Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Dream Diary

“H δροσοσταλίδα” του Σάββα Συνοδινού

today28/01/2022 2 1 5

Background
share close

Κάποια στιγμή αεροβατεί η μοναξιά μου, κάνει κύκλους στα όνειρά μου και βλέπει με το μάτι της ψυχής μια δροσοσταλίδα σκεφτική, αργότερα γίνονται περισσότερες σαν τις σκέψεις μου. Ζητούν τρόπους διαφυγής οι στάλες της δροσιάς πάνω σε φύλλα σκέψης, φτάνουν στην άκρη και κοντοστέκονται αρνούνται το ταξίδι τους.

Δεν θέλουν να πέσουν, σαν να μην θέλουν το φλερτ με την γη, δεν βάζουν με το νου τους όμως ότι είναι η βαρύτητα εδώ. Η ελκυστική δροσιά, που δημιουργούν ολόγυρα, αφήνει την μυρωδιά της να επικρατεί, θέλει και εκείνη το μερίδιο που της αναλογεί στον χρόνο και σε ετοιμάζει για την ηλιαχτίδα που θα υποδεχτεί το έδαφος, μόλις περιοριστεί η συννεφιά. Οι υπόλοιπες μορφές της υπέροχης φύσης τα πανέμορφα πράσινα πλατανόφυλλα, άλλα πεσμένα κάτω και άλλα πάνω στα βρεγμένα κλαδιά, συμμετέχουν σιωπηλά σε όλο το καμβά.

Σιγά σιγά το σκηνικό αλλάζει μόλις το φως εμφανίζεται, η δροσιά βέβαια παραμένει αρκετά, έως ότου εξαντλήσει την διάρκεια που της έχει δώσει η φύση. Τι υπέροχη λέξη; Φύση, πόση σοφία κρύβει μέσα της; Μας παραπέμπει στον Δημιουργό, μας υπενθυμίζει τα λάθη μας και τις ευκαιρίες μας. Δεν μας περιορίζει αλλά μας ορίζει πώς να ζούμε αρμονικά με ορθές σκέψεις, που δεν περισσεύουν κυρίως στην σημερινή κοινωνία. Και ενώ η φύση προστάζει αλλαγή ατμόσφαιρας, αφού ο χρόνος περνά, μας οδεύει προς αλλαγή της σκέψης, θέλετε να την ακολουθήσουμε η να την παρακολουθήσουμε;

Σάββας Συνοδινός

Ο Σάββας Συνοδινός βρίσκεται κοντά σας στο DreamCity Radio με την εκπομπή “Rock και Άλλα” κάθε Τρίτη στις 22:00 και για δύο ώρες.

Μια εκπομπή με πολλά είδη του Rock από διάφορες δεκαετίες, αλλά και με Blues Country Rock, Garage, Hard Rock και Classic Metal. Αισιοδοξούμε μέσα από αυτή την εκπομπή να φιλοξενήσουμε και μουσικούς από την Rock και Blues Ελληνική σκηνή αλλά να σας ενημερώνουμε και με μουσικά νέα. Οι μουσικές επιλογές, οι αφιερώσεις οι παρατηρήσεις και τα σχόλια, απαραίτητα για την σωστή διεξαγωγή της.

Written by: DreamCity

Rate it

0%