Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17/01 έως 23/01 από τη Βίκυ Δρόσου

today17/01/2022 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Το ολόγιομο φεγγάρι και το φως της πανσελήνου, είναι αυτό που θα φωτίσει το μονοπάτι της νέας εβδομάδος. Το φαινόμενο πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου από την 28η μοίρα, συμβολίζει το….λίγο πριν το τέλος…. της συναισθηματικής ασφάλειας, της οικογενειακής θαλπωρής και των αθώων παιδικών συναισθημάτων. Θα φέρει στην επιφάνεια διλημματικές καταστάσεις, καθώς από τη μία μεριά θα μας τραβήξει η επαγγελματική καταξίωση και η προβολή μας στην κοινωνία, ενώ από την άλλη θα αποζητήσουμε την ζεστή φωλιά που μας προσφέρει το σπίτι και οι οικείοι μας. Μία πανσέληνος που θα έχει έντονο το στοιχείο της συγκίνησης και του πόνου, μέσα από την ολοκλήρωση θεμάτων, που αφορούν στο παρελθόν. Ένα φεγγάρι το οποίο βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Πλούτωνα, αυξάνει την ψυχολογική πίεση και τα αναπόφευκτα μοιραία γεγονότα που καλούμαστε να διαχειριστούμε. Ένα φεγγάρι που μέσα από τον συναισθηματικό, ουσιαστικό ή τυπικό θάνατο, θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα αναδυθεί σαν τον φοίνικα.

Την Πέμπτη αλλάζει η ροή της ενέργειας στο σύμπαν, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα νιώσουμε κάποια ψήγματα αισιοδοξίας. Όμως στο τέλος της εβδομάδος η συνάντησή του με τον ανάδρομο Ερμή και σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό, θα φέρει εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές και σκέψεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, υπολογιστές, laptop, κινητά τηλέφωνα, αλλά και αυτοκίνητα, μετακινήσεις, καθώς και όλη η επικοινωνία, θα τελεί σε κατάσταση αλαλούμ, διότι θα παρουσιαστούν πολλές ζημιές και βλάβες, σε ότι αφορά τα παραπάνω. Ο Άρης ολοκληρώνει το πέρασμα του από τον Τοξότη και θα δώσει τις τελευταίες εξελίξεις, αφού θα παρθούν αποφάσεις πού αφορούν στα ταξίδια, στην παιδεία, στην εκπαίδευση, στις σπουδές αλλά και σε νομικά ή θρησκευτικά ζητήματα.

Διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Η πανσέληνος θα φωτίσει τον τομέα που αφορά στα οικογενειακά σας θέματα. Το σπίτι θα δεχτεί κλυδωνισμούς κι ενώ αποτελούσε το ησυχαστήριο σας, θα μετατραπεί σε πηγή άγχους και πεσμένης ψυχολογίας. Το ίδιο συμβαίνει και στον τομέα της καριέρας, θέτοντας σας το δίλημμα για το ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Εσείς θα βρεθείτε κάπου στη μέση και θα νιώσετε να σας τραβούν πότε από δω και πότε από κει. Τα χειριστικά παιχνίδια εξουσίας σας αποδιοργανώνουν και θα νιώσετε ανεπαρκείς και στους δύο τομείς. Δείξτε προσοχή σε μητέρα ή άτομο της οικογένειας, που μπορεί να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Στον φιλικό σας κύκλο επανέρχονται φίλοι από τα παλιά, με τους οποίους θα συζητήσετε για το παρελθόν. Εάν υπήρξε κάποια κόντρα ή παρεξήγηση, στην προσπάθειά σας να την λύσετε, το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρετε τίποτα, διότι υπάρχουν παγιωμένες πεποιθήσεις και από τις δύο πλευρές. Θα σας συμβούλευα να το αποφύγετε.

Ταύρος

Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα του χάρτη σας που έχει να κάνει με την επικοινωνία. Θα ολοκληρώσετε συζητήσεις με άτομα από το κοντινό, ή ευρύτερο περιβάλλον σας, προωθώντας τις ιδέες σας, οι οποίες θα γίνουν αποδεκτές. Μισοτελειωμένες σπουδές και γνώσεις που αφήσατε στο παρελθόν θα καταφέρετε να τις υλοποιήσετε, αλλά με πόνο ψυχής και μεγάλη δυσκολία αφού θα πρέπει να υπερπηδήσετε τα εμπόδια. Ούτως ή άλλως, εσείς οι Ταύροι γνωρίζετε πολύ καλά, πως τα αγαθά κόποις κτώνται. Τα μακρινά ταξίδια δύσκολα θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα διότι οι προτεραιότητές σας θα είναι άλλες. Θα αλλάξετε ριζικά τις πεποιθήσεις σας, τα πιστεύω σας και γενικά όλη τη φιλοσοφία σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν άτομα που θα  εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας από το παρελθόν, έχοντας τη μορφή ενός πνευματικού, ενός καθοδηγητή, ή ενός γκουρού. Επανεξετάσετε επαγγελματικές προσφορές και προτάσεις οι οποίες σας έγιναν στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που φωτίζει τούτη η πανσέληνος, στα οποία καλείστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, κλείνοντας εκκρεμότητες. Σίγουρα θα σας αγχώσει η διαδικασία, διότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κακοδιαχείριση που κάνατε στο παρελθόν. Σκεφτείτε όμως το όφελος που θα αποκομίσετε μετά, διότι δεν θα σας πιέζουν πλέον τα χρέη. Θα σας στεναχωρήσει η όλη κατάσταση διότι σχεδιάζατε κάποιο ταξίδι και τώρα δεν θα μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε, αφού θα πρέπει να κλείσετε κάποιες οικονομικές τρύπες. Δείτε το αλλιώς αφού θα πάψουν πλέον οι κόντρες με τον σύντροφο και όπως και να το κάνουμε είναι κι αυτό ένα βασικό πλεονέκτημα στη σχέση σας. Από την άλλη κυριαρχεί έντονα το ερωτικό και σεξουαλικό στοιχείο και ίσως να αφορά με ένα άτομο από το παρελθόν. Εύνοια θα υπάρχει στα επαγγελματικά σας, διότι εκεί τυγχάνετε αμέριστης βοήθειας από ένα άτομο το οποίο βρίσκεται σε ανώτερη θέση και δείχνει τη συμπαράσταση του ως προς εσάς.

Καρκίνος

Είστε παιδιά της σελήνης και πάντα σας επηρεάζουν τα φεγγάρια, όμως τούτο εδώ σας κάνει πρωταγωνιστές. Θα νιώσετε έντονα το στοιχείο της ανασφάλειας σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να σας αποκαλυφθούν μυστικά που αφορούν στο σύντροφο και όλο αυτό να ανεβάσει κατακόρυφα τη ζήλια που νιώθετε. Χειριστικά παιχνίδια και θέματα επιβολής θα τεθούν πάνω στη σχέση σας. Θα σας διακατέχει ανταγωνιστική διάθεση και θα θελήσετε να επιβληθείτε. Θα ζητήσετε εχέγγυα αγάπης και κατάθεση ψυχής ώστε να είστε βέβαιοι για τα συναισθήματα του άλλου. Είστε από τη φύση σας ρομαντικοί και ευαίσθητοι κι αν ο άλλος δεν πληροί τις προϋποθέσεις που εσείς ζητάτε, το πιο πιθανό είναι να τελειώσετε αυτήν τη σχέση. Μέσα σε όλα αυτά θα δείτε να σας χτυπούν την πόρτα οι οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα παρουσιαστούν ξαφνικά έξοδα που δεν τα υπολογίζατε και τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων

Στον τομέα του υποσυνειδήτου βουλιάζει το φως της πανσελήνου, το οποίο θα βγάλει στην επιφάνεια τις κρυφές και μύχιες σκέψεις σας, τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, τα άγχη και τα απωθημένα σας. Εάν δεν καταφέρετε να δεχθείτε και να αποδεχθείτε ό,τι σας πλήγωσε και σας πίκρανε στο παρελθόν και να κάνετε ειρήνη, τότε θα υποστείτε τις συνέπειες οι οποίες θα βγουν σε ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή και δώστε τόπο στην οργή, ώστε να καταφέρετε να ισορροπήσετε. Υιοθετείστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής αποφεύγοντας λάθη και συνήθειες του παρελθόντος. Η επούλωση και η ίαση θα έρθει μετά από επίπονη προσπάθεια, η οποία αξίζει τον κόπο. Σχέσεις και συνεργασίες που έγιναν πριν καιρό, επανέρχονται στο προσκήνιο και αναθεωρούνται. Θα παρουσιαστούν εμπόδια, τα οποία θα πρέπει να βρείτε τρόπο να υπερνικήσετε. Το κυνήγι του έρωτα θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος

Το φως της πανσελήνου πέφτει στον τομέα των φιλικών σχέσεων. Θα σας γίνουν αποκαλύψεις για άτομα του φιλικού περιβάλλοντος σας τα οποία θα σας στεναχωρήσουν. Ίσως θα νιώσετε τη γη να υποχωρεί κάτω από τα πόδια σας, διότι αλλά πιστεύατε για αυτούς και άλλα θα διαπιστώσετε. Η ίδια συνθήκη ενδεχομένως να επικρατήσει και στα ερωτικά σας. Αποκαλύψεις συντρόφου θα σας κάνουν να νιώσετε άσχημα. Παρόλα αυτά επειδή ο τομέας των γενικότερων σχέσεων και συνεργασιών ευνοείται αρκετά, δείχνει πως εσείς δεν χάνετε το κουράγιο σας και προχωράτε στην ζωή σας. Λίγη προσοχή χρειάζεται να δείξετε στην εργασία σας, η οποία φαίνεται να σας κουράζει. Επίσης η καθημερινότητά σας θα γίνει μετ’ εμποδίων, διότι εμφανίζονται αγγαρείες στις οποίες θα δυσανασχετήσετε. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, δικαστικές διαμάχες και αντιδικίες που είχαν κολλήσει, θα πάρουν φόρα για να ολοκληρωθούν.

Ζυγός

Το φως της πανσελήνου φωτίζει τον τομέα της καριέρας σας. Θα νιώσετε την ασφυκτική πίεση και το δίλημμα, για το ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Σπίτι και οικογένεια, ή δουλειά και καριέρα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για εσάς που ούτως ή άλλως έχετε στη φύση σας την αναποφασιστικότητα. Πόσο μάλλον τώρα πού το οικογενειακό περιβάλλον, σας έχει ταράξει με παλιά θέματα, τα οποία έχουν ανασκαφεί. Εσείς όμως ξέρετε και τα ζυγίζετε καλά, οπότε στο τέλος σίγουρα θα πάρετε τη σωστή απόφαση. Αυτή θα είναι η τελευταία εβδομάδα στην οποία θα κληθείτε να θέσετε σε εφαρμογή τις ιδέες που έχετε πάνω σε θέματα επικοινωνίας. Προσοχή λίγο στα λόγια που θα πείτε γιατί ίσως παρεξηγηθείτε, λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Θα έχετε αυτό που λέμε η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον τα οποία έχετε να δείτε καιρό, θα σας επισκεφθούν και μαζί τους θα θυμηθείτε τα παλιά.

Σκορπιός

Αυτό το φεγγάρι θα φωτίσει τον τομέα που αφορά σε ταξίδια, σπουδές, γνώσεις και νομικές υποθέσεις. Θα αποφασίσετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι μέσω του οποίου θα αποκομίσετε εμπειρίες. Είναι κάτι που το θέλετε διακαώς, αν και υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστούν εμπόδια. Θα θελήσετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και ιδεολογίας, καθώς κάποιες παγιωμένες αντιλήψεις που είχατε στο παρελθόν εξαφανίζονται και στη θέση τους μπαίνουν καινούργιες. Θα κάνετε μαθήματα, σεμινάρια και εκπαίδευση για νέες δεξιότητες. Θα χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αλλά μην αγχώνεστε, διότι αυτά θα είναι τα τελευταία έξοδα. Στο σπίτι και στην οικογένεια θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας προς το τέλος της εβδομάδος, διότι εκεί θα αναθεωρήσετε τις αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν εξαιτίας κάποιων νέων προβλημάτων που εμφανίζονται.

Τοξότης

Με το βλέμμα σας στραμμένο στα οικονομικά και την πανσέληνο να φωτίζει τον συγκεκριμένο τομέα, θα σας βρει η εβδομάδα. Σε κάποιους από εσάς αφορούν σε χρέη από το παρελθόν που πρέπει να τακτοποιήσετε. Σε άλλους είναι έξοδα για κληρονομικά, ή φορολογικά ζητήματα. Όπως και να ‘χει εσείς θα βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα δώσετε είτε στο δημόσιο, είτε ενδεχομένως στον σύντροφο, ο οποίος έχει προβλήματα και θα πρέπει να τον στηρίξετε. Θα είστε ετοιμοπόλεμοι και αρκετά δραστήριοι με τον Άρη στο πλευρό σας αφού για λίγες μέρες ακόμα θα σας κινητοποιεί. Θα έχετε φρέσκες ιδέες και καινοτόμες, τις οποίες θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με το κοντινό σας περιβάλλον. Αυτοί όμως είναι που θα σας φέρουν εμπόδια, φρενάροντας τις σκέψεις σας και θα σας πείσουν, ότι καλπάζοντας με γρήγορους ρυθμούς, οι αποφάσεις και οι ενέργειες στις οποίες θέλετε να προβείτε, θα είναι απερίσκεπτες.

Αιγόκερως

Το φως της πανσελήνου πέφτει μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Εκεί πρέπει να στρέψετε το βλέμμα σας και την ενέργειά σας, διότι ίσως να υπάρξει πρόβλημα εάν δεν το χειριστείτε σωστά. Το πάθος, η ίντριγκα και η ζήλια, καθώς και τα παιχνίδια εξουσίας, θα βγάλουν στην επιφάνεια απωθημένα και καταστάσεις από το παρελθόν. Δεν είστε ξεκάθαροι και δεν μπορείτε να πάτε μπροστά, όταν σας κρατάει δέσμιους το παρελθόν, από το οποίο δεν θέλετε να αποκοπείτε κι αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σας. Το φεγγάρι θα βγάλει στη φόρα μυστικά και κρυφές ενέργειες. Προσέχετε για να έχετε διότι υπάρχει κίνδυνος να διακοπεί μία σχέση, η μία συνεργασία από τις αποκαλύψεις. Στον οικονομικό τομέα αρχικά φαίνεται να παίρνετε μία ανάσα, όμως στην πορεία και προς το τέλος της εβδομάδος, εμφανίζονται παλιές εκκρεμότητες, οι οποίες σας πιέζουν. Υπομονή.

Υδροχόος

Το φως της πανσελήνου φωτίζει τον τομέα της υγείας, της εργασίας και της καθημερινότητας σας. Θα πρέπει να θέσετε ως σκοπό ζωής την αποκοπή από κάθε βλαβερή συνήθεια, η οποία κάνει κακό στην υγεία σας. Σε τούτη την παρούσα φάση ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους προβλήματα υγείας από το παρελθόν, τα οποία συνδέονται με κακή διατροφή και βλαβερές συνήθειες. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, το άγχος και η κούραση, θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στην εβδομάδα. Ο ύπνος, η ξεκούραση και τα συμπληρώματα διατροφής, είναι αρκετά βοηθητικά. Έντονο το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη σας και θα παιχτούν παιχνίδια εξουσίας τα οποία αφορούν στην εργασία σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Διαφυλάξετε με όποιον τρόπο μπορείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν και φανείτε προσεκτικοί σε σχέσεις με άτομα που ενδεχομένως δεν είναι διαθέσιμα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείτε.

Ιχθύες

Το φως του φεγγαριού φωτίζει τον τομέα των ερωτικών σας. Θα βρεθείτε σε φάση ολοκλήρωσης της ερωτικής σας σχέσης διότι νιώθετε πως έδεσε το γλυκό. Ο σύντροφος θα βγάλει στην επιφάνεια ευαισθησία και ρομαντισμό που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά. Φροντίστε να διαφυλάξετε τη σχέση σας διατηρώντας το ευνοϊκό κλίμα, διότι με κάποιον τρόπο μπορεί να παρεξηγηθείτε γκρεμίζοντας τις προσδοκίες του συντρόφου σας. Αρκετά ευνοϊκός θα είναι ο τομέας των συνεργασιών, με προτάσεις οι οποίες πέφτουν σαν μάνα εξ ουρανού και σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Λίγες μέρες έχουν απομείνει ακόμα πού θα σας τρέχουν στα επαγγελματικά, με αρκετή κούραση και πολύ δουλειά. Προσέχετε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, ή του ερωτικού, τα οποία σας ζηλεύουν. Γίνονται λόγια πίσω από την πλάτη σας και αφορούν στο παρελθόν σας. Την αυστηρή κριτική που ασκούν εις βάρος σας θα την μάθετε λίγο αργότερα.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%