Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Φεστιβάλ

Πρόσκληση για κατάθεση podcast

today11/01/2022 6

Background
share close

Με μία νέα συνεργασία που προσφέρει μια μεγάλη υποτροφία, το τμήμα Podcast του 24ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης προσκαλεί με χαρά δημιουργούς podcast από την Ελλάδα και το εξωτερικό να καταθέσουν τα έργα τους.

 Το Φεστιβάλ είναι ένα από τα πρώτα στον κόσμο που ενσωμάτωσε τα podcast στο πρόγραμμά του. Φέτος, εκτός από το Βραβείο Καλύτερου Podcast που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο αξίας 2.000 ευρώ, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Louis Lumière και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσφέρουν το βραβείο – υποτροφία Βραβείο ENS Louis Lumière – Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος για Ανερχόμενο Ακουστικό Δημιουργό Ντοκιμαντέρ. Ο νικητής του βραβείου – υποτροφία θα βρεθεί για έξι εβδομάδες στη Γαλλία για να συμμετάσχει στο Sound Documentary International Summer Programme της ENS Louis Lumière που απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού χώρου (δημιουργούς blog, podcast ή οποιουδήποτε άλλου ηχητικού project).

Το τμήμα podcast του 24ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης χωρίζεται σε δύο υποτμήματα: το διαγωνιστικό τμήμα podcast και το εκτός συναγωνισμού τμήμα podcast. Τα podcast που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του 24ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 20 Μαρτίου 2022.

Στο τμήμα podcast μπορούν να συμμετέχουν podcast ελληνικής γλώσσας και αγγλικής γλώσσας, τα οποία θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στη διοργάνωση.

Στο τμήμα podcast του 24ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μπορούν να συμμετέχουν:

  • podcast μυθοπλασίας
  • podcast τεκμηρίωσης
  • podcast είτε μυθοπλασίας είτε τεκμηρίωσης που ενσωματώνουν συνεντεύξεις στην αφήγησή τους

Τα podcast θα πρέπει να έχουν διάρκεια από 20 έως 30 λεπτά.

Αίτηση:

https://www.filmfestival.gr/el/open-calls

Καίτη Λεκάκου

Written by: DreamCity

Rate it

0%