Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 07/02 έως τις 13/02 από τη Βίκυ Δρόσου

today07/02/2022 4

share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα

Το πλανητικό συνονθύλευμα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα χρωματίσει αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη θα δούμε την ενέργεια και την δράση μας να σταθεροποιούνται και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Η καριέρα, το επάγγελμα και τα οικονομικά ανεβάζουν ταχύτητα. Η επίτευξη των φιλοδοξιών και η υλοποίησή τους, εφαρμόζονται στην πράξη και μάλιστα με τρόπο ξαφνικό. Τύχη και εύνοια ιδίως για τους εκπροσώπους του γήινου και υδάτινου στοιχείου. Στα μέσα της εβδομάδος παίρνει ο έρωτας φωτιά με την συνάντηση των αιώνιων εραστών Αφροδίτη – Άρη. Αυτή η σύνοδος θα μας απασχολήσει για αρκετό διάστημα και δηλώνει από τη μία τον έρωτα και από την άλλη τον πόλεμο, μέσα από ανταγωνιστικές συμπεριφορές μεταξύ συντρόφων. Είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι και να πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην ερωτική συντροφική ζωή ή την καριέρα. Την Παρασκευή ο Ερμής σε ορθόδρομη πλέον πορεία, δείχνει πως παίρνουν μπρος κάποιες καταστάσεις οι οποίες κωλυσιεργούσαν. Όμως η σύνοδος του με τον Πλούτωνα, ξαναφέρνει στο προσκήνιο προβλήματα από το παρελθόν, με αναμόχλευση συναισθημάτων. Προσοχή χρειάζεται όλο το επόμενο διάστημα, διότι θα πούμε και θα ακούσουμε λόγια βαριά και πικρά. Η ένταση θα είναι κυρίως λεκτική κι αφού η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει, θα νιώσουμε θυμό και προδοσία, από άτομα τα οποία θεωρούσαμε σημαντικά στη ζωή μας.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω επηρεάσει κυρίως στον τομέα της καριέρας σας. Έχετε πολλές φιλοδοξίες και θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, ώστε να διακριθείτε στον χώρο σας. Ούτως ή άλλως η φύση σας είναι ανταγωνιστική και τώρα φαίνεται πως έχετε πάρει φόρα, με σκοπό να κατακτήσετε τους πάντες. Εν μέρει το πετυχαίνετε και ξαφνικά παρουσιάζονται ευκαιρίες και προτάσεις οι οποίες δείχνουν ευνοϊκές. Εσείς θα πρέπει να προσέχετε ώστε να μην αναφερθείτε σε παρελθοντικές επαγγελματικές συνεργασίες, διότι η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη και θα καταλήξετε με θυμό και παράπονα. Υπάρχει κίνδυνος να σπάσει με αυτόν τον τρόπο και να γκρεμιστεί, ότι χτίζετε εδώ και καιρό. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει προς όφελος σας. Ο έρωτας με τη δουλειά συμπορεύονται και υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε σχέση με άτομο που συνεργάζεστε και δουλεύετε μαζί. Έρωτας παθιασμένος αλλά και ανταγωνιστικός.

Ταύρος

Είστε αρκετά ευνοημένοι με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, η οποία σας φέρνει τύχη και  παρουσιάζεται ξαφνικά. Θα κάνετε σημαντικές επαφές και γνωριμίες, όπου μέσα σε αυτές θα κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας. Κάποιος που έρχεται από μακριά και έχει άλλη κουλτούρα, ή ζει στο εξωτερικό, είναι αυτός που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτίσει. Θα νιώσετε έντονη έλξη τόσο που θα θελήσετε να εκμυστηρευτείτε τα εσώψυχά σας, παρότι είστε άτομα αρκετά μυστικοπαθή. Αν πάλι σχεδιάζετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρπάξτε την ευκαιρία. Θα είστε αισιόδοξοι όλο το επόμενο διάστημα, διότι αντιλαμβάνεστε πως ο περίγυρος σας αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον, σας στηρίζει και συμμερίζεται τις απόψεις σας. Θα ξεκολλήσετε από πεποιθήσεις που είχατε στο παρελθόν και οι νέες γνωριμίες, καθώς και ο νέος ερωτικός σύντροφος, θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας.

Δίδυμοι

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω αγγίζει τον πιο σκοτεινό και ιδιωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Οι πλανήτες με τη θέση που έχουν πάρει έχουν καταφέρει να μετατρέψουν εσάς πού μέχρι τώρα ήσασταν τα χαρούμενα και ανέμελα παιδιά του ζωδιακού, σε βαθιά σκεπτόμενα και προβληματισμένα άτομα. Πού να πείτε τον πόνο σας, όταν νιώθετε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει, αφού τους είχατε μάθει να σας βλέπουν με άλλο μάτι; Θα βρεθείτε τώρα αντιμέτωποι με το παρελθόν σας, θα κάνετε τον απολογισμό των πεπραγμένων σας και θα θελήσετε να διορθώσετε τα λάθη σας. Σε αυτήν την αναμέτρηση κάποιοι τυχεροί θα έχετε τον ερωτικό σύντροφο να κάνετε κατάθεση ψυχής. Κάποιοι άλλοι θα είστε μόνοι σας. Μην φοβηθείτε, διότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει, ώστε να ξεκαθαρίσετε οριστικά με το παρελθόν σας. Όσοι από σας έχετε εκκρεμότητες με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές και διάφορα κληρονομικά, τώρα θα τα τακτοποιήσετε με την βοήθεια του ορθόδρομου Ερμή κι έτσι θα ηρεμήσετε.

Καρκίνος

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας και τονίζει τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και οποιονδήποτε θεωρείτε σημαντικό για εσάς. Νέοι επαγγελματικοί στόχοι, νέες φιλοδοξίες, νέα σχέδια, επιτυγχάνονται με αρκετή τύχη και εύνοια, η οποία έρχεται ξαφνικά στο δρόμο σας. Καινούργιοι φίλοι αποτελούν το εφαλτήριο για την δόμηση των επιθυμιών σας. Ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σας με πάθος και ένταση. Θα θελήσετε να εξομολογηθείτε στον ερωτικό σύντροφο τις κρυφές σας επιθυμίες, αλλά και τους φόβους σας. Θα του δείξετε απεριόριστη εμπιστοσύνη όμως μην το παρακάνετε, διότι η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη και ίσως κάποιοι από σας να δυσαρεστηθείτε. Να το πάτε βήμα-βήμα και συν τω χρόνω αφήστε τον άλλον να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Λέων

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκεται στον τομέα που αφορά στην εργασία, στην καθημερινότητα και στην υγεία σας. Σας περιμένει πολλή δουλειά, πολύ τρέξιμο και μία καθημερινότητα, η οποία θα  αγγίζει τα όρια της τρέλας. Θα κοπιάσετε πάρα πολύ ώστε να κατορθώσετε να ανταμειφθείτε για την προσπάθειά σας. Αυτό θα έρθει μέσα από μία ξαφνική επαγγελματική τύχη, πού θα αφορά στην επίτευξη ενός στόχου σας. Επειδή το άγχος σας θα χτυπήσει κόκκινο το επόμενο διάστημα, υπάρχει κίνδυνος να βγάλετε ψυχοσωματικά εάν δεν προσέξετε. Η σωστή διατροφή, η άσκηση, και οι χαμηλοί τόνοι θα πρέπει να βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα. Φροντίστε να είστε ήρεμοι για να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι, διότι η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά και στον έρωτα, εάν δεν θέλετε να ακούσετε παράπονα.

Παρθένος

Είστε από τους πλέον ωφελημένους και τυχερούς του ζωδιακού, αφού η πολυαστρία στον Αιγόκερω, λαμβάνει χώρα στο πιο ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Θα τα δώσετε όλα για τον έρωτα, για την διασκέδαση, για τα παιδιά σας και για τα δημιουργικά σχέδια. Θα αναδείξετε τα ταλέντα σας, ή θα αποκτήσετε νέα χόμπι, τα οποία θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας. Θα πάρετε χαρά από τα παιδιά σας, όσοι έχετε, μέσα από τα κατορθώματά τους. Θα κάνετε μία σημαντική ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας απογειώσει. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, θα κάνετε το επόμενο βήμα, είτε για συγκατοίκηση, είτε για γάμο. Η ερωτική σας σχέση εδώ, έχει τον χαρακτήρα του μοιραίου και του καρμικού. Ψυχική ένωση, πάθος, πόθος και βαθιά συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια, κατακλύζοντας σας από ερωτική επιθυμία.

Ζυγός

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκεται μέσα στον χώρο που συμβολίζει το σπίτι, την οικογένεια, τους γονείς και το οικείο περιβάλλον. Δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή η συνθήκη μέσα στο χώρο σας. Αναμνήσεις ξεπηδούν από το παρελθόν και εσείς θα συγκρουστείτε με την οικογένειά σας για τα λάθη που έγιναν. Απολογισμοί, απολογίες και μετατόπιση ευθυνών, θα μετατρέψουν τη θαλπωρή του σπιτιού σε φυλακή. Θα προσπαθήσετε να πάρετε τη ρεβάνς διότι νιώθετε πώς σας έχουν αδικήσει σε ότι αφορά την πατρική περιουσία. Να προσέχετε τα λόγια σας, διότι θα είναι σκληρά και θα πονέσουν την οικογένεια. Ότι έγινε έγινε και το παρελθόν δεν γυρίζει πίσω. Η εκδίκηση δεν σας αρμόζει για αυτό σκεφτείτε δίπλα πριν μιλήσετε γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε και τότε πλέον θα είναι αργά να τα πάρετε πίσω. Για να μετατοπίσετε την αρνητική ενέργεια, καταπιαστείτε με την διακόσμηση ή ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Σκορπιός

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκεται μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των διαπραγματεύσεων και των μετακινήσεων σας. Εκεί θα δώσετε όλη την δυναμική σας με πολλά ραντεβού, τηλεφωνήματα και πολλές συζητήσεις και συναντήσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε μία σοβαρή γνωριμία, η οποία θα έχει μοιραίο χαρακτήρα κι εκεί θα τα δώσετε όλα για τον έρωτα. Ίσως αποφασίσετε ξαφνικά έναν γάμο, ή μία συγκατοίκηση. Είστε άτομα που πάντα δένεστε συναισθηματικά με τον σύντροφο κι αν δεν υπάρχει απόλυτη ένωση δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε. Μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφο και  αφορούν στο παρελθόν, θα χαράξετε μία νέα πορεία για το μέλλον σας. Αν κάποιοι από σας συναντήσετε άτομο από τα παλιά να ξέρετε ότι θα υπάρχει αρκετή ένταση. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και με τον κύκλο σας, γίνονται πιο στενές και με βαθύτερη επικοινωνία.

Τοξότης

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκεται μέσα στον χώρο που αποτελεί για εσάς την οικονομική και την συναισθηματική ασφάλεια. Εκεί θέλετε να τα δώσετε όλα ξοδεύοντας αλόγιστα, διότι έτσι πιστεύετε πώς θα έχετε τα υλικά αγαθά που θα καλύψουν τις επιθυμίες σας. Ευθύς αμέσως όμως νιώθετε ανασφαλείς, διότι σας λείπουν τα χρήματα. Θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια και να βρείτε την ισορροπία, ώστε να καταφέρετε να νιώθετε καλά και με λιγότερα. Από τη μία η παρόρμηση των πλανητών κι από την άλλη η φύση του ζωδίου που σας καθιστά extra large άτομα, σάς κάνει να μην μπορείτε να μαζέψετε τα χέρια σας. Ίσως έχετε απωθημένο να ξοδευτείτε για ένα θέμα που αφορά στο σπίτι, ή την ακίνητη περιουσία σας. Αν είστε σε κατάσταση που θέλετε να αγοράσετε κάποιο οίκημα, ή να επεκτείνετε το υπάρχον, οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές, όμως προσέξτε τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια και τις συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκεται ακριβώς πάνω σας. Έχετε πάρει όλους τους πλανήτες με το μέρος σας και δουλεύουν όλοι για εσάς. Χρωματίζεται η διάθεσή σας και η προσωπικότητά σας ποικιλοτρόπως και ανάλογα πώς θα χειριστείτε εσείς τις καταστάσεις θα συμβούν τα γεγονότα. Σίγουρα νιώθετε παντοδύναμοι, δημιουργικοί, ανταγωνιστικοί, επικοινωνιακοί και ερωτικοί. Εσείς έχετε το μαχαίρι, εσείς και το πεπόνι και μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Μία ερωτική γνωριμία, ένας ξαφνικός έρωτας πολλά υποσχόμενος, θα σας δώσει τα φτερά για να πετάξετε. Παρασύρεστε στην ερωτική δίνη και νιώθετε τρελά ερωτευμένοι. Υπάρχει ανταπόκριση και έτσι νιώθετε χαρά, αισιοδοξία και πετάτε στον έβδομο ουρανό. Με τον μαγνητισμό που εκπέμπετε ανοίγουν οι πόρτες και μπαίνει ο έρωτας στην καρδιά σας. Νιώθετε τυχεροί με ότι σας συμβαίνει, τόσο στα ερωτικά, όσο και στις σχέσεις, στις συνεργασίες, ακόμα και στα επαγγελματικά σας. Έχετε ξεφύγει από το παρελθόν και έχετε σπάσει τις αλυσίδες που σας κρατούσαν. Μία νέα ζωή ανοίγεται μπροστά σας.

Υδροχόος

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σας και σε έναν κρυφό τομέα του ωροσκοπίου σας. Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το παρελθόν, παρότι ο Ερμής επέστρεψε στην ορθή του πορεία. Κάτι φαίνεται να σας κρατά πεισματικά πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε. Οι αναμνήσεις για τα λάθη που κάνατε, τα λόγια που είπατε, καθώς και οι υποθέσεις τις οποίες δεν διαχειριστήκατε σωστά, έρχονται ξανά για να φωλιάσουν μέσα στο υποσυνείδητό σας. Θα είναι μία διαδικασία επίπονη και αγχωτική, η οποία θα βαρύνει την ψυχή σας. Φροντίστε να μην τα πάρετε πολύ βαριά διότι δεν ωφελεί σε τίποτα να σκαλίζετε παλιές καταστάσεις. Φροντίστε την υγεία σας, διότι πρώτα αρρωσταίνει η ψυχή και μετά το σώμα. Κρυμμένα μυστικά, κρυφοί έρωτες, παράνομες σχέσεις είναι μέσα στα πλαίσια των δεδομένων συνθηκών. Προσέχετε για να έχετε και μην παρασύρεστε. Μία παλιά υπόθεση που αφορά αποκλειστικά στο σπίτι και την οικογένεια, ξαφνικά βρίσκει λύση.

Ιχθύες

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκεται μέσα στον χώρο που συμβολίζει για εσάς, τους στόχους, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, αλλά και τον φιλικό σας κύκλο. Είναι η στιγμή πού αρχίζετε να νιώθετε αισιοδοξία. Οι φίλοι θα συμπορευτούν μαζί σας και θα σας συμπαρασταθούν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα κάνετε μία ξαφνική γνωριμία με άτομο το οποίο θα αποτελέσει για εσάς την έμπνευση και την μεγάλη ιδέα, που θα κάνετε πράξη με την βοήθεια του. Τα όνειρά σας πραγματοποιούνται. Εάν ανήκετε σε ομάδες, ή συλλόγους, η εξέλιξη σας μέσα σε αυτόν τον χώρο, θα είναι ραγδαία. Ο έρωτας, το πάθος και η αγάπη, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Τα αισθήματά σας για τον σύντροφο είναι ειλικρινή, αφού πλέον νιώθετε πώς είστε δεμένοι μεταξύ σας. Δίνετε και παίρνετε απλόχερα αγάπη. Έχοντας αρωγό τον Δία στο ζώδιό σας, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε τη σχέση ένα βήμα παραπέρα, με συγκατοίκηση ή γάμο.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%