Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/02 έως 06/03 από τη Βίκυ Δρόσου

today03/03/2022 11

Background
share close

Γράφει η Βίκυ Δρόσου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Νέες ενάρξεις υπόσχεται η εβδομάδα που ξεκινά με αφορμή την νέα σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ξεκινήματα τα οποία δεν είναι ευδιάκριτα σαν στόχοι. Ευνοούνται περισσότερο τα θέματα που αφορούν την καλλιτεχνία και ότι σχετίζεται με την θάλασσα. Το χάος της νέας σελήνης των Ιχθύων αποτελείται από το απόλυτο σκοτάδι που απλώνεται και βυθίζεται στα άδυτα του υδάτινου στοιχείου. Αυτό συμβολίζει τούτο το φεγγάρι. Η έμφαση στο συναίσθημα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Συναίσθημα που αναβλύζει από τα βάθη της ψυχής και μας κάνει φιλεύσπλαχνους, ρομαντικούς, ονειροπόλους και ανιδιοτελείς ως προς την έκφραση της αγάπης που νιώθουμε για τους συνανθρώπους μας. Η συνάντηση του νέου φεγγαριού με τον Δία εντείνει και μεγεθύνει σε πολλαπλάσιο βαθμό αυτά τα συναισθήματα. Ενώ πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας με θολωμένη κρίση, κυρίως από παραπλάνηση, έρχεται η όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και αφυπνίζεται ο νους. Τα νέα θα καταφθάσουν εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, δημιουργώντας ένα παράξενο κλίμα. Από την άλλη πλευρά ο πληροφοριοδότης Ερμής συναντιέται με τον Κρόνο και τα ξαφνικά νέα που είπαμε θα είναι δυσάρεστα και θα φέρουν άγχος, κατήφεια και στεναχώρια.

Η πολυσυζητημένη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα λάβει χώρα στις 3/3 κι αυτό αποτελεί αστρολογικά την σύνοδο κορυφής. Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν ζήλειες, πάθη, χωρισμοί και ίντριγκες, ενώ σε συλλογικό και παγκόσμιο-πολιτικό, θα δούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση και διαπλοκές, σε ότι αφορά τον τομέα της ενέργειας, του ορυκτού πλούτου και του μαύρου χρυσού. Την πολεμική φύση της συνόδου Αρη-Πλούτωνα θα προσπαθήσει να κατευνάσει η Αφροδίτη, που θα ζητήσει να διαπραγματευτεί, με στόχο πάντα το οικονομικό όφελος και το κέρδος. Στο τέλος της εβδομάδος το ακαταμάχητο ζεύγος αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Υδροχόο, όπου και θα δούμε να παίρνουν όλα μία διαφορετική τροπή.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον πιο εσωτερικό τομέα του χάρτη σας και σας προσδίδει ευαισθησία, κυκλοθυμία και τάση για απομόνωση. Πείτε τα με τον εαυτό σας τούτη την περίοδο και κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας, ώστε αργότερα να μην έχετε κανένα παράπονο κι ούτε απωθημένο να σας βασανίζει. Έχετε πίστη στο Θεό, ή στο σύμπαν κι ένα φύλακα άγγελο που θα σας βοηθήσει, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Στα επαγγελματικά βέβαια καλά θα κάνετε να προσέχετε διότι υπάρχουν σχόλια και παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας προς το παρόν. Κάποια δυσάρεστα νέα που αφορούν σε φιλικά άτομα, θα σας στεναχωρήσουν τις επόμενες μέρες. Στο τέλος της εβδομάδος θα γίνεται πιο επικοινωνιακοί με ευχάριστες συναντήσεις. Θα θέσετε νέους στόχους, θα κοινωνικοποιηθείτε και δεν θα λείψουν οι ερωτικές γνωριμίες.

Ταύρος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των στόχων που θέλετε να πετύχετε το επόμενο διάστημα. Οι φιλοδοξίες και κάποια όνειρα που κάνετε για το μέλλον θα υλοποιηθούν και θα έχετε την βοήθεια των φίλων, ή του συντρόφου σας. Νέα ξεκινήματα σας περιμένουν και εκπλήξεις που προέρχονται κυρίως από εσάς τώρα πια. Προσοχή χρειάζονται τα επαγγελματικά σας διότι εκεί υπάρχει άγχος και πίεση από τους άνωθεν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια δυσάρεστα νέα στο χώρο της δουλειάς σας. Εάν έχετε νομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα προσπαθήστε να τις διευθετήσετε, διότι εκεί έχει δημιουργηθεί μια πλεκτάνη εις βάρος σας. Από το τέλος της εβδομάδος δραστηριοποιείστε και πάλι και φέρνετε εκεί που θέλετε τα πράγματα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών σας και της καριέρας σας. Νέα ξεκινήματα και ενάρξεις υπόσχεται τούτο το φεγγάρι τα οποία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας. Κάποιο άτομο μέσα από την δουλειά θα σας συμπαρασταθεί. Οι απαιτήσεις της δουλειάς όμως δεν θα σας αφήσουν χρόνο για να κάνετε ενδεχομένως ένα ταξίδι που επιθυμείτε. Προς το παρόν υπάρχουν εμπόδια τα οποία θα ξεπεραστούν από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα. Προσοχή πρέπει να δείξετε στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα σε αυτά που διαχειρίζεστε από κοινού με συνεταίρους, ή ακόμα και με το σύντροφο. Ίσως προσπαθήσουν να σας ρίξουν για αυτό έχετε ανοικτά τα μάτια σας. Στα ερωτικά υπάρχει έντονο πάθος από εσάς αλλά και από τον σύντροφο, το οποίο αναμιγνύεται με μια δόση ζήλειας που αυξάνει την ορμή και το σασπένς.

Καρκίνος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των σπουδών, της γνώσης, της μάθησης, αλλά και της φιλοσοφικής σκέψης κι αναζήτησης. Νέα δεδομένα έρχονται ως προς την εξέλιξη σας και αναθεωρείτε τα πιστεύω σας. Θα ξεκινήσετε ένα πτυχίο, μεταπτυχιακό, ή μια ξένη γλώσσα που θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα. Ένα ταξίδι που ονειρεύεστε είναι πολύ πιθανό να το κάνετε. Το ευρύτερο περιβάλλον θα είναι πολύ υποστηρικτικό και θα σας παρακινήσει να δραστηριοποιηθείτε. Τα οικονομικά σας πρέπει να προσέξετε, διότι κάτι θα σας αγχώσει. Ίσως πρόκειται για οφειλές που έχετε προσπεράσει. Από το τέλος της εβδομάδος όμως θα βελτιωθεί η κατάσταση κι αυτός θα είναι ο λόγος που θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε τον έρωτα με τον σύντροφο.

Λέων

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας ασφαλειών αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία, όπου θα μοιράζεστε από κοινού τα οικονομικά σας. Ευνοϊκό προβλέπεται το νέο επαγγελματικό-οικονομικό εγχείρημα διότι υπάρχει βοήθεια και συμπαράσταση αμφότερων. Αυτό σας ανεβάζει την διάθεση γενικότερα και ειδικότερα θα σας βγάλει αυξημένη σεξουαλική επιθυμία για το σύντροφο. Προσοχή μόνο μην εισπράξετε και ζήλια μαζί με το πάθος. Δεν αποκλείεται ένα δυσάρεστο νέο από τον σύντροφο, να σας αγχώσει τις επόμενες μέρες. Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα αλλάζει η ροή των γεγονότων και οι σχέσεις, οι συνεργασίες και η επαφή με τους άλλους, θα παρουσιάσουν έντονη κινητικότητα.

Παρθένος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας και στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Μία νέα σχέση, ή μια καινούργια συνεργασία, ακόμα και η απόφαση για γάμο, ή συμβίωση, είναι από τα  πολύ πιθανά σενάρια. Υπάρχει η εύνοια, αλλά και η βοήθεια του σύμπαντος για κάτι τέτοιο, το οποίο θα μπορούσε να επισφραγιστεί και επίσημα. Έτσι λοιπόν για κάποιους από εσάς έχει μπει ο σπόρος της προετοιμασίας για να συνδεθείτε ολοκληρωτικά με το άτομο που βρίσκεται στο πλευρό σας και να κάνετε την επόμενη κίνηση της επισημοποίησης της σχέσης ή κάποιοι άλλοι να δώσετε τα χέρια για μια νέα συνεργασία. Προσοχή να δείξετε στην δουλειά που κάτι θα σας αγχώσει τις επόμενες ημέρες, αλλά από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα, θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και θα δραστηριοποιηθείτε στον χώρο εργασίας σας ως αυτόνομοι.

Ζυγός

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της δουλειάς, της υγείας αλλά και της καθημερινότητας σας. Θα υπάρξουν νέα δεδομένα και νέες συνθήκες εργασίας που θα αλλάξουν την ροή της ενέργειας. Δεν θα κάνετε ότι κάνατε μέχρι τώρα κι ενώ από την μία φαίνεται να ξεβολεύεστε, από την άλλη θα υπάρξουν εξελίξεις και μέσα, που θα βελτιώσουν την ποιότητα των εργασιακών σας συνθηκών. Τώρα θα πρέπει να δείτε και τα θέματα της υγείας που τυχόν είχατε, διότι θα βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας. Προσοχή χρειάζονται τα οικογενειακά ζητήματα και το σπίτι, διότι εκεί θα βγάλετε παράπονα ως προς τους οικείους που θεωρείτε ότι με κάποιο τρόπο σας αδίκησαν. Με το ταίρι σας κινδυνεύετε να ανταλλάξετε λόγια στενάχωρα τα οποία θα σας χαλάσουν την διάθεση. Το κλίμα εξομαλύνεται και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα από το τέλος της εβδομάδος, όπου θα κυριαρχήσει και πάλι το πάθος με το σύντροφο και θα ξεχάσετε ότι έγινε.

Σκορπιός

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του έρωτα, του φλερτ, της διασκέδασης, των παιδιών, αλλά και των δημιουργημάτων σας. Εάν είστε ελεύθεροι είναι ευκαιρία να γνωρίσετε το άτομο που θα σας ανανεώσει και θα αλλάξει την ζωή σας. Ίσως πρόκειται για άτομο από μακριά, ή με άλλη νοοτροπία. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να αποκτήσετε τον απόγονο που επιθυμούσατε. Τούτο το φεγγάρι θα είναι πολύ βοηθητικό και σε εσάς που θέλετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προωθείστε τα δημιουργήματα σας. Προσοχή χρειάζεται ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, όπου εκεί μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστα νέα που θα σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση. Ίσως πρόκειται για άτομο του οικείου περιβάλλοντος, το οποίο χρειάζεται την φροντίδα και τη βοήθεια σας. Ίσως μάθετε νέα για φιλικά άτομα, τα οποία επίσης δεν θα είναι τόσο καλά. Να προσέχετε κι εσείς τα λόγια που ανταλλάσσετε με το κοντινό σας περιβάλλον, διότι θα είναι πικρά και θα χαλάσετε τις καρδιές σας.

Τοξότης

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Νέα ξεκινήματα προβλέπονται με αγορά ακινήτου, ή πώληση, με ανακαίνιση, ή αναπαλαίωση. Είστε ελεύθερα πνεύματα και ταξιδευτές, οπότε η έμφαση που δίνετε εδώ και καιρό στο οικογενειακό περιβάλλον, είναι κάτι πρωτόγνωρο για εσάς. Τώρα θα έχετε κάποιες βοήθειες τόσο από το περιβάλλον, όσο και από την δουλειά σας. Εάν έχετε αυξήσει το εισόδημα σας μάλλον θα το δαπανήσετε κι αυτό μέσα στο σπίτι. Ίσως έχετε αποκτήσει κάποια χρήματα έξτρα τα οποία κι αυτά θα γίνουν φτερό στον άνεμο. Τα δυσάρεστα νέα που θα ακούσετε από το κοντινό περιβάλλον θα σας στεναχωρήσουν, όμως από το τέλος της εβδομάδος αλλάζει η ροή των γεγονότων και θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και ωραίες στιγμές, με πολλά ραντεβού, τηλεφωνήματα και γνωριμίες.

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των γνωριμιών. Θα είστε επί ποδός και δεν θα προλαβαίνετε να τρέχετε από εδώ κι από εκεί με συναντήσεις, κουβέντες, διαπραγματεύσεις κι ότι μπορεί να σας βοηθήσει στην εξέλιξη σας. Θα έχετε βοήθεια από το κοντινό σας περιβάλλον. Οι νέες γνωριμίες θα σας ωθήσουν να δραστηριοποιηθείτε. Ξαφνικά λαμβάνετε και την συμπαράσταση του συντρόφου σας ο οποίος σας ξυπνάει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας τα οποία είναι πιεστικά εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως κάποιο νέο σας στεναχωρήσει κι αφορά σε οικονομικές δοσοληψίες. Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα θα πάρετε τα πάνω σας και θα θέσετε τα οικονομικά επί τάπητος. Βάζοντας τα ως προτεραιότητα θα τα λύσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών, αλλά και των συναισθηματικών ασφαλειών σας. Ίσως πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Αφορμή θα είναι μια επαγγελματική ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσετε να πάει χαμένη. Πάντα με προσοχή βέβαια διότι κάποιες φορές σας πιάνουν προ εκπλήξεων οι συγκυρίες. Το παρασκήνιο εξακολουθεί να υφίσταται στον επαγγελματικό τομέα, αν και έχουν φτάσει στα αυτιά σας κάποιες ειδήσεις οι οποίες σας στεναχώρησαν. Η πίεση και το άγχος δεν φαίνεται να σας έχουν φύγει ακόμα, διότι πιθανότητα διαισθάνεστε πώς κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σας. Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα αλλάζουν τα δεδομένα γίνεστε πιο κοινωνικοί και μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι, διεκδικώντας είτε χρήματα, είτε συναισθήματα για να νιώσετε και πάλι ασφαλείς.

Ιχθύες

Η νέα σελήνη γίνεται ακριβώς πάνω σας και σας αφορά άμεσα. Ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα σας υπόσχεται αυτό το νέο φεγγάρι. Η επαγγελματική σας πορεία, η προσωπική σας εξέλιξη, ο οικογενειακός τομέας, αλλά και ο ρόλος του συντρόφου θα παίξουν καθοριστικό παράγοντα για την τύχη σας. Είστε ευνοημένοι και θα δείτε να ανοίγονται μπροστά σας δρόμοι. Βοήθειες θα δεχθείτε από το κοντινό σας περιβάλλον, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Μη σας παρασύρει όμως το υπερβολικό συναίσθημα διότι πρέπει να φανείτε αυτάρκεις και αυτόνομοι. Οδηγός της ζωής σας είστε πρώτα εσείς και μετά οι άλλοι. Προσέχετε το άγχος που έχετε εξαιτίας του παρασκηνίου που λειτουργεί από διάφορες ομάδες ή φίλους στον επαγγελματικό χώρο. Από το τέλος της εβδομάδος αλλάζει η ροή των πραγμάτων και θα δράσετε κι εσείς παρασκηνιακά. Ευνοούνται μυστικές συναντήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος.

Written by: DreamCity

Rate it

0%