Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

‘’Μuse’’ Η 3η μουσική συνάντηση του Βαγγέλη Δουκουτσέλη και του Μάριου Καραμπότη

today24/02/2022 10

Background
share close

Η 3η μουσική συνάντηση του Βαγγέλη Δουκουτσέλη και του Μάριου Καραμπότη ακούει στο όνομα ‘’Μuse’’. Mετά το ‘’Dreaming in the rain’’ που ερμήνευσε ο Joseph Kozlovskyi στην ουκρανική και την αγγλική γλώσσα στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για την Eurovision Junior 2020 και το ‘’Demons’’ από τον Leon Gospodaric, o Mάριος και ο Βαγγέλης καλούν την ‘’Μούσα’’ τους να τους εμπνεύσει.

Το ‘’Μuse’’ ερμηνεύει η Βασιλική Ζήση, μία νέα λυρική τραγουδίστρια με εμπειρία στο χώρο της όπερας. Την μουσική υπογράφει ο Μάριος Καραμπότης και τους στίχους ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Η Βασιλική Ζήση ξεκίνησε ως μαθήτρια του ωδείου «Ρυθμός» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Καρκάλα, διευθυντή της πολυφωνικής χορωδίας του Δήμου Βόλου και στη συνέχεια συνέχισε τις μουσικές της σπουδές στην Κέρκυρα, με υποτροφία από την ιστορική χορωδία San Giacomo. Το 2017, μαζί με τις σπουδές της Μουσειολογίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, πήρε Δίπλωμα Μονωδίας με ΑΡΙΣΤΑ παμψηφεί και πρώτο βραβείο, με δάσκαλο το Βαρύτονο Ανδρέα Γκούση και κριτική επιτροπή τη Βαρβάρα Γκαβάκου και τη Βασιλική Καραγιάννη, οι οποίες αργότερα τη βοήθησαν να εμπλουτίσει το ρεπερτόριό της.

Το 2018 συνέχισε τις σπουδές της στη μονωδία στο Conservatorium of Winterthur, στη Ζυρίχη, δίπλα  στην Jane Thorner Mengedoht και τη Franziska Welti.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της συμμετείχε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε όπερες όπως Don Giovanni και Magic Flute αλλά και ως μέλος χορωδιών στην Ελλάδα και στην Ελβετία.

Ο Μάριος Καραμπότης άρχισε τις μουσικές σπουδές του το 2000. Είναι πτυχιούχος πιάνου και θεωρητικών. Έχει συνεργαστεί ως πιανίστας και keyboardist με διάφορες παραγωγές σε θέατρα (Billy Elliot,Evita,Cats,Εθνικό Θέατρο) και σε συναυλίες με διάφορους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και συνθέτες (Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Δάκης, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Νίνα Λοτσάρη, κλπ) . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια film scoring (Jason Allen, Film Scoring for the Modern Composer) και το masterclass του κινηματογραφικού σύνθετη Hans Zimmer.

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι ηθοποιός, συγγραφέας, μεταφραστής και στιχουργός.  Από το 2010 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε περιοδείες σε Κύπρο, Αυστραλία, Γερμανία και Ρουμανία. Τελευταία του δουλειά η συμμετοχή στην 4η και 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ‘’Το Καφέ της Χαράς’’. Πέρα από την υποκριτική,  ασχολείται ενεργά και με την στιχουργική έχοντας υπογράψει τραγούδια τόσο για Έλληνες όσο και  ξένους καλλιτέχνες.

Written by: DreamCity

Rate it

0%