Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/01 έως 16/01 από τη Βίκυ Δρόσου

today10/01/2022 16 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

Η εβδομάδα ξεκινά με τον ήλιο να βρίσκεται γλυκά μπλεγμένος στα δίχτυα του Ποσειδώνα, που σκοπό έχει να ανεβάσει την έμπνευση, την φαντασία, την ονειροπόληση και το συναίσθημα, σε αρκετά υψηλό βαθμό. Ο ιδεαλισμός και η ενσυναίσθηση θα μας διακατέχουν το νου και την καρδιά, αλλά και η ρομαντική διάθεση θα βρίσκεται στο ζενίθ. Δυστυχώς αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ, διότι σύντομα θα βρεθούμε να έχουμε θρέψει φρούδες ελπίδες.

Απογοητευμένους και με σκυμμένο το κεφάλι θα μας βρει αμέσως μετά, η επόμενη σκληρή συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα, όπου θα κάνουν την εμφάνισή τους οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις, φέρνοντας απογοητεύσεις τις οποίες δεν περιμέναμε. Η ενέργειά μας θα εξασθενήσει λόγω της έξαρσης των ιών, των ασθενειών και γενικά των μικροβίων. Η πλάνη, η παραπλάνηση και η παραφιλολογία, μαζί με τον φόβο, θα εξασθενήσουν ακόμη περισσότερο το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ας φανούμε προσεκτικοί και ας μην ενθουσιαζόμαστε από ενέργειες και λόγια, τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και της πληροφορίας, ο Ερμής, θα βρεθεί ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, έχοντας κοντά τον Κρόνο ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτα και επί μακρόν, το τετράγωνο του με τον Ουρανό. Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων θα δυσκολέψει καθώς τα μαντάτα θα είναι δυσάρεστα. Οι αστοχίες στην διαχείριση των καταστάσεων που αφορούσαν τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν διογκώνονται, αφού μαζεύονται πολλά κάνοντας ένα βουνό από προβλήματα. Θα μας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά και γενικότερα την παιδεία και την εκπαίδευση των νέων, καθώς οι οιωνοί δεν είναι ευνοϊκοί. Δύο πλανήτες που αφορούν την καθημερινή μας ζωή, ο Ερμής και η Αφροδίτη, βρίσκονται σε αναδρομή κι αυτό θα συμβάλει στην ασυνεννοησία και στις παρεξηγήσεις, αφού θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δυσκολέψουν την καθημερινότητά μας.

Η εβδομάδα θα κλείσει πάλι με όψη του Ήλιου, ο οποίος θα μπλεχτεί με τον σκοτεινό Πλούτωνα και εκεί θα δούμε πόσα αποθέματα ψυχικής δύναμης διαθέτουμε ακόμα.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Αρχίζετε να δραστηριοποιείστε στον τομέα που αφορά νομικές υποθέσεις, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια και επαφές, με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σας και οι πεποιθήσεις σας, οι οποίες ήταν παγιωμένες. Θα αποφασίσετε να πιάσετε από την αρχή ή να συνεχίσετε σπουδές, σεμινάρια, ή να αποκτήσετε κάποιες δεξιότητες ως επιπλέον προσόντα στο βιογραφικό σας. Άτομα που ήταν σημαντικά στη ζωή σας και τα θεωρούσατε αξιόλογα μέχρι τώρα, θα σας απογοητεύσουν με τη συμπεριφορά τους. Μην πτοείστε όμως γιατί όσο κι αν σας πίκραναν, εσείς θα μπείτε σε νέους κύκλους με καινούργια άτομα. Στον επαγγελματικό τομέα ανεβαίνετε κλίμακα από άτομα εξουσίας, τα οποία σας βοηθούν, ή αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας. Φίλοι που έχετε να δείτε καιρό έρχονται ξανά στη ζωή σας και έχετε επανασύνδεση. Εσείς πάντως αυτή τη στιγμή καλείστε να επαναξιολογήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τον φιλικό κύκλο.

Ταύρος

Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες για θέματα τα οποία αφορούν στο εργασιακό παρελθόν και έχουν προκύψει τώρα για να τα λύσετε. Θα επαναξιολογήσετε τις όποιες αποφάσεις είχατε πάρει και αφορούσαν στην πορεία της καριέρας σας. Κάποιοι σας είχαν πείσει πως ήταν σωστό να τις πάρετε κι εσείς ακολουθήσατε τις λανθασμένες συμβουλές τους. Τώρα λοιπόν θα σας στριμώξουν, επιβάλλοντας σας να κάνετε πράγματα χωρίς να το θέλετε. Εάν είχατε επενδύσει κάποιο κεφάλαιο για αυτόν τον σκοπό είναι πολύ πιθανό να χάσετε τα χρήματά σας. Χρειάζεται προσοχή σε οποιοδήποτε ρίσκο που ίσως σας προτείνουν. Θα απογοητευτείτε. Αντιθέτως επενδύστε στην ρομαντική διάθεση του συντρόφου, ο οποίος σας προσφέρει ψυχική επαφή και σας απογειώνει μέσω εμπειριών. Τα ταξίδια που επιθυμείτε έχουν εμπόδια για την ώρα, τα οποία θα τα ξεπεράσετε στο μέλλον και θα καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής, κάνοντας την ανάδρομη πορεία του, θα επαναφέρει νομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Το ευρύτερο περιβάλλον, θα σας πιέσει ασφυκτικά για τις αποφάσεις που είχατε πάρει και οι οποίες όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν οι σωστές. Από την άλλη αν είχατε αφήσει μισοτελειωμένες σπουδές, τώρα είναι η ώρα να τις επανεξετάσετε, παρότι θα ζοριστείτε  αρκετά να τις βγάλετε εις πέρας. Υπάρχει πιθανότητα να σας προτείνουν συνεργασίες τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ, διότι κρύβουν παγίδα. Μην πείτε αμέσως το ναι εάν πρώτα δεν μελετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επίσης στα επαγγελματικά θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ διότι παντού αιωρείται το πέπλο της παραπλάνησης. Εάν δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό, ή κάποιον τον οποίον εμπιστεύεστε απόλυτα για την ορθή του κρίση.

Καρκίνος

Οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν στο παρελθόν και έχετε αμελήσει, ή δεν γνωρίζατε ως τώρα, έρχονται και σας χτυπούν την πόρτα. Θα σας δημιουργήσουν έντονο άγχος και πίεση διότι θα δυσκολευτείτε να αποπληρώσετε. Προσπαθήστε να κάνετε έναν σωστό διακανονισμό, ο οποίος θα σας συμφέρει. Πάντως αυτός θα είναι ένας από τους λόγους που θα αναστείλει κάποιες φιλοδοξίες και κάποια όνειρα που στοχεύατε να πραγματοποιήσετε. Το άγχος που θα σας διακατέχει στην καθημερινότητά σας και που θα δυσκολέψει τον αγώνα δρόμου στην εργασία σας, είναι πολύ πιθανό, αν δεν προσέξετε, να έχει επίπτωση στην υγεία σας, με διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα. Επίσης καλό θα ήταν να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε στο εργασιακό περιβάλλον. Δεν θέλουν όλοι το καλό σας. Στα αισθηματικά οι επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν είναι από τα πολύ πιθανά σενάρια, εφόσον είστε πρόθυμοι να δώσετε την δεύτερη ευκαιρία.

Λέων

Ήρθε η στιγμή που καλείστε να επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες που έχετε κάνει. Μέσα στην εβδομάδα αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα και θα δείτε τι θα κρατήσετε και τι θα διώξετε από τη ζωή σας. Ίσως κάποιες αποχωρήσεις να σας πονέσουν, αλλά εάν δεν είναι ωφέλιμες και δεν μπορούν να προχωρήσουν, ώστε να σας πάνε παρακάτω, τότε με το καλό να φύγουν. Κάποιοι θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε και να επανεξετάσετε τον γάμο σας. Είναι αυτό που είχατε ονειρευτεί ή σας πιέζει και σας κόβει την αναπνοή πνίγοντας σας; Όσο για τα ερωτικά αυτά μπαίνουν στις προτεραιότητες σας αλλά χρειάζονται προσοχή ειδικά αν αφορούν σε νέες γνωριμίες. Προσοχή μην σας παραπλανήσουν αποσπώντας σας χρήματα. Εάν δανείσετε, να γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να τα πάρετε πίσω. Επειδή η σεξουαλική επιθυμία θα είναι άκρατη επενδύστε μόνο σε αυτό το κομμάτι και στην ανεβασμένη σας λίμπιντο, η οποία εμπεριέχει και αρκετή δόση ρομαντισμού και αφήστε τα οικονομικά στην άκρη.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, θα βρεθεί σε ανάδρομη πορεία και ο τομέας που θα σας πιέσει αφόρητα, είναι αυτός που αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Θα νιώσετε αδικημένοι στην εργασία σας, διότι ενώ εσείς θα τρέχετε για όλους σε βαθμό εξάντλησης, δυστυχώς κανείς δεν θα το αναγνωρίσει. Έτσι θα αποδεχθείτε το γεγονός πως οι κόποι σας πάνε χαμένοι και πως δεν υπάρχει λόγος να τα δίνετε όλα για να ικανοποιήσετε τους υφισταμένους, τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους σας. Η κούραση και το άγχος θα βγάλουν ψυχοσωματικά προβλήματα, για αυτό καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία σας και τον εαυτό σας, αφού κανείς δεν θα σας πει μπράβο. Προσοχή χρειάζεται και ο τομέας των σχέσεων αλλά και του οικείου σας περιβάλλοντος. Τι συμβαίνει και κάποια συμμαχία έχουν κάνει εναντίον σας; Στα αισθηματικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επανασύνδεσης με άτομο από το παρελθόν, εφόσον το επιθυμείτε.

Ζυγός

Στα αισθηματικά επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα, όπου εκεί θα επανέλθουν άτομα και καταστάσεις από το ερωτικό παρελθόν, ζητώντας να μπουν ξανά στο παρόν σας. Η διαδικασία της επαναξιολόγησης που θα κάνετε πριν δώσετε την ευκαιρία ξανά σε ένα πρώην ταίρι, θα σας αγχώσει και θα σας δημιουργήσει ένα τεράστιο δίλημμα. Ίσως δεν είστε έτοιμοι, ή ίσως δεν νιώθετε σίγουροι για να πάρετε μία τέτοια απόφαση. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει, ο οποίος θα είναι με το μέρος σας κι εκεί θα μπορέσετε να δείτε εάν θα επιμείνει το συγκεκριμένο άτομο στο αίσθημα του. Στις ατελείωτες συζητήσεις που θα κάνετε με το κοντινό σας περιβάλλον, μάλλον δεν θα βγάλετε άκρη, διότι από τη μία θα προσπαθήσουν να σας συμβουλέψουν ώστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, από την άλλη εσείς θα αντιληφθείτε τα ψέματα που θα σας πούνε.

Σκορπιός

Ο τομέας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια είναι αυτός που θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Συζητήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν και αφορούσαν πατρική περιουσία, ακίνητα, ή διάφορα άλλα προβλήματα του σπιτιού επανέρχονται και θα ξαναμπούν επί τάπητος. Είναι μία διαδικασία επίπονη και κουραστική, η οποία θα σας πιέσει ασφυκτικά, αφού δεν θα μπορέσετε να πάρετε προς το παρόν κάποια απόφαση. Ίσως ξαναβγούν στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα υγείας και όχι μόνο, που αφορούν στους γονείς σας. Θα ξοδέψετε χρήματα για τις ανάγκες, είτε των παιδιών σας, είτε του ερωτικού συντρόφου. Προσοχή στην υγεία τόσο του ενός, όσο και του άλλου. Κάποιοι από σας θα αναδείξετε τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα, δαπανώντας ένα χρηματικό ποσό το οποίο επενδύετε για εξοπλισμό, αναλώσιμα είδη, μηχανήματα και ότι άλλο χρειάζεστε για το χόμπι σας. Συσφίγγονται οι σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και κοντινό περιβάλλον.

Τοξότης

Θα συναντήσετε άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον τα οποία είχατε να δείτε καιρό και θα συζητήσετε μαζί τους. Τα θέματα συζήτησης θα αφορούν σε παρελθοντικές καταστάσεις. Αν είχαν γίνει κάποιες παρεξηγήσεις τώρα είναι ο καιρός για να τις λύσετε. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη διαδικασία διότι θα σας αγχώσει και θα σας πιέσει η αναμόχλευση του παρελθόντος. Ενδεχομένως θα έχετε διαφωνίες με αδέρφια για θέματα που αφορούν στο παρελθόν και σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι. Εξακολουθείτε να έχετε εριστική διάθεση απέναντι στους οικείους σας, διότι δεν μπορείτε να διαλευκάνετε το μυστήριο που επικρατεί. Ίσως να σας αποκαλυφθούν τα ψέματα και οι παραπλανήσεις, για αυτό θα είστε αρκετά καχύποπτοι. Στα οικονομικά υπάρχει η πιθανότητα να σας επιστρέψουν χρήματα τα οποία είχατε δανείσει. Έχετε κάνει τεράστια υπομονή και αφού είδατε ότι δεν είχαν σκοπό να τα επιστρέψουν, τα διεκδικήσατε και πολύ καλά κάνατε.

Αιγόκερως

Ο τομέας που σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα είναι τα οικονομικά. Από τη μία θα έχετε κάποιες μικρές απολαβές οι οποίες αφορούν εργασίες του παρελθόντος και από την άλλη εμφανίζονται οικονομικές εκκρεμότητες τις οποίες πρέπει να διευθετήσετε και αφορούν επίσης σε οφειλές του παρελθόντος. Αφού θα καταφέρετε να δώσετε κάτι από δω και κάτι από κει, θα νιώσετε πιεσμένοι, μα και ανακουφισμένοι και το ένα συναίσθημα θα συναλλάσσεται με το άλλο. Αναμοχλεύετε το παρελθόν και σκέφτεστε τα παλιά ενώ καλό θα ήταν να μην ασχολείστε με αυτά, διότι αγχώνεστε. Ότι πέρασε πέρασε και πίσω δεν γυρίζει για αυτό στρέψτε το βλέμμα στο μέλλον. Θα πρέπει να προσέξετε το παρασκήνιο και τις ενέργειες που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Κάτι ψυχανεμίζεστε αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα για να σας γίνουν οι αποκαλύψεις. Στα ερωτικά υπάρχει πάθος και ένταση το οποίο σας εξιτάρει.

Υδροχόος

Τα έχετε βάλει με τον εαυτό σας και θέλετε να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει επάνω σας. Επαναξιολογείτε την στάση σας απέναντι στους άλλους. Νιώθετε πώς περνάτε μία βαθιά κρίση και θέλετε να επανατοποθετηθείτε απέναντι στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες, στο γάμο, στην δουλειά και στην οικογένειά σας. Οι αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν πιστεύετε πώς δεν ήταν σωστές και τώρα θα θελήσετε να τις δείτε ξανά. Είναι πολύ πιθανό να μπλέξετε σε ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, διότι η ενδοσκόπηση που κάνετε θα διαρκέσει αρκετό καιρό ώστε στο τέλος να μην μπορέσετε να κατανοήσετε τους άλλους, αλλά ούτε και οι άλλοι εσάς. Πάρτε χρόνο και μην προβείτε σε δηλώσεις μέχρι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας. Μην μπλέξετε οικονομικά μαζί με φίλους και μην δανείσετε διότι θα χάσετε και τα χρήματα και τους φίλους. Οι παρασκηνιακές ενέργειες εξακολουθούν να δρουν πίσω από την πλάτη σας. Τουλάχιστον εσείς παραμείνετε συνετοί και μην μπείτε στην ίδια διαδικασία, διότι οι αποκαλύψεις θα είναι μοιραίες με κίνδυνο να εκτεθείτε.

Ιχθύες

Το παρελθόν είναι αυτό που σας κρατά στάσιμους αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε προχωρήσετε στη ζωή. Θα σας κυριεύσει η μανία να ανασύρετε τις μνήμες από το χρονοντούλαπο. Θέλετε σώνει και καλά να επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν ώστε να δείτε αν ήταν οι σωστές. Βλέποντας τα ξανά υπάρχει πιθανότητα να τις αναθεωρήσετε και να δημιουργήσετε έναν άλλο δρόμο πλεύσης. Θα μπείτε σε μία διαδικασία η οποία είναι αρκετά κουραστική και πιεστική. Στα επαγγελματικά θα βάλετε φτερά στα πόδια διότι θα τρέχετε να προλάβετε τον υπερβολικό όγκο εργασίας και τα δύσκολα ωράρια. Υπάρχει πιθανότητα να μην αναγνωριστούν οι κόποι σας ή να απογοητευτείτε για κάποιο λόγο. Φροντίστε λοιπόν να είστε συνεπείς και στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, διότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ. Οι φίλοι πού θα επανέλθουν στη ζωή σας από τα παλιά θα σας βοηθήσουν τονώνοντας την ψυχολογία σας.

Written by: DreamCity

Rate it

0%