Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/02 έως 20/02 από τη Βίκυ Δρόσου

today14/02/2022 15

share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, που θα φέρει αισιοδοξία, ανανέωση και αναπτέρωση του ηθικού μας. Οι μαύρες σκέψεις και η κατήφεια που μας βάραινε το μυαλό, όταν βρίσκονταν στον Αιγόκερω και σε επαφή με τον Πλούτωνα, τώρα πια εξαφανίζονται. Οι φιλικές σχέσεις θα αποκατασταθούν. Είναι η μέρα που γιορτάζει ο έρωτας και θα τον δούμε να ανθίζει μέσα από την συνεύρεση των εραστών του σύμπαντος. Αφροδίτη και Άρης λοιπόν σε σύνοδο διαρκείας. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος στον άξονα του Υδροχόου – Λέοντα στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων. Θα φωτιστούν οι τομείς στους οποίους θα πρέπει να δώσουμε σημασία και θα τεθούν διλλήματα, ως προς την κατεύθυνση που θα κληθούμε να ακολουθήσουμε. Η καρμική όψη του φεγγαριού με τον σκληρό διαπραγματευτή Πλούτωνα, θα δώσει δυσκολίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό. Εκεί θα δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις, οι οποίες θα μας καταβάλουν. Μειωμένη ζωτικότητα και απώλειες θα βγουν στην επιφάνεια μέσα από δυσκολίες. Ψυχικός αναβρασμός και θυμός θα επικρατήσει μέσα από την επιρροή της πανσελήνου. Την Παρασκευή και μέσα από την τυχερή όψη εξαγώνου του Δία με τον Ουρανό, θα ακούσουμε για νέες ανακαλύψεις και καινούργια επιτεύγματα στον τομέα της τεχνολογίας, ηλεκτρισμού, ηλεκτρονικού εμπορίου, διαστημικών ταξιδίων, τουριστικά κτλ. Την ίδια μέρα αλλάζει η συμπαντική ενέργεια με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Η ευαισθησία, το συναίσθημα και ο ρομαντισμός που εκπέμπει το ζώδιο, θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα. Όντας το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θα φέρει την ενδοσκόπηση και το απολογισμό μιας ολόκληρης χρονιάς. Είναι η αρχή του τέλους ώστε να βαδίσουμε προς την άνοιξη που θα ανοίξει τις καρδιές μας.

Κριός

Η πανσέληνος θα φωτίσει τον τομέα του χάρτη σας που αφορά σε ομάδες, συλλόγους και στα άτομα για τα οποία θρέφετε φιλικά συναισθήματα. Εκεί θα βρίσκεται κι ο Ερμής, ο οποίος θα σας διευκολύνει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τους στόχους που είχατε θέσει στο παρελθόν και οι πλανητικές επιρροές δεν άφηναν την εξέλιξη τους. Νέοι ορίζοντες λοιπόν μέσα από τύχη, που εμφανίζεται εντελώς ξαφνικά και αφορά ενδεχομένως τα οικονομικά σας. Προσέχετε μόνο τα επαγγελματικά σας διότι σε αυτόν τον τομέα από την μία πλευρά υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από την άλλη όμως ελλοχεύει η ζήλεια, η ίντριγκα και τα παιχνίδια εξουσίας, ιδίως από γυναικεία άτομα που συνεργάζεστε ή έχουν ανώτερο βαθμό από εσάς. Κρατήστε χαμηλό προφίλ που ούτως ή άλλως σας συμφέρει, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδος, όταν ο Ήλιος θα φωτίσει τα μυστικά της ψυχής σας και θα φέρει στην επιφάνεια κρυφές ενέργειες. Θα σας αποκαλυφθεί το παρασκήνιο.

Ταύρος

Η πανσέληνος θα φωτίσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Εκεί θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι θα υπάρξει ασυμφωνία με τους οικείους σας και ενδεχομένως να επικρατήσει ένα κλίμα έντασης και δυσαρέσκειας. Θα ακούσετε παράπονα για θέματα, τα οποία έχουν συμβεί στο παρελθόν και ίσως κι εσείς πείτε τα δικά σας. Προσοχή στα γυναικεία πρόσωπα της οικογένειας και κυρίως στην μητέρα. Στα επαγγελματικά τα πράγματα εξελίσσονται με τον Ερμή να περιδιαβαίνει τον συγκεκριμένο τομέα και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο από δω και πέρα στη ζωή σας. Θα βρείτε συμπαραστάτες και υποστηρικτές μέσα από ομάδες, ή συλλόγους στους οποίους ανήκετε. Στόχοι, όνειρα και φιλοδοξίες παίρνουν μπρος και βρίσκεστε ένα βήμα πριν την υλοποίησή τους. Νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία θα αποτελέσουν τον σημαντικό περίγυρο σας και ίσως προκύψει ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από εκεί.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος θα φωτίσει τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των επαφών σας. Θα έχετε επαγγελματικά ραντεβού και θα κάνετε γνωριμίες από τις οποίες δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Αν και είναι δύσκολο για εσάς να παραδοθείτε αμαχητί στον έρωτα, τούτο το άτομο που θα γνωρίσετε, θα σας αγγίξει την ψυχή και θα σας βγάλει έντονο πάθος. Έχετε μπει σε διαδικασία αφύπνισης και δεν αποκλείεται η γνωριμίες που θα προκύψουν να σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία. Η μέρα των ερωτευμένων προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Στο τέλος της εβδομάδος δίνετε το καλύτερο εαυτό σας στη καριέρα βάζοντας την δουλειά ως προτεραιότητα. Λίγη προσοχή χρειάζεται να δείξετε στα οικονομικά τα οποία εκκρεμούν. Τα χρέη και οι οφειλές προς το δημόσιο, ή προς τρίτους, σας αγχώνουν, αλλά όσο τα αμελείτε τόσο αυξάνονται. Βάλτε πρόγραμμα προς αποπληρωμή, ώστε να καταφέρετε να ηρεμήσετε.

Καρκίνος

Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας. Δεν αποκλείεται να νιώσετε δυσαρεστημένοι αφού κλονίζονται οι σταθερές σας και απειλείται η οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Έχετε διλλήματα τα οποία αφορούν στον σύντροφο. Με κάποιο τρόπο περιπλέκονται τα οικονομικά του συντρόφου με τα δικά σας. Κάτι σας χαλάει πάνω στην διαχείριση που κάνει και έχει αντίκτυπο στα δικά σας. Είναι πιθανό να κάνετε παράπονα, εάν καταφέρετε να τα εξωτερικεύσετε και δεν τα κρατήσετε μέσα σας, όπως κάνετε συνήθως. Τουλάχιστον καταφέρνετε και ξεχρεώνεστε σιγά – σιγά οπότε φεύγει ένα μεγάλο μερίδιο άγχους. Σε αυτό δεν αποκλείεται να συντελέσει ο αστάθμητος παράγοντας της τύχης, που θα έρθει ξαφνικά και θα σας ξελασπώσει. Τα ταξίδια που ονειρεύεστε να κάνετε, εάν δεν τα καταφέρετε στην πράξη, θα αρκεστείτε στα φανταστικά του μυαλού και της καρδιάς.

Λέων

Αυτή η πανσέληνος σας αφορά αφού γίνεται στο δικό σας ζώδιο. Επηρεάζονται όλοι οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως είναι τα προσωπικά, ο γάμος, η καριέρα και η οικογένεια. Η κοπιαστική εργασία και η καθημερινότητά σας, φτάνει στην κορύφωση της κούρασης. Θα πάρετε πολύ προσωπικά τις διενέξεις στον εργασιακό χώρο κι αυτό θα σας χαλάσει την διάθεση. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι για ακόμα μια φορά με διλλήματα μεταξύ του συντρόφου και της καριέρας. Αυτή την φορά τους πόντους θα πάρει ο σύντροφος με τον Ερμή να προμοτάρει τις προσπάθειες του. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές και θα αισθανθείτε κατανόηση. Με αυτόν τον τρόπο θα ανανεωθεί η σχέση. Ο Ήλιος θα φωτίσει τον πιο σκοτεινό τομέα του χάρτη σας ώστε από την Παρασκευή και μετά βγαίνουν στην επιφάνεια οι φοβίες, τα άγχη και τα απωθημένα, που σας ταλάνιζαν τον τελευταίο καιρό. Θα νιώσετε την ζεστασιά του συντρόφου, αφού η εξομολόγηση σας θα είναι εκ βαθέων και θα υπάρξει ανταπόκριση από μέρους του.

Παρθένος

Η πανσέληνος θα ρίξει το φως της στον τομέα που έχετε καλά κρυμμένα μυστικά μαζί με φοβίες, άγχη και ανασφάλειες. Ο σύντροφος θα σας πιέσει ασφυκτικά γιατί πιστεύει ότι δεν έχει την προσοχή σας. Εσείς πρέπει να του αποδείξετε πώς κάνει λάθος και το πρόβλημα έγκειται στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που σας κρατούν σε απόσταση. Θα σας απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα η δουλειά, διότι οι συζητήσεις και τα λόγια θα δίνουν και θα παίρνουν στον χώρο. Να προσέξετε την υγεία σας, διότι κι εκεί φαίνεται να τρέχετε με διάφορα μικροπροβλήματα που θα προκύψουν. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία νέα γνωριμία κι από εκεί που δεν το περιμένατε να ανοίξει η τύχη σας και οι ορίζοντες σας. Εύνοια στις προσωπικές σας σχέσεις, στις συνεργασίες αλλά και στον γάμο. Τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα και ίσως δεχθείτε μια πρόταση για γάμο ή συνεργασία.

Ζυγός

Η πανσέληνος θα φωτίσει τον τομέα των φιλικών σχέσεων, των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Επειδή καθώς φαίνεται τα πράγματα στο σπίτι δεν πάνε πολύ καλά, ίσως κάποια άτομα της οικογενείας να μπλοκάρουν τα όνειρα σας. Από την άλλη εάν οι στόχοι σας είναι ανέφικτοι και αιθεροβατείτε, οι γονείς σας ή το στενό οικογενειακό περιβάλλον, φροντίζουν να σας προσγειώσουν. Ο αέρας ανανέωσης έρχεται μέσα από τις ερωτικές, ή τις φιλικές σας σχέσεις. Ίσως νιώσετε ανάμικτα συναισθήματα για ένα φιλικό άτομο, που μπορεί να μετατραπεί σε ερωτικό. Υπάρχει περίπτωση να δείτε αύξηση του μισθού σας ή να πάρετε κάποιο μπόνους, ή πριμ παραγωγικότητας, ενώ δεν το περιμένατε. Εύνοια παρουσιάζεται στον επαγγελματικό τομέα και πλέον ασχολείστε με μια δουλειά που σας ευχαριστεί ή εσείς εκπέμπετε λάμψη στον χώρο της δουλειάς σας. Είναι γεγονός ότι δεν περνάτε απαρατήρητοι και οι ανώτεροι πιστεύουν στις ικανότητες σας.

Σκορπιός

Η πανσέληνος φωτίζει τον επαγγελματικό τομέα, την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση σας. Διαφωνίες, αντιπαραθέσεις, διαπλοκές και λόγια σκληρά θα ειπωθούν εις βάρος σας και εις βάρος της δουλειάς σας. Πιθανότατα θα δεχθείτε χτυπήματα κάτω από την μέση, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί και καλά προετοιμασμένοι. Σε ότι αφορά στο σπίτι και την οικογένεια, έρχεστε πιο κοντά με τους οικείους σας. Μπορείτε τώρα να συζητήσετε τα προβλήματά σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους με λόγια ξεκάθαρα. Το κλίμα εξομαλύνεται και αμβλύνονται οι διαφωνίες που υπήρχαν. Στα αισθηματικά θα έχετε εύνοια και είστε με ανεβασμένη διάθεση αφού ο έρωτας καλά κρατεί. Ήλιος και Δίας μαζί, σας δίνουν ενθουσιασμό και ανανέωση στην υπάρχουσα σχέση, ή σας υπόσχονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες με προοπτική. Δέχεστε πρόταση που σας ξαφνιάζει ευχάριστα.

Τοξότης

Ο τομέας που φωτίζει αυτή η πανσέληνος αφορά σε φιλοσοφικές αναζητήσεις, σπουδές, νομικές υποθέσεις, θρησκεία και ταξίδια. Εάν είχατε σχεδιάσει να ταξιδέψετε μάλλον δεν θα το καταφέρετε άμεσα. Κάποιοι ίσως θελήσετε να ολοκληρώσετε ένα κύκλο σπουδών, ή μεταπτυχιακό, ή μία νέα δεξιότητα. Σε ότι επιθυμείτε να δημιουργήσετε το μόνο εμπόδιο που θα σας καθυστερήσει είναι τα οικονομικά σας. Από εδώ τα πάτε, από εκεί τα φέρνετε στο τέλος δεν σας βγαίνουν. Για μερικούς από εσάς οι νομικές υποθέσεις που τελεσιδικούν αυτό το διάστημα, σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού κι έχετε δαπανήσει αρκετά χρήματα. Για το θέμα του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας, έχετε ήδη κάνει πολλά έξοδα, που όμως ήταν για καλό σκοπό. Έξοδα παντού, ακόμα και στην δουλειά σας. Το ευχάριστο νέο έρχεται μέσα από επαφές με καινούργια άτομα. Αέρας ανανέωσης μέσα από συζητήσεις, ραντεβού, συναντήσεις και χαλαρή διάθεση.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας. Είναι το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα αυτό το διάστημα. Θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και άγχη για οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, τις οποίες πρέπει να προσέξετε και να τακτοποιήσετε άμεσα. Μόνο έτσι θα ηρεμήσετε και θα ανακουφιστείτε. Η ευκαιρία θα σας δοθεί αφού ο Ερμής έχει πάρει θέση στον τομέα των οικονομικών σας και σας τρέχει με έξοδα τα οποία είναι απαραίτητο να γίνουν. Να προσέχετε λίγο τα διλλήματα που προκύπτουν σε ότι αφορά στα χρήματα σας, διότι δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε. Συμπαράσταση θα βρείτε μέσα από συζητήσεις και επαφές με τον σύντροφο, ο οποίος σας ξαφνιάζει ευχάριστα, με ιδέες και λύσεις που σας προτείνει. Θα λάμψετε με την παρουσία σας κι ο στενός σας περίγυρος αντιλαμβάνεται τα έντονα συναισθήματα που έχετε, αφού κατοπτρίζονται στο πρόσωπο σας.

Υδροχόος

Η πανσέληνος αυτή η οποία γίνεται στον άξονα σας φωτίζει τόσο τα προσωπικά σας όσο και στα θέματα που έγκειται στην δικαιοδοσία των σημαντικών προσώπων της ζωής σας. Αυτοί είναι οι συνεργάτες, οι συνέταιροι καθώς κι ο σύντροφος. Όλοι κάτι ζητούν από εσάς και θα σας πιέσουν ψυχολογικά. Ο σύντροφος θα εκφράσει τα παράπονα του και θα θυμηθεί ότι τον πείραξε στο παρελθόν. Οι συνεργάτες σας λειτουργούν παρασκηνιακά εδώ και καιρό. Το ίδιο ισχύει και για εσάς. Ψάχνετε λύσεις και η σιωπή καθώς και οι μυστικές συζητήσεις, είναι μονόδρομος. Με το Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σας δεν αποκλείεται να σας αποκαλυφθεί ένα μέρος του παρασκηνίου. Θα μάθετε λόγια που ειπώθηκαν και πράγματα που έγιναν εν αγνοία σας. Το βέβαιο είναι πως δεν θα τα μάθετε όλα. Αυτό ίσως γίνει αργότερα. Άτομα από το παρελθόν μπαίνουν στη ζωή σας και θα κρατήσετε κρυφή επαφή μαζί τους. Πάρτε τα μέτρα σας εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Στα οικονομικά υπάρχει βελτίωση και άνοδος, κάτι το οποίο θα αντισταθμίσει τις δυσκολίες που έχετε υποστεί.

Ιχθύες

Η πανσέληνος θα φωτίσει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Σε ότι αφορά την δουλειά σας, θα λειτουργήσει έντονο παρασκήνιο και κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας. Εάν ανήκετε σε ομάδες, συλλόγους ή σωματεία μέσα στο χώρο εργασίας να προσέχετε τα λόγια σας. Μπορεί να παρεξηγηθείτε λόγω ειλικρίνειας. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας στους υπόλοιπους διότι δεν σας συμφέρει. Να προσέχετε την υγεία σας διότι δεν αποκλείεται να αγχωθείτε εξ αιτίας της εργασίας κι αυτό να σας επηρεάσει αρνητικά. Εξ άλλου σε λίγο καιρό θα μάθετε περισσότερα κι εκεί θα πάρετε θέση. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σας θα λάμψετε με την παρουσία σας και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Κοινωνικοποιείστε και συναναστρέφεστε με άτομα που σας ανεβάζουν την ερωτική επιθυμία και διάθεση. Οι άλλοι βλέπουν σε εσάς το χαρούμενο παιδί.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%