Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 03/01 έως 09/01 από τη Βίκυ Δρόσου

today04/01/2022 5

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και καλή χρονιά!!

Μία δύσκολη χρονιά μας αποχαιρέτησε και στο άνοιγμα της αυλαίας του καινούργιου έτους, έκανε ποδαρικό η νέα σελήνη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω. Με την βαριά σκιά τούτης της νέας σελήνης, θα πορευτούμε για τις επόμενες ημέρες. Η επαφή της κρόνιας σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό, καθώς και η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, (ζώδιο Ουρανού και Κρόνου), καταδεικνύει εμφανώς τις αιφνίδιες και ξαφνικές αποφάσεις. Εξάλλου ακόμα αιωρείται στην ατμόσφαιρα το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το οποίο θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτους, άλλοτε πιο έντονο και άλλοτε πιο αδύναμο. Ο Άρης συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, την εκπαίδευση, την θρησκεία, την ανώτερη γνώση και την παιδεία. Η εβδομάδα θα κυλήσει με χαλαρούς ρυθμούς χωρίς έντονες αστρολογικές συνθήκες.

Αυτό που μας απασχολεί μόνο είναι τα θέματα της Αφροδίτης, δηλαδή των οικονομικών και του έρωτα. Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία να θέτει τις παλιές ερωτικές σχέσεις σε άλλες βάσεις και σε νέα δεδομένα, ξυπνά μέσα μας τη νοσταλγία για το παρελθόν. Με έμπνευση και με όραμα ανεβαίνει η ρομαντική διάθεση, αλλά και ο ιδεαλισμός για το κοινωνικό σύνολο. Το πισωγύρισμα της Αφροδίτης την βρίσκει αγκαλιά με τον ήλιο, όπου θα καούν καρδιές. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφεθούμε και να ζήσουμε, αυτό που το σύμπαν έχει επιλέξει για μας, εφόσον βάλουμε για λίγο στην άκρη το καθήκον και τις υποχρεώσεις. Δεν ξεχνούμε την είσοδο του Δία στους Ιχθείς που αυξάνει την πίστη, πως μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με ένα βήμα μπρος και δύο πίσω βαδίζετε στον τομέα της καριέρας σας. Ενώ όλα είναι όμορφα τακτοποιημένα, ξαφνικά και εν αιθρίω ουρανό, έρχεται ο αστάθμητος παράγοντας και σας ανατρέπει τα επαγγελματικά σχέδια. Φτάνουν στα αυτιά σας ειδήσεις και νέα τα οποία δεν τα περιμένατε. Επειδή είστε μαχητές δεν το βάζετε κάτω και προσπαθείτε πάντα για την επιτυχία και καταξίωση. Μέσα στην εβδομάδα πιθανόν να έχετε μία βοήθεια και μία πρόταση από μία παλιά συνεργασία. Σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά και προσπαθήστε να μην λειτουργήσετε εγωιστικά και δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Προς το τέλος της εβδομάδος σας διακατέχει η υποκειμενικότητα κι  αν δεν προσέξετε θα λειτουργήσει εις βάρος σας. Δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις. Στα ερωτικά σας πλημμυρίζει ο ρομαντισμός για μία σχέση, η οποία σας βοηθάει ψυχολογικά.

Ταύρος

Τα σχέδια που κάνετε μέσα στο μυαλό σας για ταξίδια και αποδράσεις, σας γεμίζουν αισιοδοξία. Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε, αλλά όλο και κάποιο εμπόδιο συμβαίνει την τελευταία στιγμή και σας μπλοκάρει. Ίσως αναθεωρείτε κι εσείς αφού δεν ξέρετε αν πρέπει να φύγετε ή όχι. Επίσης κάποιες μισοτελειωμένες σπουδές, ή γνώσεις που δεν ευοδώθηκαν ήρθε η στιγμή να της πιάσετε από την αρχή. Βρίσκεστε με άτομα από το παρελθόν τα οποία αποτελούσαν το φιλικό σας κύκλο και η νοσταλγία για τα περασμένα είναι διάχυτη. Έχετε νέες προτάσεις στα επαγγελματικά σας, γίνεστε πολύ εξωστρεφείς και υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας βοηθήσουν ώστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Τώρα μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές οφειλές οι οποίες σας τρέχουν. Το άγχος σας κυριεύει για χρέη και οφειλές, αλλά παρόλα αυτά η αδρεναλίνη έχει χτυπήσει κόκκινο, με ανεβασμένη τη λίμπιντο.

Δίδυμοι

Ο τομέας των οικονομικών, σας έχει πιέσει ασφυκτικά διότι έχετε αφήσει εκκρεμότητες σε οφειλές του παρελθόντος, οι οποίες αφορούν χρέη. Τράπεζες, ασφάλειες, δάνεια, διατροφές, κληρονομικά, είναι μερικά από τα οποία πρέπει να διευθετήσετε άμεσα. Είναι πολύ πιθανό να έχετε διαμάχες με σύντροφο, ή συνεργάτη, για οικονομικά θέματα. Αν έχετε φερθεί επιπόλαια και τα έχετε αφήσει στην τύχη τους τότε μάλλον έχουν δίκιο να σας τρέχουν. Βάλτε μπρος το πολυμήχανο μυαλό σας και την ευφυΐα που διαθέτετε, ώστε να αποπληρώσετε. Έχετε εύνοια και πολλές προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα, ή άνοδο στην δουλειά σας και αυτό συμβάλλει ώστε να τακτοποιήσετε όλα τα υπόλοιπα που εκκρεμούν. Πέρα από τη βοήθεια του σύμπαντος έχετε και κάποιο άτομο αρωγό στις προσπάθειές σας. Σκέψεις για ένα ταξιδάκι περνούν από το μυαλό σας εφόσον ξεμπερδέψετε με τα οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος

Οι σχέσεις τόσο οι ερωτικές, όσο και οι επαγγελματικές, βρίσκονται στο προσκήνιο της ζωής σας. Είναι ένα διάστημα το οποίο περιπλέκονται παλιές και νέες γνωριμίες. Εάν ενδιαφέρεστε για επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν σας, το οποίο χωρίσατε για τους δικούς σας λόγους ο καθένας, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει διεκδικώντας σας και πάλι. Από την άλλη ίσως θελήσετε εσείς να κάνετε την πρώτη κίνηση για να τα ξαναβρείτε. Προσοχή μόνο διότι ήταν σχέση μοιραία με αρκετά προβλήματα. Στις καινούργιες σχέσεις που μπαίνουν και ανατρέπουν τη ζωή σας πείτε ναι, διότι θα περάσετε όμορφα. Το άτομο που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα νοητικά, με υπερβατικά ταξίδια της ψυχής. Είναι το άτομο που διαθέτει ρομαντισμό, ποιητικό λόγο κι ευαισθησίες, οι οποίες σας ξυπνούν ξεχασμένα συναισθήματα. Μπαίνει στα σκοτεινά μονοπάτια του νου και της ψυχής σας, κατορθώνοντας να εκμαιεύσει τα μυστικά σας.

Λέων

Εργασία και χαρά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για εσάς. Νιώθετε μία κούραση, μία κατάπτωση, διότι η δουλειά είναι απαιτητική, βαριά και αρκετά κουραστική. Παρόλα αυτά το καλό νέο είναι ότι υπάρχουν απολαβές τόσο υλικές, όσο και ηθικές. Οι κόποι σας αναγνωρίζονται και δεν πάνε χαμένοι. Υπάρχουν άτομα στο εργασιακό περιβάλλον, τα οποία σας στηρίζουν, αλλά και κάποια άτομα, τα οποία σας βλέπουν ερωτικά, εσάς τους ελεύθερους. Το ερωτικό παρελθόν περιπλέκει λίγο τις καταστάσεις, διότι εμφανίζεται ξανά στη ζωή σας. Θετικά τα νέα και στις καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες προκύπτουν μέσω φλερτ, το οποίο εξασκείτε τον τελευταίο καιρό. Έχετε ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση. Όσοι δεν ενδιαφέρεστε για τα ερωτικά, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας φέρει χρήματα, τα οποία σας χρωστούσαν στο παρελθόν ή κάποιες επιχορηγήσεις που δικαιούστε να πάρετε από κληρονομικά ή τραπεζικά δάνεια.

Παρθένος

Είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα και ερωτική εβδομάδα η οποία επεκτείνεται και αργότερα. Σας απασχολούν έντονα έρωτες από το παρελθόν οι οποίοι εμφανίζονται ξανά στο παρόν. Εάν έχετε μείνει ελεύθεροι όλο αυτό το διάστημα και θέλετε να ξαναζήσετε την ένταση και το πάθος που εμπεριείχε μία προηγούμενη σχέση, δεν έχετε παρά να το πράξετε δεύτερη φορά. Προσέξτε μόνο μην έρθετε σε αντιπαράθεση με το σπίτι και το οικείο περιβάλλον σας για αυτήν την σχέση. Όσοι πάλι είστε σε άλλη κατάσταση και προετοιμάζετε έναν γάμο, ευνοείστε ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Εύνοια υπάρχει και στον τομέα των συνεργασιών καθώς θα δεχθείτε αρκετές προτάσεις οι οποίες δείχνουν να είναι προσοδοφόρες. Έτσι μπορείτε να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και να ανεβάσετε τη δημιουργικότητά σας, μιας και τώρα κατεβάζετε πολύ ωραίες ιδέες, τις οποίες θέλετε να εφαρμόσετε στον τομέα της δουλειάς σας.

Ζυγός

Βρίσκεστε σε κατάσταση εγρήγορσης όσον αφορά τις μετακινήσεις σας. Επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, στα οποία τρέχετε και δεν προλαβαίνετε. Κάνετε σκέψεις και συζητάτε με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, ή αδέρφια, για ενδεχόμενη αντικατάσταση του μεταφορικού σας μέσου. Μέσα στο πρόγραμμα των αλλαγών που θέλετε να κάνετε, έχετε βάλει στο στόχαστρο και το σπίτι. Αν και ο καιρός δεν ευνοεί, εσείς προγραμματίζετε μία ανακαίνιση του χώρου ή σκέφτεστε να μετακομίσετε. Επίσης υπάρχει στα πλάνα σας η αγοραπωλησία ακινήτου. Γενικά τα κινητά, τα αυτοκίνητα και ακίνητα, τα έχετε βάλει όλα επί τάπητος. Υπάρχει άτομο που μπορεί να σας στηρίξει και να σας προσφέρει την βοήθειά του, που μπορεί να είναι από μία απλή συμπαράσταση έως οικονομική ενίσχυση. Προσοχή στην αύξηση βάρους, καθώς αλλάζουν οι διατροφικές σας συνήθειες και εντάσσετε πλέον στην καθημερινότητά σας λιχουδιές.

Σκορπιός

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθείτε με άτομα από το κύκλο σας και το ευρύτερο περιβάλλον με τα οποία έχετε χαθεί για διάφορους λόγους. Είτε γιατί οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν, είτε είχατε καταπιαστεί ο καθένας με τις προσωπικές του ασχολίες. Επίσης είναι πολύ πιθανή η επανασύνδεση με τα άτομα που αποτελούσαν το ερωτικό σας παρελθόν. Αυτές οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας φέρνουν αντιμέτωπους με τις αναμνήσεις, δημιουργώντας σας, μία άβολη κατάσταση. Προσπαθήστε να κρατήσετε με νύχια και δόντια τα οικονομικά σας, διότι η παρόρμηση σας για την κάλυψη των αναγκών σας, είναι αυξημένη.

Η σκέψη σας βρίσκεται στο οικογενειακό περιβάλλον, στους οικείους και στο σπίτι σας. Εύνοια έχετε στον αισθηματικό τομέα με τις μετοχές σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Φλερτ και προτάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και βελτιώνουν την ψυχολογία σας. Ξεκινά μια μακρά περίοδος με προδιαγραφές τεκνοποίησης για όσους το επιθυμούν.

Τοξότης

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σας και αυτό θα υφίσταται για αρκετό καιρό ακόμα. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας και να δείτε σοβαρά τι πρέπει να πληρώσετε. Εάν έχετε οικονομικές διαφορές με τον σύντροφο, ή το ταίρι σας, θα πρέπει να τα διαχωρίσετε. Επίσης σας κυνηγούν χρέη από το παρελθόν στα οποία βρίσκετε λύση. Υπάρχει μία σημαντική οικονομική βοήθεια από άτομο του περιβάλλοντος σας. Ίσως ένα μέρος των χρημάτων σας το καταναλώνετε στο σπίτι για το οποίο σχεδιάζετε μία ανακαίνιση, είτε γιατί θέλετε να του δώσετε μία άλλη οπτική και θαλπωρή, είτε γιατί στοχεύετε να το πουλήσετε. Όπως και να ‘χει ο τομέας σπίτι και οικογένεια είναι ευνοημένος. Η οικογένεια μεγαλώνει είτε με γάμο, είτε με ένα μέλος που προστίθεται. Οι ιδέες σας είναι ευφάνταστες, πρωτοποριακές και την έμπνευση πού διαθέτετε την επικοινωνείτε με το κοντινό σας περιβάλλον και τους συγγενείς σας.

Αιγόκερως

Εξακολουθείτε να πρωταγωνιστείτε στα αστρολογικά δρώμενα, με τα φώτα των πλανητών στραμμένα πάνω σας. Όλοι οι σημαντικοί τομείς της ζωής σας θα σας δώσουν γεγονότα. Στα προσωπικά, στα οικογενειακά, στα επαγγελματικά και στις σχέσεις, σε όλα θα υπάρχει κάποιου είδους εξέλιξη. Αλλάζετε εμφάνιση, διαφημίζετε τον εαυτό σας και επικοινωνείτε καλύτερα τα ταλέντα σας. Παλιές σχέσεις που επανέρχονται πρέπει να τις επανεξετάσετε διότι δεν σας άφησαν και τις ωραιότερες αναμνήσεις. Σαφώς υπήρχε πάθος, αλλά η αγάπη κρύβονταν κάτω από τη μάσκα των παιχνιδιών εξουσίας. Κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικές γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας και μοιάζουν με εμπνευσμένο, ρομαντικό παραμύθι. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν διότι τα έξοδα τρέχουν. Για αρκετό καιρό ακόμα θα έχετε άγχος το οποίο θα αφορά καθαρά την οικονομική σας κατάσταση.

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε μία διαρκή αναζήτηση νέων φιλικών σχέσεων και νέων ομάδων για να ενταχθείτε. Έχετε όνειρα, φιλοδοξίες και σχέδια για το μέλλον και ψάχνετε τρόπους ώστε να τα πραγματοποιήσετε. Παιχνίδια εξουσίας κρύβονται πίσω από την πλάτη σας και αφορούν οικονομικά, αλλά και αισθηματικά. Κάνετε κι εσείς πιθανώς το ίδιο με επαφές και συζητήσεις που αφορούν οικονομικές δοσοληψίες του παρελθόντος. Εύνοια θα έχετε στα χρήματα διότι δεν αποκλείεται το γεγονός να σας επιστραφούν είτε δανεικά που είχατε δανείσει, είτε χρήματα που αφορούσαν παρελθοντικές εργασίες που κάνατε. Όπως και να ‘χει η οικονομική άνοδος θα σας ανακουφίσει. Επικοινωνείτε καλύτερα τις ιδέες σας και νιώθετε ότι μπορείτε να ανταλλάξετε πληροφορίες με άνεση. Μελανό σημείο είναι η εμμονή που έχετε με άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος, το οποίο είτε είναι δεσμευμένο, είτε κρύβει μυστικά. Ξεκολλήστε και πηγαίνετε παρακάτω που σας περιμένουν τα καλύτερα.

Ιχθύες

Υπερτονισμένος θα έλεγα βρίσκεται ο τομέας των φιλικών σας σχέσεων. Έρχονται φίλοι από τα παλιά με τους οποίους έχετε πολύ καιρό να βρεθείτε και να τα πείτε. Είναι υποστηρικτές σας, νοιάζονται για εσάς και μαζί τους θα θυμηθείτε τα παλιά. Ίσως σας επιστρέψουν χρήματα τα οποία τους είχατε δανείσει. Ένα φιλικό ενδιαφέρον μπορεί να μετατραπεί σε ερωτικό, ή και το αντίθετο, να διακοπεί μία ερωτική σχέση και να παραμείνει φιλική. Κρατάτε κρυμμένα μυστικά, μιλάτε με τον εαυτό σας και κάνετε σχέδια με σκέψεις που δεν κοινοποιείτε σε κανέναν ακόμα. Βρίσκεστε σε μία αγχώδη κατάσταση διότι θέλετε να βγάλετε από μέσα σας ότι σας βαραίνει και να το επικοινωνήσετε με κάποιο σημαντικό άτομο, αλλά κάνετε πίσω, διότι θεωρείτε πως δεν είναι ακόμα η κατάλληλη ώρα. Αυτές οι εσωτερικές διεργασίες έχουν επίπτωση και στην υγεία σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί.

Written by: DreamCity

Rate it

0%