Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Κινηματογραφος

JURASSIC WORLD: ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (JURASSIC WORLD: DOMINION) | FIRST TRAILER

today26/02/2022 14

Background
share close

 

Είδος Επική Περιπέτεια Δράσης

Σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβεροου

Σενάριο Έμιλι Καρμάικλ & Κόλιν Τρέβοροου

Ιστορία Ντέρεκ Κόνολι & Κόλιν Τρέβοροου, βασισμένη σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο Μάικλ Κράιτον

Παραγωγοί Φρανκ Μάρσαλ p.g.a, Πάτρικ Κρόουλι p.g.a,

Executive Producers Στίβεν Σπίλμπεργκ, Αλεξάντρα Ντέρμπισαϊρ, Κόλιν Τρέβοροου

Πρωταγωνιστούν Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Λόρα Ντερν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Σαμ Νιλ, Ντεβάντα Γουάιζ, Μανούντου Άθι,  Μπι Ντι Γουόνγκ, Ομάρ Σι, Ιζαμπέλα Σέρμον,  Κάμπελ Σκοτ, Τζάστιν Σμιθ, Σκοτ Χέιζ, Ντίτσεν Λάκμαν, Ντανιέλ Πινέντα 

TRAILER

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΦΙΣΑ

Αυτό το καλοκαίρι, θα βιώσουμε την επική ολοκλήρωση της εποχής του Jurassic, καθώς δυο γενιές συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ συναντούν την βραβευμένη με Όσκαρ Λόρα Ντερν, τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ και τον Σαμ Νιλ στην ταινία Jurassic World: Κυριαρχία, μια τολμηρή, διαχρονική και συναρπαστική περιπέτεια που θα καθηλώσει όλον τον κόσμο.

Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

Το Jurassic World: Κυριαρχία της Universal Pictures και της Amblin Entertainment φέρνει τη σειρά ταινιών που έχει αποσπάσει 5 δις δολάρια παγκοσμίως, σε μια αχαρτογράφητη περιοχή με αθέατους δεινόσαυρους, ιλιγγιώδη δράση και εκπληκτικά οπτικά εφέ. Ο Τρέβοροου σκηνοθέτησε το 2015 την ταινία «Jurassic World», η οποία σημείωσε εισπράξεις $1.7 δις ανά τον κόσμο, και αποτελεί την 6η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία του κινηματογράφου.

ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ TULIP

www.tulip-entertainment.gr

Written by: DreamCity

Rate it

0%