Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/12 έως 02/01 από τη Βίκυ Δρόσου

today30/12/2021 10

Background
share close

Το εορταστικό κλίμα των ημερών ενισχύεται με την είσοδο του Δία στον χώρο της παραδοσιακής του κυβέρνησής, τους Ιχθύες.

Είναι μία σημαντική μετακίνηση η οποία μας συνδέει με το θεϊκό σχέδιο.

Η προσμονή για την έλευση του νέου έτους μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά. Αυξάνεται η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και όλοι μαζί, μέσω της προσευχής, γινόμαστε ένα σώμα. Ο Δίας μέσα από αυτή τη θέση, προσφέρει απλόχερα, συμπόνια, ανθρωπιά και πίστη για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Άρης από τον Τοξότη δίνει το έναυσμα σταθεροποίησης των ενεργειών μας μέσω του εξαγώνου με τον Κρόνο. Οι στόχοι παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης, μόνο εάν καταφέρουμε να εξαλείψουμε τις εγωιστικές συμπεριφορές, όσο κι αν αυτό πληγώνει κάποιους που έχουν μάθει να δρουν μόνο ατομικά. Το τετράγωνο Κρόνου- Ουρανού είναι διαρκές και σε ισχύ, τονίζοντας την τεράστια μάχη που δίνετε ανάμεσα στο παλιό κατεστημένο και στην νέα τάξη πραγμάτων. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ερμή, δημιουργεί ένταση, ζήλια, πάθος και ίντριγκες. Βγαίνουν στην επιφάνεια γυναικεία θέματα από το παρελθόν, (ανάδρομη Αφροδίτη), τα οποία είχαν να κάνουν με χειραγώγηση, επιβολή, εκβιασμό και παιχνίδια εξουσίας, όπου δυστυχώς αυτό το φαινόμενο συνεχίζεται για πολύ καιρό ακόμα. Η εβδομάδα κλείνει μαζί με έναν ολόκληρο χρόνο ο οποίος ήταν πολύ δύσκολος. Ανοίγοντας η αυλαία του νέου έτους μας παρουσιάζει μία νέα σελήνη, η οποία γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και που σκοπό έχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η θετική επαφή του νέου φεγγαριού με τον Ουρανό, θα δώσει έμπνευση, ευρηματικότητα και νέες πρωτοποριακές μεθόδους, ούτως ώστε να καταφέρουμε να τακτοποιήσουμε όλα τα πρακτικά θέματα, αρχής γενομένης της εργασίας μας. Την παρότρυνση προσπαθεί να δώσει και ο Ερμής καταφθάνοντας στον Υδροχόο, όπου θα βοηθήσει κι αυτός από το δικό του μετερίζι, προσδίδοντας γρήγορη σκέψη και ευρηματικό νου. Συλλογικότητα και επικοινωνία ομάδων.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Τα επαγγελματικά είναι ο τομέας που κρατά το ενδιαφέρον σας διότι εκεί έχετε εστιάσει εδώ και αρκετό καιρό. Επικοινωνείτε με άτομα και κάνετε συζητήσεις που αφορούν την εργασία σας και ίσως έρθετε σε επαφή με συνεργάτες από το παρελθόν. Αν είχατε εμπλακεί συναισθηματικά με κάποιον ανώτερο σας που είχε παίξει ρόλο στην καριέρα σας, δεν αποκλείεται να έρθετε πάλι κοντά. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα είναι οριστικές και δεσμευτικές. Από κάποιες παλιές συνεργασίες σας οφείλουν χρήματα τα οποία είναι καιρός να τα πάρετε πίσω. Δεν είναι σίγουρο ότι θα το πετύχετε, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε το. Γενικά δεν μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας διότι κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες σας πιέζουν αφόρητα. Η νέα χρονιά σας βρίσκει με Νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας και είναι πολύ πιθανή μία καινούργια δουλειά. Στήριγμα σας ένας φύλακας άγγελος που σας κρατάει τον ώμο και που μπορείτε να βασίζεστε σε αυτόν.

Ταύρος

Κοινωνικοποιηθείτε και βρεθείτε με άτομα που διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Οι συζητήσεις με το ευρύτερο περιβάλλον είναι απόλαυση για σας. Είναι καινούργια άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας και σας δημιουργούν ενθουσιασμό μαζί με ανάγκη για περιπέτεια. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε σπουδές, ξένες γλώσσες, πιστοποιήσεις, ή να αποκτήσετε κάποια δεξιότητα. Θα έχετε επιτυχία είτε αφορά μία καινούργια γνώση, είτε κάτι που έχετε αφήσει μισοτελειωμένο. Εάν ονειρεύεστε ταξίδια καλό θα ήτανε να πάτε σε γνώριμο μέρος και μη ρισκάρετε σε κάτι άγνωστο, διότι ίσως να μην περάσετε καλά. Στον φιλικό σας κύκλο υπάρχει ένα άτομο, ή και περισσότερα, που σας στηρίζουν και σας βοηθούν. Γενικά αυτός ο κύκλος διευρύνεται και γίνεστε πολύ δημοφιλής αποκτώντας πολλούς φίλους. Μπορεί να παίρνετε μέρος σε συλλόγους, σωματεία, ή να μπαίνετε σε ομάδες ανθρώπων που μοιράζεστε τις ίδιες φιλοδοξίες και τα ίδια όνειρα.

Δίδυμοι

Σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά τα οποία δεν είναι δικά σας αλλά έχουν να κάνουν με χρήματα συντρόφου. Κάτι καινούργιο παρουσιάζεται εκεί και σας βγάζει από μία δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ξαφνικά έσοδα συντρόφου, ή ξαφνικές απολαβές από τρίτες πηγές όπως εφορία, ασφάλειες κτλ. Ενδεχομένως μπορείτε κι εσείς πλέον να νιώσετε ασφαλείς, τακτοποιώντας οφειλές του παρελθόντος χωρίς άγχος. Στα επαγγελματικά αρχίζει η ανοδική πορεία με πολλές και ευοίωνες προτάσεις. Γίνεστε δημοφιλής και οι ανώτεροι εκτιμούν την δουλειά σας. Συναισθηματικά δένεστε με άτομα από το παρελθόν που ζητούν επανασύνδεση. Εσείς θα κρίνετε αν θέλετε να μπείτε πάλι στο παιχνίδι του έρωτα κι αν αξίζει τον κόπο. Από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα σκέφτεστε το μέλλον σας και σχεδιάζετε σπουδές, ταξίδια, σεμινάρια, επαφές με άτομα του εξωτερικού και ότι μπορεί να διευρύνει το πνεύμα και τους ορίζοντές σας.

Καρκίνος

Άτομο από το παρελθόν με το οποίο είχατε σχέση επανέρχεται στη ζωή σας και η επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Επειδή ήταν σχέση με έντονο πάθος αλλά και με κτητικότητα και ζήλια πριν αφεθείτε για άλλη μία φορά, σκεφτείτε το καλά. Επίσης επανέρχονται και συνεργασίες από το παρελθόν και τώρα σας γίνονται εκ νέου προτάσεις οι οποίες θα έχουν οικονομικές απολαβές μικρής κλίμακας. Εάν δεν έχετε κάνει σχέδια για κάποιο ταξίδι, έρχεται η βοήθεια του σύμπαντος ώστε να το πραγματοποιήσετε. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό, σπουδές, γνώσεις και διεύρυνση του νου, είναι προς υλοποίηση. Νομικές υποθέσεις οι οποίες τελειώνουν έχοντας θετική έκβαση, σας ανακουφίζουν. Από το τέλος της εβδομάδας και μετά τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες και ορίζετε πλέον εσείς τι αποτελεί οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Σε αυτό συμβάλλει η εργασία σας στην οποία αφιερώνετε αρκετό χρόνο, δουλεύοντας παραπάνω.

Λέων

Νέα δεδομένα στη δουλειά, νέες συνθήκες εργασίας, αλλά και νέα άτομα που μπαίνουν στον εργασιακό χώρο. Όλα γίνονται με κάπως απρόβλεπτο χαρακτήρα αλλά σκοπό έχουν να σας διευκολύνουν στη δουλειά. Είναι πολύ πιθανό να έρχονται παλιοί συνάδελφοι, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει, κάτω από δύσκολες συγκυρίες, ή γιατί υπήρχε διαφωνία και δυσαρέσκεια ως προς τα οικονομικά. Το ερωτικό στοιχείο αιωρείται μέσα στον τομέα της δουλειάς και μπορεί να αφορά σε σχέση από το παρελθόν, η οποία ήταν έντονη. Εσείς επιδίδεστε στο σπορ του φλερτ με αρκετή επιτυχία. Τα δημιουργικά σχέδια και τα ταλέντα σας προωθούνται και είναι αυτά για τα οποία νιώθετε περήφανοι. Αν έχουν ανοίξει πληγές που αφορούν την σταθερότητα για τις βάσεις σας, θεραπεύονται μέσα από τα παιδιά. Αναμένεται αύξηση των οικονομικών μέσω τρίτων. Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για κάποια επιδόματα, ή δανειοδότηση, επιστροφές φόρων, ή έσοδα από σύντροφο.

Παρθένος

Τζακ ποτ στον έρωτα με νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και με επιστροφές συντρόφων. Εάν πρόκειται για καινούργιες σχέσεις, προβλέπεται να μπουν στη ζωή σας ξαφνικά και να σας γεμίσουν αισιοδοξία, χαρά και διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια. Είναι αφυπνιστικές και βγάζουν στην επιφάνεια τον καλό σας εαυτό. Εάν πρόκειται για επανασύνδεση με πρώην σύντροφο, έχετε υπόψιν ότι δεν θα αλλάξει κάτι, διότι όσο επεισοδιακή ήταν η σχέση, τόσο και άλλο τόσο θα παραμείνει έτσι. Με ζήλια, κτητικότητα και χειραγώγηση συναισθημάτων. Ούτως ή άλλως εσείς έχετε το μαχαίρι εσείς και το πεπόνι και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που έχετε. Ευνοημένοι θα είστε στον τομέα των συνεργασιών και αντιστοίχως οι προτάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Προσοχή μόνο στο οικογενειακό περιβάλλον που εκεί δίνετε μεγάλη ενέργεια αλλά δεν είναι αρκετή για τους οικείους σας και θα ακούσετε παράπονα.

Ζυγός

Νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε το χώρο του σπιτιού σας και θεωρείτε ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος αφού έχετε την έμπνευση για την διακόσμηση του. Μάλιστα κάνετε αρκετές μετακινήσεις και συζητάτε με αδέρφια, γείτονες, ή γνωστούς, διασταυρώνοντας γνώμες. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε λιγάκι, διότι δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Άτομα από το οικείο περιβάλλον σας τα οποία έχετε να δείτε καιρό, σας επισκέπτονται κι αυτό είναι κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Άλλοι από σας επισκέπτονται τους οικείους τους στα πάτρια εδάφη, λόγω εορτών. Συζητήσεις και αναμνήσεις από το παρελθόν ξεπηδούν μέσα από αυτή τη συνεύρεση. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και σας υπόσχεται ανοδική πορεία. Η καθημερινότητά σας είναι πλέον ευχάριστη και οι αγγαρείες ανήκουν στο παρελθόν. Χαίρεστε την κάθε ώρα και στιγμή ακόμα και όταν εργάζεστε.

Σκορπιός

Μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις, ραντεβού, με άτομα του περιβάλλοντος σας, τα οποία σας μεταφέρουν ευχάριστα νέα. Μικρές αποδράσεις και κοντινά ταξίδια, προς τέρψιν των αισθήσεων σας. Μέσα από αυτές τις συναναστροφές υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε γνώριμες φυσιογνωμίες του παρελθόντος, εντελώς απρόσμενα. Επικοινωνείτε καλύτερα τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αφού τώρα η ομιλία και ο λόγος σας, είναι εμπνευσμένοι. Σε αυτό συμβάλλει  η αναπτέρωση του ηθικού σας την οποία σας ενισχύει ο αισθηματικός τομέας ο οποίος είναι πολύ ευνοημένος. Φλερτ, έρωτες, αλλά και η απόκτηση απογόνου για όσους το επιθυμούν είναι από τα πιθανά σενάρια. Η δημιουργική διάθεση και τα ταλέντα σας, αναδεικνύονται. Ίσως χρειαστεί να βάλετε βαθύτερα το χέρι στο πορτοφόλι καθώς παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα πιθανότατα για την ενίσχυση των οικονομικών του συντρόφου, ή συμβάλλετε σε κάποια δικά του έξοδα.

Τοξότης

Βρίσκεστε σε εγρήγορση, νιώθετε πολύ δυναμικοί και είστε έτοιμοι να τα βάλετε με όλους, τη στιγμή που έχετε αναλάβει μόνοι σας τα ηνία της ζωής. Κάνετε συζητήσεις με συγγενείς, ή αδέρφια, για την ακίνητη περιουσία. Τα έξοδα τρέχουν και υπάρχει η σκέψη να δαπανήσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, είτε για αγορά ακινήτου, είτε για ανακαίνιση. Γενικά ευνοούνται οι αγοραπωλησίες και για όσους επιθυμούν να πουλήσουν ακίνητα. Ενισχύεται η συναισθηματική και η οικονομική σας ασφάλεια μέσω αυτής της διαδικασίας. Από την άλλη μεγαλώνει η οικογένεια και ο χώρος του σπιτιού. Φέρνει σε σας αισιοδοξία και την τάση να θέλετε να βρίσκεστε με τους οικείους σας, όσο περισσότερο γίνεται. Από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα οι σκέψεις σας καλπάζουν με γρήγορους ρυθμούς και επικοινωνείτε με άτομα του περιβάλλοντος σας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω διαδικτύου.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Θέλετε να τα αλλάξετε όλα πάνω σας, από εμφάνιση, μέχρι χαρακτήρα και θα το πετύχετε. Γίνεστε ο άλλος άνθρωπος που επιθυμούσατε να δείτε στον καθρέφτη. Νέες σχέσεις οι οποίες έχουν αφυπνιστικό χαρακτήρα και είναι εμπνευσμένες, σας απογειώνουν. Όσοι επανασυνδεθείτε με άτομο από το ερωτικό παρελθόν, γιατί παίζει και αυτό το σενάριο, θα βιώσετε για άλλη μία φορά την ένταση των βαθύτερων συναισθημάτων σας. Επικοινωνείτε με νέες γνωριμίες και νέες προτάσεις, οι οποίες σας κάνουν πιο δημοφιλή και πιο αγαπητούς στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Στα οικονομικά υπάρχει άγχος, το οποίο κάποιες φορές σας αφήνει άυπνους. Θα περιοριστείτε διότι η οικονομική δυσπραγία οφείλεται σε έξοδα που θα χρειαστεί να δαπανήσετε για παιδιά, ή σύντροφο. Αυτό είναι κάτι που θα αρχίσει να σας απασχολεί εντονότερα από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα.

Υδροχόος

Υπάρχει έντονη η παρασκηνιακή δράση, είτε προέρχεται από εσάς, είτε από άλλους. Κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές και έχετε δοσοληψίες με άτομα τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα και δρουν υπογείως. Οι συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά είναι για παρελθοντικές απολαβές, ή ζημιές που υποστήκατε και οι οποίες γίνονται κρυφά. Σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις δράτε με μυστικότητα, διότι εδώ υπάρχει το άτομο το οποίο δεν είναι διαθέσιμο. Φανείτε συνετοί και μη ρισκάρετε τόσο την οικογενειακή σας ασφάλεια, όσο και την επαγγελματική, γιατί από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα υπάρχει η πιθανότητα να αποκαλυφθείτε. Από την άλλη μπορεί να αποκαλυφθούν και σε σας οι παρασκηνιακές ενέργειες οικονομικού περιεχομένου. Εσείς στο τέλος, τουλάχιστον σε ότι αφορά στα οικονομικά, βγαίνετε ωφελημένοι. Δείξτε λίγη προσοχή στην υγεία σας και στην υγεία των οικείων σας.

Ιχθύες

Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας, αλλά και παλαιότεροι που επανέρχονται. Όσον αφορά τους καινούργιους φίλους, έρχονται με καλές προθέσεις και σας διδάσκουν τη δύναμη της φιλίας. Είναι άτομα που ίσως προέρχονται από το εξωτερικό, ή έχουν επαφή με αυτό και λειτουργούν ως καθοδηγητές, εμπνέοντας και αφυπνίζοντας σας. Όσον αφορά τους παλαιότερους φίλους, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους για άλλη μία φορά. Αλλάζετε πλάνο ζωής, θέτετε νέους στόχους, ή βγάζετε από το χρονοντούλαπο τα παλιά σας όνειρα. Νιώθετε την ανάγκη να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό. Κρατάτε κρυμμένα μυστικά τα οποία επεξεργάζεστε μόνοι σας, μέσα στο μυαλό σας και δεν ανακοινώνεται σε κανέναν, μέχρι να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Με έναν Δία στο ζώδιό σας θα καταφέρετε να ζήσετε το όνειρο, τόσο στα επαγγελματικά και οικογενειακά, όσο και στα θέματα τα προσωπικά αλλά και των σχέσεων. Μέγας αρωγός και ευεργέτης, ο οποίος θα σας συντροφεύει για τους επόμενους μήνες.

Written by: DreamCity

Rate it

0%