έμπνευση και φαεινές ιδέες αν μη τι άλλο έχουμε σε περίσσευμα. Τέλος της εβδομάδος ο Ερμής με τον Δία εντείνουν την ανάγκη για αισιοδοξία. Ο νους διευρύνεται και οι σκέψεις ταξιδεύουν.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της καθημερινότητας σας, της εργασίας, αλλά και της υγείας σας. Η δουλειά σας αγχώνει και οι σχέσεις με το εργασιακό περιβάλλον και τους συναδέλφους θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Μείνετε αμέτοχοι και μη νευριάσετε όπως κάνετε συνήθως. Προσέχετε την υγεία σας διότι το στρες θα έχει επίπτωση σε αυτήν. Ξαφνικές δυσκολίες και ανατροπές θα έχετε στα οικονομικά σας.

Κρατείστε τα χέρια σας και μη ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε. Μία ομάδα, ή ένας σύλλογος που συμμετέχετε δεν σας ικανοποιεί πλέον διότι τελικά διαπιστώσατε ότι έχετε διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις. Ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον που πήγε να γίνει ερωτικό τελικά δεν θα σας βγει και θα χαλάσει πριν ακόμα ξεκινήσει. Καλύτερα για εσάς βέβαια διότι θα απαλλαγείτε από χαμένο χρόνο. Να προσέξετε όμως τις αμιγώς φιλικές σχέσεις, εάν θέλετε να τις διατηρείσετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και μην πιάνεστε από κουβέντες της στιγμής.

Ταύρος

Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό τομέα του χάρτη σας, που εκεί μέσα συνυπάρχουν όλα τα δημιουργικά σχέδια, η ευτυχία, η επιτυχία και τα παιδιά σας. Όλα αυτά κάποιοι από εσάς θα τα προωθείσετε. Ένας έρωτας που ξεκίνησε ξαφνικά και σας δίνει φτερά χρειάζεται προσοχή, γιατί δεν αποκλείεται, όσο αναπάντεχα μπήκε στη ζωή σας, τόσο απροσδόκητα να φύγει. Παρόλα αυτά εσείς θέτετε νέους στόχους για το μέλλον σας, μέσα από αλλαγές οι οποίες θέλουν να σας ξεκουνήσουν από την στασιμότητα, στην οποία είστε επίδοξοι αθλητές. Φιλικά άτομα θα γίνουν υποστηρικτές σας και θα σας βοηθήσουν, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση σας. Ίσως σας κάνουν πρόταση για ένα ταξίδι, ή έστω μία μικρή απόδραση για εκτόνωση. Στα επαγγελματικά σας υπάρχει έντονη κινητικότητα και δεν αποκλείεται εκεί που δουλεύετε, να υπάρχει κάποιος, ο οποίος σας βλέπει με ερωτικό τρόπο. Εσείς αποφασίζετε πως θα κινηθείτε. Είστε πάντα προσεκτικοί οπότε δεν σας φοβάμαι.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα του χάρτη σας που αφορά σε σπίτι και οικογένεια. Ότι πρόβλημα υπήρχε εκεί τώρα θα βγει στην επιφάνεια προς επίλυση. Εσείς κάπου θα νιώσετε να σας βάζουν στην μέση από την μία η οικογένεια και από την άλλη η καριέρα σας. Ζητούν μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας κι εσείς θα πρέπει για να τους ευχαριστήσετε να μοιραστείτε στα δύο, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό, αν και Δίδυμοι. Πολλά θα είναι τα έξοδα που θα παρουσιαστούν ξαφνικά και αφορούν στην οικογένεια. Μάλλον θα πρέπει να συνδράμετε στα έξοδα του σπιτιού. Άτομα από το εξωτερικό, ή από μακριά, θα σας απασχολήσουν με την ξαφνική τους άφιξη κι αυτό θα φέρει μια αναστάτωση στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά ίσως εσείς σκέφτεστε κι ανησυχείτε, για ένα άτομο που βρίσκετε μακριά και επικοινωνείτε μαζί του.

Καρκίνος

Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των επαφών σας, με το κοντινό περιβάλλον. Γράφετε, διαβάζετε και τέλος θα τα συζητήσετε όλα αυτά με τα αδέρφια, τους γείτονες, ή θα τα επικοινωνήσετε στο διαδίκτυο. Είναι ευνοϊκό τούτο το φεγγάρι για εσάς, διότι θα δείτε τους άλλους να αντιλαμβάνονται καλύτερα τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας. Οι απόψεις σας βρίσκουν απήχηση και συνήθως θα συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας. Το πρόβλημα έγκειται στις ανασφάλειες που έχετε και είναι κυρίως οικονομικές. Κάποια  έξοδα που θα κάνουν ξαφνικά την εμφάνιση τους θα σας υποχρεώσουν να αναβάλλετε ότι είχατε προγραμματίσει. Στα αισθηματικά σας θα έχετε ανασφάλειες και φοβίες. Διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά και θα το βγάλετε στον σύντροφο με τσακωμό και καυγά. Ιδιαίτερα προσεκτικοί να είστε στο τέλος της εβδομάδος όπου εκεί θα ενταθεί το κλίμα.

Λέων

Η πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στα οικονομικά. Κάποιο πρόβλημα που θα παρουσιαστεί σε σχέση με τα χρήματα, θα σας βάλει σε δίλημμα. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, διότι υπάρχουν τα επιμέρους βοηθητικά στοιχεία που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση άμεσα. Η δουλειά μπορεί να σας συνδράμει με το κάτι παραπάνω. Αν και στον εργασιακό χώρο θα συμβούν διάφορα ευτράπελα στα οποία θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι παρουσιάζονται ξαφνικά. Ούτως ή άλλως στον τομέα της καριέρας σας παρελαύνει ο πλανήτης των ανατροπών και αιφνίδιων αλλαγών, ο Ουρανός, που φέρνει τα πάνω κάτω με ανορθόδοξο τρόπο. Δείξτε προσοχή στον σύντροφο γιατί δεν αποκλείεται να έχετε μια σύγκρουση, διότι κάπου δεν τα βρίσκετε και θα έχετε διαφωνίες. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για συνεργασίες και μη δεχθείτε μια τέτοια πρόταση, εάν δεν εξετάσετε τα ψιλά γράμματα. Αλλά και πάλι να γνωρίζετε ότι η καραδοκεί η ανατροπή.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος γίνεται επάνω σας και αφενός φωτίζεται το πρόσωπό σας δείχνοντας τον χαρακτήρα σας, αφετέρου έχετε διλλήματα πάνω στην σχέση σας κι όχι μόνο. Ίσως παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το σύντροφο, το οποίο θα σας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Φαίνεται πώς βρίσκεστε στη διαδικασία να τελειώσετε την σχέση σας, αλλά το δίλημμα θα τρυπώσει στην σκέψη σας κι έτσι θα κάνετε ένα βήμα πίσω για να πάρετε χρόνο. Όσα σχεδιάζετε για το μέλλον μαζί με τα όνειρα για ταξίδια μικρά ή και μακρινά, θα έχουν ανατροπές και εμπόδια. Η δουλειά απορροφά το μέγιστο χρόνο σας κι αυτό είναι το κύριο πρόβλημα σας. Η πίεση της δουλειάς και η πολύωρη εργασία, δεν θα σας αφήσουν να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας.

Ζυγός

Η πανσέληνος βρίσκεται στον τομέα του χάρτη σας που σχετίζεται με το παρελθόν, τις φοβίες, τα άγχη κι ότι έχετε πολύ καλά κρυμμένο μέσα στο υποσυνείδητο. Όλα αυτά ξυπνούν μέσα σας και θα θέλετε να τα βγάλετε προς τα έξω και μάλιστα θα υπάρξουν πολλοί που θα σοκαριστούν. Αν καταφέρετε να διώξετε τα αρνητικά συναισθήματα που σας προκαλούν την ανασφάλεια, τότε θα απολαύσετε την ενδιαφέρουσα, ερωτική σας ζωή με τον σύντροφο. Έντονες στιγμές σας περιμένουν κι ο σύντροφος έχει παθιαστεί μαζί σας. Το ίδιο ισχύει και για εσάς. Εάν είστε μόνοι θα γνωρίσετε ένα παθιασμένο έρωτα. Προσοχή όμως μην μπλέξετε τα οικονομικά σας με αυτά του συντρόφου διότι εκεί θα περιπλακούν τα πράγματα. Η δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε ως προς τα ταξίδια, θα σας δώσει κάποιες φαεινές ιδέες για να τα πραγματοποιήσετε.

Σκορπιός

Η πανσέληνος βρίσκεται στον τομέα του χάρτη που συμβολίζει για εσάς, τους φίλους, τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον. Ενδεχομένως μέσα στον φιλικό σας κύκλο υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, είτε από εσάς, είτε από το άλλο άτομο. Προωθούνται τα σχέδια σας και λαμβάνετε βοήθεια για την επίτευξη των στόχων σας. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρχουν διαφωνίες σε ότι αφορά τα έξοδα του σπιτιού. Είναι γεγονός ότι δυσκολεύεστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας τον τελευταίο καιρό και γι’ αυτό σας πιάνει άγχος, με συνέπεια να γκρινιάζετε. Ο σύντροφος θα είναι ο κύριος αποδέκτης της κυκλοθυμίας σας κι αυτό θα σας κοστίσει σε καυγά. Αν θέλετε να παραμείνετε σε αυτή την σχέση, ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και φροντίστε να μη φτάσετε στα άκρα.

Τοξότης

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα του χάρτη σας που εκεί βρίσκονται η καριέρα και η κοινωνική καταξίωση σας. Τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι σας τραβάνε από την μία ή οικογένεια και το σπίτι κι από την άλλη η δουλειά. Βρίσκεστε σε δίλημμα καθώς παλεύετε ανάμεσα στα δύο διότι δεν θέλετε να φανείτε ανεπαρκείς ούτε στο ένα ούτε στο άλλο. Δυστυχώς όμως θα υπάρξουν παράπονα κι από τη δουλειά και από το σπίτι. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με συγγενείς, αδέρφια και το άμεσα κοντινό περιβάλλον διότι θα ακούσετε γκρίνιες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις. Εσείς θα μιλήσετε αλλά δεν θα εισακουστείτε. Βάλτε φρένο σε ότι σας στενοχωρεί και προσπαθείστε να βρείτε την καλύτερη λύση. Προσέχετε την υγεία σας και αποφορτιστείτε από το άγχος.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος βρίσκεται στον τομέα του χάρτη σας που συμβολίζει το πώς αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και τι πιστεύετε. Είναι η γενική ιδέα που έχετε για το περιβάλλον που ζείτε και ποια είναι η κοσμοθεωρία σας. Είναι καιρός να δείτε τα πράγματα αλλιώς και να αλλάξετε φιλοσοφία. Βοήθεια θα έχετε από ένα άτομο το οποίο έχει διαφορετική νοοτροπία από εσάς και διαφορετική κουλτούρα, ή κάποιο άτομο από μακριά. Αν εκκρεμούν νομικές υποθέσεις ήρθε η ώρα να τις κλείσετε. Τα ταξίδια που ονειρεύεστε δύσκολα θα πραγματοποιηθούν στην παρούσα φάση. Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν κι εσείς μαζί για να τα προλάβετε. Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται εκεί και η μία δίνει κι άλλος παίρνει. Κάντε πιο συνετή διαχείριση. Στα αισθηματικά θα υπάρχουν αναταράξεις και κάπου χαλάει το γλυκό εξαιτίας προβλημάτων που εμφανίζονται ξαφνικά.

Υδροχόος

Η πανσέληνος γίνεται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στα οικονομικά και κυρίως σε αυτά που είναι κοινά με άλλους. Κάπου αγχώνεστε γι αυτό το θέμα και πιθανόν να ζητήσετε βοήθεια με δάνειο. Εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί θα τις καλύψετε οικονομικά αλλά παρόλα αυτά νιώθετε ανασφαλείς. Άγχη και φοβίες βγαίνουν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να φέρετε κυκλοθυμικά στον σύντροφο σας. Από τη μια τα ξαφνικά έξοδα, από την άλλη η πεσμένη ψυχολογία σας, είναι αυτά που σας ωθούν σε ακραίες συμπεριφορές. Διαχειριστείτε το φόβο σας με γνώμονα την λογική. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας εξακολουθούν να σας απασχολούν όπου το ένα φέρνει το άλλο κι εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για δράση. Στα αισθηματικά έχετε πάρει τα ηνία στα χέρια σας και πλέον το παιχνίδι είναι δικό σας, όπως και οι αποφάσεις.

Ιχθύες

Η πανσέληνος βρίσκεται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο σύντροφος είναι στο πλευρό σας και νοιάζετε για εσάς αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και μαζί θα πορευτείτε με αγάπη και κατανόηση. Εάν έχετε στα πλάνα σας για συνεργασία, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και θα καρποφορήσει. Τώρα γιατί εσείς έχετε ανασφάλεια; Είναι γιατί νιώθετε πίσω από την πλάτη σας να διαδραματίζεται ένα παρασκήνιο που σχετίζεται με οικονομικά θέματα. Επίσης έχετε συναισθήματα κρυμμένα και προέρχονται από ένα ερωτικό μπέρδεμα το οποίο εάν αποκαλυφθεί μπορεί να σας εκθέσει. Προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Δεν είναι όλα ρόδινα και υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σας βλάψουν. Ανησυχία έχετε για τα οικονομικά σας τα οποία παρουσιάζουν αστάθεια και σκαμπανεβάσματα. Στο άμεσα κοντινό περιβάλλον θα εκπλαγείτε πολλές φορές από την συμπεριφορά των οικείων προσώπων άλλοτε δυσάρεστα κι άλλοτε ευχάριστα.

Written by: DreamCity

Rate it

0%