Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31/01 έως 06/02 από τη Βίκυ Δρόσου

today31/01/2022 4

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Μία δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα θα διανύσουμε, καθώς ο δεύτερος μήνας του έτους μας υποδέχεται με την νέα σελήνη που πραγματοποιείται την 1/2 στο ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 12η μοίρα. Ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρεθούν σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Θα δεχτούμε ασφυκτική πίεση και σκληρές καταστάσεις, καθώς για μία φορά ακόμη βρίσκεται ενεργοποιημένη η όψη Κρόνου-Ουρανού, η οποία μας ταλαιπωρεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άγχος, δυσκολίες και δυσαρέσκεια, μέσα από σοκαριστικά και ανατρεπτικά γεγονότα. Η ατέρμονη πάλη μεταξύ του παλαιού και νέου, του παρωχημένου και του καινοτόμου, δεν λέει να κοπάσει.

Η νέα σελήνη προμηνύει πως το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς θα δίνεται η μάχη ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Το παρήγορο είναι ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα η Αφροδίτη έχει επιστρέψει στην ορθή της πορεία, αλλά κι ο Ερμής ορθοδρομεί την Παρασκευή, οπότε σταδιακά θα απαγκιστρωθούμε από παρελθοντικές σχέσεις και σκέψεις. Η θετική όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ενδέχεται να φέρει αναπάντεχες και ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες, καθώς και έξτρα οικονομικές απολαβές. Όπως είπαμε ο Ερμής ορθοδρομεί κι ενώ φαίνεται να ξεκολλάμε, η σύνοδος του με τον Πλούτωνα, μας πηγαίνει ξανά πίσω για να σκαλίσουμε ότι μας είχε πληγώσει, ώστε να ζητήσουμε το λόγο ετεροχρονισμένα. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία, αλλά ακόμα και η παντελής έλλειψη επικοινωνίας, καθώς και οι λεκτικές διαμάχες, θα είναι συχνό φαινόμενο. Κάποιες μικρές ευκαιρίες για δράση και άνοιγμα των οριζόντων, θα δοθούν με το εξάγωνο του Άρη-Δία, αλλά κατόπιν προσπαθειών.

Τέλος η σύνοδος του Ηλίου με τον Κρόνο, θα βγάλει στην επιφάνεια δυσκολίες, κούραση και άγχος. Οι καρδιές παγώνουν και χάνεται η ανθρώπινη ζεστασιά.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Η νέα σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα που αφορά στις φιλικές σας σχέσεις. Τα άτομα που νιώθατε πως βρίσκονται πολύ κοντά σας, τελικά αποδεικνύεται πως μόνο κοντά σας δεν είναι πια. Διάσπαση σχέσεων με φίλους μετά από ασυμφωνία, ασυνεννοησία και διαφορετικές αντιλήψεις. Τα συναισθήματά σας παγώνουν και η αποστασιοποίηση είναι αναπόφευκτη. Είναι κάτι το οποίο σας πληγώνει, διότι δεν περιμένατε τέτοια συμπεριφορά. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια που γίνονται είτε πίσω από την πλάτη σας, είτε αφορούν στο εργασιακό παρελθόν και ενδεχομένως αφορούν το πώς είχατε διαχειριστεί μία κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι θα σχολιάσουν την τότε αντίδρασή σας. Παρόλα αυτά εσείς γίνεστε πιο διεκδικητικοί και θέτετε στόχους για επαγγελματική ανέλιξη και καταξίωση. Στα ερωτικά, θα υπάρξει θετική εξέλιξη από μία γνωριμία που προκύπτει εντελώς ξαφνικά και τραβάει το ενδιαφέρον σας. Ταυτόχρονα θα έχετε οικονομική άνοδο από έσοδα που προκύπτουν απρόσμενα.

Ταύρος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σας και αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Εκεί συνεχίζονται οι πιέσεις και το άγχος, καθώς θα προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα και θα γίνονται αλλαγές, οι οποίες θα σας ξεβολεύουν. Η μη αναγνώριση των προσπαθειών σας, θα σας αφήσει με μία πικρή γεύση στο στόμα. Σαφώς έχετε κουραστεί και θεωρείτε πως δεν αξίζει να παλέψετε άλλο. Ενδεχομένως πρέπει να απαγκιστρωθείτε από κάθε τι παλιό και να αφήσετε χώρο να μπούνε στη ζωή σας καινούργια πράγματα. Οι νέες καταστάσεις θα εμφανιστούν αιφνίδια και έτσι θα καταλάβετε πως κανένας και τίποτα δεν χάνεται. Στον ερωτικό τομέα θα έχετε τύχη, διότι θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που ίσως προέρχεται από το εξωτερικό, ή έχει διαφορετική κουλτούρα και θα σας απογειώσει. Κάποιοι, ίσως ζήσετε τον έρωτα, μέσα από ένα πρόσωπο που μέχρι χθες, συμπεριλαμβανόταν στον φιλικό σας κύκλο.

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη θα επηρεάσει την αντιληπτικότητα σας και θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας. Οτιδήποτε πιστεύατε μέχρι τώρα θα αποτελέσει παρελθόν, διότι το όραμα σας και οι στόχοι σας αναθεωρούνται. Κάποιες σκέψεις που είχατε εντελώς παγιωμένες θα ανατραπούν εξαιτίας απρόσμενων γεγονότων. Έχετε μπει σε μία διαδικασία αφύπνισης, όπου σταδιακά θα σας μεταμορφώσει. Τα οικονομικά και ειδικά αυτά που μοιράζεστε με άλλους, ή προέρχονται από άλλες πηγές, σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Ίσως θα πρέπει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, ή να αποπληρώσετε τα χρέη προς το δημόσιο, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές και κληρονομικά. Κάντε τώρα ότι είναι απαραίτητο, αφού υπάρχει εύνοια για να το διευθετήσετε, με τον καλύτερο τρόπο και στο τέλος θα βγείτε ωφελημένοι. Θα κάνετε έξοδα για τη δουλειά σας διότι θέλετε να νιώθετε όμορφα στο εργασιακό περιβάλλον. Επιπλέον στο χώρο της εργασίας αναλαμβάνετε δράση και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για επέκταση.

Καρκίνος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον χώρο που αφορά τις ασφάλειες σας, τόσο τις οικονομικές, όσο και τις συναισθηματικές. Δεδομένου πως θα πιεστείτε με τα οικονομικά, θα σας δημιουργηθεί έντονο άγχος. Ίσως τώρα βγουν στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες που ενδεχομένως έχετε παραλείψει ή που απλά προκύπτουν ξαφνικά δίχως να το περιμένατε. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, εξακολουθούν να απομακρύνονται από τη ζωή σας και στη θέση τους να μπαίνουν καινούργια. Οι νέοι φίλοι εμφανίζονται από το πουθενά και έτσι εσείς αποκτάτε νέες συμμαχίες και νέα ενδιαφέροντα. Στα συναισθηματικά θα έχετε αναπάντεχες θετικές εξελίξεις. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά σας. Σταδιακά απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικές σχέσεις και συνεργασίες, που τόσο πολύ σας έχουν κουράσει. Λίγη υπομονή ακόμα και θα κλείσετε οριστικά τους παλιούς κύκλους. Θέτετε νέους στόχους και ανοίγονται νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στον γάμο. Καινούργιες συνεργασίες και συμμαχίες μπαίνουν στη ζωή σας, αντικαθιστώντας τις παλιές και φθαρμένες. Φροντίστε να κρατήσετε και να διατηρήσετε τις ισορροπίες, διότι ο απρόσμενος τρόπος που μπήκαν στη ζωή σας, καθιστά αυτές τις σχέσεις ευάλωτες. Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις τρέχουν και τις περισσότερες φορές σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, αφού οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη και μάλιστα με τρόπο αιφνίδιο. Η καθημερινότητά σας, αλλά και η εργασία σας, είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, με πάρα πολύ τρέξιμο και πολύ άγχος. Κλείστε τα αυτιά σε πικρόχολα σχόλια και λόγια παρασκηνιακά στο χώρο εργασίας, διότι θέλουν να σας πικράνουν και ότι θυμούνται χαίρονται αυτή την περίοδο. Ευκαιρία για μικρή άνοδο στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανή.

Παρθένος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στο χώρο που εκφράζει την εργασία και την καθημερινότητά σας. Ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανό, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τους αστάθμητους παράγοντες και τις ανατροπές, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Αν συνεργάζεστε με το εξωτερικό ή με άτομα του εξωτερικού καλό θα ήταν να προσέχετε και να ρίχνετε μία δεύτερη ματιά στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων και των όρων με τους οποίους έχει γίνει η συμφωνία. Προσοχή χρειάζονται και οι δικαστικές διαμάχες και αντιδικίες, διότι μπορεί να αλλάξουν τελευταία στιγμή τα δεδομένα. Το παιχνίδι πού γίνεται στον ερωτικό τομέα είναι και το πλέον ενδιαφέρον για εσάς αυτό το διάστημα. Ένας κυκεώνας παλιών και νέων ερώτων, σας κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται όμως το γεγονός να γνωρίσετε ένα άτομο από το εξωτερικό, ή διαφορετικής νοοτροπίας και αντίληψης. Γενικά στα ερωτικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά και εσείς το απολαμβάνετε. Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου, είναι επίσης εξαιρετικός, με πάρα πολλές ευκαιρίες έντονης δραστηριοποίησης.

Ζυγός

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά τα δημιουργικά σας ταλέντα, τον έρωτα, τα παιδιά και τα φλερτ. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για τους ελεύθερους, να μπει στη ζωή σας ένας ερωτικός σύντροφος, που ενώ έρχεται για να ριζώσει στην καρδιά σας, πολύ εύκολα αυτό μπορεί να ανατραπεί, εάν δεν προσέξετε. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, εσείς θα νιώσετε έντονη έλξη, αφού θα ξυπνήσει μέσα σας ξεχασμένα συναισθήματα. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά και έχετε την δυνατότητα να δράσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Το σπίτι και η οικογένεια, φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, παρότι εσείς προτιμάτε να στραφείτε στο ερωτικό. Με τους οικείους συνεχίζετε να ανταλλάσσετε και να θυμάστε λόγια που ειπώθηκαν στο παρελθόν, αλλά και καταστάσεις που θέλετε να ξεχάσετε, διότι σας πλήγωσαν. Θα βρείτε λύση σε ένα θέμα του σπιτιού ή κάποιου γονέα, που αφορά στο παρελθόν και είναι οικονομικό.

Σκορπιός

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας και του στενού περιβάλλοντος. Ο τομέας που εδώ και καιρό δέχεται ασφυκτική πίεση ενεργοποιείται και πάλι, φέρνοντας τα πάνω κάτω με τούτο το ανατρεπτικό καινούργιο φεγγάρι. Από τη μία σας πιέζει η οικογένεια, οι γονείς και το πολύ στενό περιβάλλον και από την άλλη σκάνε από το πουθενά παρελθοντικές σχέσεις, ή συνεργασίες με αιφνίδιο τρόπο και με στόχο ανατροπής των δεδομένων σας. Η αντιπαλότητα μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος, ξανακινεί τα νήματα. Θα κάνετε συζητήσεις με φίλους, αδέρφια και στενό περιβάλλον. Συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν και έχουν οικονομική χροιά. Ίσως πείτε ή ακούσετε λόγια τα οποία εμπεριέχουν το στοιχείο της δολοπλοκίας. Αν προέρχονται από τους άλλους σίγουρα θα σας κακοφανεί η ιδιοτέλεια τους. Αν είναι από εσάς φανείτε προσεκτικοί, διότι υπάρχει ένα οικονομικό άνοιγμα με θετική έκβαση, το οποίο εμφανίζεται εντελώς ξαφνικά και προβλέπεται να σας φανεί ωφέλιμο.

Τοξότης

Η νέα σελήνη λαμβάνει χώρα στον τομέα που αφορά τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και τις γνωριμίες. Όλα αυτά θα παρουσιάσουν καθυστερήσεις, αναβολές, ή ματαιώσεις. Από τη μία εσείς για αλλού ξεκινάτε κι αλλού καταλήγετε κι από την άλλη, σας ακυρώνουν τις συναντήσεις και τα ραντεβού που είχατε προγραμματίσει. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, μιας που εξαιτίας ορισμένων καταστάσεων βρίσκονται στο δρόμο σας νέα άτομα, εντελώς συγκυριακά. Προβλέπεται ότι οι νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν, παρόλα αυτά φανείτε προσεκτικοί, διότι θα σας σοκάρει η συμπεριφορά τους και λογικό είναι, αφού ακόμα δεν τους γνωρίζετε καλά. Για κάποιους πάλι είναι πολύ πιθανό, να αντικαταστήσουν το μεταφορικό τους μέσο. Ο τομέας της εργασίας ακόμα ταλανίζεται και οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη σε σημείο που να μην τις προλαβαίνετε. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών.

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας. Εκεί θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι διότι όπως φαίνεται τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά. Για κάμποσο καιρό θα σας απασχολεί αυτός ο τομέας αφού θα παρουσιαστεί πρόβλημα ρευστότητας. Τουλάχιστον θα  αρχίσει σιγά σιγά  η σταδιακή απεξάρτηση από παρελθοντικές καταστάσεις και θα προχωρήσετε μπροστά. Η οικονομική αλλά και συναισθηματική ανασφάλεια που νιώθετε, είναι εξαιτίας των απαιτήσεων που μπορεί να έχει ένα παιδί σας. Θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και με αυτόν τον τρόπο θα αναζητήσετε την οικονομική σας άνοδο αφενός και αφετέρου ίσως δαπανήσετε λίγα χρήματα για να αναδείξετε τις προσπάθειες σας. Κατά τα άλλα θα έχετε πάρα πολλές συναντήσεις, τηλεφωνήματα, επικοινωνίες, ραντεβού με άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος. Ξεφεύγετε από το παρελθόν που κρατούσε το μυαλό σας απασχολημένο. Μόνο λίγα λόγια πικρά απομένουν ακόμα και τα θυμάστε αυτή τη στιγμή, διότι σας είχαν πληγώσει. Ξεχάστε τα, που θα έχετε ευκαιρίες. διότι ξεκινά μια περίοδος με τόλμη και δράση.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη γίνεται ακριβώς πάνω σας και τονίζει τα προσωπικά σας θέματα, αλλά και τα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου σας. Είναι αρκετός καιρός που νιώθετε εγκλωβισμένοι και σας πνίγουν οι γύρω σας. Είναι δεδομένο λοιπόν πώς τώρα θέλετε να αποφασίσετε εσείς για τον εαυτό σας και κανείς άλλος. Οι δυσκολίες πού περνάτε σας έχουν ωριμάσει. Το αγκάθι υπάρχει στον οικογενειακό τομέα και αφορά είτε γονείς, είτε σπίτι, με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει εκεί μέσα. Εκεί γίνονται οι μεγάλες αλλαγές, οι οποίες σας αποσυντονίζουν, αφού σας έρχονται ουρανοκατέβατες κι από κει που δεν τις περιμένετε. Φανείτε ψύχραιμοι και μη νευριάζετε, διότι έτσι φθείρετε τον εαυτό σας. Κάποιο άτομο από το παρελθόν, ή κάποια κατάσταση, έρχεται εντελώς απρόσμενα για να φέρει αναπάντεχα θετικά αποτελέσματα, κυρίως σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το υποσυνείδητό σας βρίσκεται σε υπερδιέγερση και αρέσκεστε να δράτε κρυφά, μυστικά και παρασκηνιακά.

Ιχθύες

Η νέα σελήνη γίνεται στον πιο κρυφό και σκοτεινό χώρο του χάρτη σας. Κάνετε μυστικές συζητήσεις, κρυφές επαφές και γνέθετε τον ιστό της αράχνης. Είστε επιφυλακτικοί και δεν θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας στους άλλους. Ο χώρος του υποσυνειδήτου έχει μπλοκαριστεί από ένα συνονθύλευμα πλανητών που βρίσκονται εκεί. Εσείς θέλετε να βγείτε, να χαρείτε και να ζήσετε τη ζωή, αλλά θα σας ανατρέπουν τα σχέδια, άτομα από το στενό σας περιβάλλον, τα οποία στέκονται απαιτητικά μπροστά σας. Ένα παλιό φλερτ εξελίσσεται σε ερωτικό. Άλλη μία εβδομάδα πού θα σας απασχολεί έντονα το στοιχείο της φιλίας. Έτσι λοιπόν θα βρεθείτε πάλι με αρκετά φιλικά άτομα, όπου κάποιο από αυτά θα σας δώσει την ώθηση, για να ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα και να έχετε προσωπική ανάπτυξη, μέσα από ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Written by: DreamCity

Rate it

0%